Ten hemelvaartsdag

Ingezonden door Twan

Je hebt van die dagen waarop je van tevoren weet dat het een topdag zal gaan worden. Toen Jewel mij in een appje veel plezier tijdens mijn avond in stamcafé toewenste, antwoordde ik dat ik er helemaal klaar voor was. Ik wist gewoon dat deze hemelvaartsdag er eentje met een gouden randje zou worden. Blakend van het zelfvertrouwen voegde ik aan mijn reactie toe dat Jewel erbij zou moeten zijn. Weliswaar een bijna standaard grapje tussen mijn beste vriendin en mij, maar zoals gezegd was het meer dan een voorgevoel. Vanavond zou een groot succes worden.

Bij binnenkomst meldde de portier al dat het de vorige avond stampvol was geweest. Ruim twintig koppels en zeker twintig alleengaanden, waarvan het merendeel ook nog eens dames was geweest. Dat deed mij denken aan een bumpersticker die ik ooit op het vliegveld in Miami had gezien. De tekst luidde: ‘One day my ship will come in, but with my luck I will probably be at the airport’.  De portier weet de drukte van de vorige avond aan het lange hemelvaartsweekend. En, zo wist hij uit jarenlange ervaring, het zou vanavond weer een topavond worden.

De man zou een paranormale begaafdheid blijken te hebben, want waar ik meestal een van de eerste gasten van een middag of avond ben, zaten er, ondanks het vroege uur, toch al twee koppels aan de bar en wilde het derde koppel van de avond tegelijkertijd met mij naar binnen. Nadat ik mij had verkleed, werd ik door de bardame even bijgepraat over de avond daarvoor. Ook zij sprak van een topavond. Nu was zij degene die zei: ‘Je had erbij moeten zijn.' De deurbel bleef maar gaan en het aantal koppels was zonder meer indrukwekkend.

Ik kreeg even schok toen een stel binnenkwam waarvan de vrouw een angstig grote gelijkenis vertoonde met een overleden collega van mij. Het stel, dat uit Limburg bleek te komen, ging naast mij aan de bar zitten. Al snel waren we in een heel leuk driegesprek verwikkeld. Mocht ik nog enige hoop hebben op een leuk Zuid-Nederlands trio, zo werd die hoop meteen de kop ingedrukt doordat het koppel heel duidelijk uitsprak dat zij als swingers alleen maar geïnteresseerd waren in andere koppels.

Hij zou er geen moeite mee hebben als Cindy en ik het samen gezellig zouden maken, maar Cindy wilde dat hij (Erik) ook aan zijn trekken zou komen. Oké, geen seks met dit koppel dus. Het werd wel weer een heel leuk gesprek dat ik afsloot met een korte rondleiding door het café. Tijdens die rondleiding kwamen we ook in de danszaal terecht waar, ondanks dat het nog vroeg was, al het nodige aan de hand was. En weer wist ik het: vanavond zou heel speciaal worden. Twee scènes vielen mij op. Ten eerste twee heren en een dame, die ik samen binnen had zien komen.

Daarbij was het mij al opgevallen dat een van de heren en de dame een collar droegen. Wat meestal op een ondergeschikte rol duidt. De tweede man had zich in een strak leren outfit gehuld waarvan vooral het leren schort, dat tot op zijn voeten reikte, mij in het bijzonder opviel. De heren waren duidelijk in de tweede helft van hun vijftiger jaren terecht gekomen. Over de dame twijfelde ik qua leeftijd. Maximaal eind veertig schatte ik in. De man werd aan een van de danspalen vastgezet.

Het klepje van zijn leren slip werd door de vrouw opengemaakt en een indrukwekkende, halfharde penis stelde zich aan iedereen voor. Dat de vrouw iets ongeoorloofds had gedaan, bleek uit de spanking die haar vrijpostige gedrag haar opleverde. Over de knie van de tweede man werd haar gepliceerde leren rok tot boven haar blote billen getrokken. Een regen van in heftigheid wisselende slagen en kletsen kleurde haar kadetten binnen de kortste keren vuurrood. Als afsluiting van haar bestraffing moest de dame de vastgebonden man pijpen.

Terwijl zij dat deed werd zij door de tweede man heftig klaar werd gevingerde waarmee voor mij de toon van de avond meteen gezet was.Op de banken langs de rand van de danszaal gebeurde ook al het nodige. Waarbij de vrouw van een koppel, dat later uit Tsjechië bleek te komen, de zittende man als een volleerd rodeorijdster aan het neuken was. Hij moest zeker midden- of zelfs eind veertig zijn geweest. Ik schatte haar in als hooguit midden twintig. Als zij dat al was. Dat de dame al de nodige ervaring en geen schaamte had was wel duidelijk.

Een donkere man die ongevraagd zijn erectie aanbood werd kansloos weggewoven. Na enige tijd van al dat moois en geils te hebben genoten, ging ik samen met het Limburgse stel weer aan de bar zitten. Wat had ik graag van dat blonde Limburgse vlaaitje genoten, maar dat ging dus niet gebeuren. Dat er wel wat anders zou gebeuren, werd al heel snel duidelijk, want het ene stel na het andere daalde de trap naar het souterrain af. Wat doorgaans de voorbode van spannende activiteiten is. Mijn zuiderburen gingen in op mijn voorstel om ook maar naar een lager niveau af te dalen.

Even kreeg ik toch nog hoop om het leuke Limburgse kutje te mogen vullen, maar helaas… Het koppel uit Tsjechië was ook beneden en had zich op het kleine plateau aan de zijkant geïnstalleerd. In een voor mij onverstaanbare taal gaf het stel commentaar op alles wat er om hen heen gebeurde. En er gebeurde meer dan voldoende. Al enigszins opgewarmd door het vooruitzicht op een eventueel avontuur met Limburgse Cindy was het voor mij voldoende om volledig hard te worden toen ik de Tsjechische man zijn vriendin soppend klaar zag vingeren.

Achterover op haar rug genoot de vrouw luidruchtig van het ene hoogtepunt na het andere. Zonder mijzelf aan te raken, wist mijn eikel zich onder het elastiek van doorzichtige slip uit te worstelen. Het duurde niet lang voordat de eerste druppels voorvocht zich meldden. Met een scala aan mensen om ons heen, die van alles met elkaar en met anderen aan het doen, waren nam mijn opwinding het over. Ik ging naast het Tsjechische koppel op het matras liggen. Mijn eikel gutste voorvocht. Ik stroopte mijn slip af en begon met mijn pik te spelen.

De volle lengte en omvang oogstte nogal wat commentaar, terwijl ik mijzelf toch echt niet zo zwaargeschapen vind. De blik van de Tsjechische dame viel ook op mijn schaamstreek, maar vast niet op mijn bovenbenen. Met trage, lange halen trok ik aan mijn pik. Die, als ik er hard in kneep, nog dikker en harder werd. Een tsunami van voorvocht droop vanaf mijn eikel op mijn buik. Naast dat ik van de aandacht van de Tsjechische dame genoot, werd ik als verstokte exhibitionist zo mogelijk nog geiler door de aandacht en goedkeuring van de omstanders.

Het maakte mij niet uit dat zowel mannen als vrouwen naar mij keken. Bloedgeil besloot ik er een showtje van te maken. Met succes, want niet alleen begonnen toeschouwers met elkaar te spelen, maar ook de hand van de Tsjechische dame, die moeite had om mijn pik te omvatten, bracht mij in extase. Ik besloot om op mijn knieën naast het hoofd van de dame uit de Balkan te gaan zitten. Haar hand trok mij af. Mijn eigen hand had voldoende piklengte over om de stroom van voorvocht weer op gang te brengen. De Tsjechische man was zijn vriendin weer ongenadig aan het vingeren.

Vanwege de taalbarriere kon ik het niet met zekerheid zeggen, maar ik vermoedde dat hij haar aanmoedigde om mij klaar te trekken. Van achteren voelde ik vreemde handen over mijn rug en billen gaan. Vrouwenhanden? Handen van mannen? Het maakte mij niet uit. Helemaal niet toen een hand tussen mijn benen door mijn balzak had bereikt en daarmee begon te spelen. De Tsjechische dame draaide haar gezicht naar mij toe en ontdekte mijn piercings. In het Tsjechisch heet een piercing dus ook gewoon een piercing.

Eerst met haar nagel en vingertopje, maar later met het uiterste puntje van haar tong werd mijn hoefijzertje aan een nauwkeurig onderzoek onderworpen, waarbij mijn voorvocht rijkelijk op de kin van de Tsjechische schoonheid belandde. Hoezeer zij haar best ook deed, mijn blauwpaarse eikel paste gewoon niet in het Balkan-mondje. Haar pogingen om mij te pijpen en af te trekken, in combinatie met de vreemde hand die nog steeds met mijn zak speelde en soms zelfs met een vinger door mijn bilnaad streek en heerlijk tegen mijn sterretje drukte, was meer dan voldoende om heftig klaar te komen.

Drie, vier stralen roomwit zaad werden gelanceerd en schoten zelfs over het Tsjechische gezichtje heen. Nadat het Tsjechische koppel teruggegaan was naar de bar verdween ook het merendeel van de andere toeschouwers naar boven. Wat achterbleef was het trio dat boven in de danszaal een demonstratie van dominant en ondergeschikt gedrag had gegeven. Zij waren op het grote matras tegenover mij gaan liggen. De dom lag helemaal naakt op zijn rug met een erectie om U tegen te zeggen.

De mannelijke sub droeg naast een leren collar alleen nog een wetlook slip waarin zich duidelijk een flinke erectie aftekende. De vrouw was nog steeds gekleed in dezelfde plice-jurk. Een onverwachte beweging onthulde dat zij onder die jurk behalve een jarretelgordeltje en zwarte kousen verder helemaal naakt was. Een kutje met een landingsstripje keek mij recht aan. De dominante man liet zich om beurten door zowel de man als de vrouw pijpen. Soms werd hij tegelijkertijd door twee monden en twee tongen verwend.

Op een bepaald moment gaf de dom de subman opdracht om zijn slip uit te trekken. Ook de subman had geen lullig pikkie. De vrouw moest met haar kut op de mond van de dom gaan zitten. De leren rok voorkwam dat ik kon zien dat zij door haar dom gebeft werd, maar aan haar gekreun en heupbewegingen te merken, deed de dom goede zaken met haar kutje. Ik besloot om naast het trio te gaan liggen. Sinds het Tsjechische koppel was ik eigenlijk niet eens helemaal slap geworden. Mijn uitzicht op de subman die zijn dom aan het pijpen was en de vrouw die nog steeds hoorbaar gebeft werd, zorgde ervoor dat ik binnen de kortste keren weer staalhard was.

Ongegeneerd speelde ik met mijn pik. Ik wist dat als ik mijn bovenbenen stijf tegen elkaar aandrukte dat mijn pik nog harder zou worden en bovendien ook nog eens een stuk groter zou lijken. Mijn trucje werkte. Uit alle drie de monden klonken goedkeurende commentaren. De vrouw kreeg zelfs opdracht om zich op de mond van haar dom om te draaien en om mij te complimenteren met mijn prachtige lul. Haar beoordeling: ‘Wat een heerlijke pik’, liet een glanzend draadje voorvocht naar mijn schaamheuvel afdalen.

De subman keek steeds met steelse blikken naar mijn kwijlende neukstaaf. Ik merkte dat ik daardoor nog eens extra gestimuleerd werd. Op een bil schoof ik dichterbij. Mijn onderbeen raakte het onderbeen van de dom die zijn been niet wegtrok. Wat mij bezielde weet ik eigenlijk niet, maar ik bood mijn pik gewoon aan bij de subman die op toestemming van de dom zat te wachten om mij –en vooral mijn pik– in hun liefdesspel te betrekken. ‘Grijp die heerlijke lul maar’, werd zijn opdracht.

Het was alweer een behoorlijke tijd geleden dat ik een mannenhand om mijn lul had gevoeld, maar al snel werd duidelijk dat de subman zeer bedreven was in het aftrekken. Met soepele bewegingen vanuit zijn pols wist hij mij druipend en staalhard te krijgen. Ik sloot mijn ogen en liet mij in gedachten door hem klaarpijpen. In gedachten? Ik moest de visuele bevestiging krijgen van wat ik dacht te voelen. Mijn ogen bewezen dat ik toch echt door de subman gepijpt werd. Onder aanmoediging van de dom en met een glazige blik van de dame.

De dame boog zich voorover en streelde het hoofd van de subman. De dom gaf opdracht aan de vrouw om haar jurk uit te trekken. Voor het eerst zag ik haar op haar gordeltje en kousen na naakt. Een prachtig lichaam met mooie tieten. Haar billen vertoonden de eerste tekenen van cellulitis, maar dat was zeker niet storend. De striae op haar buik verraadden een mogelijke eerdere zwangerschap, maar ook dat was niet afstotend. Waar de dom eerder om beurten werd gepijpt, viel die eer mij nu ten beurt.

Ik weet niet wat ik nu geiler vond: gepijpt worden door de man of door de vrouw. Waarschijnlijk door de man. De dom gaf de vrouw opdracht om op haar rug te gaan liggen. De sub moest een condoom omdoen en de vrouw neuken. Vanuit zijn heupen gleed hij in haar. De dom kuste haar, terwijl zij geneukt werd. In mijn fantasie was het mijn pik die ritmisch in en uit de vrouw bewoog. Om haar met lange, diepe halen naar een orgasme te neuken. Allemachtig wat was ik geil! Ik draaide mijn onderlichaam tot naast het hoofd van de vrouw.

Als een hoer bood ik mijn pik aan bij de dom. Hij pakte mij vast en kneep keihard in mijn staaf. Die mengeling van pijn en genot schoot door mijn lichaam. Daarbij ook nog eens de wetenschap dat een ander koppel onderaan de trap mee stond te genieten. In een opwelling zei ik tegen de dom dat ik gepijpt wilde worden. Zijn lippen sloten zich om mijn eikel. Mijn linkerhand zocht en vond de billen van de subman. Mijn aanraking van zijn pik die hard in de vrouw stootte, liet hem vloeken. Ik sloot mijn vingers rond de stam van zijn pik en ik kneep.

De vrouw kwam adem tekort om uiting te geven aan haar genot. Terwijl zij geneukt werd, trok zij de dom af die mij pijpte en tegelijkertijd zijn vinger in het kontgaatje van de subman liet verdwijnen, terwijl hij mij aan het pijpen was. Mijn eikel zat tot diep achterin zijn keel. Dat ik mijn orgasme uit heb kunnen stellen, mag een wonder heten. Waarschijnlijk vanwege het mogelijke vooruitzicht om de dame ook te mogen neuken. Of was het de stiekeme fantasie om zelf voor het eerst in mijn leven geneukt te gaan worden?

De pik van de subman zou ik wel aankunnen, maar de paal van de dom zou ongenadig zijn. Gek genoeg verlangde ik naar die pijn. Ik wilde die veel te dikke pik mijn kringspier voelen doorboren. Hem genadeloos op laten rekken. Die hoogstwaarschijnlijke twintig centimeter helemaal in mijn darm voelen verdwijnen. Hoe vreselijk pervers, maar tegelijkertijd ook vreselijk geil! Als ik dan zelf ook nog eens de subman zou pijpen, terwijl de vrouw onder mij liggend mij zou afzuigen…. Dan was ik absoluut bereid geweest om op deze dag ten hemel te varen.

Ik sloot mijn ogen en ik gaf toe aan mijn fantasie. Met lange, diepe, en vooral vreselijk pijnlijke stoten werd ik in mijn kont geneukt. Totdat ik warm zaad in mijn gespoten voelde worden, terwijl op datzelfde moment de subman zijn lading sperma in mijn mond schoot en mijn roomwitte zaad zich over het gezicht van de dame verspreidde…. Op dat moment had iedereen alles, maar dan ook echt alles met mij mogen doen. Ik ben uiteindelijk door beide mannen gepijpt en afgetrokken. Zelfs in mijn kont gevingerd, terwijl ik de dame onder mij voelde verkrampen.

Het is een bijna onbeschrijfelijk gevoel wat ik had toen ik tot aan mijn ballen in de vrouw zat en mijn billen ruw uit elkaar werden getrokken. Geen idee door wie, maar dat was ook helemaal niet belangrijk. Wat wel belangrijk was, was die vinger die ik steeds naar binnen voelde gaan. Gevolgd door een pijnlijke tweede. Er werd naar mijn prostaat gezocht. En geloof mij: die werd gevonden. Oh, stak de dom zijn snoeiharde pik nu maar in mij. Ik was er zo klaar voor! Het bleef een fantasie. Een wens voor de toekomst? De tijd zal het leren.

Tot nu toe was ik tegen alles bestand geweest, maar het uitzicht op het koppel dat onderaan de trap tegen de muur aan het neuken was, werd mij uiteindelijk teveel. Grommend en waarschijnlijk vloekend, heb ik mij in de vrouw geleegd. Op dat moment wist ik niet eens meer of ik wel of geen condoom had gebruikt. Weer sloeg de perversie toe. Met gesloten ogen zag ik voor mij hoe beide mannen mijn zaad uit het kutje van de dame likten. Mijn Hemel(vaartsdag)!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen