Befcursus

Nadat ik het er al een aantal keer met Dokter Bob over had gehad, is het dan eindelijk zover: vanavond gaat de befcursus dan eindelijk plaatsvinden. Terwijl ik onderweg ben, vraag ik mezelf af of alle aangemelde mannen uiteindelijk het lef hebben om ook daadwerkelijk op te komen dagen. Drie van de vier mannen ken ik, dus ik ga er vanuit dat zij zeker zullen komen. De vierde jongeman ken ik niet, dus van hem ben ik niet zeker.

Lees meer »

Woeste woensdag

Vandaag is helaas alweer onze laatste dag in Cap d’Agde. Het is gelukkig wel weer zonnig. Het belooft een mooie dag te worden. Wouter gaat zijn laatste baantjes in het zwembad trekken en ik ga alvast douchen en mezelf klaarmaken om naar het feestje bij Le jardin de Babylon te gaan. Als ik onder de douche stap, krijg ik een WhatsApp berichtje van Dennis. Ik zeg hem dat ik op het punt sta om te gaan douchen.

Lees meer »

Doorsnee dinsdag

Vandaag heb ik in de ochtend wederom een tantramassage geboekt. Gewoon omdat het kan. De vorige keer was erg goed bevallen en mijn lichaam is wel weer toe aan een goede, stevige massage. Ik wacht in de ontbijtzaal van het appartementencomplex tot Thérence me komt ophalen. Hij begroet me met drie zoenen op mijn wang. Ik loop achter hem aan naar de massageruimte. Net als de vorige keer staat er een massagetafel klaar en ligt er een handdoek op het bed.

Lees meer »

Malle maandag

Vandaag zijn de weergoden ons wat minder goed gezind. Ondanks dat gaan we toch weer naar onze vast club in de Village. Het is vandaag een stuk minder druk dan afgelopen weekend. Wellicht helpt het ook niet mee dat onze Zuiderburen vanavond moeten voetballen tegen Frankrijk. Ondanks dat gaan we er net als anders een gezellige middag van maken. Het is een dag zoals dat bijna op alle andere dagen ook gaat.

Lees meer »

Zotte zondag

Na mijn geslaagde massage van afgelopen vrijdag was het vandaag dan eindelijk de beurt aan Wouter.  Al een aantal dagen probeerde we een massage te boeken bij Annie, maar Annie was niet zo makkelijk te strikken. Bij Annie kun je namelijk alleen op de dag zelf een massage boeken. Vandaag om 11.30 uur heeft Annie een gaatje vrij. Via WhatsApp krijg ik de instructies hoe we bij haar kunnen komen.

Lees meer »

Histoires d'O

Helaas is het vandaag niet zo mooi weer. Het is bewolkt en later vandaag geeft de app ook regen en kans op onweer aan. Ondanks dat besluiten we toch naar de Village te gaan. Het is inmiddels gestopt met motregenen, maar veel mensen lopen in hun kleding of zelfs met hun jas aan. Dat belooft niet veel goeds. We parkeren onze auto en lopen naar Le Glamour. Het plan is om vandaag wederom een bezoek te brengen aan de schuimparty. Die vinden we toch het allerleukst.

Lees meer »

Fun from down under

Om de Village Naturiste binnen te mogen, moet je bij de ingang een (dag)kaart kopen. Vergeet hiervoor niet je legitimatiebewijs mee te nemen. Anders kom je het terrein niet op. Je kunt kiezen om lopend het terrein op te gaan of met de auto. Zie hieronder de tarieven voor het seizoen 2024.

Lees meer »

Tantramassage

Wat vliegt de tijd toch snel voorbij! Alweer bijna een jaar geleden waren we hier voor het laatst. De plaats van Sodom en Gomorra. Oftewel de Village Naturiste in Cap d’Agde. De plaats waar alles kan en mag en niets moet. Waar je super makkelijk seks kunt hebben zonder ook maar een woord te hebben gewisseld. Heerlijk om weer terug te zijn. Nu ben ik zelf niet perse iemand die op een middag meerdere mannen ‘afwerkt’, maar ik vind vooral de sfeer echt top.

Lees meer »

5-jarig bestaan

Vandaag ontving ik een e-mail dat de website vijf jaar bestaat. Vijf jaar alweer. Wat is de tijd voorbij gevlogen! De afgelopen vijf jaar heb ik heel veel leuke mensen (en minnaars) mogen leren kennen en heb ik ontzettend veel leuke, grappige, bijzondere en fijne momenten samen met hen mogen beleven. Nog altijd ben ik heel erg dankbaar dat ik kan en mag doen.

Lees meer »

Gezichtstrampling

Vandaag is alweer de zesde editie van Trample Time. Uiteraard weer gehouden in Ultimate Dream in Beek en Donk. Meestal wordt het tegelijkertijd gehouden met Pet Play, maar dat laatste gaat deze keer niet door. Vandaar dat nu alle spullen in de ruimte bij de bar te vinden zijn. Onder de overkapping kan ook op het recent geplaatste bed getrampeld worden. 

Lees meer »

Seksslavinnen

Spannende titel toch? Dat vonden wij dus ook. Het heeft even geduurd, maar na anderhalf jaar is het ons eindelijk gelukt om een datum te prikken waarop we naar onze zuiderburen af zouden reizen om een feestje van de seksslavinnen bij te wonen. Elke derde zondag, en voorheen ook elke eerste donderdag, van de maand wordt er een seksslavinnen feestje georganiseerd in de Buddha club in Boom (België).

Lees meer »

Befwedstrijd

Twee keer per jaar organiseert Dokter Bob een feestje bij hem thuis. Voor dit feestje kun je jezelf niet aanmelden, maar je moet ervoor worden uitgenodigd. Voorwaarde voor deelname is dat de mensen uiteraard open minder zijn en daarnaast niet alleen met hun partner, maar ook met anderen moeten willen spelen. Waar het normaal gesproken not done is om je met het spel van anderen te bemoeien, wordt men hier verzocht om zich juist wel met het spel van anderen te bemoeien.

Lees meer »

Shemale II

Alweer een tijd geleden werd ik door een man uitgenodigd om mee te gaan naar zijn date. Hij had afgesproken met een shemale: Chantal. Nog nooit eerder had ik in real life een shemale ontmoet (en naakt gezien). Ik moet zeggen dat het een ontzettend leuke ervaring was. Chantal neemt geen blad voor haar mond en praat honderduit. De vele vragen van mijn zijde worden door haar allemaal beantwoord. Op sommige momenten voel ik me een beetje schuldig. 

Lees meer »

Cursus beffen

Ja, je leest het goed: we gaan een cursus beffen organiseren! Al meermaals hebben Dokter Bob en ik het erover gehad, maar nu is het dan eindelijk concreet geworden. Ben je of ken je iemand die zijn bef skills wil verbeteren of vind je het leuk als meerdere vrouwen je laten weten (en je dat dan ook meteen laten ervaren) hoe ze het liefst gebeft willen worden, schroom dan niet en meld jezelf aan voor de cursus. 

Lees meer »

Trample time II

Vandaag is het de zesde editie van Trample time. Wederom gehouden in Ultimate Dream. Het wordt mijn tweede keer. Samen met Freek leg ik de inmiddels zeer bekende weg af naar de club. Zoals altijd zijn we vroeg bij de club. Meteen bij binnenkomst zie ik een aantal bekenden. Zowel mensen die ik ken van de laatste editie van Trample time als mensen die ik ken van de reguliere BDSM-feestjes in de club.  

Lees meer »

Erotische fotoshoot

Al een aantal jaar heb ik contact met Miranda. Een hele leuke vrouw die me al vaker had uitgenodigd om bij een fotoshoot van hen te komen kijken. Helaas was het er nog niet van gekomen. Binnenkort zou het er dan toch eindelijk van gaan komen, zo leek het. Na een datum te hebben geprikt en een locatie te hebben geboekt, hebben we afgesproken in een hotel in het oosten van Brabant. 

Lees meer »

De touwtjes stevig in handen

We gaan zo vaak als we kunnen naar een BDSM-feestje in Ultimate Dream. Het thema is van ondergeschikt belang. Met uitzondering van de gemixte feestjes met Swingers. Daar zijn we twee keer geweest, maar dat is niet ons ding. De swingerswereld is toch heel anders dan die van de BDSM. Uiteraard voor elk wat wils, maar BDSM is meer mijn ding. Ondanks dat ik erg kan genieten van seks met anderen. 

Lees meer »

Kennen we elkaar?

Ik heb de smaak weer te pakken. Week na week rijd ik naar Ultimate Dream voor steeds weer een leuk feestje. Het thema is vaak van ondergeschikt belang. Zolang het maar een BDSM-feestje is en mijn geliefde mede feestgangers Markiezin en Franky B1 ook van de partij zijn, is het altijd super gezellig. Samen met Markiezin neem ik met alle liefde verschillende subjes onder handen, die naar eigen zeggen door Frank voor de bus zijn geduwd.

Lees meer »

She wolf

Wat was het weer een te gekke middag/avond in het Fetish café in Antwerpen! Tegen alle mensen die me vragen of ik inmiddels niet zo'n beetje alles wel een keer heb gezien, kan ik zeggen dat er op elk feestje of elke ontmoeting wel weer iets nieuws te zien of te leren is. Zo ook tijdens deze Femdom party. Zoals maar weer is gebleken, zijn er soms dingen waarvan je niet wist dat je ze wilde zien, simpelweg omdat je het bestaan ervan niet kende. Zo ook vandaag. 

Lees meer »

Begin de dag met een dansje

Al een aantal keer heb ik samen met Freek een bezoek mogen brengen aan Meesteres Jesse. Elk bezoek staat garant voor pijn in je kaken van het lachen. Wat is het toch een ontzettend leuk mens! Meesteres Jesse is al behoorlijk wat jaren actief binnen de BDSM en heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan. Voordat ze aan haar spel begint, vertelt ze honderduit over haar leuke en bijzondere ervaringen. 

Lees meer »

Fact or fantasy

Al heel vaak heb ik in mijn blogs en verhalen geschreven over anderen. Steeds hoor ik van de hoofdrolspelers dat ze het erg leuk vinden om hun ervaringen terug te lezen op de website. Daar kan ik mezelf iets bij voorstellen, maar ik weet natuurlijk niet precies hoe dat is. Een keer heb ik een hele leuke, spontane ontmoeting met een sub in een club door hem laten vastleggen op schrift. Erg leuk om te lezen hoe iemand anders onze ontmoeting heeft ervaren. 

Lees meer »

Happy 2024

Wat was het wederom een ontzettend leuk en leerzaam jaar! Wat heb ik weer veel leuke, nieuwe mensen, Dominanten en subjes, mogen ontmoeten, met hen mogen spelen en mooie herinneringen mogen maken. Afgelopen jaar heb ik minder bezoekjes gebracht aan mensen in de privésetting, maar heb ik des te meer clubs bezocht tijdens BDSM-feestjes. Dat blijf ik ook met alle plezier doen. De eerste feestjes staan alweer ingepland en er zullen er zeker nog vele volgen. 

Lees meer »

Massage

Het is alweer tijd voor het allerlaatste feestje van het jaar. Samen met Freek reis ik nog een laatste keer dit jaar af naar Ultimate Dream. In de club zien we een hoop bekenden, dus het belooft wederom een leuke middag te worden. Zoals het onze favoriete club betaamt, is er ook dit keer weer een thema verbonden aan het feestje. Dit keer is dat het thema massage. Een van mijn favoriete thema's. 

Lees meer »

Trampletime

Tegelijkertijd met het pet play event wordt er voor de vijfde keer een trample event georganiseerd in Ultimate Dream. Hier wilde ik al eerder naartoe gaan, maar dat was er nog niet van gekomen. Steeds wanneer ik mezelf op 'maybe going' zette, kreeg ik van de organisatie van het feestje een e-mail dat ik mezelf toch echt eerst aan moest melden als ik naar het feestje toe wilde gaan.

Lees meer »

Pet play

Aangezien ik de laatste tijd al veel feestjes had bijgewoond, was het het plan om het een keer rustig aan te doen en een weekend zonder feestjes door te brengen. Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan, dus ik besluit toch maar even op Fetlife te kijken welke feestjes er binnenkort worden georganiseerd. Dan heb ik weer iets leuks om naar uit te kijken. Mijn oog valt op een event dat ik nog niet eerder heb gezien. Mijn interesse is gewekt en ik klik op het event.

Lees meer »

Thuisfeestje Dokter Bob II

Het is inmiddels al weer even geleden, maar het was wederom een hele gezellige en leerzame avond bij Dokter Bob thuis. Ik was een van de gelukkigen die was uitgenodigd voor het feestje. Een keer eerder had ik een feestje bij hem thuis bijgewoond en dat was zeker voor herhaling vatbaar. Een bont gezelschap van mensen uit het hele land bij elkaar gebracht om een gezellige avond met elkaar door te brengen.

Lees meer »

Vacuümbed

Het was nog niet helemaal duidelijk of ik op tijd terug zou zijn van vakantie om het feestje in de herfstvakantie bij te kunnen wonen. Gelukkig was ik op tijd terug. Samen met Freek rijden we voor de zoveelste keer de bekende weg naar Ultimate Dream, onze favoriete club. Naast dat ik wel toe ben aan een leuk feestje spreekt ook het thema van vandaag me enorm aan. 

Lees meer »

Maffia Godmother

Vandaag is het een mooie, zomers herfstdag. Een perfecte dag om een bezoekje te brengen aan onze favoriete club in het zuiden van het land. Samen met Freek vertrek ik weer richting Ultimate Dream. Onderweg kletsen we honderduit over alle gebeurtenissen sinds het laatste feestje. We komen altijd tijd tekort om alles de revue te laten passeren. De autorit is ook altijd een mooi moment om nieuwe plannen te smeden. Zo ook dit keer. 

Lees meer »

Clean up day

Al een hele tijd geleden, tijdens Corona, heb ik contact gehad met Pieter. Pieter reageerde op mijn advertentie en liet me weten dat hij graag aan mij zijn diensten aan zou willen bieden. Nu krijg ik dagelijks e-mails van mannen die dat willen, maar Pieter doelde daarmee niet op zichzelf of op zijn lichaam. Hij wilde me een andere dienst aanbieden. Dit moest dan wel bij mij thuis plaatsvinden. 

Lees meer »

HG Leather II

Tijdens een van de laatste feestjes in Ultimate Dream voor mijn zomervakantie heb ik Alexia mogen spanken. Een hele leuke Vlaamse vrouw die ik eerder had ontmoet in het Fetish café in Antwerpen. Liggend over mijn knie heb ik Alexia stevig aangepakt. Eerst met mijn blote handen, lekker intiem. Wat blijft het toch een heerlijk geluid die die huid-op-huid aanraking maakt! En daarnaast voor mij een van de leukste dingen om te mogen doen.

Lees meer »

Nog een keertje dan, gewoon omdat het kan..

Vorig jaar hebben we voor het eerst kennis mogen maken met de verboden vrucht: Village Naturiste in Cap d'Agde. Voor veel naturisten en, ik denk persoonlijk nog meer, voor veel swingers de hemel op aarde. Wat een fantastische plek! Voor iedereen die deze plek wil bezoeken, zou ik zeggen: doen! Het is echt een aanrader. Als je openminded bent en interesse hebt in de swingerswereld moet je deze plek zeker een keer bezoeken. 

Lees meer »

Femdom bingo II

Een aantal weken geleden ontstond het idee, tijdens een gesprek tussen mij en een sub, om een bingokaart op te stellen waarmee mensen kennis konden maken met het fenomeen Femdom. Voorwaarde hiervoor was dat iedereen de bingo moest kunnen spelen. Ik heb een hoop leuke, creatieve reacties mogen ontvangen op de oproep. Zowel hier als op Fetlife, waarvoor dank.

Lees meer »

Shemale

Inmiddels alweer een tijdje geleden ontving ik een e-mail van Hans. Hans nodigde me uit om een keer te komen kijken als hij een afspraak had met een vrouw tegen betaling. Bij navraag bleek dat ik welkom was, maar dat er extra voor betaald moest worden. Beetje het standaard antwoord. Ik vertik het om ergens tegen betaling te gaan kijken. Er is immers meer dan genoeg leuks 'gratis' bij te wonen. Anders hoeft het voor mij eerlijk gezegd ook niet. Het voegt niet echt iets toe. 

Lees meer »

Femdom bingo

Nog altijd krijg ik behoorlijk wat reacties op mijn advertentie. Af en toe zit daar een leuke en originele e-mail bij. Dat blijf ik ontzettend leuk vinden, dus blijf die vooral sturen. Een hele welkome afwisseling tussen de minder originele e-mails: 'Zullen we zelf een verhaal maken?' of wat dacht je van het über originele 'hoi'? Zoals jullie inmiddels ongetwijfeld weten, spreken leuke en originele ideeën mij aan en vind ik het erg leuk om deze dingen ook zelf uit te proberen. 

Lees meer »

Online striptease

Nog dagelijks ontvang ik mailtjes van mannen die reageren op mijn advertentie. De meeste zijn meer van dertien in een dozijn. Heel af en toe zit er nog een leuke reactie tussen. Iemand die me uitnodigt voor iets origineels. Zo ook Martijn. Aan de manier van schrijven, maak ik op dat hij serieus is. Uiteraard ben ik altijd in voor iets leuks en origineels. En Martijn had een leuk en origineel voorstel...

Lees meer »

RAW party

Vandaag zou geen gewoon feestje worden in Ultimate Dream. Het zou anders worden dan anders. Nou dat hebben we geweten. Het thema van vandaag was 'Raw'. We zouden vandaag wat extremere dingen zien dan op andere feestjes. De demonstratie van vandaag was gebaseerd op needle play, een spel met naalden. Inmiddels had ik een aantal keer iemand naalden in iemand anders zien steken op een feestje, dus dat schrok me niet af. Het zou wel mee gaan vallen. Dacht ik..

Lees meer »

Nijlpaarden

Wauw! Wat was het wederom fantastisch tijdens onze vakantie in Village Naturiste in Cap d'Agde. Wat heb ik ontzettend veel leuke mensen ontmoet en leuke dingen gezien. Het is na een weekje in Cap altijd weer even wennen aan de 'normale wereld'. Dat wanneer je in de supermarkt bent, je iedereen weer met heel andere ogen moet leren zien. Niet iedereen in de supermarkt is namelijk open minded en op zoek naar seks. 

Lees meer »

A fantasy came true

Vandaag besluiten we om in plaats van naar de schuimparty te gaan, een bezoek aan het strand te brengen. Het is erg druk op het strand. Over de gehele breedte liggen zonaanbidders. Het eerste gedeelte van het strand is voor de nudisten. Hier vind je tevens de gezinnen. Ik zou mezelf toch een paar keer achter mijn oren krabben alvorens te besluiten om met mijn gezin naar Village Naturiste te gaan. 

Lees meer »

Schuimparty

Vorig jaar hebben we verschillende feestjes geprobeerd. Onze meest favoriete feestjes waren toch echt veruit de befaamde schuimparty's in El Glamour Beach. De club is vlakbij het strand te vinden, zoals de naam al doet vermoeden. Overdag worden er in de club schuimparty's gehouden bij het zwembad. 's Avonds is het andere deel van de club open. Naar het schijnt, is dit dé club om 's avonds te vertoeven. Dat moeten we later deze week zelf maar eens proberen.

Lees meer »

We're back!

Na een lang jaar te hebben gewacht en hard te hebben gewerkt, zijn we weer in wat voor velen het paradijs op aarde is: Village Naturiste in Cap d’ Agde. Wat was het vorig jaar ontzettend leuk en wat heb ik mijn ogen uitgekeken. Voor degenen die nog nooit van Village Naturiste hebben gehoord, het is een mini-dorp aan de Zuidfranse kust. Mensen vanuit de hele wereld komen hier naartoe om de tijd van hun leven te hebben. Tenminste als je nudist of swinger bent.

Lees meer »

Trio met twee zusjes

Naast de 'originele e-mails': 'Wil je niet zelf een verhaal maken?' krijg ik nog steeds dagelijks verzoeken om ergens te komen kijken. Dat blijft erg leuk. Alleen word ik wel steeds kritischer waar ik wel of niet ga kijken. Inmiddels heb ik al zoveel gezien. Het moet dus wel iets bijzonders zijn om de moeite te nemen ergens te gaan kijken en er een verhaal over te schrijven. De geplande date van Peter lijkt zo'n leuke en originele ervaring te gaan worden. I'm in!

Lees meer »

Brandnetel spanking

Het was alweer een hele tijd geleden dat we een bezoek hadden gebracht aan het Fetish café in Antwerpen. Hoog tijd dus om het café in hartje centrum weer te vereren met een bezoek. Nu ben ik al heel vaak in het centrum van Antwerpen geweest, maar ik heb, voordat ik er was geweest, nooit geweten dat er zich op een steenworp afstand van de grote markt, in hartje centrum, hele spannende en kinky dingen gebeuren in de kelder van een klein café. 

Lees meer »

Fire play

Eindelijk is het mooi weer in Nederland. Zowel tijdens het Hemelvaart- als Pinkster weekend was het heerlijk weer. Aangezien we de komende tijd veel feestjes op de agenda hebben staan, wilde ik het tijdens dit weekend eens rustig aan doen. Echter na zaterdag en zondag heerlijk van het weer te hebben genoten en alleen 'vanilla' dingen te hebben gedaan, voelde ik het weer kriebelen. Het bloed stroomt toch waar het niet gaan kan. 

Lees meer »

Ballbusting

Vandaag is er weer een femdom feestje in onze favoriete club. Ook deze editie is wederom volledig uitverkocht. Waar het bij veel andere clubs mogelijk is om last minute te beslissen of je wel of niet naar een femdom feestje gaat, mis je hier volledig de boot als je jezelf niet tijdig aanmeldt. Een week van tevoren krijg je te horen of je tot de gelukkigen behoort die het feestje bij mogen wonen. Wij behoren vandaag gelukkig wederom tot die laatste groep. 

Lees meer »

Mijn 7 leukste ervaringen op het gebied van seks

Van de mensen die ik de afgelopen jaren heb ontmoet en ervaringen die ik heb opgedaan, zijn er uiteraard een aantal die me het meeste bij zijn gebleven. Al deze verhalen zijn waargebeurd. Met toestemming van de andere betrokkenen heb ik mijn ervaringen aan het papier toevertrouwd en online gezet om die vervolgens met jullie te kunnen delen. Een aantal dingen zijn me bijgebleven omdat de seks heerlijk was, zoals het verhaal over toyboy Jens. 

Lees meer »

De 100.000ste bezoeker

Toen ik een aantal jaren geleden startte met de website had ik niet verwacht dat ik zo'n vier jaar later de 100.00ste bezoeker mocht verwelkomen. Echt ontzettend leuk! In deze vier jaar heb ik heel veel mooie en bijzondere mensen mogen ontmoeten en veel dingen mogen zien en ervaren. Enkele van de mensen die ik heb ontmoet, zijn mijn beste vrienden geworden. Toch bijzonder hoe het soms kan gaan.

Lees meer »

Party time

Ik weet niet of het ligt aan de komst van het mooie weer, dat mensen nu Corona alweer een tijdje achter ons ligt er weer meer op uit gaan of dat de kinky feestjes aan populariteit winnen, maar voor eerst zag ik dat een regulier BDSM-feestje bij Ultimate Dream op 'vol' stond op Fetlife. Dat zijn we wel gewend van de FemDom parties die daar worden gegeven en ook altijd trouw door ons worden bezocht, maar voor de reguliere BDSM-feestjes was dit nieuw voor mij.

Lees meer »

Cupping

Vandaag zijn we weer in onze vertrouwde club. Elk feestje in de club heeft een thema of er wordt een demonstratie gegeven. Volgens Fetlife is er vandaag een demonstratie van cupping en het vacuümbed. Cupping heb ik al een keer zelf mogen ervaren. Weliswaar niet op een feestje, maar gewoon bij de fysio. Daar kwam ik gelukkig minder gehavend vandaan dan de vrijwilligers vanavond.

Lees meer »