Mijn tante 

Ingezonden door Peet

Mijn waar gebeurde belevenis brengt ons terug naar het jaar 1978. Ik was achttien jaartjes jong en had net mijn rijbewijs gehaald. Vanuit het hoge noorden heb ik mijn eerste langere rit gemaakt naar Ede in Gelderland. Als jong ventje was ik reuze trots op mijn Datsun 120AF2 in Ferrari rood en genoot ik van de tweehonderd kilometer lange rit. De mooiste herinneringen heb ik aan die rit en de logeerpartij waar ik nog altijd met een glimlach aan terug denk. Ik voelde me apetrots.

Ik was in die jaren een 181cm slank joch die net de puistjes was ontgroeid. Ik had donkerblond haar en toen al een brilletje.
Mijn oom had gebeld of ik kwam logeren. Als kind logeerde ik daar regelmatig en het was daar altijd bere gezellig! Ook als puber waren die oom en tante mijn favoriet. Waar anders mocht ik als veertienjarige al een biertje drinken? Aan alle mooie dingen komt een eind en zo ook aan de lange rit die mij ook over de prachtige Veluwe voerde. De zon maakte net zo'n beetje aanstalten om achter de horizon te verdwijnen toen ik hun oprit opreed. 

De hele rit had ik mooi weer gehad, maar toen ik uitstapte, voelde ik spetters. Hun Schotse collie stoof al op mij af. Blij als altijd vloog hij voor mij uit de woning weer in. Mijn oom en tante wachtten mij al op bij de voordeur. Van mijn tante kreeg ik gelijk drie kussen op mijn wangen en een net even te lange knuffel. Ik voelde haar borsten tegen mij aan. Als onervaren ventje vol testosteron voelde ik dat mijn hart opeens begon te bonzen. De hunkering naar vrouwenvlees.. Mijn eigen tante.. Kom op gast! Ik riep mezelf tot de orde, zo goed en zo kwaad dat ging. 

Gelukkig liet ze mij los en even later zaten we in de woonkamer. De warme koffie smaakte prima. Mijn oom vertelde honderduit over zijn oude autohobby en opeens was het na tienen. 'Biertje nozem?' Zo noemde mijn oom mij al zo lang ik mij kon heugen. Ach ja, ik vond het altijd wel grappig. Even later zaten mijn oom en ik aan het bier en mijn tante had een glas Martini. Zowel mijn oom als tante waren toen vijfenveertig jaar oud. Eén dag na elkaar zijn ze geboren. Mijn oom is (ja, ze leven nog) een broer van mijn moeder. 

Het ene biertje werden er zes. Halve liters Amstel weet ik nog en buiten was het vervaarlijk aan het weerlichten. Mijn oom haalde de zevende ronde en mijn tante had al even zoveel glazen Martini op. Hij was telkens aan het fluisteren in haar oor.
Ik was intussen behoorlijk licht in het hoofd, maar vond het reuze gezellig. Mijn oom wenkte en klopte op de middelste zitting van de bank waarop ze zaten. Geen idee waarom, maar ik ben tussen hen in gaan zitten. Het gesprek, gestuurd door mijn oom, dwaalde af naar mijn ervaring met de lichamelijke liefde. 

Ik was een laatbloeier en dus meer dan mijn innige relatie met mijn rechterhand kon ik helaas niet bogen op enige ervaring. Ik voelde dat ik bloosde toen ik antwoordde dat ik nog nooit iets met een lid van de andere sekse had gedaan. Mijn tante drukte een kus op mijn wang en aaide door mijn lange haar. 'Arme schat', fluisterde ze 'je bent zeker dan wel heel nieuwsgierig he?' Ik had het intussen warm! Haar hand ging van mijn hoofd naar mijn linker dij. Haar pink raakte net mijn bobbel die aan het ontstaan was ondanks dat mijn benevelde geest verwoede pogingen deed om dat te voorkomen.

Ik was werkelijk nog zó groen op seksueel gebied. Een achttienjarig lijf zit echter écht tjokvol verlangen en nieuwsgierigheid naar het vrouwelijke lichaam. Als kind vond ik achter de schoenendoos in de kast van mijn vader al pornoboekjes, die ik verslond! Dat ik nooit rsi heb gekregen in mijn rechterarm tijdens mijn pubertijd grenst aan een wonder! Buiten werd het weerlichten nu vergezeld van gerommel in de verte. Er was noodweer op komst. Mijn oom keek geamuseerd toe hoe mijn tante met haar hand over mijn broek wreef, terwijl ze steeds weer mijn wang kuste.

Mijn oom ging staan en ging nog een ronde bier halen. Mijn tante duwde met haar hand mijn gezicht naar de hare en gaf een kus op mijn mond. Mijn erectie zat pijnlijk klem in mijn toch al strakke spijkerbroek. Mijn tante frutselde intussen aan mijn broekriem die ze vlot los wist te maken. Mijn oom kwam terug met de biertjes, gaf mij er één en ging tegenover ons in zijn leunstoel zitten. Nerveus nam ik een flinke teug, terwijl mijn tante de bovenste knoop van mijn broek los maakte. Mijn hart sloeg honderd slagen toen ze de rits open trok. 

Ik keek intussen in haar decolleté en zag haar twee volle borsten die nog in een zwarte beha verstopt zaten. Net toen mijn tante mijn intussen in volle erectie staande trots beet wilde pakken, zei mijn oom dat hij nog snel even de hond ging uit laten voor het werkelijk los ging met het weer. Plotseling was ik alleen met haar en ze begon haar blouse open te knopen. Het kledingstuk lag een moment later op de grond. Ze gaf weer een kus op mijn mond en nam mijn handen in de hare. Ze legde ze elk op een borst en vroeg of ik ze écht wilde voelen.

Ik nam een slok bier om mijn verlegenheid te maskeren en knikte toen. Ik verslikte mij van de zenuwen en wist net te voorkomen dat mijn mond vol bier de verkeerde kant op zou vliegen. Ze bewoog haar armen achter haar lichaam en maakte haar beha los. Ze gaf me weer een kus. ' Je oom vindt het goed hoor, mannetje. Kom maar lieverd.' Ze grabbelde weer in mijn open broek en voor het eerst van mijn leven voelde ik een vrouwenhand om mijn penis. Haar beha gleed van haar lichaam en ze liet mijn jongeman even los om het ding af te gooien. 

Ik zag twee prachtige roomblanke tieten met grote tepelhoven. Zeker cup dd weet ik nu. Mijn hart sloeg intussen honderdtwintig slagen per minuut toen ze mij vroeg om ze te kussen. Ik kuste ze om beurten en heb er op haar uitnodiging aan gezogen. Ze kreunde even en ik schrok. 'Nee, je doet mij geen pijn. Ga door', zuchtte ze. Ze bewoog net haar hoofd richting mijn penis toen mijn oom opeens weer de kamer binnen liep. 'Net op tijd weer binnen', riep hij door het lawaai van de donder heen. Hij liep naar mijn tante en fluisterde iets in haar oor.

Ze nam nog een flinke teug uit haar glas en nam toen mijn hand. 'Kom, we gaan naar boven saampjes', zei ze. Mijn oom gaf mij een klap op mijn schouder en een knipoog. 'Laat maar eens zien wat je waard bent, nozem!' Hij ging zitten en pakte zijn biertje. Mijn tante trok mij mee. De trap naar boven leek eindeloos. Mijn erectie keek vrolijk naar buiten, terwijl ze voor mij uit de trap op liep. 'Kom maar, schat.' Ze opende de deur naar hun slaapkamer en duwde mij voor haar uit naar binnen. Haar blote borsten raakten mijn rug.

Ze liet er geen gras over groeien en voor ik het wist stond ik naakt voor haar. Ze knoopte haar rok los en liet het kledingstuk op de grond vallen. Ze was mollig en had lekker flinke dijbenen en brede heupen. Het zwarte broekje was het enige wat ze nog aan had. 'Trek jij hem uit?' vroeg ze. Met een razend hart haakte ik mijn vingers aan weerszijden in haar broekje en trok hem over haar heupen. Ik was duizelig van de biertjes en vooral de opwinding, maar het lukte mij om te knielen en het broekje op haar enkels te trekken.

Ze stapte er uit, terwijl ik staarde naar haar super gladgeschoren venusheuvel. In die jaren nog niet een algemeen iets. De boekjes van mijn vader stonden vol met zwaarbehaarde kutjes. 'Kom', zei ze en ging op haar rug op het bed liggen. 'Wil je mijn spannende plekje zien, lieverd?' Ze trok haar benen op en opende haar dijen. Ik zag voor het eerst van mijn leven in het echt een vagina. 'Raak maar', aan fluisterde ze. Ik heb gevoeld en betast, haar schaamlippen van elkaar gedaan en ik zag dat ze nat was. Ik heb mijn rechter wijsvinger in haar opening geduwd.

Mijn lid klopte bij elke hartslag. Gelukkig had ik aardig wat bier op,  want anders was ik ter plekke klaargekomen. Mijn tante was heel geduldig en heeft mij geleerd hoe ik een vrouw met mijn tong en mond kan verwennen. Ik proefde voor het eerst van mijn leven een volwassen vrouw. Ik weet niet of ze écht genoot, maar ik deed mijn best. Even later duwde ze mij op mijn rug en voor het eerst van mijn leven gleden de lippen van een vrouw over mijn penis. Ze deed iets met haar tong en dat voelde wel héél lekker! Ze stopte gelukkig op tijd.

Buiten was het noodweer in volle gang en ik vergeet nooit meer hoe een enorm weerlicht gevolgd door een loeiharde knallende donderslag mij vergezelde toen ik voor het eerst van mijn leven met hulp van de behendige hand van mijn tante met mijn keiharde pik onbeschermd in haar vagina gleed. Ze gaf een zucht en fluisterde in mijn oor dat ze mij wilde. Ze bewoog haar bekken omhoog en ik stootte in haar. Voor het eerst in mijn leven neukte ik ein-de-lijk een echte vrouw! Dat het mijn eigen tante was, kwam echt niet meer in mij op. 

Onze copulatie duurde niet heel lang. De opwinding was te groot. Binnen een flinke minuut voelde ik mijn orgasme komen. 'Oh, ik ga klaarkomen!' Ik wilde me met mijn benevelde geest terugtrekken, maar ze sloeg haar benen om mijn achterste en fluisterde in mijn oor dat ik in haar mocht komen. Dat was de druppel. De natuur nam het over en ik kwam zo heftig klaar dat ik dacht dat ik ging exploderen. Ik spoot mijn eigen tante vol met mijn jonge zaad. Ik heb even later op mijn knieën tussen haar benen zittend gezien hoe ze mijn zaad lekte. 

Gebiologeerd heb ik gezien dat ze zich niet afveegde of zo, maar zo haar broekje weer aan trok. Ze trok een ochtendjas aan, gaf me een kus op mijn wang en ging naar beneden. Ik heb mij aangekleed en ben ook weer naar beneden gegaan. Mijn oom zat breeduit te grijnzen en zei: 'Zo nozem, je bent nu een echte man!' Hij gaf me een klap op mijn schouder en ging weer verder over zijn autohobby. Later in het logeerbed voelde ik een mengeling van grote schaamte, schuldgevoel en toch ook extreme opwinding. 

Ik hoorde door de dunne wand hoe hij mijn tante nog even flink te grazen nam. Ik heb mezelf weer afgetrokken om rustig te worden en ben daarna in slaap gevallen. Het is geregeld nog tot seks gekomen met mijn tante bij latere logeerpartijtjes. Het zijn herinneringen die ik mijn leven lang bij me zal dragen. Mijn oom en tante zijn nu ver in de tachtig en ik bezoek ze nog geregeld. We hebben het er nooit meer over. Niemand in de familie weet dit en dat is goed zo. Wel heel bijzonder en tegelijkertijd therapeutisch om het hier met jullie te mogen delen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.8571428571429 sterren
7 stemmen