Haar eerste trio

Het is vandaag bloedheet. Ik heb afgesproken met Gina en Patrick: een leuk stel uit de buurt van Rotterdam. Vooraf hebben we foto's uitgewisseld en heb ik met Gina gevideobeld om te kijken of het klikt. Tijdens het videobellen merkte ik dat Gina het spannend vind om af te spreken. Gina wilde graag tot in detail weten hoe de ontmoeting zou verlopen. Hierdoor twijfelde ik even of ik wel met ze af wilde spreken. Zelf vind ik het leuker om te kijken hoe een ontmoeting verloopt zonder vooraf alles te regisseren. Wel is het uiteraard belangrijk om de do's en dont's te bespreken. 

Aangezien het contact erg leuk is, besluit ik om toch met ze af te spreken. Op de bewuste maandag middag rijd ik naar Rotterdam. Gina heeft gisteren al ingecheckt in het hotel en mij het kamernummer alvast doorgestuurd. Het hotel is eenvoudig te vinden. Eenmaal aangekomen parkeer ik mijn auto langs de weg en loop naar de kamer. Het fijne van dit hotel is dat je buitenom direct naar de kamers kunt lopen en je dus niet langs de receptie hoeft te lopen. Op de parkeerplaats van het hotel staan niet veel auto's. Ik ga er vanuit dat het rustig is in het hotel.

Ik loop naar de kamer en kom onderweg de schoonmaakster tegen. De schoonmaakster blijkt een paar kamers voor onze kamer bezig te zijn. Bij de juiste kamer aangekomen, staat de deur al open. Ik kijk de kamer in en zie Gina op bed liggen. Als ik de kamer inloop, zie ik Patrick op de stoel tegenover het bed zitten. Hij moet later die middag werken en heeft zijn uniform al aan. We begroeten elkaar, Gina vraagt me of ik wat wil drinken en geeft me een flesje water. We hebben al veel contact via de app gehad en gevideobeld, maar zo in real life is toch altijd even wennen.

We kletsen wat om het ijs te breken en het klikt meteen. De sfeer is heel relaxed en ontspannen. We hebben afgesproken dat ik in eerste instantie gewoon toekijk. Mocht het klikken dan zijn zij degenen die dat aangeven en me indien gewenst uitnodigen om mee te doen. Alleen toekijken is wat mij betreft ook een hele leuke ervaring. Altijd leuk om te zien hoe mensen met elkaar de liefde bedrijven waarbij de passie er vanaf spat. Dat is veel leuker om te zien dan een of andere extreme setting waarbij de passie tussen de mensen ontbreekt.     

Aangezien het erg heet is die dag hebben we de kamerdeur open laten staan. De schoonmaakster komt steeds dichterbij. Gina doet de deur dicht en voor de zekerheid hangt ze het kaartje met 'niet storen' aan buitenzijde van de deur. Patrick staat op van de stoel en neemt plaats op het bed naast Gina. Gina is gekleed in een leuke jumpsuit van spijkerstof. De jumpsuit heeft korte pijpen en is mouwloos. Aan haar voeten draagt ze sleehakken. In de jumpsuit komt haar slanke figuur goed tot haar recht. Haar lange, bruine haar ligt mooi naast haar hoofd gedrapeerd op het bed.  

Terwijl ze op het bed liggen, kletsen we door. De handen van Patrick glijden over het slanke lichaam van Gina. Eén voor één opent Patrick de drukkers van de jumpsuit van Gina. Onder de jumpsuit draagt Gina zo te zien geen beha. Vanonder de jumpsuit komen haar prachtige, stevige borsten één voor één tevoorschijn. Dan vindt Patrick vindt dat we genoeg hebben gekletst en zoent Gina. Ik kijk naar het mooie schouwspel voor me op het bed. Patrick schuift de jumpsuit over de schouder van Gina naar beneden. Haar mooie, strakke lichaam is nu nog beter zichtbaar. 

Patrick maakt zich los van de lippen van Gina en met zijn hoofd maakt hij zoenende bewegingen over de rest van het lichaam van Gina. Eerst is haar nek aan de beurt en dan volgen haar borsten. Patrick geeft de tepels van Gina meer dan voldoende aandacht. Terwijl hij haar lichaam overal kust, glijdt één hand in de jumpsuit. Zijn vingers zakken verder naar beneden totdat hij de vagina van Gina vindt. Aan de ogen van Gina kan ik zien dat de aanraking meer dan gewaardeerd wordt. 

Patrick doet de jumpsuit van Gina nog iets verder omlaag. Haar mooi geschoren vagina komt tevoorschijn. De jumpsuit gaat nu helemaal uit. De schoenen houdt ze aan. Patrick zoent haar mooie lichaam en slaat daarbij geen plekje over. Dan zie ik Patricks hoofd tussen de benen van Gina verdwijnen. Ik moet eerlijk zeggen dat dit me niet onberoerd laat. Nog altijd zittend op de stoel naast het bed kijk ik gebiologeerd toe. Vlak voor me zie ik twee leuke mensen gepassioneerd met elkaar vrijen. Ik krijg zin om mee te doen, maar volgens afspraak wacht ik netjes op hun uitnodiging.

Patrick gaat weer naast Gina liggen en gaat met zijn vinger naar haar vagina. Zijn vingers glijden in en uit haar vagina. Hij vingert haar stevig. Precies zoals ze lekker vindt. De ogen van Gina vinden de mijne. Zwoel kijkt ze me aan. Dan zie ik haar hoofd een knikkende beweging maken. Ik weet dat ze me op die manier vraagt om met hen mee te doen. Dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik sta op van de stoel, doe mijn schoenen uit en ga links van Gina op het bed zitten. Patrick ligt nog altijd rechts van Gina. Voorzichtig breng ik mijn hoofd naar dat van Gina en kus haar.

Onze tongen vinden elkaar en we zoenen elkaar eerst zacht en teder. Later zoenen we wat steviger. Gina ligt volledig naakt op het bed. Patrick en ikzelf hebben al onze kleding nog aan. Hoog tijd om wat uit te trekken. Dat is ook geen straf met deze hitte. Ik doe mijn jasje uit en leg die op de stoel naast het bed neer. Vier handen glijden over het lichaam van Gina. Gina doet haar ogen dicht en geniet van de aanraking van twee paar handen op haar lichaam. Aan die handen worden ook regelmatig twee monden en tongen toegevoegd. 

Ik buig mezelf naar voren en neem een tepel van Gina in mijn mond. De tepel is keihard. Ik draai met mijn tong rondjes om haar tepel en zuig er afwisselend stevig aan. Patrick doet hetzelfde aan de andere kant. Ik kom omhoog en ga tussen de benen van Gina zitten. Ik zoen haar op haar mond en zak langzaam met mijn mond verder naar beneden richting haar vagina. Ik plaag haar door niet direct haar vagina te zoenen, maar eerst het gebied er omheen. Als ik haar voldoende heb geplaagd, is het tijd om haar vagina met mijn tong te masseren. Ze smaakt heerlijk!

Met mijn vingers streel ik haar clitje. Afwisselend met mijn vingers en mijn mond masseer ik haar clitje. Patrick helpt ook een handje en een mondje. Een tijdje later komt Gina schokkend klaar. Dan draaien we de rollen om. Gina nodigt me uit om haar plek in te nemen en tussen haar en Patrick in te komen liggen. Het is nu mijn beurt om heerlijk te genieten van twee paar handen en monden. Ik geniet van de aanrakingen van hen beiden. Patrick en Gina kunnen beiden heerlijk zoenen. Mijn jurk gaat uit en niet veel later volgt ook mijn panty.

In mijn lingerie lig ik tussen hen in. Ik voel hun strelende handen over mijn borsten glijden. Ik voel hoe de sluiting van mijn beha los wordt gemaakt. De beha gaat over mijn hoofd uit en belandt eveneens op de stoel naast het bed. Gina heeft nog niet eerder een vrouw gelikt, maar wil dat graag eens proberen. Ik bied me graag aan als vrijwilliger om dat van haar lijstje af te kunnen strepen. Langzaam gaat ze met haar mond richting de rand van mijn onderbroek. Voorzichtig trekt ze mijn slip uit. Geheel naakt lig ik op het bed.

De warme, zachte tong van Gina beroert mijn vagina en mijn clit. Het voelt heerlijk aan. Dit lijkt me een hele goede eerste keer. Ik sluit mijn ogen en terwijl mijn Patrick mij op mijn mond zoent, voel ik Gina mijn andere lippen kussen. Ik voel hoe haar vingers mijn clit stevig masseren. Patricks handen voel ik op mijn borsten. Ik voel dat ik ga komen. Vanuit mijn tenen voel ik mijn orgasme opkomen. Het heerlijke gevoel van het orgasme giert door mijn lichaam. Dat brengt de tussenstand op twee orgasmes. Two down, one to go.   

Gina komt naar boven en ik zoen haar om haar te bedanken voor het heerlijke orgasme. Dan is het de beurt aan Patrick. Ik sta op van het bed en ga rechts naast Patrick op het bed zitten. Het is tijd om ook hem van zijn kleding te ontdoen. Als hij naakt naast me ligt, streel en zoen ik hem. Gina is ondertussen tussen zijn benen gaan zitten. Haar mond heeft zijn penis al gevonden en deze laatste bevindt zich in haar mond. Vakkundig schuift haar mond over de penis van Patrick heen en weer. Zijn penis glimt van het vocht. 

Mijn hand breng ik naar zijn ballen. Terwijl Gina hem pijpt, masseer ik met mijn hand zijn ballen. Dan is het tijd dat Gina en ik van positie wisselen. Ik neem de penis van Patrick in mijn mond en maak hem vochtig met mijn mond en tong. Mijn tong glijdt langzaam over zijn penis en maakt ronddraaiende bewegingen over zijn toompje en eikel, terwijl ik mijn hoofd omhoog en omlaag beweeg. Gina's handen masseren nu zijn ballen. Met haar vinger masseert ze ook zijn kontgaatje. Patrick geniet met volle teugen van de twee vrouwen die hem verwennen.  

Hij wil nog niet klaarkomen en wil ons nog lekker laten genieten. Handen en monden zijn nu overal. Patrick vraagt me of ik op mijn rug wil gaan liggen en brengt zijn mond naar mijn vagina. Mijn clit is nog steeds gevoelig van het eerste orgasme. Zijn tong voelt heerlijk aan op mijn clit. Ondanks dat ik niet klaarkom, heb ik heel erg van zijn tong en mond genoten. Inmiddels is er al een aantal uur verstreken. Patrick moet bijna gaan werken. We willen hem niet naar zijn werk laten gaan zonder dat hij is klaargekomen.   

Hij staat op van het bed en komt voor ons staan. Gina pijpt hem en masseert zijn ballen. Patrick is door alle aanrakingen die middag nog steeds erg opgewonden. Het duurt dan ook niet lang voordat hij zijn hoogtepunt bereikt. Gina weet precies wanneer ze moet stoppen en haalt zijn penis uit haar mond. Hij brengt zijn hand naar zijn keiharde penis en begint zichzelf af te trekken. Hij schuift zijn hand een aantal keer over zijn penis en dan zie ik hoe hij klaarkomt. Zijn zaad landt op de borsten van Gina. 

Alledrie hebben we die middag genoten en zijn we heerlijk klaargekomen. We douchen ons en kleden onszelf aan. De tijd is gekomen om afscheid te nemen. Ik sta op en nu pas valt me op hoe lang Gina en Patrick zijn. Patrick en ik gaan werken, maar niet voordat we alledrie hebben uitgesproken dat we hebben genoten en het leuk zouden vinden als onze middag samen een vervolg krijgt... 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.9090909090909 sterren
11 stemmen