Een Roos zonder doornen

Ingezonden door Twan

November. Ik woonde ongeveer drie maanden in mijn nieuwe appartement. Als ik door mijn raam naar buiten keek, dan zag ik de hele polder door een waas van motregen. De bladloze bomen werden door een flinke noordwesterstorm gegeseld. Was ik maar net zo flexibel als zij. Ik wil nog wel eens tegen de stroom op zwemmen, omdat ik op dat moment vind dat dat moet. Het kost alleen vreselijk veel energie en levert ook heel vaak niets op. Nee, dan waren die populieren en elzen langs de poldersloten veel verstandiger: meebewegen en weer rechtop komen zodra dat verantwoord was.

Mijn, op timer ingestelde, verlichting sprong tegenwoordig al om half vijf ‘s middags aan om ’s morgens pas tegen negen uur weer uit te schakelen. Alle elementen waren aanwezig en ik stelde mijn eigen diagnose. Ik heb last van de winterblues. Mijn meest effectieve behandeling zou een korte vakantie naar een zonovergoten oord zijn, maar de nieuwe professionele uitdaging waar ik net aan begonnen was, bood daarvoor geen ruimte. Ik zou nog zeker een half jaar door moeten bijten, dus een acceptabel alternatief zou een wekelijkse afspraak bij de lokale zonnestudio kunnen zijn.

Toen ik die binnenliep vertelde een heel leuk uitziende jongedame mij dat zij voor mij wel een gericht advies kon opstellen. Een prima idee. Nadat de jongedame, die zich als Suzan aan mij voorstelde mijn huid met een soort van scanner had bekeken, zei Suzan dat ik volgens haar kon kiezen tussen twee opties. Optie één: een gedurende tien weken wekelijke kuur onder een gemiddelde bank. Elk bezoek zou dan vijfenveertig minuten gaan duren. Optie twee: vier weken lang wekelijks twee keer onder het ‘zonnekanon’ om mij telkens twintig minuten onder dit technische wonder te kunnen ontspannen.

Ik aarzelde, maar koos uiteindelijk toch voor optie één. Mijn enige motivatie is dat twee bezoeken per week zich heel moeilijk lieten verenigen met mijn drukke sociale agenda. Suzan vroeg mij wanneer ik zou willen beginnen. Wat mij betrof vanmiddag al. De afspraak en de kuur werden vastgelegd en om drie uur ’s middags meldde ik mij weer. De vijfenveertig minuten vlogen voorbij, maar ik weet wel meteen weer waarom ik deze kuur wilde doen: de ervaring van de rust en de weldadige stilte onder de bank.

Ze moesten alleen iets uitvinden om het geluid van die ventilator weg te filteren. Na drie kwartier stapte ik de cabine uit. Voordat ik de gelegenheid kreeg om de studio te verlaten, bood Suzan mij een kop koffie aan en vroeg aan mij hoe het was geweest. ‘Heerlijk’, bekende ik. Suzan toverde een cappuccino uit het apparaat. Het viel mij op dat deze koffieautomaat wel een heel mooi romige schuimlaag wist te produceren. Ik was op dat moment de enige klant in de zaak. Suzan en ik raakten al snel in een gesprek verwikkeld. Suzan vroeg naar wat ik in het dagelijks leven deed.

Toen ik haar dat vertelde, verklapte Suzan dat zij nog studeerde. Internationale betrekkingen aan de UvA. Nog anderhalf jaar en dan kreeg Suzan haar bul. Suzan vertelt dat zij hoopte op een plaats in ‘het klasje’ van het ministerie van Buitenlandse Zaken. De enkeling die het lukt om tot dat ‘klasje’ door te dringen, wachtte op enig moment een functie bij één van de vele diplomatieke vertegenwoordigingen in het buitenland. Suzan vertelde eerder met haar ouders al een paar jaar in Spanje te hebben gewoond. Spanje voelt voor haar nog steeds als ‘thuis’.

Een standplaats als Madrid zou haar droom vervullen. Nadat ik met het lepeltje het laatste restje van de crèmelaag uit het kopje had gelepeld, trok ik de deur van de studio achter mij dicht en liep ik de achthonderd meter naar mijn appartement. Een week later meldde ik mij weer en ging ik heerlijk ontspannen op de plastic plaat liggen. De weldadige warmte van de lampen straalde door mijn lichaam. Toen ik mijn ogen sloot en mijn fantasie liet werken, verscheen er vanzelf een hagelwit zandstrand dat na een meter of twintig overging in een rij kokospalmen.

Een zachte zeebries, die voor net voldoende luchtcirculatie zorgde om mijn lichaam voor overmatig transpireren te behoeden deed aangenaam aan. Net op het moment dat ik bij de dame van de strandbar een glas kokosmelk wilde bestellen, haalde de wekker van de zonnebank mij terug naar de realiteit: november in een troosteloos Nederland. Ik kleedde mij aan en spoot de reinigingsspray op de plastic plaat. Met een paar tissues veegde ik alles netjes schoon en droog. Suzan was er niet. Een andere jongedame had vandaag dienst. Ook zij werkte hier parttime.

Ongevraagd zei Joke, zoals zij bleek te heten, dat Suzan die dag een tentamen had, maar dat zij er de volgende week wel zou zijn. Ook Joke bood mij koffie aan en al snel zat ik vrolijk met haar over koetjes en kalfjes te babbelen. Terwijl ik de deur uitliep hoorde ik nog een ‘doei’. Weer een week later meldde ik mij om stipt drie uur weer bij de studio. Op het moment dat ik binnenkwam, zag ik Suzan weer met een brede glimlach achter de balie staan. Ik vroeg haar meteen hoe het tentamen van vorige week is gegaan.

Haar glimlach leek even te verdwijnen en Suzan keek mij onderzoekend aan. Nadat ik haar over mijn gesprek met Joke had verteld, begreep Suzan hoe ik aan die informatie over haar was gekomen. De sfeer was meteen weer ongedwongen en Suzan zei nog geen uitslag te hebben ontvangen, maar dat dat wel elk moment kon gebeuren. Ik kreeg cabine zeven toegewezen en ik trok de deur achter mij dicht. Na de eerste huivering van de nog koude plastic plaat voelde ik de weldadige warmte van de buizen alweer in mijn lichaam doordringen.

Na een paar minuten lag ik weer op het strand van mijn Bountyeiland. Dit keer haalde de dame van de strandbar mijn handdoek wel met het glas ijskoude kokosmelk, maar ook toen maakte de timer een wreed einde aan mijn dagdromen. Toen ik mijn kaart aanbood om af te tekenen, zaten er nog twee dames aan de balie. Net als zij kreeg ik weer koffie aangeboden. Vanachter mijn kopje begon ik aan een nieuw gesprek met Suzan. Zoals dat soms gaat als mensen een bepaalde klik bij elkaar voelen, gaven zowel Suzan als ik wat meer privé-informatie prijs.

Suzan was net in het dorp aan de gracht op kamers gaan wonen. Sinds haar moeder, ene Roos, een nieuwe vriend had gekregen die ook bij haar ingetrokken was, vond Suzan de sfeer thuis niet meer zo prettig. Omdat Suzan thuis kostgeld betaalde, miste haar moeder die inkomsten wel. Om toch maandelijks rond te kunnen komen had Roos een werkhuis aangenomen wat haar wekelijkse inkomen wat aanvulde. Roos zou er graag nog wel een adresje bij willen hebben. Ik nam deze informatie ter kennisgeving aan, dronk mijn cappuccino op en stapte de trieste buitenwereld weer in.

'‘Tot volgende week’, riep Suzan mij nog na. Twee dagen later zat ik ’s morgens vroeg in de trein naar Den Haag. Ik nam mijn schema voor die dag onder de loep. Mijn dag zou waarschijnlijk weer met minimaal tien uur vergaderen en delegeren absoluut nog niet voorbij zijn. Thuis lag nog een berg was- en strijkwerk op mij te wachten en de badkamer mocht ook wel weer eens een beurt krijgen. Van mijn heilige voornemen van de avond daarvoor om deze avond vroeg onder mijn dekbed te schuiven, zou weer weinig terechtkomen.

Ik moest daar wat op verzinnen, gaf ik mijzelf als opdracht mee. Mijn dag ging weer in de waan van alledag voorbij. Om kwart over zes stapte ik weer in de trein. Dat hield in dat ik pas tegen negen uur thuis kon zijn. Dan nog koken, afwassen, wasmachine aanzetten en de berg strijkgoed beklimmen. Ik werd daar niet vrolijker van. Opeens kreeg ik een briljant idee: Roos! De volgende morgen belde ik vanaf mijn werkplek naar de zonnestudio. Suzan kwam pas om drie uur kreeg ik te horen. Omstreeks kwart over drie belde ik nogmaals. ‘Zonnestudio ….. met Suzan’ klonk het vriendelijk.

Ik noemde mijn naam en vroeg aan Suzan of haar moeder nog steeds op zoek was naar een extra werkhuis. Dat bleek zo te zijn. Ik sprak met Suzan af dat zij mijn nummer aan haar moeder zou geven en zij mij vervolgens dan zou bellen. Ik zat ’s avonds nog in de trein toen ik werd gebeld. ‘Met Roos’, klonk het. Roos en ik spraken af dat zij zaterdagmorgen bij mij thuis zou komen kijken wat er precies gedaan zou moeten worden en hoeveel tijd zij daar per week voor nodig zou hebben.

Die zaterdag om tien uur piepte mijn videofoon. Ik zag een dame in beeld verschijnen die zich als Roos bekendmaakte. Terwijl Roos uit de lift stapte, zag ik een vrouw van middelbare leeftijd, die qua uiterlijk geen enkele vergelijking met Suzan vertoonde. Roos was een dame die van doorpakken hield. Zij gaf zichzelf nog net de tijd om de extra gekochte appelpunt met slagroom op te eten. Na een korte ronde door mijn appartement zei Roos per week aan twee uur voldoende te hebben. Wij spraken een uurloon af en Roos beloofde aanstaande vrijdag al te zullen beginnen.

Met een goed gevoel liet ik Roos uit en nam ik, tevreden met mijzelf, een derde kop koffie. Heel veel maanden later liet Roos een briefje voor mij achter dat zij de komende vier weken niet kon komen. Haar nieuwe schoonfamilie had een vakantiehuisje in de Ardennen. Roos en haar vriend mochten daar vier weken gratis gebruik van maken. Ik begon mij net te realiseren dat ik de komende vier weken dus weer zelf aan de bak zou moeten.Tot ik onderaan Roos’ briefje z.o.z. zag staan.

Op de achterkant schreef Roos dat zij aan Suzan had gevraagd om haar taak de komende vier weken over te nemen. Suzan had ingestemd. Daaronder stond een telefoonnummer dat vermoedelijk van Suzan zou zijn. Ik belde dat nummer. Er werd door de voor mij inmiddels bekende stem van Suzan geantwoord. Na wat bijgepraat te hebben, spraken wij af dat Suzan aanstaande vrijdagmiddag al voor de eerste keer zou komen. Ik zou dan een thuiswerkdag hebben, maar dan zat ik toch grotendeels in mijn werkkamer. Suzan mocht zich wat mij betreft helemaal laten gaan.

Die vrijdag zat ik druk te werken toen ik opeens de voordeur open hoorde gaan. Hoe kon dat? Wie had mijn sleutel? Alleen Roos toch, maar die zat in België. Op dat moment staarde ik in het lachende gezicht van Suzan. ‘Mama heeft haar sleutel tijdelijk aan mij gegeven’, legde Suzan uit. Half omgedraaid in mijn bureaustoel keek ik Suzan aan. Onwillekeurig veranderde dat in observeren. Ik had tot nu toe alleen het leuke gezicht van Suzan achter de balie van de zonnestudio gezien en dat was alweer weet ik hoe lang geleden. Nu stond ze daar in -waarschijnlijk- haar werkkleren.

Op dat moment wist ik dat Suzan het type vrouw was dat er zelfs in een postzak van PostNL nog aantrekkelijk uit zou zien. Suzan droeg een nauw aansluitend gebreid truitje dat niet alleen haar kleine borstjes accentueerde, maar schaamteloos haar hele silhouet prijsgaf. Daaronder droeg Suzan een skinny jeans, die volgens mij ook nog eens van het type lowrider was. Tussen de zoom van haar truitje en de band van haar jeans zag ik een strookje buik en als Suzan haar armen optilde dan werd zelfs haar navel zichtbaar.

Opeens was ik totaal vergeten waarvoor ik die nota ook alweer moest schrijven. Ik riep mijzelf terug in de realiteit en ik liet Suzan haar werk doen. Kastjes werden geopend, emmers werden gevuld en al snel werden de vier jaargetijden van Vivaldi overstemd door de stofzuiger. Ik stond op om even een kop koffie uit mijn Senseo te trekken. Toen ik de woonkamer binnenliep, zag ik Suzan op haar knieën voor het tv-meubel zitten. Zij was druk bezig alle apparatuur af te stoffen.

Door haar houding leek de toch al strakke spijkerbroek de contouren van haar lichaam nog beter uit te laten komen. Om het nog erger te maken, zag ik over de brede strook naakte huid tussen Suzans broeksband en truitje een horizontaal donkerblauw touwtje lopen, waaraan in het midden een verticaal donkerblauw touwtje was bevestigd. Als ik mij niet vergiste dan droeg Suzan een donkerblauwe string. Daar maakte zij ook geen geheim van. Ook nu weer riep ik mijzelf tot de orde. Suzan en ik? Doe toch even normaal!

De week erna zat ik weer achter mijn MacBook toen Suzan de voordeur opende. De deur van mijn werkkamer was gesloten, maar Suzan stak haar hoofd even om de hoek van de deur en groette mij. Ook dit keer vroeg ik mij af hoe, als ook deze kleding tot Suzans werkkleding behoorde, Suzan eruit zag als zij uitging. Niets meer of minder dan een femme fatale volgens mij. Met moeite draaide ik mijn hoofd weer terug naar het beeldscherm. Even later klonken weer de vertrouwde geluiden van kastdeurtjes en de stofzuiger. Ik vond het tijd voor een korte pauze en een kop koffie.

In de woonkamer was Suzan druk bezig de ombouw van de haard af te stoffen. Ik nodigde haar uit om er even bij te komen zitten. Suzan dronk thee en op haar verzoek maakte ik een beker Earl Grey voor haar. Suzan zat recht tegenover mij en daarom kon ik -hopelijk ongemerkt- nog eens goed stiekem naar deze jonge vrouw loeren. Suzan was echt mooi! Als Suzan al iets van mijn gluren had gemerkt dan liet zij dat niet blijken. Het zo nu en dan wijken van haar knieën moest wel op puur toeval zijn berust.

Ik vroeg mij alleen wel af of een spijkerbroek, die zo strak in je kruis wordt getrokken, nog wel lekker kon zitten. Ik had daar zelf wat meer speling, maar Suzan leek er niets van te merken. Ik verdween weer naar mijn werkkamer en Suzan drukte weer op de knop van de stofzuiger. Tegen half zes kwam Suzans blonde koppie weer om de hoek van de deur om te melden dat zij klaar was. Ik gaf haar haar geld en liep even mee naar de voordeur. Voordat ik de deur achter haar in het slot duwde, meldde Suzan dat zij bij goed weer volgende week de ramen aan de buitenkant wilde doen.

‘Mijn zegen heb je’, antwoordde ik. De vrijdag daarop zat ik al met thee en een Bossche bol klaar toen ik de sleutel in het slot hoorde steken. Suzan keek eerst in mijn werkkamer, maar ik begroette haar vanuit de woonkamer. Ik stelde haar voor om eerst even te gaan zitten om haar thee te drinken en de bol naar binnen te werken. Weer was ik gefascineerd door Suzan’s schoonheid. Deze week droeg Suzan een kort t-shirt met verwijzing naar een zonnig oord. Haar heupen en benen werden weer onbeschaamd bedekt door een erg strak zittende lowrider.

Toen ik, en ik zal het maar gewoon bekennen, naar Suzans kruis keek, meende ik iets van een heel kleine schaamheuvel te zien. De strakke kleding leek niet alleen haar lichaam af te tekenen, maar maakte van Suzan een begeerlijke vrouw. Zeruimde de kopjes en schoteltjes op en liep naar de keuken. In het voorbijgaan zag ik weer een horizontaal en een verticaal touwtje. Ditmaal rood. Ik probeerde heel snel aan een ijskoude douche te denken. Ik wist erger te voorkomen door snel achter mijn bureau te kruipen.

Met mijn deur dicht. Na ongeveer een kwartier klopte ze op de deur en vroeg mij of ik haar even kon helpen. Zij maakte haar belofte om deze week bij mooi weer de ramen aan de buitenkant te willen doen waar. Alleen was er een probleem. Ik woonde op de op één na hoogste verdieping en dat waste hoog voor een trapje of ladder. Suzan stelde voor om de ramen vanuit de drie openslaande ramen te doen. Daarvoor moest Suzan dan wel in de vensterbank gaan zitten met haar benen naar binnen.

De ramen zaten op zo’n hoogte dat Suus’ benen dan geen contact meer met de vloer zouden maken. Suus’ verzoek was of ik haar dan vast wilde houden. Nog niet helemaal zeker over het hoe en wat stemde ik alvast in. Suus maakte het eerste raam open en wipte haar billen handig in het kozijn. Suus opende haar benen en vroeg mij om mijn armen om haar middel te slaan. Ik gaf Suus spons, wisser en zeemleer aan. Telkens als Suus vooroverboog om die van mij aan te nemen, raakten haar kleine borstjes mijn gezicht.

Dat was al geen straf, maar ook iedere keer dat Suus achterover leunde om bij de bovenkant van de ramen te komen, werd haar kruis tegen mijn borst gedrukt. Om het nog erger te maken, raakten mijn handen Suus' blote rug aan.  Helemaal fataal was dat ik de beide touwtjes onder mijn handen voelde. Ik merkte niets aan Suus. Ik schaamde mijzelf voor mijn gedachten. De volstrekte absurditeit van mijn fantasie drong volledig tot mij door. Ik tilde Suus uit het eerste raam. Het werkgebied verplaatste zich naar raam twee. Opnieuw wipte Suus haar prachtige billen in het raamkozijn.

Ik vroeg mij af of het geen pijn deed, omdat zij bovenop twee dunne richels van het stalen frame zat. Suus leek nergens last van te hebben en boog zich weer in allerlei bochten om ook nu weer alle hoekjes en gaatjes te bereiken. Volgens mij was zij zich er totaal niet van bewust dat zij daarbij ook al haar eigen hoekjes en gaten voor mij bereikbaar maakte. Als Suus echt ver achterover leunde dan kon ik een kusje op haar nog geen centimeter van mijn mond verwijderde poesje drukken. ‘Waar ben je mee bezig?!’ probeerde ik mijzelf tot de orde te roepen.

Suus maakte het mij wel erg moeilijk door -voor mijn gevoel- extra lang en extra ver die hoekjes op te zoeken. Totaal onbedoeld schoot mijn rechterhand onder het horizontale touwtje van Suus' string. Suus reageerde niet. Toen ik niet geheel onschuldig mijn hand iets liet zakken en ik de aanzet van haar bilnaad aanraakte, reageerde Suus ook helemaal niet. Als de onschuld zelf wipte Suus haar billen uit het kozijn. Nog voordat ik de kans kreeg om haar middel los te laten of achteruit te stappen. Een fractie van een seconde later stond Suus pal tegen mij aangedrukt.

Haar borstjes drukten tegen de mijne. Mijn rechter wijsvinger raakte nog steeds de aanzet van Suus’ bilnaad aan. Suus' mond was nog geen tien centimeter van de mijne verwijderd. Mijn hemel, was ik nou helemaal gek geworden? Suus en ik keken elkaar even in de ogen. Net op het moment dat ik mij voor deze situatie wil verontschuldigen, deed Suus een stap naar achteren en lachte zij naar mij. Toen ik haar emmer naar raam drie wilde verplaatsen, zei Suus dat zij even een nieuwe zeepoplossing wilde maken. Deze ontvette niet meer voldoende.

Met het hengsel in haar hand liep Suus naar de keuken, gooide het vieze water in de gootsteen en draaide de warme kraan open. Zij bukte om de glasreiniger uit het kastje onder het aanrecht te pakken. Door het bukken zag ik niet alleen de vrijwel perfecte perzikvorm van Suus’ billen, maar zag ik ook het verticale rode touwtje straktrekken in Suus’ bilspleet. Als het Suus' bedoeling was om mijn hormoonhuishouding op hol te jagen dan slaagde zij daar met glans in. Met dezelfde lach op haar gezicht als zonet liep Suus langs mij naar raam drie.

Ook nu weer wipten haar heupen in de raamopening. Anders dan bij de twee eerdere ramen leek Suus nu niet direct haar balans te vinden. Zij wiebelde wat heen en weer. Toen haar poes alleen nog maar door het textiel van haar lowrider en mijn overhemd gescheiden werd, boog Suus achterover. Op het moment dat ik haar de spons aangaf, raakte haar hand de mijne net even te lang om onschuldig te zijn. Ik had te maken met een echte verleidster. Dat kon niet anders. Met mijn armen om haar middel deden mijn handen ook hun best niet meer om de aanraking van Suus’ blote rug te minimaliseren.

Ik legde beide handen plat en vol op Suus’ naakte huid. Daarbij verdwenen drie vingers van mijn rechterhand onder de touwtjes van de rode string. Ongegeneerd ging mijn wijsvinger weer op zoek naar Suus' bilnaad. Toen mijn vingertopje die gevonden had protesteerde Suus niet. Zelfs toen mijn vinger heel brutaal in haar bilnaad afdaalde, deed Suus geen enkele poging om dat te belemmeren. Sterker nog; Suus leunde voorover waardoor haar bilnaad nog toegankelijker werd. Tja, daarmee was de boodschap voor mij duidelijk. Vanaf dat moment was er ook geen houden meer aan.

Terwijl Suus nog in het kozijn zat, drukte ik mijn lippen op haar poes. De warmte van haar intimiteit drong in mijn lippen door. Ik rook Suus’ opwinding. Ik hoorde iets dat op ‘oef’ leek uit haar mond klinken. Ik besloot om Suus onder haar oksels op te tillen en trok haar naar mij toe. Suus sloeg haar nog geopende benen om mijn middel en zoog haar mond vast op de mijne. In mijn enthousiasme probeerde ik mijn tong in Suus’ mond te steken, maar Suus hield haar tanden op elkaar. Met Suus om mijn middel liep ik met haar naar de bank.

Daar ontspon zich een vrijpartij waarbij zelfs de meest frigide mens door zou zijn gaan masturberen. Of liever nog, hebben meegedaan. Mijn handen schoten onder Suus’ t-shirt en raakten haar piepkleine bh'tje. Ondanks dat Suus erg kleine tietjes had, waren haar tepels relatief groot. En ook hard. Door het bh’tje heen kon ik met die tepels spelen. Ik wisselde wrijven, drukken en draaien af met het knijpen in die tepels, die alleen nog maar harder en puntiger leken te worden.

Nog voordat ik de kans krijg om met mijn bekken de eerste neukbewegingen te maken, duwde Suus haar kruis al tegen mijn lul. Kennelijk was deze seksuele explosie ook voor mijn jongeheer onverwacht gekomen, want hij verkeerde nog niet in de opperste staat van paraatheid. Daar deed Suus wel haar best voor. Zij wist haar hand tussen onze stijf tegen elkaar aangedrukte schaamstreek te wurmen. Suus greep vol in mijn kruis en tastte met haar vingers de contouren van mijn lul af.

Die laatste aanmoediging was meer dan voldoende om ook de laatste druppels bloed in de zwellichamen van mijn lul te pompen. Mijn erectie meldde zich met een heftigheid die ik al heel lang niet meer had gevoeld. Ook ik hield mij nu niet meer in. Ik zette mijn mond op een van Suus’ tepels en beet daarin. Weer hoor ik een ‘oef’. Met mijn hand greep ik nu vol in Suus kruis. Toen mijn knijpkracht maximaal was, klemde Suus met haar benen mijn hand volledig af. Suus begon neukbewegingen op mijn vastgezette hand te maken. Suus en ik waren beiden door het dolle heen.

Ik tilde Suus weer op en gooide haar in de slaapkamer languit op het bed. Onderweg schopte ik nog de emmer met water om, een waterballet achterlatend. Dat zag ik later wel weer. Met trillende handen maak ik de veters van Suus’ Converse gympen los en trok die over haar hakken. Met vrijwel dezelfde kleur rood vielen haar gelakte teennagels mij op. Suus had oog voor detail, dat was wel duidelijk. Toen ik probeerde om Suus’ broeksknoop los te maken, konden mijn vingers niet eens onder de broeksband komen. Zo strak zat die band.

Suus kreeg het zelf ook slechts met moeite voor elkaar. Op het moment dat zij haar kontje oven omhoog wipte, probeerde ik haar lowrider van haar benen af te pellen. Ik moest er echt hard aan trekken. De pijpen rolden omgekeerd over Suus’ bovenbenen, knieën en enkels. Een minuscuul donkerrood stringetje lachte mij tegemoet. Het stukje textiel dat ooit ontworpen was om slechts een klein stukje schaamstreek te bedekken, was in de uitvoering van Suus niet veel meer dan een brede veter die schaamteloos tussen Suus’ kleine schaamlippen was getrokken.

De kleine lipjes werden door die veter zelfs nog geaccentueerd. De ontwerper had er goed over nagedacht. Dat had Suus bij het aantrekken vanmorgen ook, dat was voor mij wel zeker. Mijn volgende stap was het t-shirt. Bijna agressief trok ik dat over Suus’ blonde staartje. Ik zag dat het kleine bh’tje een sluiting aan de voorkant had. Met een simpele vingerbeweging sprongen de cupjes elk een kant uit. Die knoertharde tepels leken mij uit te dagen. Ik ging half naast Suus liggen en zoog mijn mond vast op haar tepels.

Telkens als ik even mijn voortanden daarin beet, klonk het inmiddels bekende ‘oef’ weer. Mijn vingers zochten de veter tussen Suus’ schaamlipjes op en duwden die zo diep mogelijk in haar grotje. Suus was erg vochtig. Om niet te zeggen kletsnat. Ik hoefde mijn middelvinger maar op haar spleetje in haar kutje te leggen en Suus ruimte te geven. Daardoor slaagde Suus erin om met een soepele heupbewegingen mijn eerste twee vingerkootjes zomaar in haar gaatje te laten verdwijnen. Suus’ kutje leek net een stofzuiger.

Ook kootje drie en de eerste twee kootjes van mijn wijsvinger verdwenen spoorloos in haar. Weer sloot Suus mijn hand in haar kruis op en stootte zij haar kutje stevig tegen mijn pols. Ik moest echt kracht zetten om mijn hand aan haar gijzeling te onttrekken. Ik had mijn handen zelf hard nodig. Terwijl ik mijn overhemd over mijn hoofd trok, voelde ik dat Suus’ vingers aan de bovenste knoop van mijn jeans frunnikten. Die sprong open. Suus nam niet eens de moeite om de andere knopen ook los te maken. Haar hand schoot hardhandig naar binnen en vond mijn paal.

Ik voelde een van Suus’ scherpe nagels over mijn onbedekte eikel schrapen. Dat deed pijn. Om een herhaling te voorkomen trok ik mijn heupen iets terug. Suus beantwoorde dat door echt met haar volle hand in mijn balzak te grijpen. Ook nu weer gebruikte zij haar nagels die zonder genade in mijn ballen werden gedrukt. Ik stond op om aan Suus' aanslag op mijn genitaliën te ontsnappen, maar ook om mijn inmiddels veel te strakke spijkerbroek uit te schoppen.

Ondanks dat ik een zwarte boxer droeg was er ter hoogte van mijn eikel een duidelijk donkerder zwarte vlek zichtbaar, precies daar waar het voorvocht uit mijn eikel was gedruppeld. Ik denk dat Suus dat niet eens had gezien. Wild trok zij de boxer van mijn heupen en wilde mij gaan pijpen. Ik vond dat daar iets tegenover moest staan. Suus mij pijpen? Prima, maar dan wilde ik haar ook beffen. In een anatomisch volstrekt onverantwoorde lichaamshouding, die slechts iets vaags van de negenenzestig-houding had, wist Suus mijn lul in haar mond te nemen.

Ik slaagde er wonderwel in om mijn tong een centimeter of vier tussen haar lipjes te laten glijden. Duwen hoefde ik niet, want ook nu weer deed Suus’ stofzuigertje het meeste werk. Terwijl ik de licht zilte smaak van Suus' kutje proefde, voelde ik haar lippen rond mijn lul. Met haar tong prikkelde Suus mijn arme eikel. Ik kon de druppels voorvocht uit het gaatje in mijn eikel voelen komen. Suus liet geen druppel ontsnappen. Ze spuugde ook niets uit. Ze slikte al mijn voorvocht gewoon door! Met mijn beide handen opende ik Suus' heerlijk zilte mossel.

Mijn tong schoot tussen haar clit en kletsnatte grotje heen en weer. De ene keer neukte ik Suus met mijn tong om de andere keer Suus’ clitje te terroriseren. Niet alleen ik neukte Suus met mijn tong, Suus neukte mijn hele hoofd met haar bovenbenen. Mijn tong ging zo diep in haar dat zelfs het puntje van mijn neus tussen haar roze lipjes verdween. Dit begon op een verkrachting te lijken. Alleen was dit keer niet de vrouw het slachtoffer. Op datzelfde moment wist ik dat Suus met niets minder genoegen zou nemen dan met een orgasme dat haar tot tegen het plafond zou brengen.

Uit het aantal keren dat ik een luid ‘oef’ uit Suus' mond heb horen komen, begreep ik dat zij in elk geval twee keer moest zijn klaargekomen. Altijd sta ik er weer versteld van dat dames dat kunnen: vrijwel zonder onderbreking meerdere orgasmes na elkaar krijgen. Mij lukt dat bij hoge uitzondering maximaal twee keer, maar zelfs dat haal ik zonder ‘hulptroepen’ niet. Ook nu probeerde ik mijn hoogtepunt zo lang mogelijk uit te stellen. Als Suus mij daar de kans toe zou geven tenminste. Met haar mond zoog Suus mijn orgasme letterlijk steeds dichterbij.

Haar koude hand onder mijn balzak maakte dat alleen maar erger. Het ging net zolang goed totdat ik dat speciale gevoel vanuit mijn prostaat kreeg dat een zaadlozing aankondigde. Net op tijd trok ik mijn pik uit Suus’ mond terug. Suus probeerde mij nog aan mijn lul terug te trekken, maar gelukkig was ik sterker en vlugger. Ik manoeuvreerde mij tussen Suus' benen. Met mijn twee vingers nog in haar leek ook mijn pik door Suus' kutje naar binnen te worden gezogen. Het verbaasde mij dat mijn vingers totaal niet afgeknepen werden toen ik toch tot aan mijn zak in Suus zat.

Suus bleek verrassend ‘open’ te zijn, maar toch haalde ik mijn vingers uit haar en op datzelfde moment begonnen Suus en ik tegelijkertijd tegen elkaar aan te rijden. Elke pompbewegingen in Suus werd gepareerd door een stootbeweging van Suus. Als ik terugtrok, trok Suus haar billen naar achteren. Dat automatisme en perfecte synchronisatie werd wel steeds moeilijker. Naar mate Suus dichterbij haar derde, en ik bij mijn eerste orgasme kwam, nam onze tomeloze geilheid de overhand. Eerst konden Suus en ik nog redelijk simultaan onze bewegingen op elkaar afstemmen.

Dat vermogen nam steeds verder af naarmate het orgasme steeds dichterbij kwam. Ik kon echt voelen dat het voorvocht continue uit mijn eikel bleef komen. Suus was ook vreselijk vochtig. Het werd dus een smeerboel tussen ons in, maar wel een smeerboel die het geluid van naakt vlees op naakt vlees onbeschaamd duidelijk hoorbaar maakte. Ik weet dat het technisch en anatomisch onmogelijk is, maar kort voor mijn onhoudbare orgasme kreeg ik het gevoel dat er allemaal tentakeltjes uit mijn eikel de binnenkant van Suus’ baarmoedermond aftastten. Echt een waanzinnig gevoel!

Dat alleen maar overtroffen werd door een enorm heftig orgasme dat zelfs de buren volgens mij gehoord moeten hebben. Er leek geen einde aan de samentrekkingen te komen. Ik vroeg mij af of ook bij een man het ene orgasme in het andere kon overgaan, want zo voelde het. Bijzonder was ook dat, nadat mijn sperma zich een weg in Suus' zeiknatte poes had gevonden, ik hard bleef. Niet gewoon hard, maar echt snoeihard. Waar anders mijn eikel na het klaarkomen echt even met rust moet worden gelaten, kon ik vrijwel meteen weer Suus'Suus lipjes openhouden.

Automatisch begon ik weer in en uit Suus te schuiven. Suus beantwoordde die bewegingen meteen. Als Suus net haar derde orgasme had gehad dan zat zij duidelijk nog steeds niet aan haar maximum. Haar handen grepen mijn billen en trokken die naar zich toe. Als Suus mij dieper in zich wilde voelen dan was ik haar graag van dienst. Ik zette de ballen van mijn voeten schrap tegen het voeteneind van het bed, tilde Suus aan haar billen omhoog en pompte met alle energie en geilheid die op dat moment in mijn lijf zat zo hard en diep mogelijk in Suus.

Zo hard en heftig dat Suus minstens tien centimeter naar boven verschoof. Weer was daar die ‘oef’. Ik trok Suus weer die tien centimeter naar beneden en ik zette mijzelf schrap voor een volgende aanval. Ook nu weer schoot Suus omhoog. Ik hoorde duidelijk mijn balzak tegen Suus' billen kletsen. Ik bleef zo heen en weer gaan. Suus probeerde haar benen nog hoger om mijn middel te slaan. Haar handen wurgden mij bijna. Suus nagels trokken diepe sporen in de huid op mijn rug. Het kon mij niet schelen. Op dat moment kon niets mij meer schelen. Ik wilde Suus suf neuken.

Ik realiseerde mij dat dat net zo goed andersom ook kon gelden. Mijn hemel, Suus leek op een uitbarstende vulkaan! Ik zorgde voor de gloeiende lava. Wat mij nog niet eerder was overkomen gebeurde nu wel. Ik kwam weer klaar. Volgens mij amper met sperma, maar wel met een optimaal samentrekkende prostaat en een zeer explosieve eikel. Ik transpireerde van top tot teen. Ook Suus had druppels zweet op haar voorhoofd en borst. Uitgeput en langzaam slap geworden gleed ik uit Suus en rolde ik van haar af. Suus keek mij aan met een blik die onraad voorspelde.

Terwijl ik nog naar adem lag te happen begon Suus zichzelf te bevredigen. Waar net nog mijn lul tekeer was gegaan, werd die hoofdrol nu door Suus’ vingers overgenomen. Suus' vingers waren overal. Tussen haar schaamlipjes, in haar kutje om daarna via het gebied tussen haar kut en poepgaatje weer naar haar clitje te gaan. Alles in een moordend tempo. Toen Suus haar kutje met twee handen vastpakte en haar bekken zo hoog kwam dat Suus alleen nog met haar schouders het bed raakte, wist ik dat zij weer een heftig orgasme beleefde.

Naschokkend en met haar ogen dicht ‘landde’ Suus weer op het matras. Voor nu was het voor haar schijnbaar ook genoeg. Suus kon niet met zekerheid zeggen hoeveel orgasmes zij had gehad. Zeker vier, maar vijf of meer was ook mogelijk geweest. Suus en ik lagen naakt naast elkaar bij te komen. Mijn eens zo trotse, alles aandurvende lul leek nu diep in slaap te zijn gevallen. Zo diep dat er bij een volgende vrijpartij misschien eerst wel gereanimeerd zou moeten worden. Mijn lul was kapot. Ik ook. Over Suus’ fysieke gesteldheid durf ik geen uitspraken te doen.

Feit is wel dat Suus na een paar minuten nog pogingen heeft gedaan om mijn penis weer tot activiteit aan te zetten, maar toen dat uitzichtloos bleef leek Suus daar eindelijk in te berusten. De schoonmaak is die week niet afgemaakt. Wel heb ik het water uit de omgeschopte emmer in de woonkamer nog opgedweild. In mijn blote kont wel te verstaan. Suus liep ook gewoon poedelnaakt door de woning. Wij hebben samen nog gedoucht. Rond half negen sloot ik de deur achter Suus' prachtige kontje. Als ik het goed had bijgehouden was dit Suus' derde week geweest.

Ik had er dan dus nog eentje tegoed. Voor volgende week vrijdagmiddag stond er wel een afspraak in mijn agenda. Ik kon alleen nu al wel garanderen dat die afspraak niet door zou gaan...

 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem