Nachtvissen

Ingezonden door De Brabander

Afgelopen weekend was ik een nacht heerlijk aan het vissen in een mooie polder van West-Brabant. Nadat ik mijn auto had geparkeerd en mezelf had gesetteld langs de kreek, nam ik een lekker biertje. Na een half uur hoor ik een auto aan komen rijden die de parkeerplaats opdraait. Vreemd op dit tijdstip aangezien dit geen aangewezen visplaats is. Ik besluit toch maar even polshoogte te gaan nemen bij mijn auto. Door de struiken heen zie ik een auto staan en zie ik twee schimmen zitten. Als de bestuurder de deur opent, zie ik dat het om een man en vrouw gaat van halverwege de twintig.

De man stap uit en loopt langs mijn auto, hij voelt aan de motorkap en zegt: 'Deze staat er al een tijdje'. Dan stapt de vrouw uit en lopen ze naar elkaar toe. Doordat de portieren van de auto nog open staan, brandt het stadslicht van de auto. Verrek denk ik, dat is Evelien, mijn collega. Ze is een mooie, slanke vrouw met lichtblond haar. Ze draagt een zomerjurkje dat strak rond haar lichaam valt. Op het werk is ze altijd een beetje verlegen en teruggetrokken. Haar vriend Stan draagt een spijkerbroek tot op zijn knieën en een shirt. 

Ze staan wat te praten. Ik kan niet verstaan wat ze zeggen, maar Evelien giechelt zo nu en dan een beetje. Net op het moment dat ik terug wil gaan naar mijn hengels beginnen ze elkaar innig te zoenen. Stan pakt Evelien heerlijk stevig bij haar billen en zo staan ze enkele minuten te zoenen. Ik denk bij mezelf dit wordt interessant. Dan hoor ik nog een auto aan komen rijden. Stan en Evelien laten elkaar los. Als de auto is gestopt, stappen daar ook een man en vrouw uit. Ik schat ze net wat ouder, zo rond de dertig. Ze blijken elkaar te kennen aan het begroeten te zien. 

Beide koppels pakken een weekendtas uit de auto en doen de auto's op slot. Ik hoor de vrouw die net aan is gekomen wijzend naar mijn auto vragen: 'Van wie is die auto?' Stan zegt geen idee te hebben. 'Die stond hier al en er is niemand te bekennen.' Ze lopen achter elkaar aan het natuurgebiedje in. Vlakbij mijn tentje heb je een open plek aan het water waar wel vaker mensen zitten. Daar leggen ze een deken neer en gaan gezellig met zijn vieren wat zitten borrelen en kletsen. Vanuit mijn visplek kan ik ze goed zien tussen de bossage door.

De man en vrouw die als tweede aankwamen, heten Ad en Els. Ad is een mooie, gespierde man. Hij draagt een hemdje en een afgeknipte spijkerbroek. Els is ook mooi slank en heeft lang, donkerblond, krullend haar. Ik probeer zo stil mogelijk te zijn en laat het vissen voor wat het is. Ik zit de twee stelletjes te begluren. Ik vind het zelfs best spannend. Na een minuut of dertig gaan Ad en Els wat met elkaar zitten zoenen. Stan en Evelien kijken toe, net zoals ik dat stiekem doe. Heerlijk om die mensen lekker met elkaar bezig te zien op nog geen tien meter afstand.

Gelukkig is het een mooie zomernacht met volle maan. Ik kan mijn ogen niet geloven. Els staat op en trekt Evelien mee overeind. Samen staan ze nu de mannen op te geilen. Ze zoenen en betasten elkaar her en der onder elkaars kleding. Als Evelien Els haar jurkje over haar billen omhoog trekt, zie ik dat ze er niets onder draagt. Mijn pik staat keihard in mijn broek. Wat is dit opwindend zeg! Dan gaan de vrouwen een beetje giechelend bij hun mannen zitten en er wordt nog een glaasje rosé ingeschonken. 

Ik zie dat Els met haar vingers Ad zijn tepels zit te kriebelen. Ze ritst Ad zijn broek open. Els en Ad tongen elkaar even en dan pakt Ad Els in haar nek en begeleidt haar mond naar zijn pik. Soepel smakkend begint Els Ad te pijpen. Evelien en Stan zitten een beetje te vrijen en kijken ondertussen naar Els en Ad. Ad trekt Els haar hoofd omhoog en fluistert iets in haar oor. Els kruipt naar Stan en ritst zijn broek open. Ze haalt zijn pik eruit en begint deze direct te pijpen. Evelien gaat heerlijk zitten tongen met Stan. Wauw! Wat is dit geil zeg! Ze doen dit gewoon net als in de film.

Ook Evelien gaat met haar mond richting de pik van Stan. Om de beurt nemen Els en Evelien nu de pik van Stan in hun mond. Ad kijkt ernaar en zit wat met zijn pik te spelen. Dan staat hij op en gaat met zijn hand richting de billen van Evelien. Wat een lekker kontje heeft die meid! Haar zomerjurkje staat strak om haar billen gespannen. Ad masseert haar billen en ik zie zo nu en dan zijn hand onder haar rokje verdwijnen. Op die momenten geeft Evelien een kreuntje. Evelien laat de pik van Stan los en buigt zich richting de pik van Ad. Ze begint zijn eikel te likken. Ik hoor en zie dat Stan het zwaar heeft.

Els stopt en gaat naast Stan liggen. Samen kijken ze nu naar Ad en Evelien. Ad wenkt Els te komen en pakt haar stevig in haar nek. Hij geeft haar een tongzoen. Dan drukt hij Els weer richting zijn pik. Evelien maakt plaats en Ad begint nu Els stevig in haar mond te neuken. Soms hoor je Els even kokken. Dan komt Ad klaar en spuit zijn mannenpap in de mond van Els. Hij houdt haar hoofd stevig vast, zodat ze alles doorslikt. Doordat ik geconcentreerd naar Ad en Els heb staan kijken, valt het me nu pas op dat Evelien is gaan staan. Ze heeft haar jurkje opgetrokken en Stan is haar aan het beffen.

Ik hoor haar tegen Stan zeggen dat hij haar moet likken. Ze stuurt zijn hoofd waar ze hem hebben wil. Zo ken ik Evelien helemaal niet. Op het werk is ze altijd zo bescheiden. Els gaat achter Evelien staan en pakt Evelien bij haar borsten. Ze begint ze te masseren. Ik hoor Evelien zeggen dat ze goed geneukt wil worden. Ze gaat op haar rug liggen. Ad die ondertussen weer op sterkte is gekomen, neemt plaats tussen haar benen en laat voorzichtig zijn pik half in haar kutje glijden. 'Niet zo', hoor ik Evelien zeggen. 'Neuk me hard.' Ad begint heerlijk op haar in te stoten.

Pfff, wat een mazzel heeft die man. Ondertussen beft Stan Els. Wat heerlijk dit. Een live pornofilm met een bekende in de hoofdrol. Ik heb mijn jongeheer inmiddels ook de ruimte gegeven. Ik zit er wat mee te spelen. Stan vraagt aan Els of hij haar mag neuken. Els antwoord dat hij alles met haar mag doen. Het valt me op dat Els erg onderdanig is en Evelien juist niet. Els gaat gewillig op haar handen en knieën zitten. Stan gaat er op zijn knieën achter zitten en begint haar als een bezetene te neuken. Stevig heeft hij Els bij haar heupen vast. 

Evelien drukt Ad weg en zegt dat hij maar eens op zijn rug moet gaan liggen, zodat zij kan bepalen wat er gebeurt. Ad gaat op zijn rug liggen en Evelien laat zich heerlijk over de dikke pik van Ad zakken. Op haar hurken maakt ze een soepele neukbeweging over de keiharde pik van Ad. Haar handen bewerken ondertussen de tepels van Ad. Ik hoor dat hij het zwaar heeft. Dan stopt Evelien even. Ze zegt dat hij straks mag komen. Hij moet eerst nog even geduld hebben. Vervolgens blijft ze dertig seconden stil op Ad zijn pik zitten. 

Ondertussen hoor ik dat Stan op het punt van klaarkomen is. Hij spuit zijn mannenpap diep in Els haar gewillige kutje. Als Stan zich terugtrekt, zie ik zijn sperma langs de benen van Els lopen. Zo geil dit! Evelien begint ook weer te bewegen en laat zichzelf helemaal gaan op de pik van Ad. Het lijkt er op dat ze puur voor zichzelf gaat. Ik hoor en zie Ad zijn mannenpap in Evelien spuit. Evelien blijft nog enkele minuten wild door neuken. Dan laat ze zich voorover op Ad vallen en liggen ze met hun vieren voldaan bij te komen. 

Na vijftien minuten staat Evelien als eerste op en pakt een doekje. Ze poetst zichzelf een beetje schoon en trekt haar jurkje recht. De rest volgt haar voorbeeld. Er wordt nog wat gepraat en kort daarna vertrekken ze richting de auto's. Op dat moment voel ik me vrij en ruk mezelf tot een hoogtepunt. Mijn mannenpap schiet in dikke stralen zeker een meter ver uit mijn snoeiharde pik. De maandag erop loop ik op het werk Evelien tegen het lijf. Als ik vraag hoe haar weekend was, krijg ik helaas bijna geen reactie. Ze glimlacht alleen en zegt blozend: 'Goed hoor'.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen