Mijn eerste keer plasseks

Ingezonden door Mark
De laatste keren dat ik haar had gebeft, had ik al aangegeven dat ik het zo fijn vond dat ze lekker nat was. Ook nu zei ik dat weer. 'Lekker, dat vocht. Dat wil ik allemaal in mijn mond hebben.' Ze reageerde niet, dus ik herhaalde het nog eens. Ze antwoordde dat ze daar niets aan kon doen; dat gaat vanzelf. Bijna had ik het gezegd, maar ik durfde niet. Het verlangen om het te doen was groot. Het leek me heerlijk om mee te maken. Altijd als ik eraan dacht, kreeg ik meteen een stijve. Ik durfde het haar niet te vragen. Het verlangen bleef.

De volgende keer dat we seks hadden, ging ik langzaam zoenend over haar hele lichaam. Ik begon met een tongzoen, gevolgd door zoenen in haar hals. Langzaam ging ik steeds verder naar beneden. Haar borsten streelde ik zacht, om vervolgens uitgebreid aan haar tepels te likken. Soms bewoog ik alvast een vinger over haar poes, maar deze keer niet. Ik wilde dat het daar lekker nat werd en dat al het vocht daar bleef tot mijn tong het oplikte. Ik likte, zoog en sabbelde aan haar tepels en ik voelde haar opwinding toenemen.

Om mijn doel te bereiken, moest ik haar zo opgewonden mogelijk krijgen. Dat leek aardig te lukken. Ze leek te genieten toen mijn tong zijn weg vervolgde. Over haar buik, langzaam naar beneden, naar die plek die naar mijn tong leek te snakken. Zachtjes bracht ik mijn tong tegen haar kletsnatte lippen. Ze kreunde zachtjes. Ze genoot. Ik ook; ik vond het heerlijk om haar opwinding te proeven. Een zacht draaiende beweging van mijn tong leek haar in extase te brengen. Ze deed haar benen nog wijder en duwde haar poes nog verder naar mijn mond.

Ik ging lekker door met likken, terwijl haar lichaam begon te schokken. Haar ademhaling nam merkbaar toe en haar lichaam leek deels te verkrampen. Meer en meer begon ze te kreunen tot haar ademhaling heel hevig werd. Snel gevolgd door een lange kreun, terwijl ze zich krampachtig vast leek te houden. Haar lichaam schokte en ging daar even mee door totdat ze zich uiteindelijk ontspande. Op haar gezicht verscheen een glimlach en haar lichaam ontspande zichtbaar. Ze had duidelijk genoten en ik besloot dat dit het moment was om mijn wens kenbaar te maken.

Ze wilde zich al omdraaien. Gewoonlijk liet ik haar even op haar buik liggen waarbij ik met zoenen startte in haar nek, terwijl ik haar schouders en bovenarmen streelde om dan langzaam naar beneden te gaan. Mijn handen streelden dan haar rug steeds lager en vervolgens haar billen. Mijn tong volgde altijd en ging langzaam maar zeker naar die andere plek waar een tong een heel fijn gevoel geeft. Langzaam met mijn mond tussen haar billen tot mijn tong recht voor haar kontgaatje zit. Dan lekker met een natte tong rondjes draaien rond haar gaatje. Ze kreunde dan altijd al een beetje.

De kreuntjes namen altijd toe op het moment dat ik mijn tong een stukje naar binnen deed. Anders dan bij het beffen, ontspande ze hier altijd helemaal van. Geen verkramping, niet werken naar een hoogtepunt, maar gewoon lekker een tong die zachtjes bewegend steeds dieper haar kontje in gaat. Dieper en dieper, tot hij er helemaal in zit en rondjes draait, terwijl mijn handen haar billen strelen. Deze keer dus niet. Deze keer lag ze nog op haar rug en ze leek zich af te vragen waarom ik niet ging doen wat ik anders wel deed.

Ik zei haar dat ze lekker nat was en dat ik dat heel fijn vond. 'Dat gaat vanzelf', zei ze. Waarop ik aangaf dat ik het geweldig vind om dat vocht in mijn mond te hebben en dat het wat mij betreft nog veel meer zou mogen zijn. Ze herhaalde wat ze al eerder had aangegeven: 'Ik kan dat niet regelen.' Toen besloot ik de stap te wagen en zei dat ze wel ander vocht kon regelen. Ze keek me een beetje vragend aan. Snel zei ik dat we een tijdje terug hadden gebeft toen ze net van het toilet kwam en dat ik dat erg spannend had gevonden, omdat ik nog een beetje plas proefde.

Ze moest erom lachen. 'Sorry, dat was niet mijn bedoeling', zei ze. Ik haastte me om te zeggen dat ze helemaal geen sorry hoefde te zeggen, omdat ik het juist heel spannend had gevonden. 'Er zijn mensen die aan plasseks doen', zei ik. 'Ik moet er niet aan denken', antwoordde ze. Nu doorgaan vereiste moed, maar ik deed het niettemin. 'Ik zou het wel spannend vinden.' 'Zou je dat willen?' vroeg ze. 'Ik zou het weleens willen proberen', antwoordde ik. 'Dat ik over je heen plas of zo? Of wat bedoel je dan?' stamelde ze.

Ik denk dat ik toen erg rood ben geworden. In elk geval was ik erg nerveus toen ik haar na een korte stilte een antwoord gaf: 'In mijn mond'. 'In je mond?' Ze keek me verbaasd aan, maar voegde er onmiddellijk aan toe dat haar ex dat ook altijd wilde. Natuurlijk vroeg ik meteen of ze dat dan ook had gedaan. 'Nee', zei ze. Ik voelde me nu heel onzeker, bang voor een negatieve reactie. 'Maar ik wil het wel proberen hoor', zei ze tot mijn grote verrassing. 'Hoe wil je dat dan doen? Gaan we dan naar de badkamer? Of... hoe dan?' 'Het liefst gewoon hier, op de slaapkamer', zei ik.

'Maar waar spuug je het dan uit?' vroeg ze. 'Niet', antwoordde ik. 'Wil je het ook nog opdrinken dan?' Ik knikte en was bang dat ze alsnog zou afhaken. 'Jij bent gek', zei ze. 'Hoe wil je dat doen dan?' 'Als ik nu eens op mijn rug ga liggen en jij komt op je knieën boven me zitten met je poes vlakbij mijn mond.' Ze keek bedenkelijk. 'Als het er naast gaat, is het bed vies', zei ze. Met dat antwoord was ik heel bij, want ze wilde het dus doen! 'Ik pak wel een handdoek. Die slaan we dan een paar keer dubbel. Die enkele druppel die ernaast gaat wordt dan wel opgevangen', zei ik. 'Nou, goed dan', zei ze.

Ik kreeg hartkloppingen van de zenuwen. Ik zou gewoon binnen enkele momenten een wens in vervulling zien gaan! Enigszins trillend van opwinding legde ik een handdoek neer en ging snel liggen. Ze kwam op het bed en zette haar knieën aan weerskanten bij mijn hoofd neer om vervolgens langzaam haar poes naar mijn mond te bewegen. Ik was heel erg opgewonden. Toen haar poes vlak voor mijn mond was, opende ik mijn mond zover mogelijk; er mocht geen druppel verloren gaan.

Het zal een paar seconden hebben geduurd, maar het leek heel lang. En dan, dat moment wat ik nooit meer vergeet; er liep een straaltje mijn mond in. Ik slikte het meteen door, klaar voor meer. Even niets en toen weer een straaltje. Heerlijk!! Ik werd gewoon in mijn mond geplast! Het was zo ontzettend lekker. Ik proefde nauwelijks. Gewoon het idee dat er iemand in mijn mond plaste en dat ik het opdronk, dat was zo verpletterend geil dat ik niets anders meer wilde. Er bleven straaltjes plas komen en ik bleef ze gretig inslikken.

Tot er na heel wat straaltjes alleen nog druppels kwamen, maar ook die vonden hun weg naar de enige plek waar ze hoorden: in mijn mond. Het was een bizarre ervaring, maar absoluut het fijnste wat ik ooit had meegemaakt. Ik heb haar daarna nog een keer gebeft om vervolgens mijn grote lading in haar kontje te spuiten. Wat een opwinding had het me gegeven. Wat een last was er van mijn schouders nu ik het had uitgesproken en we het ook hadden gedaan. Die avond ben ik met een enorme grijns, diep gelukkig en helemaal ontspannen, in slaap gevallen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.1428571428571 sterren
14 stemmen