De postbode en de olifant

Ingezonden door Simon Winter

We reden naar de meest zuidelijk plaats van het Griekse eiland. We parkeerden op een stoffige parkeerplaats en liepen over het kilometerslange strand langs de vloedlijn naar het noorden. Daar waar geen andere mensen waren te zien en waar we, zoals ons verteld was, naakt konden zonnen en zwemmen. Het was zeker dertig graden, onbewolkt en er stond een licht briesje. Ik waadde door het water en keek zo nu en dan naar Ester, mijn veertigjarige vrouw. Ze droeg een lichtblauwe bikini. De kleur stak fel af tegen haar gebruinde huid. 

Haar lange donkere haar droeg ze los. Het golfde op haar rug en schouders. Ik keek vaak stiekem naar haar. Na al die jaren was ik nog stapelverliefd op haar. Op haar sportieve figuur, haar gladde buik, haar lange, atletische benen, stevige kleine borsten en natuurlijk op de rest van haar verschijning en persoonlijkheid. Met allebei een badtas met handdoeken, drinken en voedsel in de hand liepen we het strand op. Ik had al snel in de gaten dat we gevolgd werden door een man die tegelijk met ons op de parkeerplaats was uitgestapt. Meteen vond ik dat spannend. 

Hij keek steeds naar Ester, maar haalde ons niet in. Hij bleef op een afstand van ongeveer drie meter achter haar lopen. Na een kwartiertje lopen, kwamen we op een stuk strand dat zo goed als verlaten was. Het zand was goudgeel en schoon. De branding onstuimig. We lagen naast een soort bosje dat ons nog wat schaduw gaf. We kleedden ons uit en gingen op onze badlakens liggen. Ik zag de man, die ons was gevolgd, een tiental meters verderop gaan liggen. Weer zag ik zijn blik naar Ester gaan. 

Ik ging meteen zwemmen, dook de golven in en zwom honderd meter langs de kust om mijn conditie op te krikken. Toen ik naar Ester keek, zag ik dat de man pal naast haar was gaan zitten. Ik was verrast, schudde het zeewater van me af en liep naar hen toe. Hij stelde zich voor en bleek Janos te heten, zoals veel Griekse mannen. Hij had een gaaf gezicht, een mooi gebit, krullend zwart haar en een sterk, sportief figuur. Hij werkte op het vliegveld vertelde hij in gebroken Engels, maar ging in zijn vrije tijd graag naar dit stuk strand. Hij was ook een liefhebber van naturisme.

Dat dacht ik al, want ook hij was naakt. Hij vroeg Ester of zij van sinaasappels hield. Hij had een paar uit zijn eigen tuin geplukt en meegenomen. Hij gaf haar een sinaasappel en ze genoot er zichtbaar van. Ik kreeg ook een. De smaak was fantastisch. Ester wilde zich met zonnebrandolie insmeren, maar Janos vroeg of hij Ester met olijfolie mocht insmeren. Dan wel met natuurlijke, zuivere olijfolie. 'Dat is veel beter', aldus Janos. Ester lachte even besmuikt. Ik voelde meteen waar dit op uit zou lopen. Ester keek naar mij. Ik knikte en Ester knikte naar Janos.

Hij ging achter haar zitten, goot voorzichtig olie uit een flesje in zijn hand en wreef langzaam haar rug in. Hij begon bij haar frêle schouders en ging met trage bewegingen naar beneden, dan weer omhoog en vervolgens weer naar beneden. Haar rug en schouders glommen in de zon. Ester ging op haar buik liggen. Hij richtte zich toen op haar voeten, zelfs haar tenen kregen een beurt. Daarna ging hij via haar kuiten naar de achterkant van haar dijen. Ik merkte dat ze ervan genoot. Ze kirde een beetje. Veel aandacht gaf hij aan haar volmaakte billen die ik zo goed ken en waar ik nog steeds gek op ben.

Hij kneedde en masseerde ze uitvoerig met trage, lome bewegingen. Ester spreidde haar benen een fractie, maar genoeg om hem de kans te geven de binnenkant van haar dijen te masseren. Hij begreep de hint en zag haar zachte binnenkant. Hij raakte terloops haar kutje aan en steeds vaker gebeurde dat. Toen Ester haar benen nog verder uiteen deed, liet hij alle schroom varen en masseerde en kneedde hij haar kutje openlijk en vol enthousiasme. Zijn vingers gingen diep naar binnen. Ze trok haar rug hol zodat hij steeds dieper kon komen. Ik hoorde een voor mij bekend soppend geluid.

Janos keek vragend naar mij. Ik knikte hem bemoedigend toe. Janos glimlachte en stopte even met zijn massage. Voor Ester het moment om zich om te draaien. Ze ging op haar rug liggen. Janos ging meteen aan de slag met haar schouders, haar buik en via draaiende bewegingen vonden zijn vingers haar borsten die uitgebreid werden gemasseerd. Hij kneep in haar tepels die fier overeind gingen staan. Vervolgens daalde hij al weer snel af naar haar gevoeligste plek, haar kutje. Ik zat een paar meter verderop en keek ernaar: het wond mij op. Ook hem blijkbaar, want hij kreeg een erectie.

Toen zagen wij iets wat we nog nooit hadden gezien en waarschijnlijk ook nooit meer zouden zien: op zijn enorme geslacht was een olifant getatoeëerd die zijn slurf uitrolde als hij een stijve kreeg. We schoten in de lach. Daarna boog Ester voorover en nam de slurf even in haar mond, maakte daarna een aftrekkende beweging en kneep in zijn ballen. Omdat we het alle drie warm hadden gekregen, renden we met zijn drieën het water in. Janos zwom naar Ester, omklemde haar van achteren en kneedde haar borsten. Ze sloot haar ogen en duwde haar bekken naar achteren. Ze slaakte een kreet.

Hij drong bij haar naar binnen. De stotende bewegingen van zijn heupen zorgden voor golfjes in het water. ‘Zonder condoom’ realiseerde ik me en ik riep: ‘Kom, laten we op het strand verder gaan.’ We liepen naar onze badlakens. Janos droogde Ester af en pakte een condoom. Ester ging op haar rug liggen en nodigde Janos uit. Janos boog over haar heen en zoende Ester lang op haar mond. Ze sloeg haar armen om zijn nek en ging helemaal op in de kus. Ik moest even slikken. Hij duwde zijn prachtige pik bij haar naar binnen.

Hij bolde zijn gespierde rug en stootte zijn pik eerst langzaam en daarna snel in haar drijfnatte kut. Voordat hij klaar zou komen, trok hij zich terug en likte haar. Vooral haar clitoris werd verwend door zowel zijn vingers als zijn tong. Het gevolg was dat Ester schokkend en schreeuwend klaarkwam. Wat ik verwachtte gebeurde inderdaad: ze spoot een forse straal vocht wel een meter ver weg. Janos wist niet wat hij zag. Een vrouw die zo klaarkomt, had zelfs hij nog niet gezien. Ze wisselden vervolgens van positie. Ester ging op haar knieën en handen zitten en stak haar volmaakte billen omhoog.

Janos neukte haar van achteren en kwam brullend klaar. ‘Er zit iemand in het bosje,’ zei Ester. Dat had ze wel vaker. Op dat soort momenten begon ze ineens over iets anders: is de buitendeur op slot, staat mijn fiets wel binnen, dat soort triviale dingen vlak voor het hoogtepunt. Meestal gaf ik geduldig antwoord, want anders was alle moeite voor niets geweest. Ik sloop om haar een plezier te doen naar het bosje en zag daar inderdaad een man. Hij had een pet op, een grijs shirt en een lange broek aan. Ook zag ik een grote leren tas liggen. Later hoorden we dat hij de postbode van het dorp was.

Hij was duidelijk van zijn route afgeweken. Ester wenkte hem: 'Kom erbij!' Dat hoefde ze hem niet twee keer te zeggen. De postbode was snel uit de kleren. Hij kreeg een condoom van Ester die zich vervolgens liefdevol over hem ontfermde. Ze vond het sneu als deze harde werker niet aan zijn trekken zou komen. Iedereen was druk in de weer onder de stralende zon. Om het zweet van ons hete lijven te spoelen, doken we zo nu en dan de golven in, waarna we ons weer aan de liefde wijdden. Na een uurtje keek de postbode op zijn horloge en riep dat hij zijn route moest afmaken.

Hij kleedde zich aan, gaf ons een hand en verdween op zijn fiets. De volgende dag moesten we weer naar huis. We liepen de vliegtuigtrap op, maar vlak voordat we naar binnen gingen, kwam tot onze verrassing Janos de trap opstormen met een roos geklemd in zijn handen. Hij boog voor Ester en bood haar de roos aan. De andere passagiers zagen het met grote ogen aan. Ester nam de roos glunderend in ontvangst en gaf Janos een kus. Hij liep daarna de vliegtuigtrap af en zwaaide ons uit tot het vliegtuig uit het zicht was verdwenen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.8 sterren
5 stemmen