Vol vuur

Mensen vragen me vaak of ik niet opgewonden raak als ik ergens ga kijken. Of beter nog of het niet moeilijk is om mezelf in te houden om niet mee te gaan doen. Om met het laatste te beginnen: dat doe ik nooit. Ik vind afspraak is afspraak. Als ik afspreek om alleen te komen kijken dan houd ik mezelf daar ook aan. Voor mij is dat heel vanzelfsprekend en niet meer dan normaal. Voor wat betreft het eerste moet ik eerlijk zeggen dat het me slechts af en toe opwindt. Heel af en toe raak ik opgewonden van wat ik zie.

Dat heeft dan niet zozeer te maken met de setting, maar meer van de passie die ik in de ogen en de lichaamstaal van de mensen zie. Zo ook bij Kim en Hugo. Een aantal weken geleden werd ik uitgenodigd om bij hen te komen kijken. Al een hele tijd daarvoor raakten we in gesprek via de e-mail. Ze hadden namelijk gereageerd op mijn oproep op Sexjobs. Meteen tijdens de videocall viel me op dat zij een erg leuk en spontaan stel zijn dat serieus was. Dat laatste is helaas vaak anders. Er zijn veel fakers actief helaas.

In verband met vakantie en drukte op het werk kwam het er niet van om eerder bij hen te gaan kijken. Donderdagmiddag was het dan eindelijk zover. Ze hadden afgesproken in een hotel in het midden van het land en ik was uitgenodigd om te komen kijken. In verband met de versoepelingen van de Coronamaatregelen was het een stuk drukker in het hotel dan voorheen. Dit werd veroorzaakt door de vele congressen die weer doorgang vonden. Nadat ik me door de drukte van de lobby had gewurmd, liep ik door de gang naar het kamernummer dat ik van Hugo had ontvangen.

Ik klopte aan en Hugo deed open. Kim zat op het bed. Kim en Hugo zijn een gelegenheidsstel en samen op seksuele ontdekkingstocht. Ze zijn aan het kijken wat voor fantasieën ze werkelijkheid kunnen en willen laten worden. Een van de fantasieën is het hebben van een trio met een extra vrouw erbij. Als een soort van middenweg leek het hen leuk als er iemand als toeschouwer naast hun bed zat. Een vervolgstap zou wellicht zijn om seks te hebben met een ander stel in dezelfde ruimte zonder daarbij aan partnerruil te doen.

Het blijft mooi om te zien dat mensen hun blik willen verruimen en daarbij zichzelf en elkaar verder willen ontdekken. Mooi dat dit kan. Al helemaal mooi dat je dit samen kunt doen en elkaar dit ook gunt. Er zijn vast genoeg mensen die dit graag zouden willen, maar het niet bespreekbaar durven te maken bij hun partner. Ik spreek meer dan genoeg van hen met de regelmaat van de klok. Het lijkt me lastig om iets wat je het allerliefste (samen met je partner) zou willen doen, niet kunt doen omdat het niet mogelijk is dit te bespreken of omdat je partner hier totaal niet voor openstaat.

Gelukkig is dat in mijn relatie totaal anders. Mijn vriend gunt me de ruimte om van alles te ontdekken. Wellicht dat het ook makkelijker is om dit aan te geven en samen te doen met iemand die niet je vaste partner is. Als die laatste wat je voorstelt gek of vreemd vindt, kan dat toch een ding zijn. Minnaars komen en gaan, dus dat is misschien toch iets veiliger om het met diegene te bespreken en nieuwe dingen te proberen. Terug naar Hugo en Kim. Hugo is lang en slank. Hij heeft een klein baardje en leuke krulletjes. Het is een mooie man om te zien.

Vandaag draagt hij een zwarte broek met daarop een zwarte blouse. Precies wat Kim leuk vindt. Kim is een knappe, petite vrouw met een prachtig lichaam. Ze is mooi zongebruind. Vandaag draagt ze op verzoek van Hugo een leren rokje met een licht gekleurd hemdje. Aan haar voeten draagt ze mooie opengewerkte, zwarte schoenen met bandjes met gouden knopjes erop en mooie hakken. Als ik de hotelkamer binnenloop, begroeten we elkaar en neem ik plaats in de stoel voor het raam, vlakbij het bed.

Hugo schenkt een wijntje voor hen in en voor mij een sapje. We heffen de glazen en proosten op een mooie ochtend/middag. Hugo en Kim zien elkaar regelmatig en nemen dan uitgebreid de tijd om met en van elkaar te genieten. Om het leuk en spannend te houden, hebben ze afgesproken dat ze om en om bepalen hoe de date verloopt. Vandaag is het de beurt aan Hugo om de leiding te nemen. Hugo en Kim zitten tegenover me op het bed. Als het ijs voldoende gebroken is, beginnen ze voorzichtig met zoenen. Het is een passievolle zoen.

Dan staan ze op. Hugo’s handen glijden over het prachtige lichaam van Kim. Langzaam doet Hugo Kims rok en string uit. Haar schoenen blijven aan. Hij trekt zijn blouse uit. Onder zijn blouse komt een strak, atletisch lichaam tevoorschijn. Kim neemt plaats op de stoel voor het bed en krijgt een stropdas voor haar ogen gebonden door Hugo. Vervolgens brengt hij haar pols- en enkelboeien aan. Als hij op zijn knieën voor het bed zit, brengt hij zijn hoofd naar voren. Teder zoent hij de binnenkant van haar dijen.

Langzaam zoekt zijn mond het meest gevoelige plekje van haar lichaam. Kim reageert hier onmiddellijk op en laat duidelijk merken dat ze ervan geniet. Hugo gaat voor haar staan en doet zijn rits een stukje open. Haar mond vindt zijn pik en schuift over zijn inmiddels harde pik. Hij geniet eveneens zichtbaar. Dan staan ze op en zet Hugo Kim tegen de muur met haar gezicht richting de muur. Hugo brengt haar handen naar de muur. Zijn handen glijden over haar lichaam. Hij doet zijn broek wederom een stukje omlaag en zijn inmiddels keiharde pik vindt zijn weg bij haar naar binnen. Ze kreunt luid.

Hij stoot een aantal keer bij haar naar binnen en dan verplaatsen ze zich naar het voeteneinde van het bed. Daar ontdoet hij haar van haar hemdje en kleedt hij zichzelf verder uit. Onder haar hemdje komt een mooie, goedgevulde sexy, zwarte, kanten beha tevoorschijn. Hij legt haar op bed en draait met zijn tong langzaam rondjes over haar clit. Ze sluit haar ogen en kreunt. Dan is het haar beurt om hem te verwennen. Haar mond vindt zijn pik en schuift langzaam over zijn pik heen en weer. Hij vindt het heerlijk.

Om niet te snel klaar te komen, legt hij haar op haar buik op het bed en maakt de pols- en enkelboeien aan elkaar vast middels twee touwen. Hij staat op van het bed en loopt naar de plank naast het hoofdeind van het bed. Daar pakt hij de zwarte vibrator erbij en afwisselend met zijn mond en de vibrator verwent hij haar. Hij brengt haar bijna naar haar hoogtepunt, maar stopt net op tijd. Daarna volgen de verschillende standjes elkaar op. Kim bovenop, missionaris, zij met haar benen in zijn nek, achterlangs, doggy en standje negenenzestig.

Het is een genot voor het oog om dit van zo dichtbij en live te mogen zien. Dit is zoveel beter dan porno. Na een lange tijd van teasen en edgen, komen ze bijna tegelijk klaar. Eerst komt hij klaar, terwijl zij hem pijpt en tegelijkertijd haar vinger in en uit zijn kontje beweegt. Netjes slikt ze zijn zaad door. Vlak daarna is het haar beurt om klaar te komen. Dat ze heerlijk klaarkomt, is niet alleen te zien, maar ook duidelijk te horen. Ze genieten nog even na in elkaars armen. Dan staat Hugo op van het bed en doet een witte badjas van het hotel aan.

Voor Kim haalt hij een mooi zwart, sexy, kanten hemdje uit haar tas. Ze gaan onder de dekens in elkaars armen liggen. Ondertussen eten we een stuk taart en voeren ze elkaar fruit. We kletsen wat en dan is het tijd voor ronde twee. Ze gaan weer helemaal in elkaar op. Er wordt gevingerd, gebeft, gepijpt en heerlijk geneukt. Heerlijk om vanaf de eerste rij te mogen zien hoe de passie er vanaf spat en ze in elkaar opgaan. Seks van zo dichtbij met zulke aantrekkelijk mensen is heerlijk om naar te kijken. Erg opwindend.

Voor mij begint de tijd te dringen in verband met mijn volgende afspraak. Ik wacht op het juiste moment om te zeggen dat ik er vandoor moet, maar er komt geen geschikt moment. Ze gaan helemaal in elkaar op en ik vraag mezelf af of ze überhaupt nog in de gaten hebben dat ik in dezelfde kamer ben. Ik besluit na zo’n tien minuten om bij de wisseling naar het volgende standje afscheid te nemen en hen te bedanken voor de gezellige, leuke en opwindende ochtend en middag. Ik kan mezelf voorstellen dat het nog lang heet en stomend bleef in de hotelkamer in het midden van het land.

Heel af en toe gebeurt het dus toch dat een stel mij door de passie die ze voor elkaar hebben, en dat ook duidelijk laten zien, op kan winden. Vandaag was zo’n dag. Wat kan het leven toch heerlijk zijn! Ik gun Hugo en Kim alle liefde en geluk van de wereld en hoop dat er nog veel leuks op hun pad mag komen waar ze samen van kunnen genieten. Wie weet kunnen ze samen nog een aantal fantasieën uit laten komen. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.4285714285714 sterren
7 stemmen