Piece de resistance

Ingezonden door Twan

Franky Valli zong ooit het nummer ‘Oh what a night’. Door de film en de elpee ‘Saturday Night Fever’ wereldberoemd geworden. Terwijl ik aan de bar met een drankje van de gebeurtenissen van vandaag zat na te genieten, speelde die titel door mijn hoofd. Al meer dan aan mijn trekken te zijn gekomen, liet ik mijn blikken over de andere aanwezigen gaan. Het stel aan de overkant was mij al eerder opgevallen. Op de een of andere manier vielen zij op. Waardoor? Geen idee, maar dit stel had dat ‘je ne ais quoi’.

Ik ben in mijn seksualiteit voornamelijk vrouwgericht, maar de man maakte op mij ook geen verkeerde indruk. Verbeeldde ik het mij nou of was er regelmatig wederzijds oogcontact? Ik moest mij wel vergissen, want het stel ging de danszaal in en begon met elkaar te dansen. Heel sensueel. Ik besloot wat dichterbij te gaan. 'You never know, you know.' Iedere hoop op een leuk gesprek, laat staan op ‘meer’ leek de bodem in te worden geslagen. Het stel leek alleen maar oog voor elkaar te hebben. Ik had dat wel meer gezien.

Een koppel dat hier alleen maar kwam om seks met elkaar te hebben en om daarbij vooral bekeken te willen worden. Ook goed en helemaal niets mis mee. Ik ging op een vrije barkruk zitten en ving wat van de gesprekken om mij heen op. Hier en daar zou het nog wel eens gezellig kunnen worden. ‘Hoi’, klonk het naast mij. Waarschijnlijk tegen de bardame om een drankje te bestellen, maar ook tegen mij. Ik draaide me half om en keek in het leuke gezicht van de dame van het dansende koppel.

Zoals dat wel vaker gaat, ontspon zich een gesprek waarvan ik achteraf amper nog weet waar het aanvankelijk over ging. In ieder geval duidelijk wederzijds aftastend. Niet alleen met woorden. Over en weer vond ook een lichamelijke inschatting en waardering plaats. De dame, die zich als Trijntje voorstelde, zich er werkelijk oogverblindend uit. Weer helemaal mijn type: klein, super slank en ook nog eens met een leuk blond koppie haar. Trijntje had haar kleine, slanke lijfje in een korset met jarretelriempjes gestoken.

Aan die riempjes waren mooie zwarte kousen bevestigd die Trijntjes slanke benen prachtig lieten uitkomen. De zwarte pumps aan haar voetjes vielen bij mij ook enorm in de smaak. Trijntjes corsetje was aan de voorkant voorzien van een veter die haar bescheiden decolleté amper verborg. Kleine tietjes met waarschijnlijk ook kleine tepeltjes. Trijntje moest wel bijna jokken over haar leeftijd. Wat een leuke vrouw! En wat een heerlijk lichaampje. Manlief, die zich als Bert voorstelde mengde zich in het gesprek. Bert zag er ook goed uit en was, net als Trijntje, bereid tot een leuk gesprek.

Het stel kwam al jaren in gelegenheden zoals deze. Een uitgesproken voorkeur voor een bepaald type contact bleken Trijntje en Bert niet te hebben. Ze hadden vrijwel alles al wel een keer geprobeerd en gedaan. Trijntje verklaarde alleen niet echt in vrouwen te zijn geïnteresseerd. Er was ooit wel eens ‘iets’ met een vrouw gebeurd, maar om met een paar vingers bij een andere vrouw naar binnen te gaan daar raakte Trijntje niet opgewonden van. En toch…..later…. Bert vertelde er enorm trots op te zijn dat hij van zijn Trijntje een 'neukhoertje' en een 'spermasletje' had gemaakt.

Klaar om te neuken en geneukt te worden wanneer en met wie Bert dat wilde. Oké dan. Na wat verdere wederzijdse verkenning was het Trijntje die het initiatief nam door te vragen ‘of wij nog wat gingen doen?’ ‘Leuk’, antwoordde ik spontaan op deze onverwachte kans. Trijntje en Bert hadden -net als ik- absoluut een exhibitionistische kant, maar zij hielden er niet van dat anderen (mannen) zich ongevraagd in hun seksspel mengden. Daarom vielen de plateaus in de danszaal als geschikte seksplek af. We besloten naar het afsluitbare kamertje met het grote raam in het souterrain te gaan.

Voordat ik de trap afliep, graaide ik snel een paar condooms van de balie. Bert en ik kleedden ons helemaal uit. Trijntje deed alleen haar pumps uit. Zij bleek geen slipje of string te dragen. Met z’n drieën gingen we op het grote matras liggen. Bert en Trijntje begonnen elkaar te zoenen. Beiden zaten op hun knieën. Ik zoende Trijntjes blote billetjes. Mijn linkerhand schoof van achteren tussen haar licht geopende benen. Ik voelde warmte en vocht. Mijn rechterhand ging om Trijntjes heup naar haar gladgeschoren spleetje. Opvallend dikke schaamlipjes met een klein hard knopje.

Onhandig probeerde ik haar spleetje te kussen. In deze houding zou dat ook nooit lukken. Non-verbaal begrepen wij elkaar. Bert legde Trijntje zachtjes op haar rug. Uit zichzelf spreidde Trijntje haar benen en bood zij mij uitzicht op een kutje dat mij bijna smeekte om gebeft te worden. Ik zoog me op haar grotje vast. Wat een diepe zucht en een omhoog geduwd bekken opleverde. Trijntjes was al erg vochtig, maar Bert bracht toch nog wat extra glijmiddel aan. Wat mij betrof overbodig, maar als het voor Trijntje prettiger was dan vond ik het prima. Trijntje opende haar benen nog verder.

Ik likte, zoog en beet in haar gezwollen lippen en clit. Mijn tong verdween diep in haar tunneltje. Met mijn neus wreef ik over het kleine, harde knopje. Een kletsnatte kut werd tegen mijn gezicht geperst. Trijntje was nat. Van zichzelf, maar ook van het glijmiddel. Het vocht bleef maar komen, hoe ik mijn best ook deed om alles weg te likken en op te drinken; Trijntje stroomde gewoon over. Ik genoot intens. Net als Bert. Terwijl ik Trijntjes kutje oraal helemaal uitwoonde, pijpte zij Bert en trok zij hem af. Weer een kreet van genot en weer een golf kutsap. Ik kon het niet allemaal opnemen.

Mijn hele gezicht was kletsnat en glom. Voor het raam van de kamer stond het intussen zwart van de toeschouwers. Vanwege de hoogte van het raam waren alleen maar gezichten te zien, maar de mimiek verraadde dat er achter dat raam wel meer gebeurde dan alleen maar kijken. Een vrouw, die ik van een eerder avontuur herkende, vroeg aan Trijntje om haar kutje goed te laten zien. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Trijntje draaide haar poes richting het raam en begon wijdbeens met zichzelf te spelen. Twee, drie vingers gingen naar binnen en andere vingers ranselden haar clit.

Trijntje kwam klaar. De tweede vrouw vroeg of zij binnen mocht komen om Trijntje te beffen. Van mij had dat gemogen, maar Trijntje had al aangegeven dat vrouwen niet echt ‘haar ding’ waren. Ik stortte mij weer vol overgave op dat wijdopen kletsnatte neukgrotje. Hoezeer ik mijn best ook deed om haar leeg te drinken, Trijntje bleef soppen. Ik had tussen haar benen willen verdrinken. Tijdens het beffen kromde ik twee vingers in Trijntje. Weer een golf en weer een orgasme. Bert hield het niet meer. Vreemd genoeg deed hij eerst een condoom om.

Zonder verdere plichtplegingen drukte Bert zijn pik in Trijntje. Met hoog opgetrokken benen nam Trijntje Bert gretig in zich op. Ik rukte aan mijn pik en tilde Trijntjes kleine tietjes uit haar corsetje. Opeens zat ik met mijn hand bij Trijntjes zeiknatte kut. Ik voelde Berts pik in en uit haar gaan. Trijntjes billen en het plastic matras waren kletsnat. Trijntje bleef soppen en klaarkomen. Net als sommige toeschouwers. Mijn paal verdween in een gretige mond. Mijn zak en ballen werden gemasseerd en gekneed. ‘Neuk haar.’ Trijntje draaide haar wijdopen kutje naar mij toe.

Wat waren haar schaamlipjes dik en wat was Trijntje nat! Ik bewoog mijn druipende eikel tussen die gezwollen lipjes heen en weer. Steeds bijna naar binnen en toch ook net weer niet. Met mijn erectie klopte ik regelmatig op het rode clitje. Weer een kreet, een golf en een omhoog geduwd bekken. De verleiding om mijzelf met ‘de blanke sabel’ in Trijntje te persen was bijna niet te weerstaan. Mijn pik en haar kut smeekten er beide om. Weer veel gedoe met het condoom. Als ik eenmaal hard en dik ben dan is dat altijd een worsteling.

Ik legde Trijntjes benen op mijn schouders en trok haar billetjes tegen de mijn heupen. Ik gleed in Trijntje. Of werd ik naar binnen gezogen? Mijn zak kletste tegen haar zeiknatte billen. Geil vlees botste op geil vlees. Trijntje en ik neukten als wilde beesten. Bert moedigde Trijntje aan. Totaal overbodig, want Trijntje ging als een trein en kwam aan de lopende band klaar. Wij dreven gewoon op het plastic matras. Ik neukte Trijntje met lange, diepe halen vanuit mijn onderrug. Weer klonken complimenten van achter het raam. Tot overmaat van ramp wilde Bert dat ik Trijntje vol zou spuiten.

Ik nodigde Bert als een echte heer uit om voor te gaan. Wild stootte hij in haar. Benen in kousen aan riempjes kromden zich om Berts rug. Zijn woorden als ‘geile neukhoer’ en ‘zaadsletje’ lieten Trijntje ballistic gaan. Kreunend, hijgend en schokkend kwam Bert in haar klaar. Ik draaide Trijntjes kut weer naar de toeschouwers achter het raam. Drie vingers gingen diep in haar, terwijl mijn duim Trijntjes clit mishandelde. Soppende geluiden en gehijg. Krampachtige heupbewegingen en een hand die volggepiest werd. Nou ja pies?

Trijntje was met een tsunami van kutvocht klaargekomen. Bert was weer hard geworden. Arme Trijntje moest er weer aan geloven. Weer ramde Bert zijn pik ongenadig diep en hard in Trijntje die handen tekort kwam om tegelijkertijd met mijn zak en ballen te spelen en om mij snoeihard af te trekken. Recht als een plank ging ik gestrekt boven Trijntje hangen. Met mijn pik boven haar gezicht. Als een stofzuiger nam Trijntje mijn eikel met moeite in haar mondje. Met Berts opdracht om in haar mond te spuiten, verdween mijn laatste sperma van die dag spetterend in Trijntjes mond.

Wat een heerlijk geil stel! We bleken niet eens zover van elkaar af te wonen. Een bloedgeil vervolg zou zomaar eens te een vervolg kunnen leiden.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen