Het duinpannetje

Ingezonden door Hotnight 2-0

Het lijkt mij heerlijk om met jou op het naaktstrand te zijn. Ik zie dat helemaal voor me. Jij ligt daar op een beschut plekje lekker te zonnen. Ik pak je zonnebrandolie en begin jou lekker in te smeren. Eerst smeer ik zachtjes jouw armen in. Daarna jouw heerlijke borsten om vervolgens de rest van jouw geile lichaam in te smeren. Ik leg jouw benen wat uit elkaar, zodat ik er tussen kan zitten. Daarna smeer ik jouw buik in en laat mijn handen richting jouw kutje glijden. Met wat olie op mijn handen en dan...

Ik kreun zachtjes en schuif dichter naar je toe. Met mijn hand pak ik jouw heerlijke pik vast en voel hoe hij hard wordt. Mijn andere hand gebruik ik om jouw vingers naar mijn clitje te sturen. Ik wacht tot jij me heerlijk begint te masseren. De olie op mijn huid is warm. De druppels glijden langs mijn dijen naar beneden. Misschien is het niet alleen olie. Ik ben zo nat. Op het moment dat ik al bijna kom van het masseren, duw ik mijn billen naar je toe. Samen liggen we op de handdoek. Ik met mijn rug naar jou toe. Ik duw jouw pik naar mijn kutje en jij schuift hem er zo in. Ik kreun harder en harder als jij begint te stoten.

We moeten wel oppassen, want we liggen dan wel in een duinpannetje, maar langs de kust lopen wandelaars en andere zonaanbidders. Af en toe kijkt er een richting de plek waar wij liggen, alsof ze toch kunnen zien wat wij aan het doen zijn. Ik kan me niet inhouden en stil blijven liggen. Dan zien ze het maar. Ik ben te geil. Jij weet ook niet van ophouden en stoot krachtig door. Mijn rug glijdt door alle olie gladjes langs jouw buik. Je houdt mijn gladde, glanzende borsten vast. Gelukkig, want je stoot zo hard dat ze anders wild op en neer zouden schudden.

Je fluistert lieve dingen in mijn oor. Ik voel hoe jouw pik heel diep in me stoot. Ik hoor je hijgen, steeds sneller. Ik word daar nog geiler van. Je ene hand laat mijn borst los en je brengt hem naar mijn clit. Je masseert mijn clit. Ik hou het niet meer. Ik voel hoe alles in me warm wordt, hoe ik nog natter word. Met een zalige ontlading kom ik heerlijk klaar. Terwijl ik van onderen nog samentrek van genot, voel ik hoe jij net na mij ook klaarkomt. Ik voel de zwelling, de ontlading en jouw warme vocht in mij stromen.

Ik zoen je op je heerlijke lippen, je proeft zout. Jij ligt nog na te hijgen in mijn armen, terwijl wij heerlijk liggen te zoenen. Ik streel over jouw geile, natte en gladde lichaam. Hm, wat was dat heerlijk om jou zo te neuken en jouw kutje te voelen samentrekken rond mijn pik. Terwijl jij lekker zoenend tegen mij aanligt, schrik jij ineens. Ik voel jou even verstijven. Jij voelt wat hards en kouds tegen jouw schaamlippen. Omdat jij nog zo heerlijk nat bent, voel jij dat het zonder weerstand je kutje inglijdt. Jij kijkt mij aan en ik lach naar jou.

Dan voel jij mijn vingers uit jouw kutje glijden en je clit masseren. Jij begint weer te kreunen en pakt mijn pik weer beet. Ik voel jouw vingers om mijn weer hard wordende pik. Met jouw andere hand begin jij mijn pik en ballen te masseren. Wat zalig is dit, maar niet voor lang. Ik duw jou van mij af en duw je op je buik. Ik kom op jou liggen en duw mijn pik tegen jouw billen. Jij draait je bekken, zodat jouw kont tegen mijn eiken drukt. Langzaam druk ik mijn pik in jouw kont. Het eitje wat in jouw kutje zit, geeft wat weerstand, maar ik druk langzaam door.

Dan ineens komt er een lang gerekte kreun uit jouw mond. Je verstijft weer even helemaal. Een intense trilling golft door jouw lichaam heen als ik het eitje aanzet. 

Ik schrok even van het kouds in mijn kutje, maar nu ik jouw pik in mijn kont voel glijden, geniet ik. Op het moment dat jij het eitje aanzet, komt mijn orgasme weer terug, en hevig ook. Ik voel mijn kutje samentrekken. Ongecontroleerd trekken mijn spieren samen. Jij stoot je harde lul diep in mijn kont. Ik voel je lul tegen het eitje aan stoten. Het lijkt wel of het trillende eitje en het stoten van je lul mijn kutje uit elkaar laat barsten. Ik bijt in mijn handdoek om het niet uit te gillen. Mmmmm, wat is dit heerlijk. Wat is dit zalig om zo uitgewoond te worden en klaar te komen.

Ik voel hoe je mijn heupen beetpakt en je harde pik dieper in mij ramt. Dit is pure lust. Je gebruikt mij gewoon en ik geniet ervan. Ik wil dat je mij zo neemt. Mijn kutje en kont smeken er gewoon om. Tussen mijn benen door pak ik je ballen vast. Ik voel ze tegen mijn kutje en clit slaan. Ik pak ze beet en kras er met mijn nagels over. Dan voel ik je lul weer op zwellen. Je gromt. Nog een paar harde, diepe stoten en ik voel je warme zaad voor de tweede keer in me spuiten. Wauw dit is lekker! Dit is zalig.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem