Mijn Meesteres

Ingezonden door Jody

Mijn Meesteres laat me graag vernederen en daarom moet ik jongens pijpen of me laten neuken. Ze vindt mijn penis waardeloos klein en te zielig om vrouwen te vermaken. Daarom draag ik nu ook een peniskooi. Ik sta ook online in een advertentie om voor geld mij te laten misbruiken en te vernederen. Hier reageerde een man op. We spraken af in een bos waar vaker homo's bij elkaar komen om stiekem seks te hebben. Het was schemerig, zodat mijn Meesteres nog goed kon filmen en foto's kon maken. Hiermee kan zij mij dan weer goed chanteren om mij dingen te laten doen.

Mij werd alleen verteld om ergens te zijn voor een seksdate, maar ik had geen idee dat dit een gangbang zou zijn. Toen ik daar eenmaal in mijn string, panty en jurkje stond met lippenstift op kwamen er drie auto's aan waar negen mensen uitstapten. Zenuwachtig als ik al was, begon ik nu een beetje in paniek te raken. Ik keek mijn Meesteres angstig aan en ze zei dat ik rustig moest blijven, omdat het anders veel pijn ging doen. We liepen naar een heuveltje achter de bosjes. Mij werd gevraagd om op me knieën te gaan zitten.

De mannen gingen om me heen staan en haalden hun piemels uit hun broek. Ik slikte even en deed mijn mond open. Voordat ik het wist, had ik een piemel in mijn mond en twee piemels in mijn hand. Ik voelde me betast worden bij mijn kont en ik werd uitgemaakt voor slet en klein meisje. De anderen stonden rukkend om me heen om zich hard te maken. Mijn rok ging omhoog en mijn slip omlaag. Langzaam begon ik me op mijn gemak te voelen, tot iemand me opeens hard voorover drukte met mijn gezicht in de bladeren. In een harde stoot ging een lul recht mijn kont in.

De eerste stond mij al te stoten, wat zeer pijnlijk was. Ik vergeet nooit dat mijn Meesteres mijn gezicht filmde, terwijl ik het uit kreunde van de pijn. Tegelijk kreeg ik een lul in mijn mond gedrukt en om de beurt ging iedereen mijn kontje in. Soms zo diep dat ik er zelfs van klaarkwam. Daar werd ik dan keihard om uitgelachen. Sommigen van hen moest ik anaal likken, terwijl ik hun grote lul aftrok. Anderen drukten hun lul zo diep in mijn keel dat ik half moest overgeven over hun lul. Natuurlijk moest ik dat ook weer oplikken. Ik voelde me zo'n slet en misbruikt.

Ik hoopte dat ik er geen SOA aan zou overhouden aangezien ik het met zoveel mannen onveilig heb gedaan. Ik werd elke keer uitgelachen om mijn kleine piemel en ballen en voelde me net een meisje. Nadat ze me geneukt hadden, kwamen ze voor me staan om in mijn mond te spuiten. Ik mocht dit niet doorslikken tot mijn mond vol zat. De meesten van hen hadden mijn mond en gezicht onder gespoten. Een paar ook mijn kont. Eindelijk mocht ik alles doorslikken. Mijn Meesteres vertelde dat ik er van hield om onder geplast te worden, wat klopte. Van drie kanten ben ik toen onder geplast.

Een deel ervan belandde in mijn mond. Deze warme douche van pis en zaad stroomde over mijn gezicht en mijn lichaam. Daar lag ik dan in de bladeren, helemaal uitgehold en vies van pis en sperma. Ik voelde aan mijn anus. Die stond zo wijd open dat er makkelijk vier vingers in pasten. Wauw dacht ik nog. Dit was zo intens extreem. Ik zag een man een stapel geld geven aan de Meesteres. Ik hoorde een man nog praten over een SOA, maar ik kon niet aales horen. Ik voelde me echt misbruikt en letterlijk tot op de bodem vernederd. Gelukkig heb ik mijn Meesteres tevreden gemaakt. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem