Hete zomerdag deel I

Na een hete, drukke werkdag besluit ik, voordat ik richting huis vertrek, nog een drankje te doen in een hotel in de buurt van mijn kantoor. Ik ga aan de bar zitten en bestel wat te drinken. Verder zit er niemand aan de bar. Genietend van een verkoelend drankje kijk ik het vertrek rond en ik zie dat de meeste tafels bezet zijn. Veel mensen die net als ik genieten van hun drankje en ontspannen gesprekken voeren. Als ik verder kijk valt mijn blik op een tafel met vier mannen in pak. Zij zijn duidelijk nog bezig met een werkbespreking. Een voor een bestudeer ik de mannen.

Mijn oog valt direct op één man in het bijzonder. Hij trekt mijn aandacht. Hele mooie ondeugende ogen en een mooie glimlach. Echt een aantrekkelijke man. Een hele welkome afleiding op deze verhitte zomerdag. Onze blikken kruisen elkaar en net iets te lang kijkt hij me aan. Hij glimlacht en ik glimlach terug. Ik voel een kleine kriebel in mijn buik. Ik maak me los uit zijn blik en neem nog een laatste slok van mijn drankje. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het alweer tijd is om richting huis te gaan. Voordat ik vertrek ga ik nog even snel naar het toilet.

Dan hoef ik onderweg niet nog te stoppen en kan ik meteen doorrijden. Ik loop richting het toilet en voel dat er iemand vlak achter me loopt. Ik draai mezelf om en net voordat ik deur open, zie ik dat het die ene leuke man in pak is. Hij kijkt me aan met zijn helderblauwe ogen en we glimlachen wederom naar elkaar. We vervolgen ieder onze eigen weg. Ik was mijn handen en kijk nog even naar mezelf in de spiegel. Ik mag er best zijn. Met één hand ga ik door mijn haar en breng mijn krullen in model. In mijn handtas vind ik mijn lipgloss en werk mijn lippen bij. Helemaal klaar om naar huis te gaan.

Ik open de deur en stap de hal in. Als ik de deur dicht doe voel ik een warme, zachte hand op de mijne. Ik draai mezelf om en weer kijk ik in die prachtige ogen. Hij beweegt zijn hoofd naar voren en ik voel hoe zijn mond dichtbij mijn linkeroor komt. Hij fluistert in mijn oor en vraagt of ik straks nog een drankje met hem wil doen aan de bar. Ook hij kan wel een verkoelend drankje gebruiken na deze lange, hete zomerdag. Aangezien ik geen plannen heb vanavond besluit ik nog even te blijven. Een drankje kan geen kwaad. Ik geef hem een klein knikje ter bevestiging.

Hij loopt terug naar zijn tafel en neemt plaats alsof er niks is gebeurd. Ik bestel mijn tweede drankje. Net voordat ik de laatste slok neem, merk ik dat er iemand achter me is komen staan. Een man staat met zijn lichaam tegen het mijne en raakt met zijn hand mijn arm aan. Ik voel zijn adem in mijn nek en hij fluistert in mijn oor of ik met hem mee wil gaan. Mijn hartslag verhoogt. Ik doe dit normaal gesproken nooit, maar iets in me zegt dat het oké is en ik sta op van mijn kruk. Hij pakt mijn hand vast en neemt me mee naar de lift. Het duurt even voordat die komt.

Er komen meer mensen bij ons staan die de lift willen nemen. Als de deuren opengaan, stappen we met zijn vieren de lift in. Hij drukt op de knop van de twaalfde verdieping. Niemand zegt iets. Hij laat mijn hand los en ik voel hoe zijn hand via mijn schouder, over mijn rug naar mijn billen glijdt. Hij grijpt mijn billen stevig vast en glimlacht ondertussen naar het andere stel in de lift. Ze hebben geen idee van wat er zich afspeelt tussen ons en dat wij elkaar nooit eerder hebben ontmoet. Dit voelt nu al heerlijk. Zijn blik verraadt niets. Op de vierde verdieping stapt het stel uit.

Er staat nu niemand ik de lift behalve wij tweeën. Hij kijkt me aan met een ondeugende blik en drukt me met mijn rug tegen de achterwand van de lift. De achterwand voelt heerlijk koud aan op mijn rug. Zijn ogen twinkelen en hij begint me hartstochtelijk te zoenen. Wauw! Ik voel de passie waarmee hij me kust in elke vezel van mijn lichaam. De bel van de lift klinkt en de lift stopt. Hij pakt me bij mijn hand en we stappen samen uit de lift. Hij pakt mijn hand en ik ga met hem mee. We lopen een stukje door de gang en begroeten de mensen die we tegenkomen.

Plotseling blijf hij staan. Hij kijkt me vragend aan en ik knik. Hij opent de deur van de kamer en we gaan naar binnen. We stappen binnen in een mooie ruime kamer. In het midden van de kamer staat een kingsize bed. Naast het bed is een douche met rondom een doorzichtige wand. Hij begeleidt me naar het raam en slaat zijn armen om me heen. Het uitzicht is fantastisch. Je kunt heel ver weg kijken over de stad. De mensen die voorbij rijden, hebben geen idee wat er zich daar binnen allemaal afspeelt. Eén voor één legt hij mijn handen op het koude raam.

Zijn handen maken zich los van mijn handen en ze glijden langzaam omlaag richting mijn schouders. Ik sluit mijn ogen. Dit voelt heerlijk. Ondertussen zoent hij mijn oorlel en ik voel hoe zijn mond zich verplaatst van mijn oorlel naar mijn nek. Zijn mond kust mijn nek voorzichtig. Hij heeft zeker geen haast en neemt uitgebreid de tijd om elk stukje van mijn lichaam te zoenen. Ik geef me volledig aan hem over. Zijn handen ontdoen me tergend langzaam van mijn jasje. Ik voel hoe zijn handen over mijn blote armen glijden en hoe er kippenvel ontstaat over mijn hele lichaam.

Hij draait me om en zijn handen glijden omlaag van mijn schouders richting mijn borsten. Met zijn handen omsluit hij mijn beide borsten. Ik voel hoe mijn tepels hard worden als hij er rondjes omheen draait met zijn vingers en er zachtjes plagend in knijpt. Zijn handen vervolgen hun weg naar mijn heupen. Met zijn handen op mijn heupen en zijn lichaam stevig tegen me aan, bewegen we mee op de maat van de muziek. Ik voel hoe hij langzaam hard wordt. Hij drukt zijn lichaam nog steviger tegen me aan. Hij draait me om en kust me passievol op mijn mond. Heerlijk zoals hij me zoent.

Hij windt me enorm op en ik krijg het steeds warmer. Ik help hem uit zijn jasje. Voorzichtig knoop ik één voor één de knoopjes van zijn blouse los. Wat ik zie bevalt me wel. Hij heeft een heerlijk gespierd en gebruind lichaam. Nu is het mijn beurt om hem overal te zoenen. Mijn mond verplaatst zich van zijn mond naar zijn nek. Ik ruik zijn heerlijke parfum en kus zijn nek. Via zijn borst ga ik steeds iets lager. Ik hoor hem zachtjes kreunen. Dit moedigt me aan om verder te gaan. Ik neem zijn tepels één voor één in mijn mond. Mijn tong draait rondjes en zijn tepels worden stijf. Ik bijt er zachtjes in.

Mijn mond en tong verkennen de rest van zijn heerlijke torso. Hij pakt me zachtjes vast en brengt mijn hoofd dichtbij het zijne. Zijn tong draait rondjes om de mijne. Hij kust me zoals ik nog nooit eerder ben gekust. Zijn handen rusten op mijn billen. Hij gaat met zijn hand over mijn benen richting de rand van mijn jurk. Voorzichtig schuift hij mijn jurk steeds iets verder omhoog. Ik zie een glimlach verschijnen op zijn gezicht als hij de rand van mijn jarretels voelt. Zijn ademhaling wordt steeds sneller en zwaarder. Zijn handen verplaatsen zich via mijn billen naar mijn middel.

Soepel glijdt mijn jurk over mijn hoofd. Goedkeurend bekijkt hij me van top tot teen. Wat hij ziet bevalt hem. Ik trek hem dicht tegen me aan en voel hoe zijn harde pik in mijn onderbuik prikt. Tijd om hem ook te ontdoen van wat kleding. Mijn handen glijden over zijn lichaam. Hij geniet zichtbaar van elke aanraking. Mijn handen vinden de rand van zijn broek. Speels bewegen mijn handen over de rand van zijn broek naar de binnenkant van zijn dijen. Via zijn ballen keren mijn handen terug naar de rand van zijn broek. Ik laat mijn hand voorzichtig in zijn broek glijden. Ik hoor hem kreunen.

Met mijn andere hand open ik de knoop van zijn broek en mijn hand glijdt naar binnen. Hij is inmiddels keihard. Als ik mijn hand op zijn keiharde pik leg, kijkt hij me met smekende ogen aan en verzoekt me om verder te gaan. Mijn hand vervolgt zijn weg en langzaam open ik één voor één de knopen van zijn broek. Zijn broek zakt langzaam op de grond. Ik volg zijn broek en kniel me voor hem neer op de grond. Ik ontdoe hem van zijn schoenen en sokken en ga weer staan. Bijna naakt staat hij voor me. Ik draai hem om en druk hem zachtjes tegen het raam aan.

Eén voor één zet ik zijn handen tegen het raam zoals hij dat eerder bij mij deed. Het is nu zijn beurt om mijn handen over zijn hele lichaam te voelen glijden. Mijn handen glijden van zijn handen over zijn brede schouders en gaan steeds iets verder omlaag. Ik ga op mijn knieën voor hem zitten en ga vanaf zijn bovenbenen tergend langzaam steeds iets verder omhoog. Eerst met mijn handen en vervolgens met mijn mond en tong. Hij gaat steeds zwaarder ademen. Ik streel de binnenzijde van zijn bovenbenen. Plagend raak ik hem steeds bewust niet aan op dat ene gevoelige plekje.

Ik vervolg mijn weg naar boven. Wederom vinden onze tongen elkaar. Terwijl we passievol zoenen, glijden mijn handen over zijn buik naar de rand van zijn onderbroek. Mijn hand glijdt zijn onderbroek in. Stevig omsluit ik met mijn hand zijn keiharde pik en beweeg mijn hand langzaam heen en weer. Uiteraard neem ik ook zijn ballen mee en beweeg mijn vingers richting zijn anus. Zijn ademhaling versnelt en ik hoor hem diep in- en uit ademen in mijn oor. Ik voel hoe zijn handen over mijn rug glijden richting de sluiting van mijn beha. Behendig opent hij mijn beha met één hand.

De beha glijdt van mijn schouders op de grond. Ik zie een glimlach van oor tot oor als hij mijn boezem ziet. ‘Wat een goddelijke borsten’, fluistert hij in mijn oor. Met beide handen omsluit hij mijn borsten. Hij brengt mijn handen achter mijn hoofd en fluistert in mijn oor dat ik ze daar moet houden. Vervolgens pakt hij zijn stropdas en knoopt die losjes om mijn hoofd, zodat ik niets meer kan zien. Elke aanraking voelt nu extra intens. Zijn handen raken me aan over mijn hele lichaam. Ik voel zijn handen op mijn borsten.

Iets later voel ik hoe hij mijn tepel in zijn mond neemt en met zijn tong rondjes draait om mijn tepel. Ik kan een zachte kreun niet onderdrukken. Dit moedigt hem aan om zijn weg naar beneden verder te vervolgen. Voorzichtig glijdt zijn hand over mijn kanten onderbroek. Hij voelt dat mijn onderbroek vochtig is en glimlacht. Ik voel hoe zijn vingers onder het randje glijden. Via de onderkant glijden zijn vingers in mijn onderbroek. Zijn vingers raken de binnenzijde van mijn dijen aan en strelen voorzichtig het gebied rondom mijn schaamlippen. Het voelt heerlijk aan en ik verlang naar meer.

Hij voelt hoe opgewonden ik ben. Ik voel zijn tong wederom de mijne vinden. Het zoenen wordt steeds heftiger. Iets later voel ik hoe mijn onderbroek over mijn dijen glijdt. De jarretels laat hij aan. Zijn hoofd verdwijnt langzaam tussen mijn benen. Damn hij maakt me helemaal gek met zijn tong! Ervaren streelt zijn tong het meest gevoelige deel van mijn lichaam. Eerst de binnenzijde van mijn dijen en dan richting mijn schaamlippen. Hij kust elk plekje van mijn vagina en het hele gebied eromheen. Geen plekje blijft onberoerd. Dit voelt echt heerlijk!

Voorzichtig glijdt een vinger bij me naar binnen. Langzaam vindt ook een tweede vinger zijn weg naar binnen. Zijn vingers voel ik tegen mijn G-spot aan bewegen. Het vocht loopt langs zijn vingers mijn vagina uit. Ik voel hoe het vocht langs mijn benen op de vloer druppelt. Ik kronkel van genot. Hij gaat nog even door en niet veel later kom ik heftig schuddend klaar met zijn tong op mijn clit. Hij staat op en kust me. Ik voel hoe zijn handen de stropdas losmaken. Het is nu zijn beurt om te genieten.

Ik ga dicht tegen hem aan staan en laat mijn borsten over zijn licht bezwete lichaam glijden. Ik voel zijn keiharde pik tegen mijn onderlichaam drukken. Ik bevrijd zijn pik uit zijn onderbroek en leg hem tussen mijn borsten. Langzaam beweeg ik mijn borsten heen en weer. Dit vindt hij heerlijk merk ik. Met mijn hand masseer ik tegelijkertijd zijn ballen. Speels raak ik het gevoelige gebied achter zijn ballen aan richting zijn anus. Dit wordt ook erg gewaardeerd. Voorzichtig maak ik een vinger nat en deze glijdt langzaam in zijn anus naar binnen.

Ik masseer zijn prostaat en neem tegelijkertijd zijn pik in mijn warme vochtige mond. Ik voel zijn voorvocht in mijn mond. Net voordat hij klaarkomt, stop ik en ga staan. Hij kijkt me diep in mijn ogen aan en begint me heftig te zoenen. Deze zoen is heftiger dan alle vorige zoenen. Ik voel hoe graag zijn pik bij me naar binnen wil. Ik draai mijn heupen en behendig vindt zijn pik zich een weg naar binnen. Hij voelt hoe vochtig en warm het in mij is. Hij stoot zijn pik bij me naar binnen. Eerst voorzichtig. Daarna steeds sneller en dieper. Ik moedig hem aan om door te gaan.

Terwijl hij in mij stoot, masseer ik zijn ballen. Dan stopt hij en draait me om. Hij zet mijn handen tegen het koude raam. Ik zie hoe het verkeer zich langzaam onder ons verplaatst. Heel erg opwindend om seks te hebben voor het raam. Dit is een fantasie van mij die werkelijkheid wordt. Hij staat dicht tegen me aan en stoot zijn pik weer bij me naar binnen. Zijn handen omklemmen mijn borsten. Zijn grip wordt steviger en zijn ademhaling zwaarder. Ik geef me volledig aan hem over. Nog een paar laatste stoten en hij komt heftig schuddend in me klaar.

Hij pakt me stevig vast en kust me wederom intens. Al zoenend pakt hij mijn hand en begeleidt me naar de douche. Op naar de tweede ronde..

Rate the story below

Rating: 4.4 sterren
10 stemmen