Weer met beide benen op de grond

Ingezonden door Twan

Na ongeveer een week belde Josje mij op. Terug uit Zuid-Korea had zij nu iets meer dan een week vrij. Zoals beloofd nodigde Josje mij nu uit om bij haar thuis te komen eten. Met de herinnering aan wat er ‘tijdens het eten’ bij mij thuis was gebeurd, nam ik haar uitnodiging van harte aan. ‘Oh, er is nog wel een dingetje’, voegde Josje aan het gesprek toe. ‘Wat voor dingetje?’ vroeg ik. ‘Dat merk je nog wel’, grapte Josje, maar wel met een bepaalde ondertoon in haar stem. Met een lach voegde zij daar nog aan toe dat ‘nadere instructies nog wel zouden volgen’.

Misschien moest ik mijzelf ook gewoon maar laten verrassen. Je moet ook niet alles van tevoren willen weten. Wij spraken af dat ik maandagavond tegen zes uur bij Josje voor de deur zou staan. Een dag of drie later werd er aangebeld door een meneer van DHL. ‘Ik heb een pakje voor u.’ Ik liep naar de toegangsdeur. Na het tekenen voor ontvangst kreeg ik iets dat op een grote taartdoos leek in handen gedrukt. Wat kon dit nou zijn? Misschien nog wel belangrijker, van wie kon dit zijn? In de huiskamer scheurde ik het pakpapier kapot. In het pakket zat een platte doos van stomerij Merve.

Ik maakte de doos open. Daar zat iets in dat ook weer in papier was verpakt. Het moest wel iets van kleding zijn, maar wat in vredesnaam? Op het papier lag een enveloppe die ik openmaakte. Het was een brief van Josje. In haar brief schreef Josje dat zij erg had genoten van de avond bij mij thuis. Wat haar daarbij vooral opgevallen was, was dat ik zo onbevangen met mijn emoties en driften om was gegaan. Dat ik zonder welke terughoudendheid dan ook gewoon had gedaan wat mijn gevoel mij op dat moment had ingegeven.

Thuis aangekomen had Josje daar nog verder over nagedacht. Als ik dat durfde, waarom zou zij dat dan niet doen? Josje schreef dat zij hoopte dat ik haar verzoek niet absurd of belachelijk zou vinden. Zij hoopte dat zij bij mij even onbevangen mocht zijn als ik dat bij haar was geweest. Daarna kwam haar vraag waarvan ik bij het lezen gewoon kon voelen dat zelfs het opschrijven daarvan Josje al de nodige moeite had gekost. Haar vraag was of ik, als ik maandagavond naar haar toe kwam, de inhoud van deze doos aan wilde trekken.

Nieuwsgierig, maar toch ook op het ergste voorbereid, vouwde ik het papier open. Ik vond een compleet uniform van een KLM-piloot inclusief schoenen, sokken en pet. Zelfs de goudkleurige manchetknopen met het KLM-logo ontbraken niet. De vier gouden banden op de mouwen van het colbert gaven aan dat dit het uniform van een gezagvoerder moest zijn. Dit vond ik toch wel redelijk kinky hoor. In dezelfde handgeschreven brief vroeg Josje aan mij of ik haar wilde helpen met het vervullen van een droom.

Josje schreef wat zij eerder ook al aan mij had verteld. De baan als stewardess was een wens die zij al vanaf haar zevende levensjaar had gehad. De vakanties met de familie waren voor haar extra speciaal geweest als zij met een vliegtuig gingen. Ademloos had Josje dan naar de stewardessen gekeken. De magie rondom het beroep had haar betoverd. Sinds zij in de pubertijd terecht was gekomen, had zij daar een gevoel bij ontwikkeld. Josje had zich in het begin alleen maar raar gevoeld als de piloten in hun zwarte pakken aan boord kwamen.

Pas toen Josje zich bewust was geworden van haar seksualiteit had zij ontdekt dat dat rare gevoel een gevoel van seksuele opwinding was. Sindsdien had Josje bij haar seksuele contacten erover gefantaseerd dat de man met wie zij op dat moment seks had een piloot was geweest. Via via had zij een volledig uniform bij elkaar weten te sparen. Josje vroeg mij nu of ik maandagavond tijdens onze afspraak dit uniform aan wilde trekken. Ik besloot om aan haar verzoek, hoe nieuw dit ook voor mij was, te voldoen.

Die maandag stond ik voor de spiegel in mijn slaapkamer. Josje had in haar brief ook gevraagd of ik alsjeblieft wit onder-goed aan wilde trekken. Dat was voor mij echt al heel lang geleden. Ik moest helemaal onderin mijn kledingkast duiken om nog iets draagbaars te vinden. Bij het aantrekken van de pilotenbroek zag ik dat er een kaarsrechte vouw precies in het midden van de broekspijpen was geperst. Opvallend was verder dat de goudkleurige gesp van de broekriem wel gepolijst leek. Niet alleen glom hij, er zat ook werkelijk geen enkel krasje op de gesp.

Ook bij het overhemd was een perfecte vouw precies over het midden van de mouwen te zien. De punten van de kraag leken scherp genoeg om daar je hals aan te verwonden. In vol ornaat stapte ik die maandagavond bij Josje voor de deur uit mijn taxi. Om voor Josje het maximale effect te bereiken, zette ik de pet, die aan de kleine kant was, toch maar op. Ik had zelf ook nog een detail aangebracht. Ik had namelijk mijn zwarte aktetas meegenomen. Ik vermoedde dat een beetje piloot toch wel papieren als een vluchtplan en een schema van belading bij zich zou hebben.

Josje deed de deur open in haar volledige uniform. Zelfs haar hoedje had zij opgezet. Bij onze begroeting leek Josje eerst erg gespannen. Voor mij was dit ook een eerste keer. Aanvankelijk was ik van plan geweest om het er met Josje even over te hebben, maar dat leek mij nu niet meer zo belangrijk. Ik was betrokken geraakt bij een duidelijke fetisj. Josje woonde prachtig dat moet gezegd worden. Het hele huis vertoonde een smaakvol interieur waar duidelijk over alles nagedacht was. Daaruit bleek Josje’s oog voor detail.

Ook bij Josje liet een breed scala van objecten zien dat zij al in vele delen van de wereld was geweest. Na de rondleiding nodigde Josje mij uit om in één van de stoelen van schapenleer te gaan zitten. Het door mij bestelde biertje werd keurig netjes vanaf een dienblaadje geserveerd. Zelfs met een wit servetje erbij. Daarna ging Josje tegenover mij zitten. Het was voor ons beiden wel even zoeken naar gespreksstof. Ik brak het ijs door naar details over Josjes laatste vlucht te vragen. Daarmee trapte ik een open deur in.

Josje begon als een ontkurkte fles champagne te praten. Alsof het een staatsgeheim was, vertelde Josje dat de gezagvoer-der en copiloot hetzelfde drinken hadden besteld. Luchtvaartregels schenen voor te schrijven dat elk een eigen, ander dieet dient te volgen. Om in het geval van een (voedsel)vergiftiging altijd tenminste nog één capabele piloot aanwezig te hebben om ‘de kist’ aan de grond te zetten. Ik zag dat Josje er van kruin tot teen van genoot om er een paar luchtvaartter-men tegenaan te gooien.

Josje ging door over de passagier op stoel 37b, die duidelijk teveel had gedronken. Josje legde weer in vakjargon uit wat zij had gedaan om deze meneer tijdens de vlucht rustig te houden. Had ik tot nu toe al het gevoel gehad in een enigszins kinky meisjesdroom terecht te zijn gekomen, tijdens de maaltijd groeide dat gevoel nog eens extra. Josje had haar kersenhouten tafel met schaapsleren stoeltjes weer tot in detail in luchtvaartstijl gedekt. Gelukkig had zij bij het dekken het niveau van de businessclass aangehouden, want een maaltijd met plastic bestek eten stond niet erg hoog op mijn bucketlist.

Het serviesgoed had ook heel duidelijk een KLM-stamboom. Om haar neiging tot perfectie af te ronden had Josje zelfs een huisje van Delfts blauw, dat elke reiziger in de businessclass meekrijgt, rechts naast de borden gezet. Hoe vreemd of kinky het misschien ook mocht zijn op dat moment besloot ik om toch maar helemaal in Josje’s wensen mee te gaan. Eerlijk was eerlijk, Josje had zich echt uitgesloofd om een perfecte maaltijd op tafel te zetten. De entree van kreeftensoep werd ge-volgd door een werkelijk subliem opgemaakte zilveren schaal, waarop een complete zalm, weliswaar vakkundig gefileerd, op rode slablaadjes was gedrapeerd. Een waar kunststukje.

Het nagerecht bestond uit een bavarois die opvallend licht op de maag lag. Josje zou Josje niet zijn geweest als zij niet elke gang de bijpassende wijn of likeur zou hebben ingeschonken. Ik twijfelde er geen moment aan dat niet alleen het toezen-den van het uniform door Josje en haar eigen outfit onderdeel waren van een minutieus geplande avond. De maaltijd en begeleidende drank waren ongetwijfeld ook een radertje in het uurwerk van haar fantasie. Gepland of niet; Josje had zonder twijfel mijn belangstelling gewekt. Ook zonder haar kookkunst.

Had Josje misschien een fetisj op het gebied van piloten, ik sta van nature ook niet negatief tegenover een leuke dame in het uniform van een stewardess. Zeker niet als dat, zoals Josje was: een kleine, slanke dame met een kort blond staartje. Josje voldeed in alle opzichten aan mijn criteria. Het kostte mij dan ook totaal geen moeite om bij het opruimen van de tafel te helpen. Dat maakte het voor mij ook makkelijk om bij het aanrecht van achteren mijn armen om Josje heen te slaan.

Eerst had Josje enigszins verstoord geleken. Alsof het niet in haar draaiboek paste dat de gezagvoerder zich tot het niveau van de bediening zou verlagen. Mocht dat al zo zijn geweest dan liet Josje die ‘schending van het protocol’ nu wel meteen varen. Mijn handen om haar middel werden vastgepakt door die van Josje. Verbeelde ik het mij nou of trilden haar han-den? Ik voelde iets van medelijden opkomen, maar ik verwierp dat gevoel meteen toen ik mij realiseerde dat dat trillen ook gewoon onderdeel van Josje verlangen naar wat onvermijdelijk zou gaan gebeuren kon zijn.

Sterker nog, wel moest zijn. Ik heb redelijk veel gevlogen. Tijdens geen enkele van mijn reizen had het cabinepersoneel een pantry rommelig achtergelaten. Al helemaal niet met de berg potten, pannen, bestek en servies waarmee Josje’s aanrecht volgebouwd was. Van achteren zochten mijn lippen de oorlelletjes van Josje. Ik knabbelde daar een beetje aan. Soms zoog ik ze even kort in mijn mond. Ik had ooit wel eens begrepen dat oorlelletjes een onderdeel van de erogene zones zijn. Dat had ik nog niet eerder bewust uitgeprobeerd. Bij Josje waren zij dat zeker.

Knabbelde ik aan haar linkeroor dan draaide Josje haar hoofd naar links. Bij haar rechteroorlel gebeurde hetzelfde aan de rechterkant. Mijn mond en lippen verplaatsten zich naar haar nek en hals. Met mijn mond halverwege haar hals zag ik vanuit een ooghoek dat Josje’s ogen gesloten waren. Haar ademhaling werd iets dieper wat ook aan haar borst te zien was. Vooral bij het inademen, want dan spande haar overhemd om haar borsten. Door dat strakgespannen overhemd waren Josje’s tepels als twee harde knoppen zichtbaar. Nog steeds van achteren legde ik mijn handen op haar borsten.

Josje liet zich met haar hoofd schuin opzij achterover leunen en ik voelde de warmte van haar bovenlichaam tegen mijn borst. Na een paar liefkozende strelingen over haar door textiel bedekte borsten nam ik die zo goed en zo kwaad als dat ging in mijn handen. Josje slaakte een zucht. Ik deed mijn best om haar borsten te masseren, maar dat viel nog niet mee. Daarom liet ik één arm over Josje’s borsten liggen, terwijl ik mijn andere arm langzaam af liet zakken over Josje’s buik. Was het mijn verbeelding of begon Josje zwaarder adem te halen toen mijn hand van haar overhemd via de band van haar rok verder naar beneden dwaalde?

Al helemaal toen mijn hand niet het meest voor de hand liggende bleek te doen. In plaats van richting Josje’s venusheuvel te gaan, zakte die verder naar beneden. Bijna tot aan de zoom van Josje’s uniformrok. Met mijn wijs- en middelvinger begon ik die zoom langzaam op te trekken. Na een centimeter of drie voelden mijn vingertoppen het nylon van Josje’s kousen. Ook weer een puntje op mijn bucketlist. Check. Ik legde mijn rechterhand vol op Josje’s bovenbeen. Tergend lang-zaam en met kleine cirkelbeweging zette mijn hand een voorspelbare koers in.

Even dacht ik dat het misschien een goed idee zou zijn om ‘de verkeerstoren’ toestemming voor deze koerswijziging te vragen. Ik liet dat idee meteen weer varen toen ik Josje’s ademhaling van dieper naar gejaagd hoorde gaan. Josje ademde zo diep in dat mijn linkerarm telkens te kort was om haar borsten te blijven omvatten. Waren haar tepels net al goed zicht-baar geweest, nu zag ik haar overhemd er nauwelijks nog in slagen die harde knoppen te bedwingen. Mijn rechterhand bleef tergend langzaam langs de binnenkant van Josje’s been omhoog gaan.

Op ongeveer tien centimeter vanaf Josje’s epicentrum voelde ik dat de kous ophield en overging in naakte huid. Gelukkig, geen panty! Weer check. Op datzelfde moment voelde ik de warmte in de richting van Josje’s venusheuvel toenemen. Josje deed haar bovenbenen iets uit elkaar waardoor mijn hand vrije toegang tot haar slipje kreeg. Daarmee ook tot de heerlijkheid daaronder. Josje was nu niet alleen meer warm. Josje was zelfs heet, maar daarnaast ook vochtig. Eindelijk deed ik wat ik met mijn tergende hand zo lang mogelijk had uitgesteld: ik greep Josje vol in haar kruis.

Josje leek te exploderen. Zij gooide haar hoofd zo ongecontroleerd naar achteren dat er bij mij bijna een tand door mijn lip ging. Dat maakte niet uit. Josje’s handen trilden net nog, maar nu schudden zij gewoon. Bovendien gingen Josje’s handen beurtelings naar mijn hand op haar borsten en die in haar kruis. Het ene moment hijgde Josje als een bezetene, terwijl zij op het volgende moment haar adem secondenlang inhield om vervolgens vanuit het diepst van haar longen alle lucht naar buiten te persen.

Josje draaide haar hoofd zover mogelijk naar rechts. Haar lippen zochten koortsachtig de mijne. Josje zoog half op mijn lippen en zij wist op een bepaald moment haar tanden zelfs in mijn onderlip te zetten. De prettige pijn die dat veroorzaak-te, vertaalde ik meteen door mijn graaiende bewegingen tussen Josje’s benen te verhevigen. Josje zakte opeens een beetje door haar knieën. Tegelijkertijd perste zij haar longblaasjes helemaal leeg. Josje had haar eerste orgasme gekregen. Ik moet eerlijk bekennen dat deze hele setting nu ook bij mij zijn uitwerking niet miste.

In mijn -op verzoek witte- onderbroek begon een flinke erectie te ontstaan. Of ik mijn heupen nu tegen Josje aandrukte of dat Josje met haar billen het omgekeerde deed, weet ik niet. Feit was wel dat mijn penis flink gestimuleerd werd en hard begon te worden. Ik ging bijna de fout in door Josje om te draaien en haar mee te nemen naar de deur waarachter ik haar slaapkamer vermoedde. Dat paste absoluut niet in Josje’s scenario. ‘In een vliegtuig heb je geen slaapkamer suffie’. Tja, als gezagvoerder werd ik nu natuurlijk geacht om letterlijk een nieuwe koers uit te stippelen.

Mijn kennis van het interieur van een vliegtuig ging niet veel verder dan het gangpad, de toiletten en de pantry’s. De pantry’s! Natuurlijk! Alsof ik het buskruit had uitgevonden, duwde ik mijn stuurknuppel in de vorm van een harde erectie naar voren. Josje’s heupen stootten tegen de rand van het aanrecht. Haar bovenlichaam duwde ik boven de spoelbak. Ik ging op mijn hurken achter Josje zitten en duwde haar rok omhoog. Het eerste dat ik zag was de kanten afwerking van Josje’s kousen.

Josje had zich exact aan haar eigens dresscode gehouden. Ook haar kanten broekje was wit en liet de onderste helft van haar heerlijke kadetjes zien. Toen mijn handen langzaam via de pijpjes toegang tot de hoofdprijs zochten, kon ik precies zien tot waar het broekje van Josje’s bikini ’s zomers haar billen bedekte. Ik zag een duidelijke scheidslijn. Ik begon Josje’s billen te zoenen. Zo nu en dan liet ik mijn tong even op verkenning gaan om vervolgens weer een zoen op één van de kadetjes te drukken of er snel even plagerig in te bijten.

Met mijn neus zo dichtbij kon ik Josje’s intimiteit ruiken. Een geur, die ik alleen maar kan omschrijven als geil. Als ongelo-felijke zin in -en bereidheid tot- seks. Een broekje is toch lastiger dan een slipje of string. Kun je die in een bilnaad of gewoon opzij trekken, met een broekje is dat veel gecompliceerder. Bedoeld als grap zette ik mijn tanden in Josje’s ondergoed en trok ik het broekje daarmee zo goed en zo kwaad als dat ging naar beneden. Josje vertelde mij later dat zij dat iets dierlijks vond hebben. Dat had haar aangejaagd.

Met mijn handen trok ik Josje’s broekje, dat ik met mijn tanden niet veel verder dan halverwege haar billen omlaag had kunnen krijgen, over haar knieën verder omlaag. Sierlijk stapte Josje met haar zwarte pumps uit het broekje. Daarbij wilde zij rechtop gaan staan. Niet bij deze captain. Ik duwde haar bovenlichaam over de spoelbak en ik ging weer op mijn hurken achter Josje zitten. Niet alleen mijn handen hadden nu vrij spel. Ook met mijn mond en tong was er nu een hele wereld aan heerlijkheden bereikbaar.

Josje liet er geen twijfel over bestaan dat die wereld ook zeker beschikbaar was. Ik trok Josje’s billen iets uit elkaar. Haar kontgaatje was opvallend licht van kleur. Veel lichter dan eerdere kontgaatjes die ik had gezien. Zo schuin van onderen zag ik het laatste stukje van Josje’s roze schaamlipjes. Beide verdienden mijn aandacht en waardering. Een kusje op Josje’s anus was lastig, maar met het puntje van mijn tong kon ik makkelijk Josje’s sterretje aanraken. Ik kon, als ik mijn tong stevig maakte, zelfs een paar millimeter in Josje’s kontgaatje gaan.

Josje reageerde weer meteen. Met een soort van plopgeluid ramde zij haar heupen tegen het aanrechtblad. Nu zij daar zo klem tegenaan stond, misbruikte ik haar verdere onmacht op dat moment door haar billen wijd open te trekken. Ik pro-beerde mijn wijsvinger van achteren in Josje’s kutje te steken. Verder dan de helft kwam ik niet. Zelfs dat was voor Josje al genoeg om weer zwaar te gaan ademen. Ik bleef met mijn tong over -en een heel klein beetje in- Josje’s kontje gaan. Josje wist haar bekken wat achteruit te werken.

Dat betekende meer ruimte voor mijn wijsvinger, die nu wel helemaal in haar prachtige kutje kon verdwijnen. Ik rook Josje al, maar nu wilde ik haar ook proeven. Eerst alleen met mijn wijsvinger, maar al snel ook met mijn middelvinger erbij, ging ik voorzichtig in en uit Josje. Telkens kwamen mijn vingers glinsterend en glimmend uit haar poes. Gretig likte ik Josje’s sapjes van mijn vingers. Om daarna meteen weer een nieuwe portie te halen. Het volgende dat ik probeerde werd geen succes.

Ik had bedacht dat ik, als ik mij nu om zou draaien, met mijn hoofd net tussen Josje’s benen zou passen om daarmee mijn tong en lippen toegang tot haar genotsgrotje te verschaffen. Dat werd een fiasco, omdat Josje bij elke aanraking van haar schaamlipjes haar heupen naar voren trok. Daarmee mijn hoofd als een heipaal tegen het keukenkastje rammend. Ik ging weer achter Josje staan. Ook omdat het nog langer op mijn hurken zitten de bloedtoevoer naar mijn lul afknelde. Eenmaal rechtop was die doorbloeding weer perfect. Wat zich liet vertalen in een knoertharde erectie, die een uitweg zocht.

Ik was deze goudkleurige gesp niet gewend en ik stond er wat onhandig aan te frunniken. Josje hoorde dat gestuntel en mijn wellicht gebruikte krachttermen. Zij draaide zich om en wist de gesp binnen twee seconden open te krijgen. ‘Niet voor het eerst’, schoot er door mijn hoofd. Nu was het Josje’s beurt om op haar hurken te gaan zitten. Dat deed zij ook. Ze gunde mij daarmee van bovenaf weer een riant uitzicht op haar kutje waarop ik van tevoren de eed op afgelegd zou hebben dat die ook vandaag weer minutieus glad geschoren zou zijn. Josje was nu eenmaal een perfectionist.

Josje maakte de knoop van mijn broekband los en trok, ook nu weer opvallend makkelijk, mijn gulp open. Duidelijk tevre-den met mijn witte onderbroek verscheen er een brede glimlach op haar gezicht. Lang bekeek zij die overigens niet. Met beide handen trok zij mijn slip omlaag. Mijn pik, die eindelijk wat meer ruimte kreeg, veerde van enthousiasme omhoog onder een hoek van vijfenveertig graden. Niet lang, want Josje greep hem met haar rechterhand en duwde hem op haar mondhoogte. Eerst opende Josje alleen haar lippen en zette die half op mijn eikel.

Haar lippen glommen al snel van mijn voorvocht dat rijkelijk uit het gaatje in mijn eikel druppelde. Na haar lippen liet Josje nu haar tong over en rond mijn eikel cirkelen. Weer kwamen er nieuwe druppels sap uit mijn gaatje. Josje verdeelde elke druppel eerlijk met haar tong over mijn hele eikel. Zelfs de rand rondom mijn eikel werd niet vergeten. Hoe Josje het wist weet ik echt niet, maar zij drukte het puntje van haar tong precies op mijn gevoeligste plekje, tussen het gaatje in mijn eikel en het riempje dat mijn voorhuid vasthield. Nu was het aan mij om steeds dieper te ademen. Josje pijpte geweldig.

Het ene moment was het puntje van haar tong alleen maar op mijn gevoeligste plekje om daarna de hele lengte van mijn pik moeiteloos in haar mond te nemen. Josje zoog niet. Het voelde meer als een soort massage. Met haar tong, wangen en lippen deed Josje dingen met mijn lul, die nog niet vaak waren gebeurd. Tijdens het pijpen wipte Josje’s blonde staartje dapper heen en weer. Blonde staartjes: dubbel check. Ik kon het niet laten om Josje’s staartje vast te pakken met de bedoe-ling om dat als een soort van handvat te gebruiken. Dat was helemaal niet nodig. Josje kon het heel goed zonder mij af.

Dat was ook te merken aan de aandrang vanuit mijn balzak. Die begon zich merkbaar te roeren. Ik wilde best, en eigenlijk zelfs heel graag, in Josje’s mond klaarkomen, maar niet nadat ik haar eerst om mijn pik had gevoeld. Dus met een dubbel gevoel trok ik Josje omhoog. Toen ik haar weer om wilde draaien, wist Josje dat de volgende stap penetratie zou worden. Met ogenschijnlijk toch enige schaamte vroeg zij of ik voorbereid was. Dat was ik. Om het in dezelfde stijl te houden, had ik thuis al twee condooms in de zak van het colbertje gestoken.

Met een zichtbare opluchting op haar gezicht draaide Josje zich uit zichzelf om. Nadat ik het condoom over mijn druppen-de lat had gerold, duwde ik Josje weer voorover over de spoelbak. Er volgde geen enkel teken van protest. Nadat ik Josje aan haar heupen iets verder naar mij toe had getrokken, zaten haar roze lipjes precies op de juiste hoogte om mijn klop-pende eikel daar tussendoor te kunnen schuiven. De eerste penetratie leidde weer tot een zucht vanuit Josje’s tenen. Bij iedere volgende en steeds frequentere stoot ademde Josje weliswaar in een normaal tempo, maar wel steeds dieper.

Het was een bloedgeil gezicht om zo van boven mijn knoertharde pik met dat roze condoom erom elke keer tot en met mijn eikel uit Josje’s kut te zien komen om en meteen daarna weer tot de wortel in haar te verdwijnen. Ik kon mijn zak soms tegen Josje aan voelen tikken. De aanblik werd nog geiler als ik Josje’s billen helemaal open trok, want dan zag ik bij elke stoot in Josje haar ster iets opbollen. Trok ik mij uit haar terug, dan leek haar kontgaatje iets naar binnen te worden gezo-gen. Of mijn waarneming anatomisch helemaal klopte weet ik niet, maar het zag er wel ongelofelijk geil uit.

Om het stoten nog intenser te maken, pakte ik Josje’s heupen vast. Daarmee trok ik Josje bij elke stoot nog sneller over mijn pik en bij elke verwijdering trok ik Josje’s kutje weer iets heftiger van mijn pik af. Elke keer dat ik me uit Josje terug-trok, zag ik haar roze schaamlipjes die als een soort zuignapjes mijn harde lul in haar probeerden te houden. Josje werkte enthousiast mee. Wij stonden daar te neuken alsof ons leven er vanaf hing. Het kletsen van naakt vlees op naakt vlees klonk door de kamer. Nu Josje’s voorkant. Ik vond het moeilijk om deze positie en het uitzicht daarbij af te breken.

Nu doorgaan zou binnen tien stoten tot een zaadwaterval hebben geleid. Dat wilde ik nog niet. Josje keek lichtelijk verbaasd achterom toen ik mij terugtrok, maar toen ik haar omdraaide verscheen er een blik van verstandhouding op haar gezicht. Voordat ik Josje optilde, hees ik haar blauwe rok tot aan haar middel omhoog. Daarna zette ik mijn handen om haar heerlijk kadetten en tilde ik Josje half op het aanrecht en half boven de spoelbak. De aanraking van haar verhitte billen met het koude graniet en RVS liet een korte siddering door Josje gaan.

Veel tijd om op temperatuur te komen, liet ik haar niet. Ik drong mijzelf tussen Josje’s gewillige dijen. Met mijn linkerhand pakte ik mijn lul om met mijn eikel eerst een aantal malen tussen die glinsterende lipjes door te woelen. Telkens als mijn pik op het hoogste punt was, drukte ik mijn eikel even flink op Josje’s genotsknopje. Niet zonder resultaat. Die aanraking beviel Josje kennelijk zo goed dat, toen ik onverwacht weer in haar schoot, zij met haar rechterhand zelf probeerde haar clitje aan te raken. Mijn duim voegde zich bij haar vingers.

Aanvankelijk had Josje geconcentreerd naar al die vingers bij haar clit gekeken, maar haar concentratie leek steeds minder te worden. Josje keek ook niet meer omlaag. Josje keek helemaal niet meer. Josje staarde in het niets. Normaal is het geen fraai gezicht als een dame met een enigszins scheefhangende, open mond voor je zit, maar in dit geval was het Josje die heel duidelijk haar volgende climax aan voelde komen. Zelf kon zij haar heupen niet bewegen. Die leken op het graniet vastgeplakt te zitten. Des te heftiger deed ik mijn best om Josje aan haar orgasme te helpen.

Haar volgende orgasme zou wel eens de inleiding tot het mijne kunnen zijn. Josje klemde haar dijen om mijn heupen. Ik hoorde één van haar pumps op de grond vallen. Josje’s tepels staken hard en dik in haar overhemd. Ik hield één hand op Josje’s billen. Met mijn vrije hand zocht ik haar tepels. Door haar overhemd en beha heen kneep ik in elke tepel. Dat leek voor Josje het startsein om aan een heftig orgasme toe te geven. Ik voelde haar vingers en nagels in mijn rug. Haar benen om mijn heupen en haar mond in mijn hals. Josje hing aan mij, zeker toen ik haar van het aanrechtblad optilde.

Josje reeg zichzelf aan mijn pik. Eigenlijk voor de eerste keer in mijn leven neukte ik een vrouw staande. Een heel apart gevoel kwam over mij. Aan de ene kant om deze letterlijk aan mij hangende vrouw te spietsen, maar aan de andere kant ook zo heftig mogelijk mijn zaad in haar in mijn condoom te schieten. Ik voelde mijn sperma omhoog komen. Mijn prostaat pulseerde heftig. Mijn zaadbuizen schoten vol. Uiteindelijk voelde ik lozing na lozing in Josje verdwijnen. Josje was nog niet zover. Ik gunde haar dat orgasme en bleef haar over mijn langzaam slap wordende lul heen en weer bewegen.

Josje liep rood aan. Zeg maar gerust donkerrood. Josje leek te persen. Ik zag de aderen aan de zijkant van haar gezicht opzwellen. Haar nagels prikten door haar overhemd. Haar tweede pump vloog door de keuken. Met iets dat als een oerkreet klonk, verkrampte Josje helemaal en bleef een seconde of vier aan mij hangen. Om daarna als een vaatdoek te verslappen. Zelfs de spiertjes in haar kutje, die mij net zo heftig klaar hadden laten komen, ontspanden zich nu compleet. Mijn inmiddels zacht geworden penis floepte als vanzelf naar buiten.

Ik moest nog voorzichtig zijn, want bijna was mijn zaad alsnog in Josje achtergebleven. Eerst keken Josje en ik elkaar ernstig aan om vervolgens vrijwel tegelijkertijd in lachen uit te barsten. Wij waren wel erg hoor! Een beetje 'piloot en stewardessje spelen'. Net zoiets als ‘doktertje spelen’. Josje op haar kousenvoeten en zonder slip en ik in mij in blote kont deden samen de afwas. Als ik speels Josje een schuimsnor gaf, dan kreeg ik een afwasborstel over mijn billen. Uiteindelijk lag er net zoveel water op de keukenvloer als in de spoelbak.

Tijdens de koffie hadden Josje en ik het er nog even over hoe leuk en lekker fantasieën kunnen zijn. Fetisj of niet. Eigenlijk vond ik het wel tijd om de restanten van het uniform uit te trekken, maar ik had geen andere kleren meegebracht. Ik zou dus als ik naar huis ging toch weer die gezagvoerder moeten worden. Josje en ik vonden onder de douche een oplossing. Na het douchen zouden wij geen kleren meer aantrekken. Naakt borrelden wij verder totdat het Josje, waarschijnlijk onbedoeld en zeker onbewust, mij weer zo opwond dat wij met onze glazen alsnog de slaapkamer indoken.

Het is die nacht nog lang onrustig gebleven. De volgende ochtend werden Josje en ik tegen half elf wakker. Geen punt, want wij hadden beiden vrij. Die ochtend heb ik voor het eerst een staand standje 69 beleefd. Ik mag wel zeggen: heel bijzonder, maar zeker niet verkeerd. Vroeg in de middag ben ik weer volledig in uniform in de taxi naar huis gestapt. Het pilotenuniform heb ik weer netjes laten stomen en een paar dagen daarna keurig weer bij Josje afgeleverd. Wie wil weten hoe dat afgelopen is adviseer ik zijn eigen fantasie te gebruiken. Dat is veel leuker.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen