Tennistoernooi

Ingezonden door Pierre Opstelten

Het is denk ik iets van vijftien jaar geleden dat we op mijn tennisclub een mix-toernooitje hadden. Hierbij ging het meer om het eten en drinken dan om het tennissen zelf. Koppels, heren en dames werden willekeurig aan elkaar gekoppeld en speelden een partijtje. Daarna had je even rust en dan volgde weer een nieuwe partij. Ik werd ergens in de derde ronde aan Diana gekoppelde. Diana is een leuke, mooie dame van rond de veertig. Na afloop van een partij gingen we even bij elkaar zitten voor een drankje.

Na leuk wat gekletst te hebben, was het weer tijd voor de volgende ronde. Het was een redelijk warme dag en de dames waren allemaal gekleed in een rokje. Na afloop van de wedstrijd trekken veel dames toch maar een broek aan. Om de snelle loop naar het kleedlokaal te vermijden, trekken ze een broek aan en trekken vervolgens het rokje over hun broek, zodat niemand iets ziet. Nadat alle partijtjes gespeeld waren en de prijsuitreiking was geweest, ging er een aantal mensen naar huis naar huis. Een aantal anderen bleven borrelen. Zo ook Diana en haar man.

Ik stond bij een paar vrienden, maar toen die gingen stond ik er een beetje alleen bij. Tot Diana mij riep en vroeg om erbij te komen zitten. Dit deed ik meteen. We dronken nog flink wat en lachten veel waarbij Diana mij steeds vaker aanraakte. De drank ging er goed in en uiteindelijk bleven we met zijn drieën over: Diana, haar man en ik. Omdat ik de sleutel van het park had, moest ik afsluiten. Daarvoor deed ik vlug een rondje rond de vier banen. Er is altijd wel iemand die iets vergeet. Ook nu dus. Ik vond een roze tennisrok op baan vier, een handdoek en een horloge.

Ik liep terug naar Diana, die reeds aanstalten maakte om te gaan vertrekken. Ik hield voor de fun het rokje voor mijn broek. 'Zo, zo', zei ze, 'staat jou goed. Trek eens aan.' Ik zei: 'Ja, ho even. Ik ben niet gek.' Diana zei: 'Doe eens gek en trek het rokje aan. Ook haar man( Robert) zei: 'Trek aan man. Doe eens gek.' Ik dacht och, wat maakt het uit en trok het rokje aan. Diana reageerde erg enthousiast: 'Staat je goed hoor. Moet je vaker doen.' Ook haar man zei dingen van die strekking. Het zal de drank zijn geweest, maar op dat moment vond ik het zelf niet eens zo raar.

Ik trok het rokje over mijn broek aan. Daarna was het tijd om te gaan. Ik trok het rokje uit en wilde afscheid nemen van Diana en haar man, toen zij aan me vroeg: 'Heb je zin om met ons mee te gaan naar huis?' Ik dacht waarom niet, dus we fietsten gezamenlijk naar hun huis. Daar aangekomen gingen we naar binnen. Omdat ik mijn tennis kleren nog aan had, zei Diana dat ik wel even kon douchen en mezelf kon omkleden. 'Kun je meteen dat rokje nog een keer showen, maar dan zonder broek eronder', riep Robert mij nog na.

Ik moest er om lachen en liep achter Diana aan de trap op. Wat eigenlijk niet de juiste volgorde is, want Diana had een rokje aan en ik keek zo tussen haar benen. Boven aangekomen pakte ze mijn hand, trok mij een stukje een slaapkamer in en zei: 'Hier kun je je straks omkleden. Daar is de douche', zei ze, terwijl ze wees naar een deur. Ze pakte mijn kleren uit mijn tennistas en legde die netjes op een groot bed. Ik kreeg niet de indruk dat het hun slaapkamer was, maar eerder een logeerkamer. 'Tot zo', zei ze, 'ik kleed mij ook even om en dan zie ik je zo weer.'

Ik ging onder de douche, waste en droogde mij af. Daarna liep ik naar de slaapkamer om mijn kleren aan te doen, maar in plaats van mijn broek, schoenen, boxer en blouse lag er totaal iets anders op het bed. Nu ben ik best openminded, maar dit ging mij toch echt iets te ver. Op het bed lagen een zwarte string, een paar hold-ups , een jarretelgordel, een rokje en een zwart open topje. Ik keek nog even verbaasd. Was ik wel de juiste kamer in gelopen? Was ik al zo dronken? Toen ik mijn tas wilde pakken, zag ik dat die leeg was. Toen ik mij omdraaide, stond Diana in de deuropening.

Ze droeg high heels, kousen, een zeer kort rokje en een doorschijnend topje waar haar borsten duidelijk zichtbaar in waren. Voordat ik iets kon zeggen, kuste ze mij op mijn mond en begon iets tegen mij te vertellen. Daar stond ik met mijn handdoekje om te kijken naar een zeer sexy en mooie dame, die mij het volgende vertelde: 'Kijk', zei ze, 'ik wil jou wat vragen. Het is mijn man zijn ultieme droom om mij genomen te zien worden door een mooie, sexy travestiet. Geen crossdresser met overal haar, maar een slanke, mooie, verklede man.'

Ik mocht niets zeggen totdat ze klaar was met vertellen. Ze zei ook: 'Wij willen geen vreemde, maar iemand die we kennen. Toen wij jou zagen met dat rokje wisten we beiden, die moet het worden. Je bent slank, hebt mooie, onbehaarde benen en een mooi kontje. Dus mijn vraag aan jou is, vind je mij mooi genoeg, zou jij het willen en kunnen als er iemand toekijkt en wil je je als vrouw verkleden? Wij snappen als je nee zegt, maar het zou wel leuk zijn als je ja zegt. Zeg nou zelf, laten we eens gek doen.' 

Het zal door de drank en door de aanblik van Diana zijn en ik weet nog steeds niet waarom, maar ik zei: 'Ja', zonder te aarzelen. Meteen daarna kuste Diana mij heel lang en heel lekker. Ze fluisterde in mijn oor: 'Ik wil jou en ik wil jou al zo lang.' Ze trok mijn handdoek weg, keek naar mij en knikte. 'Nou', zei ze, 'laten we beginnen met de kousen.' Ik trok de kousen en de zwarte string aan. Diana hielp mij met de jarretels, het rokje en het topje. Ze keek goedkeurend naar me. 'Nu de rest nog.' 'De rest?' vroeg ik, welke rest?' 'Nou, wat denk je zelf?' Ze deed een kast open die vol zat met pruiken.

'Kom', zei ze, 'ga zitten.' Ze pakte een pruik met blond, krullend haar.' Die vindt Robert erg mooi.' Ik zei niets toen ze mij op begon te maken. Ik moest toegeven het resultaat er na een goede vijfenveertig minuten mocht zijn. Natuurlijk kon je aan mijn gezicht zien dat ik geen vrouw was, maar voor de rest zag het er goed uit. 'Nu nog hakjes', zei Diana en ze gaf mij een paar high heels. 'Trek die beneden maar aan, anders gebeuren er ongelukken.' Geen idee waarom ik dit allemaal deed. Waarschijnlijk een combinatie van drank en opwinding.

Eenmaal beneden trok ik de heels aan en Diana en ik liepen samen naar de bank. Het ging mij nog best goed af. Robert zat op een andere bank schuin naast ons. Diana schonk nog wat drank in en begon toen langzaam met mij te zoenen. Ze werd steeds wilder en op aandringen van haar man trok ik haar topje uit. Een paar heerlijke borsten kwamen er tevoorschijn. Ik verloor alle besef van tijd en plaats en begon haar tepels te zoenen en te likken. Niet lang daarna lagen wij al vrijend op de bank waarbij Diana alleen nog haar heels, kousen en jarretels aan had.

Haar string had ik al uitgedaan, zodat ik haar kon likken. Ik zat op mijn knieën op de grond tussen haar benen en likte haar. Met een schuin oog zag ik Robert met zijn broek op zijn enkels aan een heel klein halfslap pikje rukken. Af en toe hoorde ik hem dingen zeggen als: 'Mm, wat mooi en wat geil.' Ik was ontzettend geil geworden en dacht maar aan een ding: Diana nemen. Diana kwam klaar op mijn tong en trok mijn hoofd weg van haar kutje. Al hijgend trok ze mij naar boven om verder te gaan met een lange tongzoen.

'Nu jij', zei ze en ik ging voor haar staan. Ze tilde mijn rokje op, wreef een paar keer over mijn billen en nam toen mijn lul in haar mond. Robert was ondertussen helemaal naakt en vroeg beleefd of hij erbij mocht komen staan. Ik zei niets, maar Diana wenkte hem. Hij kwam dichterbij. Heel dichtbij. Diana verstond de kunst van het pijpen heel erg goed. Ze deed het heerlijk. Opeens voelde ik een hand onder mijn rokje. Iemand kneep zachtjes in mijn billen. Ik schrok, maar zei of deed niets. Toen kwam zijn tweede hand en maakte hij mijn rokje los, zodat die op de grond viel.

'Mmm', zei Robert, 'wat een mooie billen. Mag ik die helemaal zien?' Geilheid, ultieme opwinding? Geen idee. Ik liet het toe. Diana stopte met pijpen, pakte mijn string vast en trok die over mijn billen tot op mijn enkels. Ik schopte die uit. Diana opende haar benen en trok mij bovenop haar. 'Even wachten', zei ze nog. Ik weet nu waarom, want Robert kwam achter mij zitten en begon met beide handen over mijn billen te wrijven. Diana begon weer op haar heerlijke manier met mij te zoenen en te tongen.

Ze fluisterde in mijn oor: 'Er gebeurt niets hoor. Robert vindt dit nu eenmaal geweldig. Laat hem maar even zijn gang gaan. Hij krijgt toch geen stijve meer met zijn kleine pikje.' Terwijl ik half op haar lag, begon Robert met zijn handen over mijn billen en heupen te strelen. Op zich nog niet eens raar gevoel en eigenlijk best wel lekker. Hij was teder en zacht met wat hij deed. Natuurlijk gleed zijn hand ook net iets verder tussen mijn billen en raakte hij ook mijn ballen aan. Hij slaakte dan een klein kreetje. Diana zei steeds weer: 'Laat hem nou even. Ik ben zo meteen van jou. Hij vindt dit zo leuk en fijn.

Hij heeft anders niets. Kom, ga even wat anders zitten voor hem.' Ze keek mij aan en ja die blik kon ik niet weerstaan. Ik ging anders zitten, zodat Robert wat beter overal bij kon. Hij streelde mijn billen, mijn rug, mijn heupen en mijn bilspleet. Heel snel raakte hij ook mijn halfstijve lul en mijn ballen aan. Toen trok hij mijn topje uit, pakte mij van achter vast bij mijn tepels, duwde zijn hoofd in mijn nek en begon die te kussen. Diana zag dat ik dit niet leuk vond, maar meteen kwam ze naar mij toe, kuste mij en zei: 'Ssst, laat hem nou maar even a.u.b. Doe het voor mij.'

Hij zat overal en ik voelde hem tegen mijn billen aan. Diana keek even weg en zei opeens: 'Robert. Ja, ja! Je hebt een stijve! Eindelijk na al die maanden! Diana trok mij naar zich toe en Robert duwde mij naar Diana toe, mijn hoofd bijna tot op de bank. Robert duwde mijn benen uit elkaar en kwam er tussenin, zijn handen nog steeds op mijn billen. Ik voelde zijn stijve pikje op mijn billen en door mijn bilspleet gaan. Dit was niet wat ik had gedacht, maar ik kon ook niet stoppen of opstaan. Ik voelde zijn eikel tegen mijn maagdelijke sterretje duwen en steeds meer druk uitoefenen.

Van alles schoot door mijn hoofd. Robert trok mijn heupen nog dichter naar zich toe en drukte nog harder. Opeens begon hij te grommen en voelde ik iets warms tussen mijn benen. Hij was klaar gekomen door de bewegingen tussen mijn billen. Diana liet een soort van vreugdekreet en Robert begon te lachen. 'Na al die maanden is het je gelukt schat', zei Diana. 'Dank je wel', zei Robert en ging achter mij vandaan. 'Neem Diana maar. Je hebt het meer dan verdiend.' Diana ging nu voor mij zitten, stak haar kontje de lucht in en pakte mijn stijve beet.

'Kom zusje', zei ze met een glimlach. 'Neuk me.' Ik had lang genoeg gewacht en duwde mijn stijve in haar natte kutje. Het duurde niet echt lang of ik kwam klaar in haar. Hierna zaten we met zijn drietjes nog na te kletsen over hoe en wat. Robert is apotheker en hij gaf toe dat hij een paar keer iets in mijn drankje had gedaan, zodat mijn remmingen zouden verdwijnen. Het was een hele bijzondere avond. Daarna hebben we elkaar nog een drietal keer gezien voor een seksdate. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
4 stemmen