On the road

Ingezonden door Haver

De mailcontacten hadden tot een plezierig contact geleid en ook de ontmoetingen 'live op neutraal terrein' gaven blijk van de nodige chemie. Deze dag hadden we afgesproken om een spelmiddag te bezoeken waar zij, Patricia, mij kennis zou laten maken met haar mooie BDSM-wereld. Op de afgesproken tijd belde ik aan en snel ging de voordeur open. Daar stond ze voor mij. Haar voetjes gestoken in een paar kekke, halfhoge laarsjes met hakjes en daarboven mooie gladde nylons. De rest ging schuil achter een sjieke camel kleurige lange jas met daar boven haar vrolijke elegante koppie met lang, krullend haar.

Bij eerdere ontmoetingen was ze altijd wel goed gekleed, maar in zekere zin wat sportiever. Ik mocht vandaag op stap met een ware dame ‘op sjiek’, een Killing Lady! Na de begroeting liep ik vooruit naar de auto waar ik galant voor haar het portier van de auto opende. 'Kijk, je weet hoe het hoort vandaag, jongen. Goed van je', zei ze met een lach en installeerde zich op elegante wijze in de auto. We reden naar het voor haar bekende adres, parkeerde de auto en meldden ons bij de deur.

De begroeting was hartelijk. Patricia was hier zeker geen onbekende en als haar gevolg werd ook ik hartelijk ontvangen. 'Kom, laten we ons gaan kleden naar de gelegenheid', sprak ze en ze liep voor mij uit de kleedruimte in. Ze zette haar grote tas weg en maakte aanstalten haar jas uit te trekken. Omdat ik min of meer achter haar stond, was het logisch dat ik haar hielp en haar jas aanpakte. Ik was verrast dat onder haar jas een zeer sexy speeloutfit tevoorschijn kwam met vanuit de rug te zien een mooie leren body boven een korte leren rok.

De eerder gespotte nylons waren zeker geen panty, want het randje blote benen tussen haar kousen en haar rok verraadde dat ook aan dat detail gedacht was. Kordaat deed ze een stap naar voren voordat ze omdraaide. Bewonderend keek ik naar de voorzijde van haar outfit waarin haar gehele gestalte, van koppie met krullen, via haar fraaie boezem en haar mooie figuur gefundeerd was op die kekke laarsjes. 'Kan je het wel aan? Je kijkt zo', zei ze half lachend en genietend van mijn aandacht. 'Patries, je ziet er geweldig uit! En zo zat je dus ook naast mij in de auto', bracht ik er snel uit.

'Maar goed dat jullie mannen niet alles weten', sprak ze gedecideerd. 'Laat maar eens zien wat we voor jou afgesproken hebben.' Ik hing haar jas weg in de locker en ontdeed mij van mijn schoenen, sokken, broek en trui. Zoals afgesproken zou ik een string dragen en een sexy T-shirt in de kleur zwart. De rest zou later wel volgen, had ze destijds gezegd. 'Oké, leuk', zei ze goedkeurend om vervolgens in haar tas te duiken. 'Een vent op sokken is niets, maar deze zwarte zwemschoentjes bieden toch een beetje bescherming hier in de zaal. Doe ze maar aan'.

'Oh wacht even! Laten we de hiërarchie voor vandaag ook maar even voor iedereen duidelijk maken.' Terwijl ze dat zei, deed ze mij een serieuze halsband om. 'Let’s go.' Kordaat liep ze voor mij uit de zaal in. De begroeting van Patricia was over en weer vriendelijk naar de aanwezigen en overduidelijk het weerzien van bekenden. Ze liep op een groepje af waar de begroetingen allerhartelijkst waren en ze stelde me hier aan een ieder voor. Al snel volgde allerlei gesprekken tussen mensen over een grote diversiteit aan onderwerpen.

In dit gezelschap was een aardige gelijkheid, maar elders zag je dat Dominanten met elkaar in gesprek waren en hun subs zich gedwee gedroegen zoals hen werd opgedragen. Het zal een half uurtje later zijn geweest toen we ons drankje genuttigd hadden en Patricia naar me toe stapte: 'Zullen we een beetje rond gaan kijken, James?' 'Goed plan', zei ik en stapte achter haar aan. We waren nog geen drie meter weg toen ze plotseling omdraaide en met een priemende vinger naar me wees. Die vinger met haar priemende ogen maakte dat ik meteen stilstond.

Kordaat stapte ze op mij af en zei op een gebiedende toon: 'Mooi, maar het is niet vrijblijvend zoals je weet. Luisteren nu!' Ondertussen had ze een hondenriem aan mijn halsband geknipt. 'Niets extreems. Vraag wat je wil, maar spreek met twee woorden vanaf nu. Je weet hoe het hoort?' 'Jawel, Mevrouw', antwoordde ik zoals we bij de eerdere ontmoetingen hadden afgesproken. Samen, dat wil zeggen ik schuin achter haar aan de leiband, liepen we de speelruimte in waar links en rechts al enige activiteit was.

'Lijkt je dat wat?' vroeg ze op half spottende toon toen we zagen dat een vastgebonden slaaf liefdevol door een slavin gestreeld werd. 'Zeker, Mevrouw', was mijn oprechte antwoord. 'Haha', lachte ze, 'of die slavin heeft een straf of die slaaf heeft heel erg zijn best gedaan! Zie ook maar zover te komen, James'. Aan de andere kant van de ruimte waren mensen bezig met een mooie bondage waarbij de gebonden man geblinddoekt door de ruimte zweefde en speelse touches kreeg van de dame die hem geknoopt had.

'Mmm, ook wel geil toch, James? Wel een hoop werk om iemand zo te knopen, maar misschien heb ik daar straks wel zin in. Kom we moeten verder', sprak ze en met ferme pas liep ze naar een volgende half donkere ruimte met ondergetekende voorttrekkend aan de leiband. 'Heb je het een beetje naar je zin en lijkt het je wat?' vroeg ze in die ruimte aangekomen. 'Het lijkt me zeker wat, Mevrouw, maar het zijn wel veel indrukken'. 'Dan heb je stof tot nadenken, James.' Terwijl ze dat zei, duwde ze me achteruit tot tussen een paar verticale kettingen. 'Blijf staan', beveelde ze.

Ze liep naar de wand om er pols- en enkelboeien af te halen. Ze wierp ze voor mijn voeten, 'Aandoen die boeien en doe je shirt uit!' beveelde ze. Gedwee deed ik de wat me was opgedragen en ging weer keurig staan zodra de opdracht was uitgevoerd. Goedkeurend liep ze een rondje om mij heen om vervolgens mij met de polsboeien aan de kettingen vast te maken. Vervolgens werden ook mijn voeten in een lichte spreidstand vastgezet aan de kettingen. Haar aanblik en de situatie op zich lieten mij niet onberoerd en uiteraard zag Patricia dat.

'Word je broekje te klein, schat? Kom ik zal je verlossen.' Met vaardige hand maakte ze de zijsluitingen van het tangaatje los. Ze keek naar mijn lid en vervolgens in het broekje. 'Denk je dat het lekker is?' vroeg ze, terwijl ze het broekje met wat voorvocht voor mijn gezicht hield. 'Proef en laat het me weten hoe het smaakt', vervolgde ze, waarna ik gedwee het vocht uit het broekje likte. 'Dank U wel, Mevrouw, maar de smaak is niet bijzonder', antwoordde ik op haar vraag. 'En dan te bedenken dat al die kerels niet liever dan gepijpt worden! Bizar!

Weet je wat? Je gaat je eerste indrukken maar eens overdenken, James dan ga ik wat anders doen.' Ze trok een donkere kap over mijn hoofd en ik hoorde de kekke laarsjes in een pittige tred de ruimte verlaten. Daar stond ik dan. Aan de geluiden om mij te heen te horen, ben ik niet echt alleen, maar wel in mijn eigen donkere wereld teruggeworpen op enkel gehoor en gevoel. Mijn gedachten gaan terug naar de vele gesprekken die we eerder hadden, mijn algemene fantasieën over BDSM, de genietende slaaf van zojuist of was het de gestrafte slavin en de man in bondage die in trance leek.

Genoeg om over na te denken en de tijd en de omgeving even te vergeten. Op een goed moment werd ik mij bewust van voetstappen in mijn nabijheid. 'Kijk, daar is het speeltje van de dag van Patries', hoorde ik een dame zeggen. 'Oké, wat leuk' antwoordde een andere vrouwenstem. Ik voelde dat ze dichterbij zijn gekomen en zo te horen waarschijnlijk om me heen liepen. 'Goede billen.' Ik voelde handen en nagels over mijn achterste gaan. 'Wel een beetje brave voorkant, San', hoorde ik een andere stem zeggen, terwijl handen mijn borstkas betastten en in mijn kruis grepen.

Mijn reactie bleef niet uit, maar een stevige pets op mijn stijver wordende piemel volgde. 'Daar heb ik toch niet om gevraagd, viezerik! Laat dat ding lekker hangen', was de smalende reactie. 'Op zich wel een lekker lijf toch, Carla?' 'Zeker' was het antwoord en ik voelde niet alleen een viertal handen, maar ook twee lijven stevig tegen mij aan rijden. Borst, rug, dijen, billen, alles werd door de onbekende dames verkend. Hun ademhaling was goed hoorbaar. Nu mocht ik wel ‘reageren’ van de dames en ook mijn erecte pik werd liefdevol verkend.

'Zo ventje, misschien tot later! Het was fijn je even gevoeld te hebben!' Met een speelse kus op mijn masker en een tikje op mijn ballen namen de dames afscheid om giebelend de ruimte te verlaten. Nu de dames vetrokken waren, realiseerde ik mij dat elders in de ruimte ook gespeeld werd. Een straffe mannenstem hanteerde een zweep waar na iedere tik, een vrouwenstem telde; 'Een Meester, Twee Meester, ….' Zelf probeerde ik na te genieten van de interventie van de dames die zojuist mijn lijf verkenden. Opnieuw hoorde ik voetstappen naderen en ik meende het geluid van de laarsjes te herkennen.

Ik voelde eerst handen en daarna een lichaam zich tegen mij aandrukken en hoorde haar fluisteren: 'Heb je je het allemaal overdacht, James? Gaat het goed met je en wil je verder?' Ondertussen streelden haar handen mijn lijf en maakten serieus kennis met mijn tepels. 'Ja, Mevrouw, ik kan niet wachten om verder te gaan. Patricia het is heerlijk!' 'Haha', grinnikt ze 'ik heb er ook zin in om eens lekker met jou wat dingen te verkennen! Je weet de afspraken nog? Genade, stop? Maar niet te flauw zijn he? We doen het samen!' 'Ja, Mevrouw, ik geef me over aan U', antwoordde ik met hese stem.

'Geen paniek, let’s enjoy', fluisterde ze, terwijl ze mijn ballen even stevig mangelde. Een kreet kon ik niet onderdrukken en stortte neer in mijn boeien waardoor uiteraard ook mijn kruis daalde wat een extra pijnscheut veroorzaakte, omdat haar hand niet mijn dalende beweging volgde. 'Domoor!' beet ze me toe 'blijf toch staan. Zo doe jij jezelf pijn en moet ik je weer troosten!' Heel liefdevol volgden haar handen mijn dijen en buik om mijn tepels te gaan masseren. Ik kwam wat bij door de prikkels die mij afleidden van mijn pijnlijke ballen.

Ze kwam overal met haar handen en nagels. Dan weer zacht en dan weer harder en intenser. 'Dat is wel lekker zeker?' fluisterde ze door mijn masker. 'Ja Mevrouw, heel lekker zelfs. Dank U wel.' Ze stond achter mij wanneer ze het masker van mijn hoofd haalde en mij wat aan het licht liet wennen. Ik was totaal, maar zeer aangenaam verrast wanneer ze om mij heen liep en in mijn gezichtsveld verscheen. Totaal onverwacht stond ze daar in een nog meer sexy outfit als bij binnenkomst die haar lijf nog nadrukkelijker accentueerde. Wat een lijf, wat een decolleté, wat een uitstraling!

'Oh, dat zie je dus wel', schamperde ze, terwijl ze een rondje om haar as draaide en zich goed liet aanschouwen. 'Ja mevrouw, U bent mooi en het is een verrassing voor mij.' Ze maakte de musketonhaken los en greep de hondenlijn, 'Volgen, James.' Met kordate pas liep ze heupwiegend voor mij uit richting het rad. 'Ga op die voetsteunen staan en houd je in balans tot je vaststaat', was de opdracht die volgde bij het rad. Ze snoerde me in met de aanwezige riemen en deed een stap terug om mij goed in zich op te nemen. 'Oké, nu ben ik', sprak ze en stapte in mijn richting om mij te strelen.

Haar handen en hoofd kwamen op veel plekken en op gepaste plaatsen priemde nagels of tanden in mijn huid wat bij mij kreunende geluiden ontlokte. Ze stapte terug en keek me weer indringend aan. Vervolgens haalde ze wat attributen van de wand naast het rad. 'Eens kijken wat je hebben kan op je slaventietjes', was haar tekst om vervolgens op en rond mijn tepels klemmetjes te plaatsen. De klemmetjes gaven een fijne tinteling die goed te verdragen was tot ze wat bedacht. 'Laat ik eens wat piano spelen met die klemmen.' Met haar elegante vingers bracht ze de klemmetjes in beweging.

Die extra prikkels kon ik zo goed en kwaad als het ging weerstand bieden door geconcentreerd diep in- en uit te ademen. 'Goed zo, James. Je moet wat voor mij over hebben en eigenlijk nog wel wat meer.' Opnieuw stapte ze naar de muur om klemmen en gewichten te pakken die vervolgens aan en rond mijn edele delen aangebracht werden. Steeds keek ze aandachtig naar mijn reactie als weer een klem werd aangebracht. 'Goed zo James, ben maar een dapper voor mij.'  Ondertussen speelde ze met de gewichtjes en klemmen.

Het kostte me moeite om geen kik te geven, maar haar indringende blik maakte dat ik er graag veel moeite voor deed. 'Mooi', sprak ze, 'je denkt dat het ergste achter de rug is, maar die klemmen moeten er zo meteen ook nog af, James! Dat had je niet bedacht zeker?' Opnieuw zag ik haar intense blik toen ze mij van de eerste klem verloste. Ik reageerde, maar werd meteen door Mijn Mevrouw ‘opgevangen’. Liefdevol masseerde ze de net bevrijde plek. Nadat een aantal klemmen verwijderd waren, volgde ook een heerlijke knuffel.

'Je doet het goed, James. Je doet het lekker', fluisterde ze in mijn oor om vervolgens haar zwoele adem in mijn mond te blazen. Op mijn tepels en balzak stonden nog een paar klemmen toen ze naast mij ging staan en met een grijns de volgende actie aankondigde. 'Tja, zo’n rad moeten we natuurlijk wel goed benutten, hè ventje?' In de volgende seconde zwenkte ik uit. Eerst naar links, toen naar rechts en weer terug. Onder invloed van de zwaartekracht bewogen de klemmen mee wat uiteraard een uitwerking had op mijn lijf.

'Ik zal het eens van de andere kant gaan bekijken, James', sprak ze terwijl ze mij upside down draaide op het rad. Mijn dijen en onderbuik werden nu haar speelterrein, eerst met haar handen, vervolgens met een flogger. Ze draaide me terug en verwijderde, weer met de fijne nazorg, de laatste klemmen, terwijl ik de flogger voor haar in mijn mond vasthield. Ze nam de flogger uit mijn mond en stapte achteruit. Opnieuw inspecteerde ze mij op reacties om vervolgens de flogger overal op mijn lijf te laten landen. Op mijn borstkast, in mijn kruis, op mijn armen en benen.

Tevreden keek ze me opnieuw aan om vervolgens alle gebruikte attributen weer terug te hangen. Voor mij was het een momentje om even bij te komen tot ze weer op mij afstapte. 'Ga je lekker, geile aap?' zei ze lachend, terwijl ze mijn erectie met haar handen stond te kneden. 'Kom er maar eens af', vervolgde ze, terwijl ze mij losmaakte van het rad. 'Op je buik over die bok', was haar opdracht. Aan de hondenlijn trok ze me die richting in. 'Je voorkant is opgewarmd, maar als ik de achterkant nu niet doe, ben je in onbalans, toch?'

Ik wilde antwoorden met mijn keurige 'Ja, Mevrouw', maar een flogger kletste al op mijn billen om vervolgens op mijn schouders te landen. Met regelmaat daalde de flogger op mij neer wat op zich geen vervelend gevoel was. 'Weet je hoeveel je nu gehad hebt, James?' klonk het achter mij, terwijl een hand een inspectieronde over mijn achterkant maakte. 'Nee, Mevrouw, ik heb niet geteld', was mijn eerlijke antwoord. 'Maar je vind het wel lekker zo te voelen', was haar repliek, terwijl ze wederom mijn stijve lid in haar hand nam. 'Zeker Mevrouw, het is heel fijn', was mijn antwoord.

'Dat heb je dan aan mij te danken, James, realiseer je dat! Liggen!' Ze trok mij aan mijn balzak van de bok af en dwong me voor de bok meteen naar de grond te gaan. Ik wachtte even af, maar voor mij doemde die kekke laarsjes op. 'Kus en streel me totdat ik zeg dat het genoeg is', was de opdracht. Met genoegen begon ik aan de opdracht, terwijl ik een karwats strelende bewegingen over mijn lijf voelde maken. 'Denk er om dat je het goed en liefdevol doet, James, anders zwaait er wat.' Gelijktijdig volgde een paar venijnige tikken met de karwats.

Niet dat die tikken nodig waren om mij aan te moedigen. Vol overgave richtte ik mij op de laarsjes en bovengelegen kuiten. Contentieus werden ze zorgvuldig gekust en gestreeld, terwijl de karwats over mijn lichaam heen en weer bewoog. 'Zeg James, mijn benen zijn langer hoor', hoorde ik boven mij. Aan de riem werd ik rustig naar boven getrokken. Ik begreep de opdracht en streelde en kuste ook de bovenbenen en dijen van Mevrouw. Toen ik haar kruis naderde, voelde ik haar hand door mijn haar woelen en overgaan tot een stevige greep in mijn haardos.

'Dat plekje is niet voor jou, mannetje.' Ze trok mijn hoofd weg bij haar kruis en dwong me vanuit deze lage, geknielde positie letterlijk naar haar op te kijken. Voldaan keek ze mij indringend aan en een glimlach rond haar mond getuigde ook van haar plezier. 'Braaf gedaan, jongen. Vond je het ook fijn deze eerste keer zo in deze ambiance?' 'Zeker Mevrouw, dank U wel, het is heerlijk!' was mijn oprechte antwoord. 'Fijn, dan gaan we deze sessie beëindigen James, maar je wil dus best ver voor mij gaan toch?'

'Ja Mevrouw, ik wil graag veel met u onderzoeken en mijn best doen voor U', was mijn reactie. 'Goed, dan nog een ding voor deze sessie. Mond open!' Zoals gevraagd opende ik mijn mond en ze kwam met haar mond boven die van mij om een frisse lading speeksel in mijn mond te laten lopen. 'Zo, normaal zoen je met iedere vrouw, maar zo kan je mij ook een beetje proeven, speeltje!' Aansluitend trok ze mij naast haar omhoog aan de leiband tot ik naast haar stond. We keken elkaar diep in de ogen aan. 

Ze knipte de riem los van de halsband met de woorden: 'Lekker met je gespeeld, James. Het smaakt naar meer.' Een intense knuffel volgde. Met een achteloos gebaar gooide ze mijn shirt en tanga in mijn richting. 'Mooi, kleed je aan. We gaan naar de bar dan kunnen we er op klinken.' Zelf liep ze de ruimte uit richting de bar en in de deuropening, draaide ze zich nog even om en zei lachend: 'Kom snel. Ik heb een droge mond en wil wat van je drinken.'

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem