The game

Ingezonden door Twan

De avond met als thema ‘The Game’ begon stil, erg stil. Ik was de eerste gast in het café wat als voordeel had dat ik van de dame achter de bar de meest smeuïge verhalen en details kreeg over een aantal voorvallen van de laatste tijd. Soms voelde ik een lichte ontwikkeling tussen mijn benen, wat bij de bardame tot grote hilariteit leidde. Pas ruim na tienen kwam er een koppel binnen. Qua leeftijd ergens voor in de zestig. Zoals zo vaak had zij, een slanke blondine (duidelijk uit een potje) nogal wat moeite gedaan om zichzelf sexy te presenteren.

Hij daarentegen ging in zijn dagelijkse kloffie aan de bar zitten in afwachting van wat voor hem hopelijk ging komen. Haar desinteresse straalde er werkelijk van af. Hij (we waren nog steeds met z’n drieën) liep om de haverklap naar de danszaal en het souterrain om er zeker van te zijn dat daar toch echt inmiddels niet een of andere orgie gaande was. Even zo vaak ging hij teleurgesteld weer naast zijn blondine zitten. Waarschijnlijk om toch enigszins opgewonden te raken, haalde hij een van haar borstjes tevoorschijn.

Hij speelde met het tepeltje en duwde zijn tong tot achterin de mond van de nog steeds ongeïnteresseerde dame. Zoals zo vaak ging de deurbel ineens achter elkaar over. Koppel na koppel meldde zich voor een spannende avond en nacht. Er zaten prachtexemplaren bij. Zowel vrouwen als mannen. Het café mag zich verheugen in de belangstelling van voornamelijk toeristen. Ik hoorde Engels, Frans, Duits, Spaans en een paar voor mij talen voorbij komen. Naast mij vlijde zich een dame van een stel op de barkruk.

Waar ook zij nu weer echt de geslaagde moeite had gedaan om zichzelf zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren, leek hij zo vanachter zijn bureau te zijn gestapt. Ik zal haar kort beschrijven: midden veertig (ze bleek vijfenveertig), klein van stuk, hooguit 1.65m, slank en met een in het rode licht onherkenbare geverfd haar dat strak naar achteren in een staartje was samengebonden. Niet direct het mooiste gezichtje, maar met (waarschijnlijk) blauwe ogen die je op een manier aan konden kijken waardoor alle andere gasten opeens niet meer leken te bestaan.

Een vriend van mij zou ze als ‘zaadvragend’ hebben betiteld. Zij had haar kleine, slanke lichaampje nauwelijks verborgen in een zwart transparant hemdje met halflange mouwtjes. Daaronder een heel mooi beha’tje van zwart latex of leer. Wat haar maximale B-cupjes prachtig accentueerde. Mooie benen in een rijkelijk versierde panty begonnen vanonder een kort zwart leren rokje en eindigden in zwarte enkellaarsjes met een stilettohak. Waarover zij (Danique) eerlijk toegaf dat ze een crime waren om op te lopen.

Om die reden had zij haar partner (Lennart) gevraagd om bijna letterlijk voor de deur te parkeren. Want, ondanks het absurde parkeertarief, kon zij echt niet verder dan honderd meter op die hakken lopen. Het stel kende elkaar al ruim twintig jaar en zij hadden, ondanks dat ze beiden met iemand anders getrouwd waren geweest, al bijna even zolang regelmatig seks met elkaar gehad. Toen beide relaties op de klippen gelopen waren, had het niet lang geduurd voordat het stel formeel een koppel waren geworden.

Hij was in zijn huwelijk al een hartstochtelijk- en overtuigd swinger geweest. Opmerkelijk genoeg gold dat niet voor haar. Verrassend vond ik dat zij juist degene was geweest die op enig moment had voorgesteld om naar een parenclub te gaan. Wat het begin van een gezamenlijke ontdekkingsreis was geworden. Het paar uit de kop van Noord-Holland was vooral geïnteresseerd in andere koppels. Al hadden ze met een vriend van hem wel eens een trio gedaan. Haar bekentenis dat het door twee mannen geneukt te worden haar ongelofelijk geil had gemaakt, stemde mij hoopvol.

Ik moest meteen aan Jewel denken toen (ook nu weer zij) bekende dat het vooral haar erg geil zou lijken om hem samen met een andere vrouw te verwennen. Welk verwennen dan hoofdzakelijk eruit zou bestaan om zich door die vrouw te laten beffen en vingeren. Zij zou op haar beurt exact hetzelfde met de dame in kwestie willen doen. Om als afsluiter zichzelf en haar vriendin voor dat moment beiden door hem te laten neuken. Ik denk dat, als Jewel erbij was geweest en het gesprek had gehoord, zij spontaan nat zou zijn geworden.

Het zou mij absoluut niet verbaasd hebben als jullie je met z’n drieën even teruggetrokken zouden hebben. Haar vraag aan mij of ik wel eens een trio had gehad, kon ik met een uitgesproken en enthousiast: ‘JA’, beantwoorden. Het feit dat ik naar waarheid kon vertellen dat een van mijn triootjes zelfs met twee zusjes was geweest, leverde mij een hoopgevende warme hand op mijn bovenbeen op. Op nog geen vijftien centimeter van mijn allang niet meer ongevaarlijke piemel. Of zij uit mijn eerlijkheid moed putte, of dat het gewoon oprechte nieuwsgierigheid van haar kant was weet ik niet.

Haar volgende (alweer hoopgevende) vraag was of ik ooit wel eens iets met een man had gedaan. Niet dat ik Lennart direct inschatte als een liefhebber van de Griekse liefde, maar ik heb vreemdere, onverwachte verrassingen meegemaakt. ‘Alleen oraal en handmatig,’ gaf ik toe. ‘Op basis van wederkerigheid?’ luidde de vervolgvraag. ‘Ja’. En om daar maar meteen duidelijk over te zijn: ‘Nee, ik heb me nog niet laten penetreren. Al lijkt mij dat wel enorm geil.’ Haar volgende vraag was voorspelbaar: ‘Door een man?'

Ik antwoordde dat ik vermoedde dat dat ooit wel eens zou gaan gebeuren, maar dat ik liever eerst met een (voorbind)dildo goed voorbereid en opgerekt zou willen worden. Dat zou Lennart volgens haar nooit doen, al zou zij hem wel aanmoedigen. En zichzelf dan daarbij vreselijk klaarvingeren. In gedachten zag ik het volgende voor mij: Lennart ligt op zijn rug op het bed. Ik trek mijn billen open en laat mij langzaam over zijn pik zakken. Het gevoel van onderen in brand te staan is overweldigend.

Op het randje van ondraagbaar waarbij het mij niet zou verbazen als ik zelfs een beetje zou bloeden. Eenmaal voorbij het moment waarop zijn eikel korte metten met mijn kringspier heeft gemaakt, laat ik me verder zakken. Tot het moment waarop ik zijn liezen tegen mijn billen voel. Terwijl hij mij begint te neuken, verdwijnt mijn erectie als sneeuw voor de zon. Totdat Danique haar gestifte lipjes om mijn hoopje vlees en vellen vouwt en met het puntje van haar tong tussen mijn voorhuid en eikel op onderzoek uitgaat. 

Lang voordat ik weer hard kan worden, stimuleert Lennarts pik mijn prostaat zodanig dat het voorvocht uit mijn gaatje stroomt. Danique laat geen druppel verloren gaan. Ik guts me in haar leeg. Met mijn groeiende erectie in haar mond en mijn ballen in haar hand is de volgende fase voorspelbaar. Met een pik van staal en een diep paarse, pijnlijke eikel word ik als een loopse teef geneukt. Aan de ene kant doet het nog steeds pijn, maar aan de andere kant wil ik gek genoeg helemaal opgerekt, zelfs uitgewoond worden.

Voordat het zover is, gaat Danique met haar rug naar mij toe boven ons staan en verdwijn ik centimeter na centimeter in haar natte kut. De spiegel voor ons laat elk detail genadeloos zien. Net zo genadeloos als de manier waarop Lennart zich telkens diep in mij perst. Voordat ik klaarkom, wil ik Danique op z’n hondjes neuken. Op handen en geopende knieën laat zij bezit van zich nemen. Op het moment dat ik bijna in haar spuit, word ik op mijn beurt weer aan zijn paal geregen. Ik laat me zonder weerstand of terughoudendheid genadeloos nemen.

Elke stoot van hem in mij vertaalt zich in een stoot van mij in haar. In de spiegel zie ik haar tietjes in hetzelfde tempo meebewegen. Ik kijk in de spiegel. Danique kijkt in de spiegel. Lennart kijkt alleen maar naar beneden hoe zijn snoeiharde pik richting het orgasme gaat. Heel pervers trekt hij zich uit mij terug en rukt zijn condoom af. Mijn heupen worden met twee handen klemgezet en hij boort zich rücksichtslos in mij. Wat ik zo vaak met vrouwen heb gedaan, doet Lennart nu met mij. Ik ben voor hem geen man meer. Zelfs geen mens meer.

Ik ben alleen maar een strak gaatje waar hij genadeloos mee afrekent. Net zoals ik het zelf altijd voel aankomen, zo voel ik dat ook bij Lennart. Ik voel het niet alleen, ik hoor het ook. Snuivend uit zijn neusgaten en met een bungelende tong wordt het warm in mijn darm. Ik voel het niet, maar kan me voorstellen dat de ene straal heet zaad na de andere mij vult. Met mijn duim in Danique’s sterretje volg ik Lennarts voorbeeld. Althans dat is het doel. Mijn erectie sterft een stille dood en langzaam glijd ik uit Danique. Voor het koppel lijk ik niet meer te bestaan. 

Heftig tongzoenend hebben ze alleen nog maar oog voor elkaar. Ik sta op en verbeeld me dat er iets warms uit mijn kontgaatje druppelt. Op het toilet bevestigt een stuk toiletpapier mijn vermoeden. Misschien een fantasie, maar wel eentje waarvan ik mij kan voorstellen dat het met het juiste koppel op het juiste moment en de juiste plek best wel eens zou kunnen gebeuren.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
1 stem