Het medicijn

Ingezonden door Antoine

Ik ging met de trein naar Amsterdam om een paar boodschappen te doen. Daar aangekomen, ging ik lopend naar een paar adressen om wat te kopen. Ik hou van lopen en bovendien hoef ik dan ook niet op de tram te wachten. Ik liep door allerlei straten en zo zag ik langs de kant van de weg een busje geparkeerd staan. Naast dat busje stonden er een paar vrouwen met elkaar te praten. Toen ik dat busje passeerde, sprak een van die vrouwen mij aan en vroeg:  'Mijnheer, wilt u meedoen aan een enquete?' Na een moment nagedacht te hebben, vroeg ik: 'Waar gaat die enquete dan over?'

De vrouw zei toen: 'Het gaat over seks, maar als u een vraag niet wilt beantwoorden dan slaan we die gewoon over en u kunt stoppen wanneer u wil.' Ik werd toch wat nieuwsgierig en besloot om mee te doen. Ik mocht toen het busje instappen. Binnen zaten nog een paar vrouwen op de voorbank. Aan de zijkant stonden een paar banken en in het midden stond een smalle tafel. We gingen aan de tafel zitten en na een paar vragen over de burgerlijke staat enz. kwamen de pikante vragen zoals: 'Hoeveel keer doet u het in de week en hoe gaat het met de erectie?'

Nu ben ik niet zo jong meer en ik moest bekennen dat het niet altijd lukte. Na nog een paar zulke vragen was de enquete klaar. De vrouw keek de antwoorden nog na en zei toen: 'Mijnheer, we hebben op het laboratorium een nieuw medicijn ontwikkeld en om het goedgekeurd te krijgen moeten we het bij duizend proefpersonen uittesten. We hebben al 980 personen gehad, dus we zoeken nog twintig personen. Nu zag ik aan uw antwoorden dat u precies de goede persoon bent. Tot nu toe zijn er geen bijwerkingen geconstateerd. Wilt u meedoen aan dat onderzoek? ' 

Ik werd nu toch wel heel nieuwsgierig en besloot om mee te doen. De vrouw pakte een formulier en vroeg mij dat te ondertekenen. Met mijn stomme kop tekende ik het zonder de kleine lettertjes te lezen, terwijl ik dat normaal gesproken altijd deed. Ik mocht blijven zitten en de bus ging rijden. Plotseling werd er een blinddoek voor mijn ogen vastgebonden. Ik kon dan ook niet meer zien waar we naar toe reden. Onderweg kwamen er nog wat vragen bij mij naar boven, maar die wilde zij niet beantwoorden. 'Dat merk je vanzelf wel', zei ze. 

'Misschien stop ik er dan wel mee', zei ik nog, maar toen zei zij dat ik dat formulier had ondertekend. Als ik zou stoppen, zou er een grote schadeclaim volgen. 'Maar wees gerust, je zult er geen spijt van krijgen.' Na ongeveer een kwartier stopte de auto. Ik werd tussen twee vrouwen meegenomen, uit de bus, over een pad, door een deur en via een lift naar boven. Daar aangekomen, ging ik  een kamer binnen. In de kamer mocht de blinddoek af. In de kamer zaten, samen met de vrouwen die mij brachten, vijf vrouwen. In het midden van de kamer stond een bed.

De deur ging open en er kwam een vrouw in een witte jas naar binnen. Ze gaf mij een hand en zei: 'Ik ben Trudie, de dokter die het onderzoek doet. Ik ga eerst wat bloed afnemen om te onderzoeken of alles in orde is bij jou. Ondertussen mag je met een verpleegkundige onder de douche.' Ze nam mij wat bloed af en vervolgens nam een andere vrouw mij mee naar de douche. We kleedden ons allebei uit en gingen onder de douche. Ze begon mij grondig te wassen, vooral onder de voorhuid en in de bilnaad, maar ik mocht haar niet aanraken. Toen droogde ze mij af en kreeg ik een badjas aan.

Ze bracht mij weer terug naar de kamer waar ik aan een tafel mocht zitten om wat te drinken en een klein gebakje kreeg. De dokter kwam even later terug en zei: 'Alles is goed bij jou. Ook zijn er geen soa’s gevonden, dus de proef kan beginnen.' Ik moest mijn badjas uitdoen en werd vervolgens met een injectiespuit met vloeistof in mijn bil gespoten. Toen kwamen er twee stevige vrouwen die me vastpakte en op bed legde. Ze gespten mijn armen en benen vast. Ik schrok er wel van, want ik lag nu machteloos op dat bed.

Na een kwartier zo gelegen te hebben, voelde ik de werking van het medicijn, want ik kreeg een enorme erectie. Dokter Trudie kwam ook weer binnen en zei: 'Ik zie dat het medicijn werkt, dus we gaan beginnen.' Vervolgens kleedde ze zich helemaal uit en liet zich, na wat gewrijf met haar poes over mijn been, over mijn pik zakken. Als op een paard begon ze zich op en neer te bewegen, soms ook naar voren en naar achteren om haar clit en G-spot  te stimuleren. Ook draaide ze zich wel eens om en voelde dan de prikkelingen weer op een andere plek.

Soms liet ze hem eruit glijden en ging dan met haar clit over de schacht van mijn pik. Hier werd ik heel erg door geprikkeld. Ik dacht dat ik dat niet lang zou volhouden en voelde  het orgasme naderden. Nadat Trudie zich een tijdje op mijn pik had uitgeleefd, kwam ze schokkend klaar. Het verbaasde mij dat hoewel ik erg opgewonden was, ik nog niet was klaargekomen. Trudie had nog niet genoeg gehad, want ze verplaatste zich naar voren en ging met haar poes vlak voor mijn mond zitten, zodat ik haar kon likken.

Ze gaf mij aanwijzingen waar ik haar moest likken, eerst over haar schaamlippen, daarna over haar clit en toen met mijn tong bij haar naar binnen. Dat moest ik steeds afwisselen. Ook liet ze af en toe wat vocht los, wat ik dan weer doorslikte. De smaak en de geur waren lekker en opwindend. Ondertussen nam een andere vrouw de plaats van Trudie in, en liet zich over mijn pik zakken. De twee vrouwen zaten in een treintje achter elkaar. Ik barste bijna uit elkaar van opwinding, maar was nog steeds niet klaargekomen. Toen besefte ik de werking van het medicijn.

Ondanks de enorme opwinding kon ik niet meer klaarkomen. De vrouwen konden zich nu op mij uitleven zonder dat ik klaarkwam en het spel over was. Toen Trudie door mijn likken weer een hevig orgasme kreeg, stapte ze van mij af. De vrouw die op mijn pik zat schoof naar voren, zodat ik haar ook kon likken. Weer een andere vrouw nam haar plaats weer in. Zo ging dat maar door tot de laatste vrouw ook klaar was gekomen. Al meer dan een uur waren de vrouwen bezig  geweest, waardoor ik uitgeput op bed lag zonder te zijn klaargekomen.

Toen kwam dokter Trudie weer binnen met een injectiespuit en zei: 'Ik vind dat je goed je best gedaan hebt en als dank krijg je nu van mij een andere spuit. Dit medicijn wordt ook in pilvorm uitgebracht en dan is het na ongeveer een uur uitgewerkt.' Ze gaf mij weer een injectie en ging vervolgens op mijn pik zitten. Ze ging hevig op mij tekeer en toen haar orgasme kwam, voelde ik dat het bij mij ook kwam. Met grote golven kwam het eruit. Er leek geen einde aan te komen. Uitgeput viel ik in een diepe slaap.

Totdat ik na circa een half uur wakker werd gemaakt. Ik voelde dat ik intussen losgemaakt was en werd weer onder de douche gezet. Ik mocht mezelf weer aankleden en kreeg weer de blinddoek op. Ze brachten me naar het busje en reden me naar de plaats waar ze mij opgepikt hadden. De blinddoek mocht af. Ik mocht de bus uit en ze bedankte mij. De bus reed weg. Ik keek beduusd het busje na en we zwaaiden naar elkaar. Ik heb later nog gespeurd waar ik naar toe gebracht was, maar ik heb het helaas niet kunnen vinden.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen