Mijn tante II

Ingezonden door Peet

De weken kropen voorbij na mijn bezoek aan oom en tante. Geen wonder, want ik had voor het eerst van mijn leven seks gehad bij hen! Ik heb de nachten afgeteld en toen ik de neus van mijn auto eindelijk richting Ede stuurde, was ik echt door het dolle van blijdschap. Hopelijk mocht ik haar wéér pakken. Mijn tante was een wat mollige vrouw. Ze had grote, rijpe tieten die al wat hingen, maar er heerlijk uit zagen. Ze had een vlotte babbel en donkerblond haar met hier en daar al een grijze lok. Ze rook altijd muskusachtig. Een hele erotiserende geur.

De hele twee uur en een kwartier rijden, had ik een erectie. In mijn hoofd had ik haar al minstens twintig keer gepakt, toen ik eindelijk hun oprit opreed. Het was intussen half tien in de avond. 'Zo nozem, goede reis gehad?' vroeg mijn oom toen hij de deur open gooide. Mijn tante zat in de woonkamer en verwelkomde mij met een mooie glimlach. Ze ging staan en gaf mij een knuffel en drie kussen op mijn wangen. 'Hai schat', fluisterde ze in mijn oor en ze trok mij naast zich op de bank. Ze legde meteen haar hand op mijn linker dij en liet hem daar rusten.

Mijn oom kwam binnen met koffie en ging aan de andere kant van haar zitten. Ze had al lang mijn erectie gezien en aaide zacht over mijn broek. Moest bijna puffen om niet klaar te komen! Met moeite heb ik mijn koffie naar binnen gewerkt en mijn oom liep de keuken in om bier te halen. Mijn tante kreeg weer haar Martini en het gesprek dwaalde af naar nieuwtjes uit de familie en de geplande verbouwing van hun huis. Voor ik het door had, was het na twaalven en tante nam opeens het voortouw. Ze keek mij aan en toen haar man.

Ze gooide haar shirt uit en ze bleek geen beha te dragen. Wat onwennig, omdat er een andere man bij was, nam ik haar tepel in mijn mond en mijn oom de andere. Dat beviel haar blijkbaar erg goed, want ze begon flink te zuchten. Na wat verzitten, schoof haar rok van haar achterste, vlot gevolgd door haar slip. Net toen ik haar wilde aanraken, ging ze staan en liep richting de deur naar de gang. 'Jullie drinken nog een biertje en maken onderling uit wie het eerst naar mij toe komt, oké?' Ze verdween naar boven en mijn oom keek mij aan.

'We dobbelen er om', zei hij en toverde twee dobbelstenen uit zijn broekzak. 'Jij eerst, nozem.' Ik rolde de twee stenen over de tafel. Een drie en een vijf. Mijn oom gooide ook en vol spanning keek ik toe. Een zes en een vier. 'Tot straks, nozem', zei hij en verdween naar boven. Mijn penis klopte bij elke hartslag, terwijl ik niets registrerend naar de tv zat te staren. Boven hoorde ik ritmisch gekraak van het bed en wist dat mijn tante nu een flinke beurt kreeg. Een scheut van jaloezie, maar ook het besef dat oom haar ging volspuiten en dat ik dan na hem... 

Het voelde vreemd, erg vreemd, maar mijn geslacht bleef onverminderd stijf. Een goed kwartier later kwam mijn oom weer binnen. Hij was naakt en ik schrok daar even van. Het interesseerde hem niet, want hij ging gewoon op de bank zitten en greep zijn halflege fles bier. 'Naar boven jij.' Hij wees met zijn wijsvinger naar de deur. Ik ben met zwaar bonzend hart naar boven gelopen. Zoals ik in het vorige verhaal al meldde, was ik achttien jaar jong en dit zou pas de tweede keer worden dat ik echte seks zou hebben.

Mijn vijfenveertigjarige tante lag volledig naakt en met gespreide benen op het grote bed. Ik heb mezelf uitgekleed en ben naast haar op het bed gekropen. Ik zag dat er sperma uit haar liep. In het laken zat al een natte plek. 'Kom, ga liggen schatje.' Ze klopte naast zich op het matras. Een moment later lag ik op mijn rug en werd ik vakkundig gepijpt. Het duurde niet lang of mijn orgasme kondigde zich aan en dat riep ik dan ook. Ze stopte net op tijd en ging weer op haar rug liggen. Ze hield mij een tiet voor en ik zoog haar tepel naar binnen, terwijl ik haar andere tepel masseerde met mijn duim en wijsvinger. 

Ze had intussen mijn penis weer vastgepakt en begon mij af te trekken. Ze draaide zich op haar zij en leunde op haar elleboog, terwijl ze steeds sneller haar hand bewoog. Net op tijd stopte ze. Ik beet stijf op mijn kiezen om niet alsnog klaar te komen. Plots ging de slaapkamer open en mijn naakte oom kwam weer binnen. Instinctief deed ik mijn hand voor mijn geslacht. Hij kroop ook op het grote bed en ik zag dat zijn penis weer stijf was. Mijn tante draaide zich op haar buik en ging op handen en knieën zitten om hem te pijpen met haar achterste in mijn richting gekeerd.

Ik zag haar glibberige spleet en de natuur nam het over. Ik ben op mijn knieën achter haar gaan zitten en gleed met mijn eikel door haar schaamlippen. Ze reageerde niet en pijpte mijn oom alsof haar leven er vanaf hing. Ergens ver weg besefte ik dat dit nou een triootje was. Ik gleed helemaal in haar van sperma glibberende spleet en voor de tweede keer in mijn leven neukte ik weer een echte vrouw. Ik hoorde mijn oom opeens een ingehouden grom slaken. Mijn tante trok hem nu af, terwijl ze zijn eikel omsloot met haar lippen. Een tweede langgerekte grommende zucht volgde. Hij kwam klaar. 

Intussen neukte ik haar met forse stoten. Mijn schaamte en afschuw van vreemd sperma waren weg. Sterker nog, het idee dat er al zaad in haar was gespoten, maakte het nog een stuk geiler. Die avond ontdekte ik een kinky kantje van mijzelf. Ik hoorde smakkende geluidjes, terwijl ik steeds sneller in haar tekeer ging. Mijn orgasme was niet meer tegen te houden en ik gaf mij er aan over. Mijn achttienjarige lijf explodeerde en ik voelde mijn sperma door mijn pik gestuwd worden. Ik schoot mijn eigen tante vol met mijn jonge gezonde zaad. Dat idee.. Oefff.. 

Verdoofd leunde ik even op haar rug en probeerde weer op adem te komen. Ik voelde mijn penis uit haar glijden toen ik van haar af kroop. Ze lag naast mij toen ik wakker werd. Het was tegen half zeven in de ochtend. Mijn oom was denk ik al met de hond uit, want hij was al van het bed af. Ze keek mij aan en grabbelde naar mijn kruis. Ik had een ochtendstijve. 'Oh, wat voel ik daar?' fluisterde ze. 'Kom, lieverd' en ze opende haar dijen. Ik rook de onmiskenbare geur van verschaald sperma. Desondanks begon ik bij haar tieten te likken en te kussen en daalde af naar haar buik. 

Een onbedwingbare behoefte om haar gebruikte, lekkere vagina te proeven, deed mij afdalen naar haar kruisje. Ik duwde mijn tong tussen haar schaamlippen en zoog me vast aan haar spleet. Ik proefde haar gebruikte kut en het maakte mij nog geiler. Ik heb haar net zo lang gelikt en gezogen tot ze met een schreeuw klaar kwam. Ze duwde mij weg en ik belandde weer op mijn rug naast haar. Ze nam mijn harde paal in haar mond en begon vakkundig haar kunsten erop los te laten. Het duurde maar even of ik naderde het kritieke punt. 

Ik riep dat als ze niet zou stoppen ik klaar zou komen. Ze begon nog harder te pijpen. 'Tante, ik... Verder kwam ik niet.Hevig schokkend kwam ik klaar. Ze had haar mond op het laatste moment teruggetrokken en ik spoot mijn pik leeg op mijn buik. Een paar spetters landde op mijn borstkas, terwijl ze mij nog steeds stevig aftrok. Ze keek mij recht in de ogen aan toen ze met haar tong en mond het zaad van mijn buik begon te lebberen. Geen druppel sloeg ze over en toen ze klaar was, kreeg ik een lange tongzoen. Ook mijn pik werd niet overgeslagen en werd schoon gezogen.

'Kom', zei ze 'ontbijten. Ik ruik de koffie al!' Goh, wat een vrouw die tante van mij. Mijn kleren waren verdwenen en die heb ik het hele weekend niet meer gezien. Geheel naakt zat ik aan het ontbijt, terwijl mijn oom en tante aangekleed waren. Ook weer erg vreemd, maar opwindend.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
7 stemmen