Eva en Adam III: 'Biologisch is eigenlijk ook heel logisch'

Ingezonden door Twan

Dit is nu typisch één van die herinneringen waarvan ik nu al weet dat ik mezelf tijdens het schrijven al, maar ook bij het teruglezen, echt zo nu en dan even moet knijpen om te voelen dat ik niet alleen hierbij aanwezig ben geweest, maar zelfs een hoofdrol heb vervuld. Sinds ik Eva had leren kennen, leek ik even in een andere tijdzone terecht te zijn gekomen. Ik telde de weekdagen in 'één dag na Eva', 'twee dagen na Eva', enzovoort. Ik had Eva met liefde en een erectie bijgeschreven in mijn boek met bijzondere ervaringen, maar die kwalificatie deed Eva nauwelijks recht.

'Drie dagen na Eva' zorgden alleen al de herinneringen aan haar voor een neiging om mijzelf af te trekken. Ik moest echt even van haar afkicken. Ik deed mijn normale dingen en leefde eigenlijk een prima leventje waarbij ik mij al had verzoend met de gedachte dat Eva en Karl in mijn hoofd steeds verder naar de achtergrond zouden verdwijnen. Daar moest ik dan wel de gelegenheid toe krijgen en die kreeg ik (nog) niet. Terwijl ik thuis mijn avondeten aan het koken was, hoorde ik een trillend geluid.

Onderzoekend keek ik over de bar mijn kamer in om te ontdekken waar dat geluid vandaan kwam. Omdat het display van mijn telefoon verlicht was, moest dat het wel zijn geweest. Toen herinnerde ik mij weer dat ik mijn telefoon voorafgaand aan een vergadering op stil had gezet. Ik zag wel een nummer staan, maar mijn telefoon kende dat nummer nog niet. Eerst maar even eten dacht ik. Ik nam mijzelf voor om na het eten dat nummer terug te bellen. Ik was het eigenlijk alweer een beetje vergeten, maar gelukkig had ik het geluid van mijn iPhone wel weer aangezet.

Tegen negen uur belde hetzelfde nummer mij weer. Het was Eva! Wat er zich daarna afspeelde, tart werkelijk iedere verbeelding. Waar ik aan het begin van de week Eva als een redelijk houtaine, arrogante dame had leren kennen, kwam ik er nu steeds meer achter dat dat slechts een houding was. Een onderdeel van haar geraffineerde spel. Nog had ik absoluut niet kunnen voorspellen welke bizarre wending onze relatie zou nemen. Eva begon zich meteen te verontschuldigen voor het storen, maar Eva stoorde mij helemaal niet. Sterker nog; Eva mocht mij altijd bellen.

Eva had maar met haar vingers hoeven knippen en ik was vol gas naar haar toe komen rijden. Daar draaide dit uiteindelijk ook op uit. Zij het met een kleine omweg. Eva vertelde mij dat Karl en zij na ons avontuur van drie dagen geleden daar nog lang over hadden nagepraat. Karl was erg opgewonden geweest. Helemaal toen de video terug werd gekeken, maar Karl had geen erectie kunnen krijgen. In zijn hoofd was hij wel klaargekomen, maar hij had geen zaadlozing gehad. Dat had zowel Karl als Eva hevig gefrustreerd.

Karl omdat hij het gevoel had dat hij Eva niet kon geven wat zij nodig had en Eva omdat zij het gevoel had niet opwindend genoeg voor Karl te zijn. Beiden leken in een vorm van identiteitscrisis te zitten. Eva durfde het bijna niet te vragen, maar indirect kwam haar verzoek erop neer of ik misschien morgen weer even tijd voor haar en Karl zou hebben. Dit was compleet nieuw voor mij. Eva die mij iets vroeg. Eva, die zich afhankelijk van mij opstelde. Een Eva, die niet meer zelf dicteerde, maar nu een andere, afhankelijke positie leek te accepteren.

Aan de ene kant verbaasde mij dat enorm, maar aan de andere kant intrigeerde deze kant van Eva mij ook weer mega. Ik zei uiteraard tijd voor Karl en haar te hebben, maar wat wilde Eva mij nou precies vragen? Ik kreeg het gevoel alsof Eva ergens omheen draaide. Alsof zij zich schaamde om te zeggen wat zij eigenlijk wilde zeggen. Ik besloot om niet onnodig aan Eva ‘te trekken’. Als Eva zich veilig genoeg zou voelen dan kwam haar vraag vanzelf wel. Dat gebeurde ook. Eva had Karl gevraagd wat hem nog wel voldoende op kon winden om klaar te komen.

Aanvankelijk had Karl gezegd dat niet te weten, maar na lang doorvragen had Karl eindelijk toegegeven een hele diepe wens te hebben. Dat had te maken met iets dat hij lang voordat hij Eva had leren kennen al eens had meegemaakt, maar waar hij zich zo voor schaamde dat hij daar niet voor uit durfde te komen. Na lang aandringen van Eva en haar verzekering hem niet op zijn fantasie te zullen veroordelen, had Karl hakkelend en stotend bekend dat hij voor Eva een vriendin had gehad die zichzelf voor Karl’s ogen met bijzondere dingen bevredigde.

Vooral de keren waarin zij dat met behulp van een winterwortel had gedaan, waren voor Karl extreem opwindend geweest. De seks daarna met deze vriendin had hem naar het andere halfrond van de aarde gebracht. Tijdens zijn ‘bekentenis’ had het huilen Karl nader gestaan dan het lachen. Zijn verhaal had een paar dingen met Eva gedaan. Als eerste had Eva uitgesproken het heel erg voor Karl te vinden dat hij zijn geheim nog niet eerder had durven vertellen. Ten tweede had Eva gezegd blij te zijn dat zijn wens niet veel extremer was geweest.

Tenslotte had Eva gezegd dat dit voor haar volstrekt onbekend terrein was, maar dat zij met Karl samen graag die ontdekkingsreis wilde maken. Eva vroeg me, en ik kon haar zelfs via mijn telefoon zien kleuren, of ik daar ervaring mee had. Dat was niet zo, maar ik kon mij er wel van alles bij voorstellen. Net als Eva had ik wel veel ervaring met seksspeeltjes. Voor mij zou het alleen maar een overschakeling zijn. Eva zei dat heel goed te begrijpen, maar zei ook dat zij zelf nog wel heel erg aan de gedachte moest wennen.

Alleen al de gedachte dat zij bij een supermarkt binnen zou stappen om wortels te kopen met de wetenschap dat zij zichzelf daar later mee zou bevredigen, gaf haar nu al knikkende knieën. Niet dat zij zich voor Karl zou schamen, maar iets leek haar te zullen blokkeren. Eva vroeg mij om haar daarbij te helpen. Toen ik haar vroeg waar die hulp concreet uit zou kunnen bestaan, hoorde ik Eva weer duidelijk aarzelen. Half stotterend en heel onzeker vroeg Eva of ik die winkel voor haar in wilde gaan. Of ik die wortels wilde kopen.

Op mijn vraag of dat voldoende zou zijn, antwoordde Eva licht stotterend dat ik misschien mijn eigen fantasie maar moest laten werken. Eva bleef mij verbazen. Telkens als ik haar meende te kennen, nam Eva weer een afslag naar een andere route en deze route kon wel eens erg hobbelig worden. Als het maar geen doodlopende weg zou blijken te zijn. Eerlijk is eerlijk, de gedachte aan Eva, die een penisvormig stuk groente in haar vagina zou steken, wond mij wel op. Op internet had ik heus weleens zoiets voorbij zien komen, maar zoiets zou mij toch nooit overkomen?

Dat gebeurde alleen maar bij een ander. Niet dus. Maar ja, wat kon ik daar voor kopen? Karl had het met Eva over een winterwortel gehad. Mijn culinaire kennis van de winterwortel was groot genoeg om te twijfelen of Eva wel een redelijk exemplaar aan zou kunnen. Eva had tot nu toe zo nauw geleken. Telkens als mijn lul in haar was geweest, had haar vagina soms al te strak aangevoeld. Voor mij was dat uiteraard heerlijk geweest, maar dat moet voor Eva toch niet altijd even prettig hebben gevoeld. Aan de andere kant had ik Eva wel wel een paar heftige orgasmes zien beleven.

Ook nu weer bleek hoe weinig ik van de vrouwelijke psyche weet. Ik besloot om mijn eigen fantasie dan inderdaad maar de vrije loop te laten. Ik overwoog nog om er even op te Googelen, maar ik vermoedde dat ik dan misschien de neiging zou krijgen om wat ik dan zou zien onwillekeurig zou kunnen proberen te imiteren. Het leek mij veel beter om alles op gevoel te doen. Karl wist waar zijn behoefte lag. Van Eva wist ik niet zeker hoever zij bereid was om te gaan. Bij mijzelf twijfelde ik of ik bereid zou blijken om Eva haar grenzen van wat zij fysiek aankon op te laten zoeken.

Maar nogmaals, misschien moest ik daar van tevoren niet teveel bij stilstaan en dan zouden wij wel zien waar het schip strandde. Als het al zou stranden, want die mogelijkheid was er natuurlijk ook nog. Ik betrapte mijzelf erop dat ik de rest van de avond aan het nadenken, of eerlijker, aan het fantaseren was waar ik Karl, Eva en mijzelf mee kon verrassen. Onwillekeurig was ik in mijn hoofd al een boodschappenlijstje aan het maken. Ik vertelde al eerder dat ik na mijn ervaringen met Eva de Loosdrechtse plassen nooit meer onbevangen zou kunnen bekijken.

Zou dat vanaf morgen ook voor elk bezoek aan de groenteafdeling gelden? De supermarkt bij mij om de hoek had geen overdreven grote groenteafdeling. Er lagen genoeg verschillende vitaminebommetjes, maar ik zag toch echt niet zo snel een galia meloen in Eva verdwijnen. Tijdens mijn wandeling naar de supermarkt was bij mij al het idee ontstaan om met iets kleins, zoals radijsjes, te beginnen. Die prikken toch op je tong als je ze doorbijt? Ik wilde Eva wel in vuur en vlam zetten, maar toch niet op die manier. Bij het groenteschap leken cherrytomaatjes mij een goed alternatief.

Ik zette het plastic bekertje in mijn kar. Onwillekeurig viel mijn oog wel vrijwel meteen op de grijze krat met winterpenen. Opeens bekeek ik die wel met andere ogen. Ditmaal zonder ui en hacheevlees. Een enkele peen daar gelaten, zag ik voor het merendeel voor de winterwortel geen rol in de liefdesrelatie van Karl, Eva en mij weggelegd. Aan de andere kant was een winterpeen voor Karl wel de kennismaking met deze vorm van erotiek geweest. Daarbij had Eva ook niet gezegd dat zij dat te ver vond gaan. Voor alle zekerheid koos ik toch voor een middelmaat.

In de krat met komkommers zocht ik ook een anatomisch verantwoord exemplaar. Een komkommer vond ik zo voor de hand liggend, maar een kleine courgette ging volgens mij wel lukken. Ik koos voor een groene en een iets dunnere, gele variant. De aubergines liet ik zekerheidshalve maar links liggen. Wel kon ik mij iets voorstellen bij een mooi strookje witlof. Bij de kassa realiseerde ik mij opeens dat ik er voor nog geen tien euro een opwindende ervaring bij zou krijgen. Thuisgekomen besloot ik om alle aankopen eerst maar eens grondig te wassen en schoon te schrobben.

Bij het Kruidvat haalde ik een doosje Durex. Ik vond dat uit het oogpunt van hygiëne wel wenselijk. Ik belde Eva. Zij had mijn nummer natuurlijk herkend. Na een ‘hoi’ van haar kant viel het even stil. Ik besloot maar meteen te zeggen dat ik wat inkopen had gedaan. Weer bleef het aan de andere kant stil. Bijna ongemakkelijk stil. ‘Dankjewel alvast’, zei Eva na een paar seconden, die meer op minuten leken. Eva wilde niet weten wat ik precies had gekocht. Zij wilde zelf liever verrast worden om zo ook naar Karl spontaan te kunnen reageren. Ik kwam er dan ook niet op terug.

‘Zou jij vanavond al kunnen, want overmorgen gaan wij terug naar Cuxhaven. Morgenavond willen wij graag naar vrienden in Leiden’. Wij spraken af dat ik rond half negen daar zou zijn. Met een bijna fluisterend ‘dankjewel’ verbrak Eva de verbinding. Ik had totaal geen beeld van wat mij en ons vanavond te wachten stond. Eén ding wist ik wel: ik zou dit heel erg opwindend gaan vinden. Mijn penis leek het daar helemaal mee eens te zijn. Om wat af te koelen nam ik nog een douche, waarbij ik een flinke inbreng voor mijn Gilette mach 5 in gedachten had.

Iets over achten trok ik mijn voordeur in het slot en zette ik koers richting Breukelen. Ondanks het tijdstip was het nog erg warm. Ik moet bekennen dat die warmte, of zeg maar gerust hitte, ook in mijzelf zou kunnen zitten. Daar alleen de zon de schuld van geven was iets te makkelijk. Ik hoede niet eens aan te bellen. Terwijl ik het pad opliep, deed Karl de deur al open. Hij begroette mij hartelijk. Ook hij begon mij op voorhand al te bedanken voor de dingen die vanavond zouden gebeuren. Ik vond het lastig om mijzelf op dat moment een houding te geven.

Natuurlijk raakte ik zelf al opgewonden bij de gedachte aan wat er zou gaan gebeuren. Alleen had ik nog geen flauw idee wat ik zou gaan doen en in welke volgorde. Karl liet mij voorbijgaan. Ik zag dat hij verwachtingsvol naar mijn blauwe boodschappentas van onze grote vriend uit Zaandam keek. Ik zei niets. Ik liep door naar de woonkamer. Eva stond in de tuindeur. Weer was zij een oogverblindende verschijning. Eva droeg een lange, zwarte jurk tot iets over haar knieën. De stof van de jurk moest wel met iets behandeld zijn.

Bij elke lichaamsbeweging van Eva zag ik een scala aan kleine glitters oplichten. Aan de rechterkant had de jurk een split tot halverwege Eva’s bovenbeen. Bij een andere vrouw had dat misschien iets ordinairs gehad, maar Eva kon dit hebben. Daarvoor straalde zij genoeg klasse uit. Eva droeg verder zwarte pumps met een bijzonder hoge hak. Waren dat geen stiletto’s? Eva had haar lange haren in een klem opgestoken. Weer bracht Eva mij in verwarring, want zoals zij daar stond, straalde zij nu weer dat arrogante, dat onbereikbare uit. Met welke Eva zou ik vanavond te maken krijgen?

Karl kwam met een glas whiskey in zijn ene en een beslagen glas rosé in zijn andere hand de keuken uit. ‘Iets fris neem ik aan?’ vroeg Karl aan mij, terwijl hij het glas wijn aan Eva aanbood. ‘Heel graag’, antwoordde ik. Ik zag Eva naar mijn handen kijken, maar ik had de tas met verassingen onder de kapstok in de hal neergezet. Met alle drie een drankje in onze hand liepen wij het terras op. Wij gingen in de heerlijke tuinstoelen van Hartmann zitten. Waar Karl bij onze eerdere ontmoetingen in dit huis nauwelijks aanwezig was geweest, zelfs bijna onzichtbaar, nam hij nu het voortouw.

Hij leek al een compleet scenario in zijn hoofd te hebben. Boven in de slaapkamer stond alles al klaar volgens hem. Karl leek wat ongeduldig. Hij was ook de eerste die zijn glas leeggedronken had. Het ontbrak er nog maar net aan dat hij met zijn voorvoet tapgeluiden ging maken om Eva en mij tot voortvarendheid aan te zetten. Ik stond als tweede op en hielp Eva uit haar stoel. Weer maakte Eva een opmerking over mijn hoffelijke houding. Tja, volgens mij was er niets hoffelijks aan wat er straks in de slaapkamer stond te gebeuren.

Waarbij ik overigens nog steeds geen flauw idee had over wat, hoe en in welke volgorde. Ik realiseerde mij dat er bij mij straks een knopje omgezet moest worden. Ik moest het bestaande beeld dat ik van Eva had loslaten. Anders zou ik niet in staat zijn om met en bij haar te doen waar Karl zo duidelijk behoefte aan had. Of zeg maar gerust op voorhand al geil van werd. Karl nam de treden van de wenteltrap met twee tegelijk wat gezien zijn omvang en gewicht toch een aanzien-lijke prestatie was. Eva volgde met goed doordachte heupbewegingen.

Eva wist dat de aanblik van haar kontje voor mij al genoeg reden tot onrust tussen mijn benen was, maar de diva in haar had kennelijk besloten om mij vanavond het vuur na aan mijn schenen te leggen. Boven aangekomen wist ik niet wat ik zag. De slaapkamer leek tot een studio te zijn omgebouwd. Ik zag bij mijn eerste oogopslag al drie videocamera’s op een vast statief staan. Op het nachtkastje aan Karl’s kant van het bed lag een vierde camera. Ik zag zilverkleurige paraplu’s, ook gemonteerd op een statief met een lamp, die de slaapkamer indirect verlichtte.

Het kingsize bed was gedekt met rood-zwart satijnen dekbedovertrekken en dito kussenslopen. Daarnaast lagen er zeker wel zeven kussens in bijpassende kleur over het bed verspreid. Karl had kosten nog moeite gespaard om alles wat straks zou gebeuren voor eeuwig vast te leggen. Aan het voeteneind stond één van de twee fauteuils waar Karl en ik 'drie dagen voor Eva' in hadden zitten genieten van Eva’s masturbatieshow. Mij viel meteen op dat één van de vaste camera’s al op die stoel stond afgesteld.

Eerlijk is eerlijk, als het vanavond mis zou gaan dan lag dat zeker niet aan Karl’s voorbereidingen. Aan Eva kon ik duidelijk merken dat die camera’s en lichten voor haar bekend terrein waren. Zelfs nu leek Eva nog weer een andere identiteit aan te nemen. Er verscheen iets professioneels. Geheel in lijn met zijn gedrag beneden nam Karl nu die regie. Hij wilde dat Eva in één van de beide fauteuils ging zitten. Hij wees die aan zijn kant van het bed aan. Eén van de vaste camera’s stond daar al op gericht en was alvast tot in detail ingesteld, dacht ik. Ik kreeg de andere fauteuil toegewezen.

Ook daar had Karl al een camera op ingesteld. Eva moest beginnen met wat veel op het spel met zichzelf van drie dagen geleden leek. Ik vind een vrouw die haar borsten streelt iets sensueels hebben. Iets teveel maakt het goedkoop, maar iets te weinig kan het lachwekkend over laten komen. Eva wist de gulden middenweg te bewandelen. Haar handen streelden haar borsten. In gedachten kon ik haar parmantige tepeltjes hard zien worden. Nog even en ik kon ze door Eva’s jurk heen zien. Karl maakte een gebaar met één van zijn handen.

Ik vermoedde dat dit een afgesproken signaal was, want meteen ging Eva’s rechterhand langzaam over haar buik. Ter hoogte van haar lies vouwde Eva de duim van haar rechterhand achter de vier andere vingers. Die vier vingers kropen tergend langzaam richting Eva’s schaamstreek. Zover als Eva’s glitterjurk het toeliet, opende zij haar benen. De hand leek uit zichzelf Eva’s driehoekje te vinden. De manier waarop Eva dat neerzette had iets natuurlijks. Het paste bij Eva. Terwijl Eva haar hoofd naar mij omdraaide, bleef haar linkerhand met haar tietjes spelen.

Met haar andere hand wreef Eva heftig over haar poes. Eva bleef mij aankijken en het leek alsof haar wrijven nog intenser gebeurde. De hand op Eva’s borsten ging naar de zoom van haar glitterjurkje. Dat werd zover omhoog getrokken dat Eva’s string zichtbaar werd. Dit keer droeg Eva een donkerblauw stringetje. Het viel mij op dat de biezen om haar heupen en om haar benen donkerblauw van kleur waren. Alles tussen die biezen in was transparant lichtblauw. Ik maakte me sterk dat Eva de bijpassende beha droeg.

Ik was benieuwd of Eva doorgegaan was met het helemaal glad scheren van haar poes. Dat kon ik nu nog niet zien, maar in dit tempo kon dat niet lang meer duren. Eva liet haar rechter middelvinger tergend langzaam de bovenkant van haar stringetje in glijden. Duidelijk was te zien dat het vingertopje op zoek ging naar haar schaamlipjes. Toen die bereikt waren, verdween het eerste kootje in Eva. Karl had de losse camera opgepakt en zat op zijn hurken pal voor Eva. Eva keek in de lens en liet het puntje van haar tong haar lippen bevochtigen. Het tweede vingerkootje ging ook in Eva.

Met haar linkerhand trok Eva haar stringetje naar links. Een strak geschoren kutje werd zichtbaar. Eva draaide haar hoofd weer naar mij. Haar tong bleef over haar lippen gaan. Als Karl er nu niet met zijn camera bovenop had gezeten dan zou dit mij opgewonden hebben. Karl was er nu echter wel met zijn camera en dat remde mij toch af. Karl gaf zo nu en dan nog een aanwijzing aan Eva, maar dat was absoluut niet nodig. Ik vermoedde dat Eva als puber al heel goed had geweten hoe zij een man helemaal gek moest maken.

Ik dacht aan het nummer ‘Lying Eyes’ van the Eagles: 'Citygirls just seem to find out early how to open doors with just a smile.' Ik weet niet of dit ingecalculeerd was, maar Eva stond op uit haar fauteuil, liet haar jurk weer richting haar knieën zakken en liep langzaam op mij af. Ik moet bekennen dat de sensuele manier waarop zij dat deed mij even liet slikken. Eva was in staat om mij alleen al met haar blikken een erectie te bezorgen. Ook nu gaf mijn penis het sein ‘paraat’. Eva zakte pal naast mij op haar hurken.

Haar linkerhand trok haar jurk weer op tot het opzijgeschoven stringetje en één van haar beide schaamlipjes zichtbaar werd. Eva legde haar rechterhand op de bobbel tussen mijn broekspijpen. Zij kneep en ik reageerde onwillekeurig met een keelklank. Ik hoopte dat Eva nog eens, maar dan harder zou knijpen. Dat deed Eva niet. Haar hand gleed naar mijn borst. De lens van Karl volgde. Misschien moest ik Pall Mall maar om royalties gaan vragen, want dankzij mij kwam hun logo van PME Legend close-up in beeld. Eva kwam iets omhoog en boog haar hoofd naar mijn gezicht.

Weer gleed het puntje van haar tong over haar gestifte lippen. Eva’s mond kwam steeds dichter bij de mijne. Eva opende haar mond iets en stak het puntje van haar tong richting mijn mond. Ik maakte een snelle happende beweging en greep met mijn voortanden het puntje van Eva’s tong. Een ingehouden kreetje volgde. Mijn linkerhand greep Eva’s linker tietje vast en zoals ik al had verwacht, voelde ik een steenharde tepel. ‘Ik wil dat je Eva flink aanpakt’, regisseerde Karl. Eva’s hand bleef in mijn penis en balzak knijpen.

Haar andere hand zocht de knop en gulp van mijn Commander, ook weer van PME. Ik maakte zelf de gesp van mijn riem los. Eva manoeuvreerde de bovenste knoop van mijn jeans handig door het knoopsgat. Daarna gaf zij een ruk aan de band van mijn broek, waardoor de andere drie knopen ook los kwamen. Wetende wat er vanavond zou gaan gebeuren, had ik thuis al geen boxer meer aangetrokken. Dat leek Eva niet te verbazen, want haar hand pakte mijn half harde penis in één greep vast. Veel hoefde Eva niet te doen om mij hard te krijgen.

Karl gaf weer een soort van aanwijzing. Kennelijk was dit voor Eva het signaal om te beginnen met mij af te trekken. Na een paar rukken aan mijn voorhuid, waarbij ik dankbaar was voor het riempje aan de achterkant van mijn voorhuid, zei Eva dat zij geil van mij werd en dat ik haar nat maakte. Even wist ik niet wat hiervan uit Karl’s scenario kwam of wat spontaan van zelf Eva afkomstig was. Lang hield die vraag mij niet bezig, want nog geen drie tellen later voelde ik Eva’s warme mond om mijn eikel. Eva molk mijn eikel met haar tong.

Ook nu weer probeerde Eva met het puntje van haar tong het gaatje van mijn eikel in te gaan. Het kan niet anders dan dat zij daarbij mijn voorvocht heeft geproefd. Ik voelde de ene druppel na de andere via mijn zaadstreng omhoog komen. Karl kwam met zijn camera zo dichtbij dat de lens bijna ook in Eva’s mond ging. Ik wilde niet langer passief zijn. Waar Eva ongetwijfeld een nominatie voor een porno-Oscar in de wacht ging slepen, wilde ik voor niets minder dan voor de beste mannelijke bijrol opteren. Ik stond op terwijl Eva’s lippen nog om mijn eikel zaten.

Daarom was iets wat op een plop-klank leek te horen. Eva en ik keken elkaar aan en kregen de slappe lach. Ik tilde Eva op en liet haar met een plof tussen de satijnen dekbedden en kussens vallen. Eva wist zich daarbij zo te draaien dat zij met volledig volledig geopende benen richting Karl’s lens landde. Toen ik mij over haar heen boog, hoorde ik Eva in mijn oor fluisteren dat haar string eerst nog aan moest blijven. Ik beschikte over genoeg fantasie om daar wat creatiefs mee te doen. Ik trok het stringetje net zo ver opzij dat het bijna scheurde.

Lettend op de positie van de camera benaderde ik het kutje van Eva van de zijkant. Ik wilde Eva weer proeven. Ik wilde Eva drinken. Ik wilde Eva’s clitje weer onder mijn tong op zien zwellen. Beffen vanaf de zijkant valt nog niet mee, maar aan motivatie ontbrak het mij niet. Bovendien werkten Eva’s roze schaamlipjes als een magneet op mijn tong. Ik spande de spiertjes in mijn tong zo aan dat deze lang, dun en zo hard mogelijk werd. Ik kuste, likte en zoog. Ik was mijzelf in Eva’s kutje aan het verliezen. Karl gaf vanachter de camera de opdracht om Eva te vingeren.

Weer draaide Eva haar heupen even, zodat haar gleufje centraal in beeld zou komen. Daardoor kon ik alleen nog maar met het puntje van mijn tong bij Eva’s lipjes en clitje. Mijn eerste vinger in Eva glom meteen van haar sapjes. Glanzend trok ik die terug uit Eva. Telkens stak ik die vinger in mijn mond en zoog ik elke cel vocht uit Eva’s kutje gretig van mijn vinger. Ik vind het ook altijd geil als een vrouw zelf proeft hoe zij smaakt. Daarom stak ik elke keer dat mijn vinger weer uit Eva kwam deze beurtelings in Eva’s mond en de mijne.

Ik wist dat Eva van haar eigen smaakje hield. Dat had zij al eens gezegd nadat zij mijn lul in haar mond stopte, nadat wij geneukt hadden. Karl vroeg mij om mijn shirt uit te trekken. Eva hield haar jurkje aan. Ik vermoedde dat dat zo afgesproken was. Mijn lul stak stijf omhoog. Aan de ene kant vond ik deze situatie toch iets absurds hebben, maar aan de andere kant deed geen van ons drieën iets tegen zijn of haar wil. Dat stelde mijn geweten gerust en het zette mijn hormonen aan tot overwerk. Niet alleen mijn hormonen, maar ook mijn fantasie.

Omdat Eva zelf door de telefoon had aangegeven dat zij geen idee had over wat er precies moest gebeuren, besloot ik dan maar de regie over te nemen. Ik ging op mijn zij naast Eva liggen. Ik bracht haar rechterhand naar mijn lul en balzak. Weer voelde ik het kleine handje van Eva rond mijn lul. Heel gerafineerd wreef Eva steeds met het eerste kootje van haar duim over mijn eikel. Elke druppel vocht uit mijn gaatje verdeelde Eva zorgvuldig over mijn hele eikel. Mijn hand zocht weer naar Eva’s genotsgrotje. Met twee vingers gleed ik in Eva.

Ik voerde het tempo van in- en uitgaan langzaam op. Het duurde niet lang voordat ik daar soppende geluidjes bij hoorde. Eva was kletsnat. Ik voelde haar vocht op mijn vingers. Ik stond op het punt om te vergeten dat er vier camera’s draaiden. Een krachtig ‘cut’ van Karl klonk. Hij voelde zich vast een volleerd regisseur. ‘Kut’ dacht ik. Even vermoedde ik dat er een korte opnamestop zou worden ingelast. Karl liep de trap af naar beneden. Ik kon horen dat hij de plastic tas van ’s lands grootste kruidenier onder de kapstok vandaan haalde.

Ondertussen zat ik met een loeiharde lul naast Eva. Speels begon Eva mijn lul te strelen. Ik maakte even van het moment gebruik om haar te vragen hoever Eva hiermee wilde gaan. Eva antwoordde dat zij dat helemaal aan mij overliet. Eva vertrouwde mij blindelings. Het klonk alsof Karl weer met twee treden tegelijk de wenteltrap op kwam. In plaats van dat hij even keek hoe het met Eva ging, graaiden zijn handen gretig in de grote blauwe tas. Hij hield iets in zijn hand. Ik kon niet zien wat precies, maar er verscheen een brede grijns op Karl’s gezicht.

Ik pakte de tas over en leegde die op de stoel die het dichtste bij Eva en mij stond. Eva kwam nieuwsgierig iets omhoog om mijn inkopen te inspecteren. Eva keek naar mij, naar de uitstalling op de stoel en daarna weer naar mij. Ik kon haar blik moeilijk inschatten. Karl ging alle camera’s langs om die weer op opnemen te zetten. Karl leek een beetje op een kind in een snoepwinkel. Hij was misschien nog wel nieuwsgieriger dan Eva naar hoe ik te werk zou gaan. Ik besloot het kalm aan te doen. Ik pakte een van de cherrytomaatjes uit de bus en stopte die in mijn mond.

Vervolgens ging ik op mijn knieën tegen het bed aan zitten en trok ik Eva aan haar enkels naar de rand van het bed. Eva had het tomaatje in mijn mond zien verdwijnen. Ik vermoedde dat zij probeerde te raden wat ik daar mee zou doen. Zonder te kauwen, duwde ik het tomaatje met mijn tong tussen mijn tanden en mijn wang. Met mijn beide wijs- en middelvingers opende ik Eva’s natte sleufje. Ik wilde Eva eerst weer proeven. Eva smaakte heerlijk en ik genoot ook van de geur van haar kutje. Ik rolde het cherrytomaatje op mijn tong en drukte die tegen de achterkant van mijn tanden.

Ik wurmde mijn tong onder het tomaatje en tussen mijn tanden door. Weer maakte ik mijn tong zo lang en stevig mogelijk. Met kleine stootjes stak ik mijn tong steeds in Eva’ kutje. Eva reageerde door mijn achterhoofd te pakken en mijn gezicht helemaal tegen haar kutje te trekken. Dit was het moment voor mij om toe te slaan. Ik opende mijn mond, rolde het tomaatje over mijn tong tussen Eva’s roze lipjes haar kutje in. Eva voelde natuurlijk wat ik deed. Als reactie trok Eva mijn gezicht weer helemaal tussen haar benen. Ik kon met mijn rechterhand net bij de stoel.

Ik pakte een tweede tomaatje en stopte dat ook in mijn mond. Dit keer was mijn tong geen loopplank, maar een bulldozer. Ik duwde het tweede tomaatje ook in Eva’s natte poes. Ik hoorde Eva allerlei neusgeluiden maken. Het emmertje met tomaatjes was nog lang niet leeg en ik besloot nog een derde in mijn mond te stoppen. Ik drukte mijn lippen weer op het kutje van Eva. Vergiste ik mij nou of lag Eva daar al op te wachten? Tomaatje drie was ook zo verdwenen. Ik ging iets opzij en zei tegen Karl dat hij met zijn camera dichterbij moest komen.

Zonder dat ik iets had hoeven te zeggen, begreep Eva dat zij kalmpjes aan moest persen. Eén voor één kwamen de laatste twee tomaatjes tussen Eva’s kletsnatte schaamlipjes tevoorschijn. Ik zag Karl even naar zijn evenwicht zoeken. Eva had duidelijk moeite om het eerste tomaatje uit zich te persen. Ik besloot haar te helpen. Ik zei Eva haar kutje met haar vingers te openen. Toen ik mijn wijsvinger langzaam in Eva bracht, voelde ik het tomaatje. Het was te diep in Eva terechtgekomen om het zo uit haar te krijgen.

Ik bracht ook langzaam mijn wijsvinger in Eva. Daarmee kon ik net achter het tomaatje komen. Ik manoeuvreerde het tomaatje iets naar voren en trok mijn vingers uit Eva terug. Ik kon de verleiding niet weerstaan om ze in mijn mond te stoppen. Ik zei Eva nog even niet te persen. Karl kreeg te horen dat hij goed in moest zoomen. Op mijn teken spande Eva de spiertjes in haar vagina aan. Met een ‘plop’ schoot het tomaatje uit Eva’s kutje en plofte na vijf centimeter op het dekbed.

‘Mann, das gibt’s doch nicht!’ hoorde ik Karl hijgen. Deze variant had duidelijk nog niet in zijn groenteboek gestaan. Eva had een brede glimlach op haar gezicht. Na wat kus-, wrijf-, trek- en vingerwerk besloot ik dat het tijd was voor fase twee. Als eerste haalde ik het pakje met twaalf condooms tevoorschijn. Ik zag Karl verbaasd kijken. Ik vermoed dat Karl dacht dat ik zelf een condoom om zou doen om daarna meteen Eva te gaan neuken. Volgens mij had Karl eerst nog heel andere plannen. Ik ook. Ik pakte de gele courgette. Ik gaf Eva een condoom dat nog in het cellofaan zat.

Eva begreep meteen wat ik bedoelde toen ik de courgette naar haar toe stak. Handig opende Eva de verpakking, waar ik altijd zo’n moeite mee heb. Met beide handen hield Eva de vrucht vast en het condoom liet zich moeiteloos uitrollen. Ik wilde de courgette uit Eva’s handen nemen, maar Eva wilde haar attribuut nog niet prijsgeven. Eva begon die courgette te pijpen! Dat was voor mij ook de eerste keer. Soms met haar lippen en soms met haar tong probeerde Eva de courgette deels in haar mond te steken. Verder dan drie centimeter kwam Eva niet.

Haar mond was te klein voor dit toch niet al te grote exemplaar. Ik vreesde voor de rest van mijn inkopen. Ik nam de courgette van Eva aan. Met de wijs- en middelvinger van mijn rechterhand opende ik Eva’s kutje. Weer leken Eva’s schaamlipjes te glinsteren in het kunstlicht van de studiolampen. Ik moest mijzelf bedwingen om niet weer mijn mond tegen dat heerlijke kutje te drukken. Ik besloot om eerst de dunne kant van de courgette in te brengen. Eva lag stil op haar rug. Ik kon tijdens het inbrengen zien dat Eva haar buikspieren leek aan te spannen.

Ik voelde geen tegendruk en de courgette verdween voor meer dan de helft in Eva. Ik besloot de courgette net zo te gebruiken als ik dat ook met een dildo zou hebben gedaan. Rustig, maar wel in een constant tempo duwde en trok ik de courgette in en uit Eva. Ik hoorde Eva’s ademhaling verdiepen. Toen ik het tempo van de courgette wat verhoogde, deed Eva hetzelfde met haar ademhaling. Volgens mij genoot Eva van de courgette, maar ook van de gedachte dat Karl alles aan het filmen was. Ongeveer drie minuten later besloot ik dat het einde verhaal was voor de gele courgette.

De kleine komkommer leek mij een logische opvolger. Weer gaf ik Eva een condoom in de verpakking, maar dit keer hield ik de komkommer zelf vast. Weer viel mij het gemak op waarmee Eva de verpakking opende. Met dezelfde vaardigheid trok Eva ook deze groente een regenjasje aan. Ik wilde niet precies zoals zonet de komkommer langzaam in Eva laten verdwijnen. Ik besloot eerst een kussen onder Eva’s billen te duwen, waardoor Eva’s kontje wat omhoog kwam. In plaats van de komkommer meteen tegen haar lipjes te duwen, wilde ik dat koude ding eerst door Eva’s bilnaad halen.

Of het nou haar verrassing was of omdat de komkommer inderdaad nog erg koud was weet ik niet, maar Eva bewoog haar bekken heftig op en neer. Ik kon duidelijk voelen dat haar tegendruk hoger werd als de komkommer langs Eva’s sterretje ging. Ik draaide de komkommer om en bewoog deze op dezelfde manier in de lengterichting tussen Eva’s grote schaamlippen door. Weer een reactie van Eva, maar niet zo heftig als net bij haar poepgaatje. Ik liet Eva de komkommer van mij overnemen. Ik hoefde verder niets uit te leggen.

Eva omvatte de komkommer en bracht deze langzaam bij zichzelf in. Weer hoorde ik Eva’s ademhaling. Het was duidelijk dat Eva opgewonden werd. Tijdens het in- en uitademen, vergrootten en verkleinden haar neusgaten. Eva was zichzelf zonder enige gene met de komkommer aan het neuken. Karl had wel met zijn camera in Eva willen kruipen. Zijn hele gezicht had een vuurrode kleur. Karl’s hele wereld bestond op dat moment alleen nog maar uit wat hij door zijn lens zag. Met een scheef oog keek ik weer naar de stoel. Ik hoefde Eva niet te vragen of zij aan de volgende verrassing toe was.

Eva had zelfs al de komkommer uit haar kutje gehaald. Terwijl zij recht in de camera keek likte Eva de komkommer in de lengterichting rondom helemaal af. Je moest wel van steen zijn om hier als man niet snoeihard van te worden. Ik kon mij niet voorstellen dat dat voor Karl anders was. Een blik op zijn broek verraadde duidelijk een flinke knobbel tussen zijn benen. Er gloorde hoop voor hem. De volgende uitdaging werd de stronk witlof. Om Karl ook enigszins in het spel te betrekken gaf ik de stronk met een condoom in de verpakking in zijn vrije hand.

Even leek Karl zich hier geen raad mee te weten. Hij stond zo te schutteren dat zijn hand gewoon begon te trillen. Toen kwam Eva in actie. Zij kwam overeind en pakte het condoom en de witlof uit Karl’s hand. In no time, misschien zelfs nog voordat zij weer helemaal op het bed lag, was het condoom om de witlofstronk gerold. Eva hield het initiatief en bleef recht in de lens kijken. Hier sprak weer haar ervaring als model. Nu opende Eva zelf haar roze lipjes. Met de dunne kant eerst verdween ook de witlofstronk probleemloos in Eva’s heerlijke grotje.

Terwijl Eva zichzelf met de stronk aan het bevredigen was, streek ik met mijn wijsvinger langs de omtrek van Eva’s vagina. Mijn vinger glom binnen vijf seconden. Met het topje van mijn vinger drukte ik weer op Eva’s bruine sterretje. Weer was daar die reactie waarbij Eva’s bekken aangespannen werd. De hele witlofstronk leek in Eva verdwenen te zijn. Eva schrok niet van de druk op haar anus zoals ik dat wel eens bij andere dames had meegemaakt. Ik draaide mij weer naar de stoel. Terwijl ik dat deed, zag ik Eva’s ogen op Karl vastgeplakt leken.

Bijna gebiologeerd keek zij naar hem, dus keek ik ook. Karl had zijn volledig erecte penis door zijn gulp naar buiten gehaald! Dit begon op een overwinning te lijken. Hierdoor aangemoedigd, greep ik de winterpeen bij zijn lurven. Ik zag Karl’s ogen groter worden. Ik vermoedde dat hij hier de hele tijd al op had gewacht. Zonder condoom plaagde ik Eva eerst door met de ruwe huid van de wortel weer door haar bilnaad en over haar schede te strelen. Eva probeerde haar bekken wat meer naar onderen te brengen. Kennelijk om meer tegendruk te kunnen geven.

Omdat zij tegendrukte, voerde ik de druk van mijn kant ook verder op. Ik hoopte dat Karl dit ook allemaal vastlegde, want Eva was gewoon met haar hele spleet tegen de winterwortel aan het rijden. Ik werd er bloedgeil van. Ik zag alweer een druppel voorvocht uit mijn eikel komen. Er lagen er ook al een paar op de parketvloer naast het bed. De winterwortel kreeg zijn jasje aan. Toen Eva probeerde om ook bij dit exemplaar het initiatief aan zich te trekken, liet ik niet los. Ik vond het tijd voor het volgende niveau.

Toen ik eerst de punt tussen de lipjes liet verdwijnen, verdween de peen zonder enige moeite een centimeter of tien in Eva. Er was niet aan Eva te merken of haar dat een prettig gevoel gaf. Of het haar überhaupt een gevoel gaf. Ik onthulde een tweede condoom die ik over de achterkant van de peen rolde. Eva keek naar wat ik deed en naar wat Karl aan het doen was. Nu gaf ik de wortel wel aan Eva. Het was nu aan haar om Karl in hogere sferen te brengen. Ik bedacht dat het wel grappig zou zijn om één van de vaste camera’s nu op Karl te richten, dus dat deed ik ook.

Eva zag wat ik deed en lachte. Het wond haar ook op. Eva was zichzelf met de wortel aan het bevredigen, terwijl Karl wild aan zijn erectie sjorde. Hij leek moeite te hebben om zijn erectie in stand te houden. Ik voelde iets van medelijden. Eva kwam heftig klaar. Het dikke einde van de winterwortel had haar een goed gevoel gegeven. Ik denk dat ook de langverwachte erectie bij Karl voor Eva ook stimulerend is geweest. Eva’s orgasme duurde zeker een halve minuut. Weer kwam Eva op de voor haar zo karakteristieke manier klaar.

Haar hand en de wortel zaten in de bankschroef van Eva’s bovenbenen opgesloten. Om Eva even bij te laten komen, ging ik naast haar op het bed liggen. Mijn hand streelde teder over Eva’s kleine tietjes. Eva’s tepels reageerden meteen. Met mijn hand streek ik door haar lange haren. De wrong en klem van Eva waren allang in de strijd gesneuveld. Eva en ik keken beide even naar Karl. Waar mijn lul nog schuin omhoog wees, moest Karl echt alle moeite doen om niet zacht te worden. Eva deed niets om hem te helpen. Ik besloot Karl dan maar uit zijn lijden te verlossen.

Ik presenteerde het pronkstuk van mijn aankopen: de groene courgette. Het inrollen in het condoom was nog best lastig. Eva en ik hadden allebei onze twee handen nodig om die klus te klaren. Het condoom zat erg strak om de courgette. Het zaadreservoir leek er als een soort van reddingsboei tegenaan geplakt te zijn. Tijdens het aanbrengen van het condoom was Eva zich kennelijk niet zo bewust geweest van de omvang van de courgette. Nu het condoom er eenmaal omheen zat, leek zij zich te realiseren dat ik toch echt zou proberen om deze flinke jongen bij haar in te brengen.

Eerlijk gezegd kon ik mij op dat moment niet voorstellen dat dat prettig voor Eva zou worden. Ik had dus zo mijn reserves en nam mijzelf voor om bij het eerste teken van weerstand of pijn accuut te stoppen. Voordat ik de courgette tegen Eva’s schaamlipjes hield, liet ik hem nog een keer aan Eva zien. Ik keek Eva vragend aan. Eva maakte een knikken-de beweging, maar ik zag toch iets van een aarzeling in haar ogen. Voorzichtig opende ik Eva’s vagina. Ik had besloten om ook nu weer eerst de dunne kant te proberen. Dat ging eigenlijk heel makkelijk. Ik bleef geconcentreerd om bij het minste of geringste signaal van Eva terug te trekken.

Ik besloot om de courgette niet verder dan een centimeter of vijf in Eva te brengen. De courgette bewoog soepel in en uit Eva. Die lag er heel ontspannen bij. Sterker nog, ik zag aan Eva’s lichaamstaal dat zij lag te genieten. Daar was ik blij om. Ik keek om naar Karl om te kijken hoever hij was met zijn erectie. Die leek weer toegenomen te zijn. Karl bleef zichzelf heftig aftrekken, maar een orgasme was duidelijk nog niet in zicht. Heel anders was dat bij Eva. Eva stootte haar bekken in tegengestelde richting terug als ik de courgette in haar liet verdwijnen.

Voor mij heel onverwacht kreeg Eva haar tweede orgasme. Het verwonderde mij dat de courgette niet door Eva’s bovenbenen werd verbrijzeld. Ik zei tegen Eva dat het waarschijnlijk zo wel genoeg was geweest, maar ik zag Eva naar de masturberende Karl kijken. Daarna keek zij mij recht in mijn ogen. ‘All-in’, grapte Eva. Ik duwde Eva weer zachtjes terug op haar rug. Om het voor haar wat comfortabeler te maken, trok ik Eva’s gestrekte benen in haar knieholtes iets omhoog. Hierdoor zakten Eva’s bovenbenen automatisch wat verder uit elkaar.

Met de nodige reserves draaide ik de groene courgette om. Nu stond de dikke punt klaar om ingebracht te worden. Als inleiding besloot ik om eerst de courgette een paar keer rustig over Eva’s kutje heen en weer te strijken. Ik zag dat Eva haar lichaam toch weer aanspande. Ik weet niet of dat bewust of onbewust was, maar het was wel een feit. Eva was er zelf kennelijk ook niet helemaal gerust op, want toen ik eindelijk zover was om haar te penetreren, pakte Eva mijn pols vast. Ik vermoedde als een extra voorzorg, zeg maar noodstop voor het geval dat.

Eva’s roze lipjes leken iets minder roze te worden. Steeds minder roze naarmate de dikke punt dieper in haar verdween. Eva’s vingers omklemden mijn pols. Net toen ik er een einde aan wilde maken, trok Eva haar hand terug. Eva ontspande zich duidelijk. Voor mij voelde dat als een opluchting. Ik was er toch niet helemaal gerust over geweest. Eva’s schaam-lipjes zaten wel naadloos strak om de courgette, maar Eva bracht zelf haar rechterhand naar het groene monster. In een tempo dat Eva zelf bepaalde, probeerde ik Eva ook nu weer te laten genieten. Dat ging de goede kant op.

Niet alleen voerde Eva het tempo van de penetraties op, zij maakte ook draaiende bewegingen met de courgette. Dat leek mij het moment voor een extra uitdaging. Nu Eva met iets opgetrokken knieën op het bed lag, was haar kontgaatje ook beter zichtbaar. Ik besloot het erop te wagen en pakte nog een cherrytomaatje uit het emmertje. Ik bevochtigde het tomaatje met wat speeksel. Met langzame bewegingen liet ik het tomaatje rond Eva’s kontje cirkelen. Steeds dichterbij het sterretje. Daarbij steeds weer wat meer druk uitoefenend.

Sneller en vooral makkelijker dan ik had verwacht, floepte het tomaatje opeens door de kringspier. Weg was het. Als reactie spande en ontspande Eva ook nog de spieren van haar billen. Daardoor leken haar heupbewegingen nog heftiger. Eva leek niet meer op deze planeet te zijn. Haar hele lichaam schudde. Totdat Eva opeens de courgette losliet. Eva schokte heftig. Ik nam de courgette over. Eva’s beide handen grepen zich vast in de satijnen dekbedovertrek. Eva leek helemaal te verkrampen. Niet alleen haar bovenbenen zaten weer muurvast, Eva klapte bijna dubbel.

Ook haar buikspieren leken totaal te verkrampen. Eva stootte allerlei onverstaanbare klanken uit. Op datzelfde moment hoorde ik een soort van brul van achter mij komen. Karl stond ook voorover gebogen en was volgens mij klaargekomen. Zijn gezicht was vuurrood en hij hijgde als een karrenpaard. Ik weet niet of Eva het had meegekregen dat Karl ook zijn orgasme had beleefd, maar omdat ik die ene camera eerder al op hem had gericht, was dat nu ook vastgelegd. Ik was blij voor Karl en Eva. Ik zat nog steeds met mijn stijve lul. Eva wilde die heel lief vastpakken, maar dat hield ik af.

Deze avond was niet voor mij, maar voor dit bijzondere paar. Vrijwel onopgemerkt kleedde ik mij weer aan. Karl was naast Eva op het bed gaan zitten. Met hun armen om elkaar heen waren zij samen even helemaal in hun eigen wereld. Voor mij was daar geen plaats. Ik legde mijn hand even op Karl’s schouder. Eva kreeg een kus op haar hoofd. Toen draaide ik me om en ging stilletjes de wenteltrap af. Vrijwel geruisloos opende ik de voordeur en trok die achter mij in het slot. Ongeveer een week later kwam ik ’s avonds na mijn werk thuis.

In mijn brievenbus beneden in de hal lag een uitnodiging voor iets onbelangrijks, een blauwe enveloppe van de Belastingdienst en een kaart met een Duitse postzegel! Ik maakte de omslag open. Vanaf een glanzende foto lachten Karl en Eva mij toe. In het Nederlands stond achterop geschreven ‘Bedankt voor een onvergetelijke week. Liefs Karl en Eva’. Het gaf mij een goed gevoel. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen