Travohoertje

Ingezonden door kees

Mijn gedachten gaan nog wel dikwijls naar de momenten met mijn oud-Meesteres, maar het lijkt er meer en meer op dat het een gesloten boek is wat ook gesloten zal blijven. Ik heb haar onlangs nog een keer geprobeerd te bellen, maar ik ben compleet geblokt en kan dus helaas ook geen contact meer met haar krijgen. Tja, en als je eenmaal besmet bent met het BDSM-virus en je bent verandert van een straight hetero naar een biseksuele man zijn er toch ook nog wel leuke momenten te creëren. 

Een van mijn contacten is Johan. Johan nodig ik regelmatig hier bij mij thuis uit, waarna ik hem vraag om een anaal spel met me doen. Ik laat dan altijd mijn dank blijken door hem te pijpen. Sinds een maand of drie heeft hij zijn belevenissen en zijn passie voor mannen opgebiecht aan zijn vrouw. Je verwacht het niet, maar ze stond er ruimdenkend in. Niet dat ze mij gelijk op de koffie vroeg, maar ze is wel geïnteresseerd in mij. Ik hoop dat ik toch een keer met haar kennis mag maken. Misschien zit er dan wel meer in, maar tot die tijd zal ik me bezig moeten houden met het plezieren van anderen.

Een van de mannen die ik regelmatig plezier, is vandaag bij mij thuis langs geweest. Ik heb sinds kort namelijk weer een mogelijkheid om iemand thuis te kunnen ontvangen waar ik heerlijk de spanning mee kan opbouwen. Ik heb sinds vorig jaar contact met een dominante man die door omstandigheden impotent is, maar toch nog graag van seks wil genieten. Zelf kan hij niets met zijn pik, maar hij heeft wel dominante gevoelens. Zijn vrouw is net als hij ook dominant en vermaakt zich denk ik ook zo af en toe wel. 

Nu is het voor vrouwen natuurlijk wel een stuk makkelijker om aan een speelpartner te komen dan voor ons mannen. Met het oog op hen te mogen gaan dienen, ben ik helemaal beschikbaar voor hem. Vorige week hadden we een afspraak gemaakt en vandaag is dan de dag. Ik moet zogen dat ik gespoeld ben en moet een jurkje aan met lingerie eronder en eventueel een leuk schoentje. Om 9.30 uur moet ik voor hen de deur open doen. Dat stond in het mailtje. Verder niks en daar moet ik het dan mee doen. 

Vanochtend heb ik de opdracht uitgevoerd en zit ik als een dame gekleed op de bank. Ik zie de Meester met een vrouw richting mijn tuinpad lopen. Als de deurbel gaat, sta ik op, open vol egards de deur en laat hen binnen. Waarna ik hun jassen heb aangenomen en een kop koffie heb geserveerd. In de woonkamer komt de vrouw naar me toe en streelt me met haar hand onder mijn jurkje over mijn billen en over de bandjes van mijn jarretels. 'Wat een sletje ben je toch', zegt ze en ze gaat op de bank zitten. 

De Meester neemt nu het heft in handen. Ik moet mijn jurkje uitdoen, waarna ik me goed moet laten betasten en bekijken door zijn vrouw. Ze praten kort even met elkaar waar ik haar hoor zeggen: 'Ik vind hem geschikt en ga even bellen.' Ondertussen trekt de Meester zijn riem uit zijn broek en slaat me stevig op mijn billen. 'Je gaat ons niet teleurstellen, slaafje', zegt hij tijdens deze pijnlijke sessie. Als de vrouw terugkomt en op de bank gaat zitten, zegt ze tegen de Meester dat ze een klein half uurtje nodig hebben.

Mijn string wordt van mijn billen geschoven en ik moet voorover op de tafel buigen. Ik zie dat de Meester handschoenen aandoet. Het glijmiddel wordt over mijn anus uitgesmeerd en er volgt een vinger in mijn anus en nog niet veel later nog een. Daarna volg een dildo. Ik word geblinddoekt en voorovergebogen aan de eettafel vastgezet aan mijn enkels en polsen. Ik sta daar en voel zo af en toe een hand over mijn billen en pik gaan. Wanneer de bel gaat, verstijf ik van de schrik. Ik heb geen idee wie het kan zijn. Ik hoor dat de voordeur open wordt gedaan. 

Ik hoor mensen de kamer binnen komen. 'Oh, mooi', hoor ik een mannenstem zeggen en voel zijn hand over mijn billen gaan. Ik hoor dat hij zijn broek opendoet. Als even later mijn hoofd wordt gepakt en ik mijn mond moet openen, voel ik zijn pik tussen mijn lippen en begin hem te pijpen. Opnieuw gaat de deurbel en er komt weer iemand de woonkamer in. Terwijl ik aan het pijpen ben, voel ik opnieuw glijmiddel over mijn anus en voel ik een pik tegen mijn anus aan duwen. Ik ontspan me zoveel mogelijk, maar laat toch een kreet als hij in mij zit en mij stevig gaat neuken.

Mijn dominanten lopen langs ons heen en filmen en maken foto's. Als de mannen klaar zijn gekomen en hun zaad over mij heen hebben gespoten, nemen ze afscheid. Als de deur weer dicht is, worden mijn boeien en blinddoek afgedaan en sta ik besmeurd met sperma na te genieten van de foto's en filmpjes. Wat is het toch heerlijk om een slaafje te mogen zijn!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen