Prinses Kimberley

Ingezonden door Peter

30 mei

Om 22.26 appte ze voor het eerst. Ze verontschuldigde zich omdat ze me wakker maakte. Al gauw bleek dat ze nog ooit van femdom gehoord had. Ik legde het haar uit en ik merkte al snel dat ze van nature dominant was. Een uur later moest ik haar met Prinses Kimberley aanspreken en eiste ze dat ik alle contacten met anderen verbrak. Laat in de ochtend vroeg ik haar of ik mocht gaan slapen. 'Nee', zei ze, 'Ik ben nog niet klaar met je.'

Iets later moest ik haar mijn schema voor de volgende dag geven. Ik moest me melden als ik uit huis ging, als ik op mijn werk aankwam, als ik met pauze ging, als ik terugkwam van pauze, als ik naar huis ging en weer thuis aankwam. Toen pas gaf ze mij toestemming om te gaan slapen. Ik ging slapen, maar ik ben nog nooit zo stijf geweest.

 

31 mei

Ik meldde me keurig aan en af op de momenten die zij aangaf. Die avond in bed appten we weer wat langer. Zij sprak me nu aan met 'slaaf' en ik haar met 'Meesteres'. Zij gaf aan dat zij genoot van haar macht en het domineren. Ze was weliswaar dominant van karakter, maar dit had ze nog nooit meegemaakt. Na een tijdje eiste ze een profielfoto. Ik ben niet zo handig met de nieuwe telefoon, dus het ging moeizaam. Ze werd boos en eiste elke keer een andere foto.

Uiteindelijk moest ik naar beneden om mijn dochter te vragen een foto van me te maken. Ik bedacht een excuus en na de nodige pogingen was ze eindelijk tevreden. Toen ze me opdracht gaf om te gaan slapen, vertelde ik haar eerlijk dat ik opgewonden was. 'Laat zien', beval ze me. 'Ga filmen'. Ik trok mijn onderbroek uit en lag nu naakt in bed. Ik filmde mijn stijve lul. 'Ga jezelf aftrekken! Nu!' Ik gehoorzaamde direct en kwam na een paar seconden klaar. 'Goed zo slaafje. Je mag nu gaan slapen.'

 

1 en 2 juni

Ze stelde me veel vragen. Ze wilde van alles weten over femdom, SM, kuisheidsgordels, strapons, mijn ervaringen tot nu toe etc. De verhalen over mijn ervaringen maakten mij opgewonden. Ik mocht klaarkomen, maar ze zei er iets bij: 'Je moet in het vervolg toestemming vragen om klaar te komen. Je mag dat niet meer zelf beslissen.' Ik zei natuurlijk ja en kwam heerlijk klaar voor ze me weer naar bed stuurde.

 

3 juni

De eerste ontmoeting. Ik haalde haar op in Zuidoost. Ik was zenuwachtig, maar toen ik haar zag was ik verkocht. Wat was ze mooi! Ik hield de deur voor haar open en moest ook haar gordel vastmaken. We gingen in Amstelveen lunchen. We praatten over van alles en nog wat. Ze deed geheimzinnig over een aantal zaken, maar ik was verkocht. Wat een geweldige vrouw! We gingen winkelen in Amstelveen. In een winkel moest ik haar helpen met het passen van slippers.

Op mijn knieën deed ik de slippers aan. 'Kus mijn voet', zei ze plotseling. Ik raakte even in paniek maar aarzelde geen moment en snel drukte ik een kus op haar prachtige voet. 'De andere ook', zei ze en ze stak haar andere voet uit. Ik kuste ook de andere voet van mijn Godin. Toen ik mocht opstaan, keek ze me glimlachend aan. Ze was blij met mijn vertoon van verering. Ik keek snel rond. Iets verderop stond een meisje dat mij meewarig aankeek.

We gingen weg. Bij de Amsterdamse poort liet ze me stoppen. 'Hier hebben ze die winkel ook. Je gaat ze hier voor me ruilen.' Ze bleef in de auto zitten, terwijl ik de winkel zocht en de schoenen ruilde. Terug bij de auto stuurde ze me nog een keer weg om wat te drinken te halen. In de auto dronk ze het op en keek me blij aan. 'Ik vind het heerlijk dat je alles voor mij doet.' Ik smolt en reed haar naar huis. Op een parkeerplek liet ze me stoppen. 

'Ik heb gedronken en nu moet ik plassen.' Ze wachtte even toen er iemand voorbij kwam. Daarna trok ze me aan mijn haar opzij tot ik half op de voorste stoelen lag. Ze trok haar broek uit en ging bovenop mijn gezicht zitten. Ik had nog nooit plas gedronken. Ik had zelfs weleens geweigerd toen een Meesteres het wilde, maar nu deed ik gewoon mijn mond open. Haar kutje sloot zich om mijn mond. Het was te donker om iets te zien.

De eerst straal drong mijn mond binnen. Het was vies, maar ik merkte het niet eens. Gulzig dronk ik de godendrank op. Soms ging ze te snel en stikte ik bijna. 'Goed doen', was haar bevel. Ze stopte even, maar ging toen verder. Even later trok ze haar broek weer omhoog en zat naast me alsof er niets gebeurd was. 'App me als je thuis bent.'

Met die woorden verliet ze de auto. Trillend over wat er net gebeurd was, bleef ik nog even zitten. Ik was nog ooit in mijn leven zo vernederd. Nog nooit had iemand zoveel macht over mij gehad. Ik was zielsgelukkig.

 

4 juni

Ik moest al mijn accounts van BDSM-zaken en relatieplanet verwijderen. Ook moest ik haar de wachtwoorden van mijn e-mail geven. Ze was daar heel duidelijk in. 'Ik wil niet dat anderen contact met je opnemen, want je bent van mij. Is dat duidelijk?' Natuurlijk zei ik ja. Daarna moest ik mijn ballen en pik afbinden en gaan slapen. Natuurlijk moest ik foto's maken en opsturen. 'Ik heb je om mijn vingers gewonden', zei ze. Ze wist nog niet half hoe erg. Ik sliep al toen ze weer appte. 'Trek jezelf af en als je klaarkomt roep je mijn naam. Film alles.' Slaperig ging mijn hand naar mijn stijve pik en ik begon te rukken. Ik riep haar naam toen ik klaarkwam. Ik mocht mezelf schoonmaken, het touw mocht er af en ik moest weer gaan slapen.

 

5 juni

We praatteen over koetjes en kalfjes en ik vroeg naar haar woonsituatie. Ze was niet heel duidelijk, dus stelde ik meer vragen. Plotseling werd ze boos. 'Je gaat nu onder de douche met koud water.' Ik haastte me naar de douche. 'Voor tien fucking minuten ga je eronder staan en ik wil dat je het filmt als bewijs.' Het was koud en vreselijk. Het filmen ging een paar keer mis. Ze was streng en dan moest het gewoon opnieuw.

Dit was echt niet leuk, maar het kwam geen moment bij me op om te weigeren. Uiteindelijk was ze tevreden en mocht ik mezelf afdrogen. 'Ik had gehoopt dat ik zelf dit met je gedaan had en dat het winters weer was.' Ik mocht me niet aftrekken die avond. Ze vertelde hoe ze had genoten van haar macht. 'Hey ik ben boos en dit op afstand te doen is powerfull.'

 

6 juni

Ik was wat moe, want de afgelopen nachten had ik weinig geslapen. We appten tot diep in de nacht. Ik was ook een beetje verkouden. Die douche was echt koud gisteren. Ze had geen medelijden toen ik me die ochtend meldde. 'Zolang jij niet luistert ,krijg je straf, klaar. Jij bent mijn slaaf en niks anders dus je moet luisteren.' Natuurlijk zei ik dat ze gelijk had en dat ik zo blij met haar was. Ik meende het ook. Ik was gelukkig.

Ze bleef streng over mijn dagindeling. Ik moest exact doorgeven wat ik de hele dag deed. Ik voelde voortdurend haar controle. Zelfs als ik boodschappen ging doen, moest ik exact doorgeven wat ik kocht. Ik vroeg haar waarom ze me zoveel controleerde of het haar een kick gaf. 'Jazeker, ik vind dat heel fijn en kick erop om de macht te hebben over jou.' Die avond appten we weer.

Ze vroeg me wat ik aan het doen was. Ik vertelde haar dat ik op haar bevelen wachtte. 'Hmmmm heb je wasknijpers thuis?' Ik moest even zoeken, maar toen vond ik ze. 'Ik wil dat je je helemaal uitkleed en je penis, oren boven oogleden en tepels met knijpers versiert.' Ik stuurde haar een filmpje. 'Je ballen ook.' Ik gehoorzaamde. 'Filmen en dit een haf uur volhouden.' Het begon pijn te doen. Na een tijdje vroeg ik haar of ze hier opgewonden van raakte. 

'Nee dat niet, maar wel trots dat ik dit mag bepalen voor iemand. Niet een klein kind, maar een grote, volwassen man die ook nog eens ouder dan mij is.' Het begon steeds meer pijn te doen. Ik smeekte of ze er af mochten, maar ze was onverbiddelijk. Ik moest door nog dertig minuten blijven staan. Het eraf halen deed nog veel meer pijn. Ik mocht niet klaarkomen toen ik er om vroeg. 'Ik vind het fijn om streng te zijn, jou te domineren en te kleineren en te vernederen.'

 

7  juni

We spraken uitgebreid over haar situatie. Ze was op zoek naar werk en haar huisvesting was ook niet optimaal. Dat laatste is mijn vak, dus ik wist dat ik haar hiermee kon helpen. Die middag bracht ik haar en een tante ergens naartoe. Het verbaasde me dat ze mij aan haar tante liet zien. We gedroegen onszelf neutraal en ik geloof dat haar tante niets in de gaten had. Toen ik haar thuis afzette gingen we nog een stukje wandelen.

Op een verlaten stukje beef ze staan en moest ik knielen. 'Voor jou is het vernederend en voor mij geeft het een machtsgevoel. Ik voel me heel hoog tegenover jou.' Ze sloeg me in mijn gezicht en ik moest haar voeten kussen.

 

8 juni

Ik moest haar ophalen uit Diemen en naar huis brengen. In de auto moest ik haar voeten likken. Ze was niet gauw tevreden en liet me meerdere keren haar voeten in mijn mond nemen. Ik most ze kussen en alle tenen in mijn mond nemen. Ze pakte mijn telefoon en checkte al mijn apps en gesprekken. Pas toen ze er zeker van was dat ik geen contact had met andere vrouwen kreeg ik hem terug.

 

9 juni

In de middag gingen we naar een kleermaker. Ze had een scheur in haar broek. Ik mocht tijdens het wandelen een arm om haar heen slaan. Het voelde geweldig. Daarna gingen we naar de Gaaspersplas. Ze is leuk, blij en vrolijk. We gingen op de grond zitten en zij kwam op mijn schoot zitten om niet vies te worden. Ik kuste haar zachtjes op haar hoofd. Zij straalde van geluk. Ik voelde me geweldig. Daarna moest ik talloze foto’s van haar maken.

Ze is zo mooi. Ik voelde me geweldig. Eindelijk kwam ze diezelfde avond bij mij thuis. Ik haalde haar thuis op.Ze klaagde over een plekje op haar gezicht. Bij mij thuis beval ze mij de spullen te pakken. Ik had haar eerder verteld dat ik een tas vol met SM-spullen had. Ze zei er meteen bij dat ik me moest uitkleden. Beneden moet ik alles uit de tas halen. Een paar dingen kende ze niet. De kuisheidsgordel was voor haar onbekend.

Uiteindelijk koos ze ervoor dat ik mijn jurk, beha en damesslipje aantrok. De pruik zette ze zelf op mijn hoofd. Ik moest voor haar knielen en haar voeten kussen. Ze sloeg me met de zweep op mijn billen. Toen moest ik voor haar gaan staan dansen, terwijl ik met mezelf speelde. Op haar bevel kwam ik klaar. Ik moest me uitkleden en het sperma over mijn lichaam smeren. 

Later moest ik me douchen onder haar toezicht en mocht ik beneden op de bank gaan liggen. Zij zat achter me en klemde mijn hoofd tussen haar dijen. De volgende dag toen we appten gaf ze toe dat ze geen idee had wat ze aan moest met de spullen in haar tas. Ze had zomaar haar instinct gevolgd. Ze had van haar macht genoten. Ze vroeg naar websites met informatie en ik gaf haar een paar tips.

Ze vroeg me wat SM precies betekende. Ik was steeds meer onder de indruk van haar. Twee weken geleden had ze nog nooit van BDSM gehoord en nu domineerde ze mij volledig op een hele aparte manier.

 

12 juni

Ergens voorbij middernacht mocht ik naar bed, Ze zei dat ik niet mocht klaarkomen. Je hebt straf zei ze. Toen ik vroeg waarom ze ze: 'Gewoon, omdat ik jou graag wil straffen.' De dag verliep normaal. Ik meldde keurig wat ik deed en zij controleerde een paar keer. In de middag appte ze dat ze mij over mijn grenzen wilde halen. Ze zei er bij dat ik ook vandaag niet mocht klaarkomen.

 

13 juni

Ze zei dat ik haar bezit ben en gaf me de opdracht haar CV en sollicitatiebrief in orde te maken. Zij controleerde mijn trainingstijden, want ook die wil ze in beeld hebben. We praatten veel over persoonlijke zaken, zoals haar werk waar ze een burn out heeft gehad. We liepen die avond laat weer naar de Gaasperplas. Nu gingen we iets verderop zitten waar er een klein strandje is. Toen we er waren ging ze op een bankje zitten om te eten.

'Waar heb je mijn drinken?' vroeg ze me. 'Het zit niet in de tas waar ik het had ingestopt. Ga terug naar de auto om het te halen.' Ik haastte me terug naar de auto en kwam snel terug met haar drinken. Later hoorde ik het dat ze het expres in de auto had gelaten om mij heen en weer te sturen. Terwijl zij at, werkte ik op de laptop aan haar sollicitatiebrief. Toen ze klaar was met eten en ik met de brief moest ik de laptop opbergen.  

'Kleed jezelf uit', zei ze. Ik keek haar verschrikt aan en keek in paniek om me heen. 'Wat? Hier? Het is bijna donker en er kunnen mensen komen.' 'Nu uitkleden en het water in.' Ik aarzelde geen moment en gehoorzaamde. Ik liep voorzichtig het water in. Het was koud. Zij filmde alles. 'Zwemmen naar het eiland toe en dan weer terug.'

Ik liep voorzichtig verder, want het was nog best ondiep. 'Hallo ,wat zeg ik? Nu zwemmen!' Ik liet me zakken en probeerde in het ondiepe water te zwemmen. Vlakbij het eiland waren er allemaal stenen en daarom mocht ik terugzwemmen. Toen ik terug was, zei ze: 'Nog een keer heen en terug.' Ik zwom weer heen en weer en zette op de terugweg koers naar het strandje, waar ik makkelijk het water uit kon, maar dat zinde haar niet. 

'Hier naar boven', zei ze. Ze torende boven me uit op een hoger gelegen stukje grasveld. Ik klauterde naar boven. 'Nu aankleden.' Ik kroop naar mijn kleren. Ik had het koud en rilde. Ik moest mezelf afdrogen met mijn t-shirt en alleen mijn jas aantrekken. Zij filmde me toen ik naakt voor haar stond en me aankleedde. Halverwege het aankleden moest ik nog wat drinken, hoewel ik eigenlijk niet wilde. Daarna gingen we terug naar de auto.

Zij filmde de hele weg, terwijl ik rillend voor haar liep. Aan het einde filmde ze zichzelf. 'Ik ben de Meesteres en jij moet doen wat ik zeg.' Ik heb mezelf nog nooit zo vernederd en machteloos gevoeld. En nog nooit zo gelukkig. Ik ben van haar.

 

14 juni

Zij stuurde me het filmpje van de Gaasperplas. Ik bekeek hem tientallen keren. Ook nu nog kijk ik hem regelmatig. De volledige macht die zij heeft is zo verschrikkelijk mooi.

 

15 juni

Ik moest haar neef en haar naar Rotterdam brengen. Halverwege de reis legde ze haar voeten op mijn schoot. In de spiegel zag ik hoe haar neef grote ogen op zette, maar hij zei niks. In Rotterdam bezochten we een oom en gingen we daarna wandelen. Ze leefde zich uit in een speeltuin. Ik moest haar op mijn rug van het ene toestel naar het andere dragen. Ze lachte. Ze is vrolijk en ik ben gelukkig nu ik haar zo blij zie. Ze is geweldig en ik ben hopeloos verliefd.

 

17 juni

Ze was boos. Zij wilde iets van de Kruidvat hebben. Ik probeerde haar uit te leggen dat we al veel teveel geld hebben uitgegeven deze maand, maar ze wilde er niets van weten. Als ik het niet koop wil ze niets meer met mij te maken hebben.

 

19 juni

Eindelijk is er weer contact na op 18 juni continu smeekbedes verstuurd te hebben. Ik probeerde te polsen hoe zij tegenover een relatie staat. Zij bleef vaag. Ze wil alleen meesteres zijn. Ik hielp haar met een aantal administratieve zaken. Er was geen enkele dominantie en ze zei dat ze niet meer mijn Meesteres is, maar ze wilde wel mee naar het strand.

We hebben een hele gezellige middag aan het strand gehad en praatten over van alles. Die avond gaf ze me weer bevelen ik moest de wachtwoorden van mijn e-mails geven en toestemming krijgen om te gaan slapen.

 

20 juni 

Ik werd wakker met een stijve en mocht niet meer naar het strand. Zij dreigde voor straf mijn autosleutels in beslag te nemen. Ik weet dat ze er toe in staat is en was bang. Uiteindelijk mocht ik toch naar het strand en nog mooier: ze ging mee. Het was minder weer en rustig op het strand. Ze zocht een rustig plekje uit op het strand. Ik doezelde na een tijdje in, want ik heb een slaaptekort. Ik werd wakker door een heftige pijn. Zij stond bovenop me en liep over me heen.

Daarna ging ze chips eten. Ze gooide er een paar naar mij toe die ik alleen met mijn mond mocht pakken. Ik kreeg best wat zand binnen. Ze stuurde me met alleen mijn onderbroek aan het water in. Daar moest ik hem uittrekken en als bewijs naar haar zwaaien. Toen ik terugkwam, was ze niet tevreden en stuurde ze me nog een keer terug. Daarna mocht ik gaan liggen. Ze zat naast me. Ze gooide zand over me heen en kneep in mijn tepels en mijn ballen.

Ik genoot met volle teugen. Na afloop zei ze dat ze heel blij met macht is. 'Je bent mijn speeltje. Ik ben zo trots dat ik jou zo ver heb gekregen tot nu toe.'

 

21 juni

Ze verbood me weer naar het stand te gaan.

 

22 juni

Ik had last van een blessure en lag gekluisterd op de bank. Ik kon niets doen.

 

24 juni

Ik kon nog steeds niets, maar zij drong erop aan dat ik naar de Kruidvat zou gaan. Het bestelde item was binnen en zij had er haast mee. Ik strompelde met behulp van mijn fiets naar de Kruidvat en haalde het voor haar op.

 

25 juni

Haar neef gaat de volgende dag terug naar Suriname en moest van diverse mensen afscheid nemen. Ondanks dat ik nog niet helemaal hersteld ben, moest ik als chauffeur fungeren.

 

26 juni

Mijn blessure is verergerd en ik kon even niets.

 

29 juni

Ze deed een spraakoproep met beeld. Wat heerlijk. Ik zag haar weer en we praatten een tijdje met elkaar.

 

30 juni

Ik probeerde nogmaals te polsen hoe zij tegen een relatie aankijkt. Ze hield zich erg op de vlakte. Ze wilde alleen Meesteres zijn en mij voor haar gemak hebben. Ze was ook boos, omdat ik nog niet zeker wist of ik haar naar een feest kon brengen.

 

1 juli

Ik bracht haar en een huisgenoot naar een feest en haalde ze later weer op. Per ongeluk noemde ik haar tweemaal Meesteres, zodat haar vriendin vreemd opkeek. Zij praatte het recht.

 

3 juli

We kenden elkaar precies een maand en ik had er op aangedrongen het te vieren. Zij gaf weinig respons en leek het niet belangrijk te vinden. Ze zei ook dat ze moe was en niet veel tijd aan me kon besteden. Ik mocht haar uiteindelijk in Duivendrecht ophalen. Ik gaf haar een prachtige bos bloemen. Op weg naar haar huis werd ze plotseling boos, omdat ik iets achterin de auto had liggen, tegen haar afspraak in. Ze sloeg me hard in mijn gezicht en ik moest de auto stoppen.

Ze ging helemaal uit haar dak en sloeg er woedend op los. Uiteindelijk gaf ze mij het bevel naar haar huis te rennen en weer terug. We waren nog ruim anderhalve kilometer van haar huis, dus ik stapte uit en rende heen en weer. Daarna bracht ik haar naar huis. Op de parkeerplaats was ze nog steeds woedend en kneep ze woedend ongecontroleerd hard in mijn ballen. Ik was doodsbang. Als ze is uitgestapt, tril ik nog een tijdje na.

 

4 juli

Ze meldde dat ze ervan geniet om mij te pijnigen. 'Je hoeft het niet leuk te vinden, maar ik wel. Hoe minder leuk je het vindt hoe leuker ik het zelf vind.'

 

5 juli

We appten ik mocht niet naar bed. Voordat ik uiteindelijk ging slapen, moest ik eerst tien minuten naakt de trap op en neer rennen.

 

6 juli

We gingen naar Amstelveen. We parkeerden de auto en ik ging betalen. Ik stopte mijn pasje in de automaat. Ze vroeg me om mijn pincode en ik kon niet tegen haar op. Ik gaf haar de pincode en zij toetste hem in. Later appte ze me hoe geweldig ze het vond dat ze zoveel macht heeft dat ik zelf mijn pincode aan haar gaf.

 

7 juli

Ik moest naar een afscheid van een collega na mijnwerk. Ik kon daar echt niet onderuit. Ik had heel lang met die collega samengewerkt. Ze wilde dat ik slippers voor haar ging halen bij de Kalvertoren. Ik probeerde uit te leggen dat ik het vandaag niet ging halen, maar zij accepteerde het niet. Ze was woedend.

 

8 juli

Ik moest haar bij Muiderpoort ophalen. Daarna twee tantes ophalen die ik moest chaufferen. Eén van de tantes lijkt ook dominant te zijn, maar er gebeurde niets. Die avond hadden we bij mij thuis afgesproken. Ik merkte dat ze niet enthousiast was. Ze werd weer boos om iets onbelangrijks. Bij mij brak er iets. Ik stelde een denkpauze voor, maar zij ging volledig door het lint. Ik maakte er definitief een einde aan.

 

Epiloog

Was ik een slechte slaaf? Had ik gewoon aan al haar eisen moeten voldoen? Ik denk dat ik het had gedaan als ik haar volledig vertrouwd had. Als ik had geweten had dat zij ook volledig voor mij wilde gaan en het niet deed voor het geld. Als ik twijfels voel, kan ik me niet volledig overgeven. Hoe graag ik dat ook zou willen. De twijfels die ik had: zij gebruikte twee verschillende namen en als ik daar naar vroeg werd ze boos. Ik weet nog niet wat haar echte naam was.

Ik mocht ook niet bij haar thuis komen. Familieleden heb ik ontmoet, maar haar huis heb ik nooit gezien. De reden heeft ze gezegd, maar die klonk ongeloofwaardig. Ze vroeg me ook om geld. Veel geld. In zes weken tijd vroeg ze op verschillende manieren, voor verschillende doelen ruim € 1.000,- Dan heb ik nog een aantal malen op de rem getrapt. Zelfs toen ik het uitmaakte eiste ze nog € 160,- voor schoenen.

Ze had ook die ongecontroleerde boosheid. Om de raarste redenen ging ze helemaal door het lint. Natuurlijk heeft ze het recht mij te slaan te straffen en dergelijk, maar ongecontroleerd erop los slaan met alle mogelijke gezondheids-problemen als risico? Dat ging me te ver en dus is het afgelopen. Het rare is dat ik ondanks alles gelukkig was en ben ik blij dat ik dit meegemaakt heb.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3 sterren
4 stemmen