Drie bi mannen

Ingezonden door Turkse heer

Op een vrijdagavond zat ik weer eens net na 17.00 uur op de chat. Het was die dag best druk op mijn standaard chatsite. Helaas had ik weinig interesse kunnen wekken bij anderen. Na een klein kwartier chatten, zag ik een oude bekende van mij inloggen. Hij was niet alleen een leuke chat vriend, ik had hem namelijk ook een keer mogen ontmoeten. Henk is tweeënvijftig jaar oud en een bi-top die vaak seksfeesten, orgies en dergelijke organiseert. Op een van die orgies ben ik een keer langs geweest.

Toen ik bij zijn huis aankwam, zag ik dat er al een paar vrienden en vriendinnen bij hem aanwezig waren. Sommigen waren al wap van de gebruikte middelen. Ze waren ieder in hun eigen wereld. Die dag had ik vooral met Henk lekker gezellig kunnen kletsen, maar ik kon maar niet in de stemming komen om mezelf aan te sluiten bij de rest van de groep. Blijkbaar was deze manier van daten met een grote groep onbekenden voor mij niet zo boeiend of was mijn aanwezigheid voor de rest niet zo interessant.

Na een uurtje of anderhalf nam ik afscheid van Henk en we hoopten elkaar later in een andere setting te treffen. Toen ik die vrijdagavond Henk op chat zag, dacht ik die wil vast weer gezellig met me chatten. Hij was een aardige kerel waar je ook leuk mee kon chatten, mits hij alleen op de chat was en geen andere intenties en plannen had. Helaas was Henk die avond niet in de mood om te chatten. Hij wilde gewoon een date. Niet om perse seks te hebben, maar gewoon om thuis bij hem te chillen en te kletsen.

Bovendien was hij niet alleen. Een vriend van hem, Brian, was bij hem op bezoek. Henk zei tegen mij: 'Als je wilt, mag je komen. Dan kunnen we hier kletsen in plaats van op de chat.' Ik vertelde tegen Henk dat ik het best leuk zou vinden om hem weer eens te ontmoeten. Ik had alleen geen zin om tussen al die drukke vrienden van hem de onbekende uit te hangen. Henk was vandaag direct en duidelijk. Hij schreef dat hij vandaag niet van plan was om veel vrienden uit te nodigen. Als ik zou komen dan zou hij verder niemand uitnodigen. 

Hij gaf me zijn telefoonnummer en vroeg of ik hem wilde bellen als ik langs wilde komen. Ik weet niet wat mij toen bezielde, maar ik belde meteen het nummer dat Henk opgaf. En ja hoor, de telefoon werd opgenomen. Ik hoorde aan de andere kant de stem van een jonge gast. Het was Brian die opnam. Hij maakte duidelijk dat ze met zijn tweeën waren, dat ik welkom was en er verder niemand zou komen. Hij gaf de telefoon aan Henk. Henk vertelde hetzelfde verhaal en vroeg of ik echt serieus was en zo ja, wanneer ik bij ze kon zijn.

Ik zei tegen Henk: 'Als we nu ophangen, stap ik gelijk in mijn auto en ben ik over een kleine drie kwartier bij jullie.' Henk zei: 'Dat is goed, jongen. Dan zien we je zo. Ik ben niet thuis, maar op de haven in mijn boot. Kom je daarheen? Ik verstuur zo het adres. Laat ons weten als je er bent dan halen we je op.' Zo gezegd, zo gedaan. Na ons telefoongesprek ben ik meteen mijn auto ingestapt en veertig minuten later was ik op de afgesproken plek. Ik belde ze op, zodat ze me op konden komen halen. Toen ik belde, nam wederom Brian de telefoon op.

Hij zei dat ze me zo zouden zien. Ik parkeerde mijn auto en twee minuten later zag ik Henk en Brian met de hond verschijnen. Ze waren blijkbaar net de hond aan het uitlaten. Ik herken Henk meteen. Hij zag er nog hetzelfde uit als een paar jaar terug. Brian was een jonge, blonde stoot met een fit lichaam. Je zou echt niet zeggen dat die al vijfentwintig was. We liepen samen naar de boot van Henk. Onderweg zei Henk dat hij heel blij is dat ik wilde komen. Eenmaal binnen in de boot vroeg Brian of ik cola lust, terwijl Henk voor mij een zitplaats vrijmaakte. 

Terwijl Brian mij een cola aangaf, vroeg hij ook of ik een pilletje wilde. Ik wees het netjes af. Brian excuseerde zich en vroeg of ik het erg vond als hij zijn kleren uit zou trekken. Ik keek Henk met een verbaasde blik aan. Henk zei dat Brian voordat ze de hond gingen uitlaten een XTC-pilletje had genomen. Hij had het dus een beetje warm en wilde door zijn kleren uit te trekken een beetje afkoelen. Ik zei dat Brian zelf moet weten wat hij wil doen en dat hij gewoon zichzelf moest zijn. Henk kwam naast mij zitten, terwijl de halfnaakte Brian, die nu alleen zijn boxer nog aan had, tegenover mij ging zitten. 

Henk en ik keken elkaar aan en moesten glimlachen. Henk brak het ijs en zei: 'Echt leuk dat je er bent. Hoe is het verder met je?' Ons gesprek ging over ons werk en wat we de laatste tijd allemaal hebben uitgespookt sinds we elkaar hebben ontmoet. Intussen stelde hij Brian aan mij voor. Tijdens de kennismaking met Brian vroeg hij me wederom of ik een pilltje wilde. Weer wees ik hem lief af en zei dat ik er misschien later eentje nam. Ik vroeg hem naar de relatie tussen hem en Brian. Brian ging naar de wc. Henk vertelde dat hij en Brian elkaar ook via de site hebben ontmoet.

Wat bijzonder aan hen was, is het feit dat Henk de eerste ervaring van Brian met een man was. Ze hadden elkaar een paar maanden geleden voor het eerst getroffen en Brian heeft blijkbaar geen andere mannelijke contacten gehad dan Henk. Blijkbaar vond Brian die grote groepen ook niets. Toen Brian terugkwam van de wc vroeg hij aan Henk of we niet in de slaapkamer verder konden kletsen. Henk keek mij aan en zei dat we inderdaad beter in de slaapkamer verder konden kletsen. Brian kreeg het warmer en voelde de pil wel een beetje binnen komen.

Ik stemde in en vroeg aan Brian of ik ook een pilletje mocht. Henk zei gelijk dat hij er ook een wilde. Brian haalde snel twee pillen, gaf ze aan ons en liep de slaapkamer in. Hij stopte zich helemaal in onder het deken. Henk vertelde me dat Brian een rustige, leuke jongen is. Hij is in eerste instantie altijd verlegen en heeft tijd nodig om los te komen. Als hij zich maar vermaakt en het gezellig heeft, vind ik het best. Gelijk nadat we de pillen in hebben genomen, gingen we ook de slaapkamer in. Henk kleedde zich uit en ik ook.

In tegenstelling tot Henk hield ik mijn boxer wel aan. Henk ging voor mij op het bed liggen en zei tegen mij: 'Kom maar op, knul. Ga maar tussen ons in liggen.' Ik stapte over Henk heen en ging over het dekbed heen liggen waar Brian al onder lag. Henk was de meest ervaren persoon onder ons. Hij vroeg me naar mijn ervaringen en dates. Hij was nieuwsgierig geworden naar wat ik allemaal heb gedaan. Ik vertelde Henk en Brian over mijn ervaringen met een bi-stel, maar ook over mijn ervaring met travo Inge.

Op de chat had ik destijds Henk wel een en ander over deze dates verteld, maar voor Brian was het nieuw. Hij vond mijn date met travo Inge wel interessant en stelde er vragen over. Ik vertelde hem dat ik ervan genoot en dat Inge een lieve, leuke dame met een joekel was. Brian vroeg of een travo meer als een man of vrouw aanvoelde. 'Voor mij meer als man', zei ik. Henk was aan het lachen. We vroegen wat er aan de hand was en wat hij zo grappig vond. 'Nou ja, ik vind het leuk en tegelijkertijd grappig dat jullie over jullie date- en sekservaringen met mannen praten, terwijl jullie beiden een vrouw hebben.

Ik vind het tof dat jullie hier bij mij zijn om met en van elkaar te genieten, terwijl jullie vrouwen nu thuis zijn en van niets weten.' Brian en ik keken elkaar aan. Henk wist natuurlijk iets meer over onze privé situatie dan Brian en ik van elkaar wisten. Brians vrouw had hem vandaag bij Henk afgezet. Ze wist dat ze vrienden waren, maar niet hoever hun vriendschap ging. Op dat moment werden Brian en ik wat opener en stelden elkaar wat persoonlijke vragen. We lieten elkaar zelfs foto's van onze vrouwen zien. Dit gebeurde omdat ik toevallig op dat moment een app kreeg die ik wilde beantwoorden.

Brian vroeg plagend of die van mijn vrouw was. Ik zei van niet en liet spontaan een foto van ons samen zien. Ook Brian liet een foto zien. Henk zei dat we de telefoons weg moesten doen. Met een lach zei Henk: 'Jullie zijn nu hier voor mij, dus laten we gewoon gezellig doorgaan met wat we deden.' We deden eigenlijk nog niet veel. We waren gewoon gezellig aan het kletsen. Brian vroeg op dat moment aan Henk of Henk hem wilde masseren. Blijkbaar was de pil bij Brian al goed binnengekomen, want hij had het al veel eerder dan ons ingenomen. Brian ging op zijn buik liggen.

Henk en ik ruilden van plaats, want ik lag tussen deze twee heren in en op die manier kon Henk Brian natuurlijk niet masseren. Henk en ik praatten verder over mijn date ervaringen van vroeger. Althans over mijn dates nadat ik Henk jaren geleden had getroffen. Brian genoot van de massage. Henk en ik merkten dat ik steeds sneller en makkelijker ging praten over seks en andere intieme onderwerpen. De pil begon blijkbaar ook bij mij binnen te komen. Het ging bij mij natuurlijk veel sneller dan bij Brian, omdat hij vergeleken met mij een ervaren wapper is.

Volgens Henk is Brian ook het rustigere type. Henk stelde voor om mij te masseren, zodat hij me kon kalmeren. Ik kon dan rustig genieten van de strelingen en de massage die ik zou krijgen. In de ogen van Brian zag ik dat hij het niet leuk vond aangezien hij intens genoot van de aanrakingen van Henk, maar hij stemde in. Dit keer ging ik midden op bed op mijn buik liggen met mijn gezicht richting Brian. Mijn hoofd lag haast tegen de dijen van Brian. Henk ging bij mijn benen zitten en begon me te masseren. Ik zag op dat moment dat Brian zijn ogen sloot en genoot van het moment.

Henk fluisterde tegen me dat hij nu wap was en genoot van het geile, warme en intense gevoel. Terwijl Henk mij masseerde, streelde ik de benen van Brian. Blijkbaar vond hij dat wel lekker, want hij reageerde niet. Hij keek zelfs niets eens wie aan hem zat. Hij had ongetwijfeld wel een vermoeden. Hij zat in een flow en genoot gewoon van het moment. Terwijl Henk met zijn handen mijn hele lichaam aanraakte, vergat hij ook mijn billen niet. Mijn kleine billen werden goed verwend.

In een mum van tijd ontdeed Henk mij van mijn boxer en al strelend had hij in mijn billen geknepen en lichtjes zijn vinger in mijn anus gestopt. Ik genoot van Henk en zijn warme, grote handen. Ik kreunde iets meer dan voorheen en wiebelde met mijn billen van links naar rechts. Ik voelde de grote vingers van Henk goed in mij. Brian merkte dat ik iets luider en actiever bezig was door mijn gekreun. Hij opende zijn ogen en keek even toe hoe Henk met me bezig was. Brian greep in. 'Henk, maak die jongen niet bang.' Ik vond het heel tof dat Brian voor mij opkwam.

Hij dacht dat ik er waarschijnlijk nog niet echt klaar en open was voor meer actie bij mijn kont. Brian was blijkbaar in de stemming of wilde meer aandacht, want hij vroeg spontaan aan Henk: 'Henk, wil je mij pijpen?' Henk was blijkbaar verrast op de manier waarop Brian weer in onze wereld terug kwam. Ik zelf was op dat moment ook goed geil geworden en genoot van het wap gevoel. Ik wilde eigenlijk niet dat Henk zou stoppen met de massage. Ik keek recht in de ogen van Brian en vroeg of hij het goed vond als ik hem zou pijpen. Brian reageerde met een lichte knik met zijn hoofd. 

Hoewel ik weinig ervaring met mannen had en ik niet op mannen viel, verlangde ik er wel naar om met Brian intiemer te zijn. Misschien omdat hij veel jonger dan ons was en net als ik verlegen en rustig was. Er was iets in hem wat mij naar hem trok. Vandaar dat ik vroeg of hij het goed vond om door mij gepijpt te worden. Zolang hij geen 'nee' zei, ging ik ervan uit dat het wel goed zou zijn. Ik keek naar zijn pik die net als Brian aan het slapen was. Ik probeerde een kleine halve meter naar voren te schuiven, zodat ik met mijn hoofd bij zijn kruis kon komen.

Henk, die op mijn billen zat, schoof met mij mee en bleef boven mij zitten om mij te strelen, te teasen en te pleasen. Zonder Brian aan te kijken, pakte ik zijn kleine paal en stopte hem zonder pardon in een keer in mijn mond. Sinds lange tijd had ik weer eens een pik in mijn mond. Hij was weliswaar slap en veel kleiner dan wat ik allemaal zag en voelde, maar hij was wel heel lekker en eentje waar ik veel meer naar verlangde dan voorheen. Ik ben geen meester pijper en probeerde hem diep in mijn mond te nemen. Het warme gevoel in mijn mond maakte me alleen maar geiler.

Brians paal werd steeds harder en groter. Henk was zo op mij gaan liggen, zodat hij goed kon zien wat ik allemaal met de pik van Brian deed. Henk hijgde en zoog aan mijn nek. Zijn warme adem maakte mij nog geiler waardoor ik sneller en dieper ging pijpen. Hoewel de paal van Brian niet zo groot was, moest ik wel bijna kokhalzen. Ik voelde op dat moment Henks knetterharde paal bij mijn bilnaad. Henk maakte neukbewegingen alsof hij probeerde om met zijn pik in mijn kont te komen. Dat liet ik niet toe.

Ik ging verder met het pijpen van Brian. Mijn andere hand zocht de paal van Henk om eraan te rukken, zodat hij niet meer zou proberen om zijn paal in mijn kont te steken. Toen ik eenmaal de paal van Henk in mijn handen had, begreep ik hoe groot zijn paal in werkelijkheid was. Hij had al eens verteld dat hij bovengemiddeld geschapen was, maar ik had het tot op dat moment nog niet echt door. Ik stopte met het pijpen van Brian en keerde me naar Henk toe om zijn grote paal te bewonderen. Ik gaf Henk een duw tegen zijn borsten en hij liet zich gewillig op het bed vallen.

Terwijl ik de grote paal van Henk aan het rukken was, keek ik Brian aan zei tegen hem dat deze stoute jongen iets stouts van plan was. Dacht hij nu echt dat die bij maar naar binnen zou kunnen? Op dat moment kwam Brian naast me zitten en nam de grote paal van Henk in zijn mond. Terwijl Brian Henk pijpte, vroeg ik hoeveel centimeter zijn pik precies lang is. Henk gaf aan dat hij twintig centimeter moest zijn. Brian stopte met pijpen, zwaaide met de pik van Henk van links naar rechts en maakte mij duidelijk dat ik hem ook eens moest pijpen.

Zoals altijd ging ik gretig op de paal af en maakte diepe en snelle halen waardoor ik bijna moest kokhalzen. Brian lachte me uit en zei dat ik rustig aan moest doen en moest genieten van het moment. Hij nam het weer van me over en liet zien hoe ik moest pijpen. Ik bewonderde de pijpsessie van Brian. Ik zag dat zijn pik weer slap was en zei tegen de twee heren: 'Genieten jullie maar even op deze manier. Ik ga even oefenen met de lekkere pik van Brian, zodat ik straks voor het grotere werk kan gaan.' We belanden in een driehoekshouding. Brian pijpte Henk en ik Brian, maar Henk pijpte niemand.

Hij greep zijn kans schoon om mijn billen te verwennen. Met een klein beetje glijmiddel op mijn billen ging hij op onderzoek uit om mijn billen rustig, maar diep te vingeren. Brians pik werd weer lekker stijf in mijn mond. Ik merkte dat Brian ervan genoot, maar niet met mij wilde spelen of wilde benaderen zoals ik dat wel bij hem deed. Ik maakte gebruik van de kans dat Brian ophield met het pijpen van Henks paal en recht naar mij keek. Ik stond op en ging recht voor Brian tussen zijn benen liggen om hem te rukken en te pijpen.

Henk ging wederom op mijn benen zitten om mij te masseren, te vingeren en te strelen. Rukkend en pijpend keek ik Brian aan. Ik probeerde hem uit te lokken en uit te dagen, zodat hij ook meer initiatief richting mij ging tonen. Zoals Henk mij eerder op de avond al had verteld, is en blijft Brian een leuke hete bink waar iedereen naar zou verlangen. Hijzelf beef ondertussen lekker rustig en chill genieten. Met een XTC-pilletje op werd ik wat losser en wilder. Brian is, net als ik, vooral bi is als hij een pilletje neemt. Hij kan er dan van genieten als hij begeerd en verwend wordt.

Ik dacht op een gegeven moment dat mijn Turkse achtergrond hem misschien een beetje in bedwang hield. Hoe vaak maak je mee dat een Turk bi is en graag met een andere pik wil spelen? Of hij dacht misschien dat ik een dominante Turkse gast was. Wat ik zeker niet ben. Ik ben juist onderdanig en preuts had ik willen zeggen, maar de XTC in mij zorgde ervoor dat ik nu niet preuts was. Mijn verlangen naar deze jonge, hete bink was nog nooit zo groot geweest als nu. Ik wilde zo graag van hem genieten. Ik stopte even met pijpen en ging Brian rukken.

Ik keek hem aan en vroeg of hij het lekker vond wat ik allemaal deed. Met een korte 'ja' en een knikje gaf hij aan dat hij het lekker vond. Ik had weer niet veel woorden uit zijn mond kunnen krijgen, terwijl we tijdens de kennismaking en voordat onze seks begon wel leuke en veel langere gesprekken hadden. Toen stelde ik hem de vraag die hij waarschijnlijk niet had verwacht. Ik was er inmiddels wel benieuwd naar geworden. Ik vroeg hem of hij het misschien raar vond dat ik Turks was en of hij daarom verlegen en teruggetrokken was.

Toen kwam het gesprek wel op gang, want hij dacht dat ik me beledigd of gekwetst voelde. Brian zei dat mijn achtergrond helemaal niet belangrijk was. Hij vond mij ook een aardige kerel. Op dat moment mengde Henk zich ook in ons gesprek. Henk was al die tijd met mij en mijn kont bezig geweest en genoot van mijn lichaam. Hij kende Brian natuurlijk beter dan ik en wilde waarschijnlijk dat de sfeer wat minder gespannen werd om te voorkomen dat Brian zou afhaken. Henk vertelde dat Brian tijdens zijn roes bi was, maar ondanks dat had hij meer tijd en ruimte nodig om los te komen.

Ik zei tegen Henk en Brian dat ik ook meer tijd nodig had. Dat ik niet op mannen viel, maar dat ik tijdens mijn roes graag wilde genieten met een leuke man en van zijn pik. Terwijl ik dat vertelde, was Henk alweer op mij gaan liggen en zoog en likte mijn nek wat mij gek en wilder maakte.  Zijn paal zocht ook mijn bilspleet. Henk was met neukbewegingen zichzelf aan het vermaken. Terwijl ik Brians pik eerst een lik gaf om vervolgens hem rustig te trekken, stelde ik mijn tweede bijzondere vraag van de avond.

'Ben ik soms de eerste Turkse gast of allochtoon waarmee je intiem bent?' Op dat moment ging ik Brian weer pijpen en keek hem al pijpend recht in zijn ogen. Brian vertelde me dat hij weinig contact had met mannen en alle ervaring die hij met mannen had, was met Henk en de paar vrienden die destijds op heeft seksfeest van Henk waren. Hij experimenteerde vooral met Henk. Dit maakte mij nog geiler. Ik ging  Brian snel en diep pijpen en haalde zijn pik uit mijn mond en zei dat ik blij was dat ik met en van hem mocht genieten. 'Doe gewoon je ding waar je jezelf fijn bij voelt.

Ik was gewoon nieuwsgierig naar je, omdat ik waarschijnlijk ongeveer in hetzelfde schuiltje zit als jij.' 'Maar je hebt dan toch wel Turkse buren, collega's of vrienden gehad toch?' Brian gaf aan dat hij eigenlijk nooit met Turkse mensen contact had. Hij had geen buren of collega's van Turkse komaf en op school waren er wel een paar, maar daar speelde hij dus blijkbaar weinig mee. Dit zorgde er allemaal voor dat ik nog meer belangstelling voor Brian kreeg. Op dat moment was Henk bijna mijn kont in gegaan. Iets waar ik geen rekening mee hield.

Ik schoof een stukje omhoog waardoor ik op de borst van Brian terechtkwam. Uit geilheid begon ik zijn tepels en borsten te likken en deed Henk met me mee. Henk verkende mijn kont met zijn grote paal. Wederom had Brian door dat Henk me maar al te graag wilde. Ik probeerde hem tegen te houden, zodat hij niet mijn kont zou doorboren. Brian vroeg op een sarcastische manier aan Henk of hij mij minder bang wilde maken. Hij zei dat hij me met zijn vingers moest verwennen en wat glijmiddel moest gebruiken met vingeren. Ik ging weer wat lager liggen, zodat mijn hoofd bij de pik van Brian lag.

Ik wilde zijn harde paal zo graag in mijn mond, want dat voelde lekker en warm aan. Ik vroeg aan Brian of Henk altijd zo wild was. 'Ging hij ook met jou zo tekeer?' Het antwoord dat Brian mij gaf, verraste me nog meer. Brian gaf aan dat hij nog niet was geneukt en dat hij ook niet geneukt wilde worden. Ik wist dat Henk ook bi-top was, dus nu begreep ik beter waarom Henk zo erg geïnteresseerd met mijn billen aan het spelen was. Toen viel het mij op dat ik degene was die met de palen van Brian en Henk speelde. Alhoewel Brian ook de paal van Henk had geproefd, had hij mij nog niet gepijpt.

Ondanks dat vond ik het heel leuk, gezellig en geil met ze. Ik was benieuwd geworden naar zijn ervaringen met andere mannen tijdens de feestjes die Henk organiseerde. Ik wist natuurlijk dat die feestje er soms wild aan toe gingen en ook dat er niet perse met iedereen wat gedaan hoefde te worden. Ik was benieuwd of Brian dan wel eens met een man van bil was gegaan. Brians antwoord was 'ja'. Dit maakte mij wilder en ik zoog hem als nooit tevoren. Terwijl ik gretig Brian aan het pijpen was, zat Henk aan mijn kont. Henk lag over me heen en probeerde samen met mij Brian te pijpen.

Intussen zat zijn paal bij mijn spleet en maakte hij neukbewegingen. Ik genoot ervan dat zijn paal mijn zachte, kleine billen aan het schuren was. Hij zat niet in me, maar ik had wel door dat hij zijn paal erin zou rammen als ik hem die gelegenheid gaf. Toen gebeurde het. Weer was het Brian die het eerste aanzet gaf. Terwijl ik hem aan het zuigen was en van zijn kleine, maar harde paal in mijn mond genoot en Henk met zijn pik en vingers mijn kont aan het verwennen was, vroeg Brian spontaan of ik Henk wat meer ruimte wilde geven. Ik begreep niet wat Brian bedoelde en keek hem aan.

Brian vroeg direct en duidelijk of ik met mijn billen wat hoger kon komen. Ik ging op mijn knieën liggen, zodat mijn kont hoger kwam te liggen. Henk zocht een betere positie achter mij. Eerst stak hij een vinger in mijn kont en ging lekker snel heen en weer. Dit was een lekker gevoel, maar ik kon mijn hoofd niet meer bij Brian zijn paal houden. Henk zat inmiddels met meerdere vingers in mijn kont en ik genoot er intens van. Ik zat nu eigenlijk meer in een doggy positie en ging met de vingerbewegingen van Henk mee. Ik leunde naar voren en kwam dichter bij Brian zijn hoofd.

Henk trok me daarna weer naar achteren. Ik zag dat Brian met Henk oogcontact zocht. Hij knikte met zijn hoofd. Ik wist eerst niet wat hij ermee bedoelde, maar Henk haalde zijn vingers uit mijn kont, kwam recht achter me staan en nam een betere positie in. Voor ik het doorhad, zat zijn pik in mij. Ik kon de geilheid van Brian in zijn ogen zien. Brian vroeg nog aan Henk of hij geen condoom om moest doen. Dit hoorde ik wel, maar ik zat in een flow en genoot intens van de pik van Henk die in me zat. Henk zei tegen Brian dat hij het niet nodig vond. Henk begon langzaam te stoten.

Henk wist dat ik zelden zulke dingen deed en vertrouwde mij. Ik vertrouwde Henk ook. Alhoewel ik natuurlijk wel voorzichter had moeten zijn. Mijn geilheid overwon het en ik weet dat Henk normaal ook voorzichter was. Henk stootte lekker rustig en chill door. Hij deed het rustig, maar wel lekker diep. Bij iedere stoot voelde ik me een soort hoer. Ik voelde dat Henk groot geschapen was en langzaam sneller ging beuken. Ik was niet meer in staat om in mijn positie te blijven en schoof bij iedere stoot naar voren. Op een gegeven moment zat ik tegen de muur aan.

Met mijn handen tegen de muur en Henk achter me had ik geen kans meer om mij van Henk te verlossen. Met een paar flinke stoten geilden we elkaar op. Ik liet me vallen waardoor Henk met me meeging en zijn lul uit me floepte. Hij probeerde zich te hervatten en zoog geil aan mijn nek. Hij probeerde weer in me te komen, maar ik liet het dit keer niet toe en gaf aan dat ik even bij wilde komen. Henk was nog niet voldaan en ging met zijn stijve, grote paal op Brian af en stopte zijn pik in zijn mond. Brian en Henk gingen als dolle honden tekeer, maar Brian hield het niet lang vol.

Hij moest bijna kokhalzen en excuseerde zich, zodat we nu met zijn allen plat op bed lagen en elkaar aankeken. We gingen elkaars benen strelen en genoten van het moment. Henk gaf aan dat hij niet had verwacht dat ik me door hem zou laten nemen. Hij bedankte mij dat hij na al die tijd in mij mocht, want blijkbaar verlangde hij naar me. Hij vond mij een leuke  jongen die meer aandacht nodig had en eens moest proberen om met een man van bil te gaan. Ik werd er verlegen van en keek Brian met een geile blik aan. Ik gaf hem aan dat ik ook voor hem beschikbaar was.

Hij bedankte mij netjes en zei dat hij deze manier van genieten ook leuk en gezellig vond. Ik ging er verder niet op in en we gingen verder met elkaar strelen en naar elkaar staren. Ik was goed geil en gewillig geworden en vroeg dingen over de feestjes van Henk en ook over de mensen die ik op de feestjes zag. Henk was weer geil geworden en had zin mij. Hij rolde over het bed en kwam met zijn grote lichaam boven op mij liggen. Hij bleef maar met me stoeien en zorgde ervoor dat ik op mijn buik kwam te liggen. Zijn paal voelde ik al gelijk bij mijn bilspleet.

Hij vroeg me of ik hem de ruimte kon geven, zodat het makkelijker zou gaan. Ik wist wat er ging gebeuren en verlangde er weer naar. Ik kwam met mijn billen omhoog en deed mijn benen wat van elkaar verspreiden. Henk zat alweer in me. Wat aan het begin van de avond wat moeizaam ging, ging nu vlotjes. Ik gaf aan dat ik het graag rustig aan wilde doen, zodat ik ervan kon genieten. Ik kletste met Brian en zocht oogcontact met hem, terwijl Henk en ik van elkaar genoten. Henk was lief en teder. Hij stootte lekker rustig, maar wel diep en boog iedere keer over mij heen om mijn nek te likken en te zuigen. 

Henk zei dat ik anders was. Dat ik Turks was, was voor hem een leuk extraatje. Ik wist wel dat Henk vaker Turkse gasten trof, maar hij gaf toe dat ik de eerste Turk was waarmee hij van bil kon gaan. Terwijl Henk me lief neukte en Brian toekeek en aan zijn inmiddels harde paal trok, werd ik nog geiler en ging met Henk mee bewegen, zodat hij dieper in me kwam. Ik verlangde echter naar Brian. Ik keek hem aan en vroeg of hij zijn harde paal ook in mij wilde stoppen. Brian negeerde mij. Ik maakte mezelf los van Henk. Onze neuksessie werd beëindigd.

Ik ging naast Brian liggen en ging met zijn paal spelen, terwijl ik mijn gesprek met Henk voortzette. Henk trok aan mijn benen en kwam weer op mij liggen. Hij begon mij weer te neuken. Ik vroeg Brian weer of hij Henk wilde helpen. Brian zei tot mijn verbazing: 'Kom jij maar hier.' Ik wist niet wat hij ermee bedoelde. Ik stond op en ging op de buik van Brian zitten. Ik schoof met mijn kont naar achteren en voelde zijn paal tegen mijn billen aan. Hij keek toe en deed niets. Ik begon met mijn kont te wiebelen en schuurde met mijn kont langs zijn paal. Ik merkte dat Brian er ook van genoot.

Ik voelde dat Henk met zijn grote paal mijn sterretje goed had verwend. Toen ik met mijn kont op de paal van Brian ging zitten en een paar keer bewoog, floepte de kleine paal van Brian in me. Terwijl ik langzaam op en neer ging, begon Brian ook mee te doen. Hij duwde iedere keer zijn pik dieper in me. We gingen lekker rustig verder, maar ik wilde hard gebeukt worden alsof hij zijn sletje aan het neuken was. Iets wat ik Henk en zijn grote paal niet gunde en ook niet durfde. 'Neuk me alsjeblieft doggy', zei ik. Ik stond op en ging in de positie staan.

Brian twijfelde niet en deed voor het eerst iets wat ik hem vroeg. Henk begon te rukken, terwijl Brian mij rustig in doggy neukte. Ik wilde hard en flink genomen worden, dus ik vroeg hem mij steviger te neuken. Hij neukte en beukte erop los. Henk keek toe en zei dat hij dat ook wilde. Ik zei dat ik dat niet wilde, omdat hij te groot en te wild was. Brian moest op adem komen en ik glipte weg van Brian. We hadden lekker genoten en kwamen erachter dat we al een paar uur bezig waren. Het was inmiddels al ruim 23.00 uur geweest. Ik ging om mezelf opfrissen, zodat ik naar huis kon gaan.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem