Tramping (vanuit het mannelijke perspectief)

Ingezonden door Welkommat053

Vrij kort nadat duidelijk is geworden dat het niet meer goed komt thuis en de scheidingspapieren zijn aangevraagd, besluit ik je te berichten via Messenger. Bellen kan ik je niet, omdat ik geen telefoonnummer van je heb. Ik hoop stiekem dat je heel snel zult reageren. In mijn bericht laat ik je weten dat het over is, thuis, en dat ik je wil en kan ontmoeten. Ik hoop dat je dat ook wilt. Tevens zet ik er bij dat we nu eindelijk datgene kunnen doen waar we al jaren over fantaseren en waar we jarenlang verhalen over geschreven hebben, samen. Persoonlijk reken ik nergens op, maar hoop stilletjes dat je snel reageert.

Als het lukt, rijd ik zo snel mogelijk je kant op. Je bericht komt binnen, vijf minuten nadat ik je een bericht gestuurd heb. Je bent verrast over mijn bericht, maar je wilt mij absoluut ook zien. "Dat is mooi", denk ik en vraag je je telefoonnummer. Mijn telefoonnummer zet ik ook in het bericht en ik verstuur het. Nog geen halve minuut later gaat mijn telefoon. Het is een voor mij onbekend nummer. Ik neem op. Jij bent het die mij belt. Voor het eerst hoor ik je stem. Je hebt een fijne stem, leuk accent. Dat accent waar ze allemaal praten in de polder, semi-Amsterdams. Ik leg uit hoe het gegaan is thuis en dat ik je nu eindelijk kan zien en ontmoeten, tenminste als jij dat ook wilt.

Je bent net zo enthousiast als ik en je zegt me dat je me ook graag wil ontmoeten. Ik vraag je of het nu kan. Je gaat akkoord. Dit betekent dat ik nog anderhalf uur naar je onderweg zal zijn, maar dat heb ik er graag voor over. Ik hang op en stap meteen in de auto, nadat je me je adres hebt verteld. Ik stel de Tomtom in en rij naar je toe. Aangekomen bij je appartement ben ik snel bij je voordeur. Je doet open en ik kijk recht in de ogen van een leuke, mooie en jonge vrouw. Ze is groot en zwaar, maar dat vind ik niet erg. Adrenaline heeft me vaker dingen laten overleven en die adrenaline voel ik nu weer. We begroeten elkaar kort en je laat me binnen.

Je laat me op de bank zitten en vraagt of ik iets wil drinken. Ik wil je eigenlijk vragen of ik je mag voelen. Terwijl ik op mijn rug op de bank ga zitten trek ik je op mij, zodat je op mij kunt gaan zitten. Dit doe je zonder tegenstand te bieden. Ik voel de meer dan honderd kilo van je op me en het voelt heerlijk. Je draait je kont op mijn buik, draait jezelf naar mij toe en zet je hakken op mijn borst. "Oh...dit voelt geweldig." Ik zeg je dat je wat mij betreft no limits op mij te keer mag gaan. Je zegt dat je het even wilt afwachten hoe ik het zal houden onder je voeten, maar dat het geen probleem voor je is om ook los te gaan.

We bedenken in ieder geval dat het woord 'stop' betekent dat je direct van mij af moet stappen. Ik vraag of ik me uit moet kleden en je knikt bevestigend. "Ook je onderbroek" zeg je en dat doe ik. "Ga maar bij het aanrecht liggen, ik kom er zo aan." Zelf heb je een mooie doorzichtige, rode jurk aan met enkellaarsjes met een plateauzool en bredere hak. Voordat ik naar het aanrecht loop, geef je me een kussen aan. Je kijkt ondertussen naar mijn lichaam en het lijkt je te bevallen. Ik leg mezelf neer bij het aanrecht en ik hoor het tikken van je hakken. Je komt mijn kant op en alleen al het tikken van je hakken op de vloer doet mijn penis besluiten om extra bloed te vragen wat hij ook direct krijgt.

Je ziet het. Ik kijk naar je op. Je bent zo nog groter dan dat ik je al vond. Ik geniet van je huidskleur. Eindelijk gaat een goddelijke, donkere vrouw van mij gebruik maken. Je komt ondertussen dichterbij en zet je plateauzool op mijn penis. "Nu al steigeren", zeg je. Ik grinnik en zeg je dat je niet teveel moet bewegen ,omdat ik al bijna kom. Je trekt jezelf er niets van aan en beweegt langzaam met je schoen over mijn penis. Het voorvocht verschijnt al en je zegt me dat het beter voor mij zal zijn als ik al een keer gekomen ben, want dan houd ik het langer vol. Je wrijft over mijn eikel en de rubberen zool is als doping.

Niet lang daarna kom ik klaar en je voelt mijn penis kloppen onder je schoen. Wanneer ik klaar ben en mijn geil zich op mijn buik bevindt, haal je je voet van mijn penis en stapt tevreden op mijn zaad. "Even vertrappen" zeg je. Je staat nu op me en je hak drukt in mijn buik, althans de zijkant van mijn buik. Je vraagt me hoe ik me voel en ik zeg je dat ik gelukkig ben. Mijn penis neemt ondertussen ook weer een wat normaler formaat aan. Je pakt een handdoek, stapt op mijn borst en legt de handdoek op de plek waar je je mijn zaad hebt vertrapt. Daarna wrijf je het met de schoen, waarmee je het hebt vertrapt, droog.

Zo wordt mijn buik weer droog en hopelijk de zool van je schoen ook. Je vraagt me de handdoek van mijn buik af te halen en die aan te geven. Dat doe ik en je legt het op het aanrecht. Daarna stap je van mij af. Je loopt om mij heen, je hakken tikkend op de vloer. Je weet dat mij dit opwindt. Ik heb het je vaker verteld. Je eindigt naast mijn hoofd en je zegt me dat ik mijn hoofd moet kantelen. Dit doe ik waarna je op de zijkant van mijn hoofd stapt met je bal van de voet. Je volle gewicht staat nu op mijn kaak. Je stapt door op mijn borstkast, nog steeds op de bal van je voet steunend. Je andere voet sluit bij. Je staat nu op mijn tepels. Langzaam voel ik je hakken contact maken met mijn huid.

Je staat nu fullweight op mijn borstkast. Ik kijk naar je mooie kont en zie dat je geen slipje draagt. Je zakt door je knieën totdat je kont boven mijn gezicht hangt. Je houdt jezelf ondertussen vast aan het aanrecht. Ik geef een kusje op je billen en lik ze. Ook lik ik je gaatje. Een siddering gaat door je heen, want dit had je niet verwacht. Maar het bevalt je, daarom blijf je zo zitten. Ik richt me weer iets op en lik je gaatje weer. Je hebt het mooi schoon gemaakt, alsof je wist dat ik dit zou doen. Tuurlijk wist je het. Ook dit had ik al eens benoemd. Je vingert jezelf, terwijl ik je gaatje lik. Ik hoor je lichtjes kreunen en je blijft jezelf vingeren.

Je probeert nog iets dieper te hurken om te zorgen dat mijn tong in je gaatje kan komen. Niet lang daarna kom je klaar. Je geniet ervan en je gaat weer rechtop staan. De adrenaline doet zijn werk, zoals ik al verwachtte. Mijn opgekropte geilheid sterkt mij in het volhouden. Je stapt door naar mijn buik en stimuleert daarna de stam van mijn penis. Die begint nu weer harder te worden. Terwijl je mijn penis hard maakt, zie ik twee mooie afdrukken op mijn borst. Ik heb ze niet gevoeld toen je erop stond, maar nu voel ik ze wel. Ik geniet nog steeds. Je stapt op mijn penis. Kennelijk is die nu hard genoeg bevonden om op te staan. Via mijn penis stap je van mij af.

Ik zie je weglopen naar de kamer en aan het getik van je hakken te horen kom je ook weer terug. In je handen heb je een soort tafeltje met daarin een gat. Het tafeltje oogt stevig en is zo'n vijftig bij vijftig centimeter groot. Je legt het over mijn penis en wurmt mijn penis en mijn ballen door het gat. Ze banen zich een weg naar de vrijheid. Je houdt je vast aan het aanrecht en stapt met één voet op het tafeltje. Al snel zet je je andere voet ernaast. Het tafeltje is stevig genoeg om je te dragen, althans, het stort niet in. Mijn penis ligt te wachten op de dingen die komen gaan, maar ik kan het wel raden.

Mijn penis moet plat gemaakt worden. Je zet een plateauzool over de lengte op mijn penis en gaat er met je volle gewicht op staan. Je hak hierbij in mijn zak gedrukt. Je stapt er weer van af en draait je om. Je hakken zweven nu gevaarlijk boven mijn penis, maar niet voor lang.  Al snel dalen ze en landen op mijn penis. De druk wordt groter en groter, waarbij ook mijn penis harder en harder wordt. Kennelijk durf je er niet met je volle gewicht op te staan, want als snel hou je je hakken weer hoger zodat ze loslaten van mijn staaf. Je gaat op één voet naast mijn penis staan en doet je schoenen uit.

Ik zie nu je blote voeten en ze zijn aantrekkelijk. Ik zeg je dat ik je tenen graag in mijn mond zou willen. Je zegt dat ik geduld moet hebben. Je stapt nu met beide voeten op mijn penis en je kijkt naar het aanrecht. Dan spring je omhoog en landt keurig weer op mijn penis. De meer dan honderd kilo is heftig, maar wel verschrikkelijk opwindend. Dit doe je nog een paar keer, waarbij je af en toe half op mijn eikel landt. Je vraagt me hoe ik dit vind. Ik antwoord dat het me erg opwindt. Zelf geef je aan dat dit je veel plezier geeft en het voor jou ook erg opwindend is.

Dan stap je op mijn borst en presenteert je voetzool aan mij. Ik ruik eraan en lik er vervolgens aan. Daarna vraag ik je of je op mijn gezicht wil gaan staan. Zonder twijfel stap je op mijn gezicht, bovenop mijn neus. Gelukkig is je zool zacht, waardoor mijn neus onder een soort kussen wordt gelegd. Ik hou ervan hoe je zonder tegenwerking en inderdaad zonder grenzen met me omgaat. Na een paar seconden stap je weer van mijn hoofd en stopt een paar tenen in mijn mond. Je hebt grote voeten, dus ook lange tenen. Ik zuig er gulzig aan, terwijl jij ze steeds dieper in mijn mond stopt.

Ook jij geniet hiervan. Je haalt je tenen weer uit mijn mond en stapt van mij af. Je helpt me overeind en begeleidt me naar je slaapkamer. Daar wacht een boxspring. Je legt me op mijn rug bij het voeteneinde. Je kleedt jezelf vervolgens uit en achterstevoren loop je naar mij toe. Je laat jezelf over mij heen vallen en eindigt op mijn borstkast. "Nu is het mijn beurt", zeg je me. Je pakt mijn hoofd vast en duwt mijn gezicht in je kutje. Daarna wrijf je mijn gezicht over je kutje alsof ik ja aan het knikken ben. Mijn tong doet ook mee om het een en ander te bespoedigen en al snel kom je klaar.

Tijdens het klaarkomen druk je mijn gezicht nog verder in je kutje en je zegt me dat je het geil vindt als ik je kutsappen opslurp. Dit doe ik graag voor je. Wanneer je lipjes zijn uitgeklopt, laat je me los en draait je om om op je buik op mijn buik te gaan liggen. Ik voel een hand van jou zich om mijn paal slaan en je begint mijn penis te masseren. Daarbij neem je ook af en toe mijn ballen in je mond en zuigt er aan. Dit zorgt bij mij weer voor opwinding. Je pijpt me heerlijk en klemt je lippen strak om mijn eikel. Door de activiteiten hiervoor, waarbij ik erg geil werd, duurt het niet lang voordat ik kom.

Gulzig hoor ik je mijn geil doorslikken en netjes lik je mijn penis weer schoon. Dan klim je van me af. Je kondigt aan dat je als laatste graag buttcrushes op mij willen maken. Daarna wil je afsluiten met een heerlijke neukpartij. Dit klinkt aanlokkelijk. Ik ga akkoord met je voorstel en ga er eens goed voor liggen. Je gaat met je kont naar mij gericht staan, ter hoogte van mijn buik/borst en dan laat je jezelf op me vallen. Dit is nog wel te doen vind ik. Daarna worden de sprongen heftiger. Je neemt zelfs een aanloop. Met veel geweld klap je met je volle gewicht elke keer op mijn lichaam, waarbij je af en toe ook op mijn gezicht landt.

Na een aantal minuten op mij te keer te zijn gegaan, ga je op mij liggen. We beginnen te zoenen. Ik proef je heerlijke tong en onze tongen dansen om elkaar heen. Je gaat naast me liggen en kneedt mijn slappe penis. Het duurt niet lang of die ligt alweer paraat in je hand. Je geeft er een paar kusjes op en je gaat vervolgens naast me op handen en knieën zitten. Je zegt me dat je het op zijn hondjes wil doen. Ik klim overeind, maar ben beurs van je lichamelijke geweld kort daarvoor. Met enige pijn en moeite lukt het me en ik ga achter je zitten op mijn knieën.

Ik leid mijn eikel naar je kutje en met één simpele beweging jaag ik hem tot aan mijn ballen naar binnen. Je bent zo heerlijk nat. Je bent erg geil geworden van de activiteit van zonet. Een harde kreun ontsnapt aan je lippen. Daarna blijf ik doorpompen, terwijl ik met één hand je klitje masseer. Je begint te kronkelen van genot, maar ik wil het niet te snel afmaken.  Ik trek, knijp en rol je klitje tussen mijn vingers, terwijl ik langzaam door blijf pompen. Als ik merk dat je spieren zich wat meer aanspannen, stop ik even. Langzaam merk ik dat je genot iets wegebt. Voor mij het teken om het tempo weer wat op te voeren.

Weer voel ik dat je je kutspieren aanspant en dat je gaat komen. En weer stop ik even. Je wordt ongeduldig en smeekt me om het af te maken. Nu stop ik niet meer en ga door totdat ik het niet meer kan houden en ik je hele grot onderspuit met mijn zaad. Ook jij komt op dat moment gillend klaar en terwijl je nog naschokt blijf ik doorstoten totdat ik helemaal leeg ben. Dan val ik total loss van je af. Wat een neukpartij is dit geweest. Nee, de hele avond was geweldig. Ik ga liggen en je komt bij me liggen. Ik streel je borsten langzaam en draai cirkeltjes om je tepels. Daarna vallen we in een heerlijke slaap.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen