Hete zomernacht

Ingezonden door Joop

We waren allebei zesentwintig jaar en gek op seks. We deden het gemiddeld vijf keer in de week. We woonden toen in een vrijstaand huis met een hele vrije tuin en vonden het heerlijk om naakt te zonnen. Op een gegeven moment was het in de zomer net zo warm als de afgelopen dagen. Ik was een paar dagen vrij. Eerst ontbeten we samen en daarna gingen we in de zon liggen. Ik was een beetje weggedommeld toen ik gerommel voelde aan mijn penis. Ik deed mijn ogen open en zag dat mijn vrouw met haar voeten mijn penis aan het hard maken was. Dat duurde even.

Toen hij hard was, nam ze hem in haar mond. Ze stopte toen ze hem lekker hard had gepijpt en ging op me zitten. Ze liet hem er heel langzaam in glijden. Haar handen legde ze op mijn borst en begon me te neuken. Toen ik het niet meer hield, heb ik haar volgespoten. Zij ging liggen en ik heb haar meerdere keren klaar gelikt. Met mijn vinger heb ik haar G-spot nog lekker verwend. We hebben nog even in de zon gelegen en zijn daarna gaan douchen. Na het eten werden we allebei weer heel erg geil. In de avond zijn we naar het Zilverstrand in Almere gereden. 

We hebben een deken neergelegd en zijn uit de kleren gegaan. Het was niet meer zo druk op het strand. Als je in de avond op de bekende strandjes komt dan lopen er altijd meerdere mannen heen en weer, omdat het er bekend om staat dat er altijd wat te doen is op seksgebied. Er waren een paar mannen alleen. Ik begon te rommelen bij mijn vrouw en uit mijn ooghoeken zag ik een paar mannen onze kant op komen. Wij gingen gewoon door tot er vijf mannen om ons heen stonden.

De mannen waren tussen de veertig en zestig jaar oud en hadden zowel blond als donker haar. Mijn vrouw zat bovenop me en wenkte één van de mannen. De man kwam naar haar toe en ze begon hem meteen te pijpen. Ik had hem er inmiddels in gestopt, terwijl mijn vrouw de eerste man aan het pijpen was. De andere mannen keken naar ons en stonden zich ondertussen af te trekken. Mijn vrouw stond toen op en ging met twee van die mannen aan de slag. Ik wenkte nu zelf een man en deze kwam naar me toe gelopen.

Ik ging op mijn knieën zitten en begon hem te pijpen, terwijl een andere man me anaal nam. Na een tijdje hebben we de rollen omgedraaid. Toen nam ik de man anaal en pijpte de andere man hem weer. Op een gegeven moment lag iedereen door elkaar en deed iedereen het met iedereen. Iedereen pijpte en neukte elkaar. Mijn vrouw hebben we met vijf man genomen: anaal, vaginaal en oraal. Het was een hele geile ervaring. (Eén van die mannen is jarenlang onze huisvriend gebleven. Het is heerlijk om af en toe samen te kunnen genieten als je bi bent.) 

We zaten echt helemaal onder het geil. We hebben onszelf schoongemaakt en aangekleed. Daarna zijn we naar huis gegaan. Daar hebben we eerst gedoucht. Vervolgens zijn we naar beneden gegaan en hebben we samen wat gedronken op de bank. We zaten nog wat na te praten over wat er die dag allemaal is gebeurd en wederom werden we allebei weer zo geil als een beer. Geil zijn we naar bed toe gegaan. Eenmaal op bed zei mijn vrouw tegen me dat ze vaak koffie drinkt met de buurvrouw. 

'De buurvrouw heeft gezegd dat ze echt geil op je is', zei mijn vrouw. Ik zei tegen mijn vrouw dat ik dat niet geloofde en dat we haar er dan maar met een smoes bij moesten roepen. Ik ben de trap afgelopen en heb bij de buren aangeklopt. De buurvrouw deed open. Ik vroeg haar of ze even mee kon kijken, omdat mijn vrouw niet goed geworden was. Zij ging met me mee naar boven. Daar lag mijn vrouw met een vibrator onder de deken. Ik had alleen mijn korte broek aan toen de buurvrouw aan mijn vrouw vroeg wat er aan de hand was. 

Mijn vrouw zei toen dat ik verliefd op haar was en met haar naar bed wilde. Ik had mijn korte broek inmiddels uitgedaan. Ze kon haar ogen er niet vanaf houden. Eerst wilde ze er niets van weten, maar na vier keer "nee" te hebben gezegd, deed ze haar nachtpon uit en ging op me zitten. Ze pakte mijn lul beet en liet hem er langzaam in glijden. Mijn vrouw ging op mijn mond zitten. De vrouwen begonnen elkaar te tongen, terwijl de buurvrouw mij aan het neuken was. Ik likte mijn vrouw en ik kwam zo vreselijk lekker klaar in de buurvrouw.

Er spoot zoveel geil in haar kut. Toen ze haar nachtpon aantrok zag je na één minuut een hele plek van het geil zitten. Stilletjes is ze terug naar haar man gegaan. We hebben daar nog jaren gewoond, maar de buurvrouw heeft het nooit aan haar man verteld. Elke keer als ik haar in de straat zag, zag ik in gedachten weer die golf geil uit haar kut lopen. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.6666666666667 sterren
3 stemmen