Onverwachte seks in het bos

Ingezonden door Jaco (Voor Joska)

Wanneer het einde van de werkdag in zicht is, loop ik naar de kantine, een fris bekertje water smaakt met deze temperaturen nét wat lekkerder dan wanneer het minder warm is. Dat mijn kantoor vlakbij de kantine is, heeft zowel voor- als nadelen. Soms haal ik vlug een broodje wanneer de hoeveelheid werk mij dwingt om in de lunchpauze door te werken. Niet dat dit vaak gebeurt, maar er zijn dagen dat de stroom van e-mails niet op lijkt te houden. Een nadeel is dat wanneer het erg druk is in de kantine, het lawaai storend kan zijn.

Terwijl ik naast de waterautomaat sta te genieten van het water kijk ik naar buiten. Ik besef hoe mooi dit uitzicht is. Voor het raam tuur ik naar buiten. Ik fantaseer wat er zich allemaal af kan spelen in die grote stad. Ik schrik op wanneer ik een hand op mijn schouder voel. 'Gaat het wel goed met je Joska?' Verschrikt kijk ik opzij. Het is Joëlle. 'Euh jawel hoor antwoord ik wat afwezig.' Joëlle is schijnbaar niet helemaal gerust en maakt even tijd voor een kort gesprek. Aangezien ze ook nog behoorlijk veel werk heeft, stelt ze voor om na het werk een terrasje te pakken.

Dit lijkt mij een prima manier om de werkweek af te sluiten. Eenmaal terug op kantoor lukt het mij maar moeilijk om geconcentreerd te blijven. Ik dwaal in gedachte af naar wat er zich allemaal af kan spelen in die grote stad. Ik denk aan hoeveel mensen momenteel de liefde zullen bedrijven, waar en hoe.  Als ik daar eenmaal over fantaseer dan kan ik moeilijk stoppen al is dit nu niet het meest geschikte moment daarvoor. Wanneer Joëlle aan mijn bureau staat, bezoek ik nog even het toilet. Daar merk ik dat mijn slipje wat nat geworden is.

Schijnbaar is er in mijn fantasie toch iets voorbij gekomen wat mij geil heeft gemaakt. In de lift sta ik tegenover Joëlle. Ondanks dat de bedrijfsvoorschriften er ons toe dwingen om degelijk gekleed te zijn, zoekt Joëlle hier altijd de grenzen in op. Onze direct leidinggevende kan dit niet altijd waarderen, maar dit laat Joëlle koud. Boven haar pantalon draagt ze een blouse waarvan de v-hals diep is uitgesneden. Haar beha is nét niet te zien. Wel laat dit zien dat haar borsten groot zijn. Ze bouwt wel altijd een 'veiligheidje' in. Zo heeft ze vaak een leuk sjaaltje bij zich wat voor bedekking kan zorgen.

Onderweg naar het terras hebben we, net als altijd, veel bekijks. Niet alleen ons voorkomen, maar ook onze uitstraling zorgt ervoor dat menig man ons nakijkt. Joëlle en ik geven de mannen dan vaak een cijfer. Toch heeft Joëlle zich nooit uitgelaten over haar seksleven, noch over haar geaardheid. Het zou mij niet verbazen als ze biseksueel is. Bij aankomst neemt de ober ons mee naar een tafeltje welke Joëlle, achteraf gezien, al had gereserveerd. Onder de parasol is het warm. De zon is momenteel heel sterk.

Joëlle praat met veel vreugde over komend weekend. Ze gaat met een aantal vriendinnen naar de kop van Noord-Holland waar ze met elkaar verblijven in een B&B. Nieuwsgierig vraag ik waar ze die vriendinnen van kent. Echt duidelijkheid geeft ze niet. Joëlle is soms een tikkeltje mysterieus, dat fascineert mij. Omdat we regelmatig dit terras bezoeken, kent de ober ons. Hij is niet alleen hoffelijk, maar ook in voor een grapje. Zo hebben Joëlle en ik weleens een weddenschap van hem gewonnen, welke tot stand was gekomen na meerdere alcoholische versnaperingen.

Wilco, zoals de ober heet, moest toen tien ijsklontjes in zijn onderbroek naar binnen laten glijden. Dit was voor ons hilarisch, al was dit voor hem een koele bedoeling. Wilco heeft er trouwens nooit doekjes om gewonden. Hij verwelkomt ons steevast met de woorden: 'Welkom in mijn paradijs pareltjes.' Wilco heeft zich vast en zeker vaak op ons afgetrokken. We genieten ervan om publiekelijk te flirten. Al met al blijft het daarbij. Joëlle en ik zijn nooit ingegaan op verzoeken, maar wie weet, ooit?

Eenmaal thuis ga ik meteen onder de douche waar ik mijn lichaam liefdevol verzorg. Haast hoef ik niet te maken. Naast een lege agenda voor het weekend heb ik ook al gegeten. Dit heb ik met Joëlle op het terras gedaan. Zorgvuldig maak ik het donzen dekje op mijn venusheuvel kort. Voor mij voelt het prettig om daar nog net wat schaamhaar te dragen. Naast dat het soms lekker is om er met mijn nagel doorheen te kriebelen, voelt het vrouwelijk volwassen. Al moet ik er eerlijk gezegd niet aan denken dat mijn kutje ongeschoren is. Glad ben ik op juiste plekjes.

De scheergel smeer ik langzaam uit. Hierbij plaats ik een voet op een bijzetkrukje. In gedachte keer ik terug naar het moment dat ik in de kantine naar buiten stond te turen. Langzaam komt de gedachte terug. Ik fantaseerde hoe een vrouw stevig werd geneukt in een oude lege fabriekshal. Aan de linkerkant stond een grote tribune waar je voor vijf euro toeschouwer kon zijn van dit schouwspel. In allerlei standjes werd de vrouw onder handen genomen. Het publiek moest zwijgzaam toekijken. Wanneer je geluid maakte, werd je direct verwijderd.

Als mijn ogen open gaan, lach ik om deze fantasie. Toch dwalen mijn vingers automatisch af naar beneden. Subtiel breng ik een vinger tussen mijn schaamlippen en haal deze langzaam heen en weer. Soms streel ik heel eventjes mijn clit. Twee vingers glijden moeiteloos naar binnen. In een laag tempo begin ik met mijn onderlichaam te bewegen. Ik ben voelbaar nat. Na enig moment besluit ik te gaan douchen. Een ruime hoeveelheid shampoo maakt mijn lichaam glad en schoon. De geur van eucalyptus werkt verfrissend en vitaliserend.

Ergens heb ik nog wel zin om verder te spelen, al voel ik ook de moeheid in mijn lichaam. Met een sapje lig ik op de bank. Binnen is het in vergelijking met buiten koel te noemen. De hitte lijkt begin volgende week verdreven te worden. Steeds vaker vallen mijn ogen dicht. Naast dat ik op de bank niet comfortabel lig, verlang ik naar mijn koele slaapkamer. Deze is namelijk voorzien van airconditioning. Ondanks dat het nog vroeg in de avond is, besluit ik om naar bed te gaan. Al snel val ik in slaap.

Doordat ik drang voel om te plassen, ontwaak ik. Eenmaal terug in bed zie ik dat het nog erg vroeg is. Ondanks dat ik lekker lig, kan ik de slaap niet meer vatten. Na mezelf enkele keren te hebben omgedraaid, besluit ik om uit bed te gaan. Als ik de balkondeur open doe, voel ik de aangename buitentemperatuur. Het is nog donker. Diep adem ik in. Ik voel de zuurstof door mijn lichaam gaan. Ik geniet van het buitenzijn. Prompt schiet mij een idee te binnen. Dit is het ideale weer om er op uit te gaan. Al enkele jaren fotografeer ik, veelal in de natuur.

Omdat ik voor mijn werk veel tijd binnen doorbreng, vind ik het zalig om in mijn vrije tijd de rust van de natuur op te zoeken. De pure schoonheid van de natuur bewonder ik. Aangezien het buiten aangenaam is, besluit ik om luchtige kleding aan te trekken: een lichtblauw zomers jurkje. Mijn ontbijt neem ik mee. Op de plek waar ik graag fotografeer kan ik ongestoord genieten van mijn maaltijd en het uitzicht is er adembenemend. Met in mijn rugzak het ontbijt en de fotocamera wandel ik naar mijn auto. De locatie waar ik naartoe ga is een klein kwartier rijden.

Een koel zomers briesje waait door het open raam naar binnen. Langzaam begint het licht te worden. Herperduin is een groot natuurgebied in de buurt van Oss. Niet alleen voor toeristen is het een mooie omgeving. Ook natuurlijk wild leeft er graag. Juist dat is wat ik vandaag wil gaan fotograferen. Vlakbij is een restaurant waar ik parkeer. Bepakt met mijn grote rugtas wandel ik het bos in. Omdat mijn slippers vol lopen met zand besluit ik deze al snel uit te doen. De temperatuur is aangenaam. Ik schat zo'n twintig graden.

Tijdens de wandeling laat ik de stilte tot mij komen en geniet ik van de geur van het bos. Keer op keer geniet ik hier weer intens van. In de verte zie ik de contouren van de uitkijktoren. Het is een stevige, grote stalen toren welke aan de zijkant is voorzien van hout waardoor deze een natuurlijke uitstraling heeft. De toren staat aan de rand van een meer. Rondom dat meer ligt een verhard pad waar men kan wandelen. Het wild wat in deze streek leeft, komt vaak tegen zonsopgang naar dit meer om te drinken. Aangezien het volop zomer is, acht ik de kans groot dat ik wild zal kunnen fotograferen.

Ik loop de stalen trap op. Al snel doen mijn voeten zeer en trek ik mijn slippers weer aan. Eenmaal boven in de toren voel ik mij vogelvrij. Het uitzicht over dit grote bos is prachtig. Steeds meer licht valt op aarde. Nog voor de zon op komt, wil ik mijn statief hebben staan. De lens past precies tussen de tralies door waardoor ik zittend op mijn schuimrubber matje redelijk comfortabel kan wachten. De vogels trakteren mij op een prachtig fluitconcert. Ik voel de drukte van de werkweek van mij af glijden en raak meer en meer ontspannen.

Binnen enkele minuten komt een koppel zwijnen zich tegoed doen aan wat water. Speels rollen ze door het water. De lens stel ik op scherpte in en ik schiet meerdere mooie foto's. Wanneer twee vossen zich aandienen, zijn de zwijnen snel verdwenen. De vossen lijken geen oog te hebben voor het water. Ze wroeten in holen op zoek naar konijnen. Vossen heb ik hier slechts één keer eerder gezien. Het vroege opstaan is dus de moeite waard geweest. Langzaam verdwijnen de vossen in het bos. Als een havik ben ik op zoek naar ander wild.

De zon komt nét boven de horizon. Om dit zo goed mogelijk te aanschouwen, besluit ik te gaan staan. Ik laat de natuur volledig tot mij komen en voel rijkdom. Net als gisteren fantaseer ik en vraag mezelf af hoeveel mensen er seks in dit bos zouden hebben gehad. Zouden ze gezien zijn? Zullen er mensen zijn die hier regelmatig komen voor seks? Nu is het bekend dat homoseksuele mannen elkaar vaak opzoeken in het bos. Al heeft men hier een oplettende boswachter. In mijn onderbuik voel ik allerlei sensaties. Zachtjes wrijf ik met mijn hand over mijn borst.

De dunne stof van het jurkje schuurt over mijn tepel. De geilheid van gisterenavond lijkt op te laaien. Terwijl de ene hand over mijn borsten wrijft, verdwijnt de andere hand onder mijn jurkje. Ik voel mij vrij en opgewonden. Langzaam leg ik mijn hand op mijn onderbuik en begin ritmisch met mijn heupen te draaien. Ik fantaseer over Wilco, de ober. Al meerdere keren heb ik hem er op betrapt dat wanneer hij komt serveren er een behoorlijke bobbel in zijn broek zit. Ondertussen begin ik wat meer in mijn borsten te knijpen. Ik voel mijn tepels steeds harder worden.

Wanneer ik een tepel tussen duim en wijsvinger neem, draai ik zachtjes rondjes en voel de tintelingen in mijn onderbuik toenemen. Ik schrik op door een geluid. Als vanuit een droom ontwaak ik. Ik kijk om mij heen, maar besef dat ik op vierentwintig meter hoogte sta. Heeft de boswachter mij gezien? Zorgvuldig verken ik de omgeving. In eerste instantie zie ik niemand, maar wanneer ik de buitenranden van het meer verken, zie ik een man op een bankje zitten dat naast het pad staat. Recht tegenover mij.

Enige schaamte komt voelbaar omhoog. Ik voel dat ik bloos. Tegelijkertijd voel ik mij geiler worden bij de gedachte dat hij mij mogelijk gezien heeft. Omdat ik de man nader wil onderzoeken, zak ik langzaam door mijn knieën. Op mijn hurken stel ik de lens scherp. De man is een mountainbiker. Hij draagt een strak wit shirt met daaronder een zwarte broek. Zijn lichaam lijkt zongebruind. Zijn brede onderarmen vallen mij op. Wanneer mijn lens naar beneden gaat, zie ik dat zijn zwarte broek strak om zijn lichaam zit. Ongegeneerd zit hij wijdbeens. Ongetwijfeld met de gedachte dat niemand hem ziet.

Of laat hij mij op deze manier zijn mannelijkheid zien? Ik kan mij er niet van weerhouden om mijn benen te spreiden. Langzaam wrijf ik over mijn bovenbenen, terwijl ik de man aandachtig blijf bekijken. Steeds verder neem ik hem in mij op. Ik maak de bovenste knoopjes van mijn jurkje los en ontbloot enigszins mijn bovenlijf. Mijn vinger maak ik nat in mijn mond. Daarna breng ik mijn vinger naar mijn tepel en raak deze subtiel aan. Dit voelt zo fijn. Speels draait mijn vinger over mijn tepelhof. Ik verlang naar een tong op mijn lichaam.

Ik breng mijn borst omhoog en zuig aan mijn tepel. Dit is zo lekker dat ik plots geluid maak. Ik gluur naar de man. Hij drinkt uit een groene bidon. Uit angst dat hij mij gezien heeft, blijf ik aandachtig kijken. Hoe langer ik kijk des te meer krijg ik de indruk dat hij mij gezien heeft. Hij blijft namelijk mijn kant opkijken. Kort daarna stapt de man op de fiets. Opgelucht haal ik diep adem. Langzaam krijg ik het besef dat deze setting mij nog geiler heeft gemaakt. Voorzichtig laat ik mij achterover zakken. Het schuimachtige matje zorgt ervoor dat ik ontspannen kan liggen.

Ik plaats mijn voeten op de grond en breng mijn hand naar mijn slipje. Eén vinger streelt langzaam over mijn slipje. Daarbij kom ik net niet in de buurt van mijn kutje. Langzaam voer ik de druk iets op. Mijn wijs-en middelvinger breng ik iets uit elkaar. Ik schuif heen en weer langs mijn buitenste schaamlippen. Op deze manier groeit het verlangen om iets in mijn kutje te voelen. Ik druk mijn onderlichaam omhoog. Heel even strijk ik met het topje van mijn wijsvinger over mijn clitje. Deze is zo gevoelig dat er een kreun volgt.

De schouderbandjes van het jurkje breng ik verder naar beneden waardoor mijn borsten volledig bloot zijn. Tepels die dik en hard zijn streel ik met lichte druk. Wanneer mijn nagels even gemeen in mijn tepel knijpen, gaat er een golf van genot door mijn lijf. Plots hoor ik voetstappen onderaan de toren. Ik schrik enorm. Ik kan nergens heen en weet niet wat ik moet doen. Steeds luider worden de voetstappen. Terwijl ik op sta, trek ik snel mijn jurkje omhoog. In eerste instantie wil ik weer bij mijn lens gaan zitten, zodat het net lijkt alsof ik aan het fotograferen ben.

Direct daarna komt het besef dat ik zittend veel kwetsbaarder ben. Ik durf niet naar beneden te kijken. De voetstappen gaan maar door. De uitkijktoren is hoog, maar de tijd die verstrijkt voelt als een ware martelgang. Op een gegeven moment komt het geluid zo dichtbij dat ik naar het trapgat kijk. Met nog enkele treden te gaan, zie ik dat het de mountainbiker is. Wanneer hij de laatste trede neemt, schuift hij zijn zonnebril omhoog. Ik sta perplex, als aan de grond genageld. We kijken elkaar recht in de ogen aan. Ik voel hoe mijn wangen gaan blozen.

Ik voel mij betrapt. Heeft hij mij zien spelen? Ondanks mijn angst blijf ik hem aankijken. We zwijgen allebei. Voorzichtig zet hij enkele stappen. Hij komt dichterbij. Als een soort van keurmeester bekijkt hij mijn lichaam. Hierdoor verlies ik het oogcontact. Ik voel mij bekeken. Wanneer hij nog dichterbij komt, wil ik een stap naar achteren doen, maar mijn lijf reageert niet. Zijn postuur is groter dan ik dacht. Centimeter voor centimeter komt hij dichterbij. Aangezien de man wat langer is, moet ik omhoog kijken om oogcontact te kunnen maken. Zijn donkergroene ogen kijken mij doortastend aan.

De man is inmiddels zo dichtbij dat zijn bovenlichaam tegen mijn borsten drukt. Doordat de man kleine stapjes blijft zetten, word ik gedwongen om achteruit te lopen. De railing drukt tegen mijn rug en ik voel mij kwetsbaar. Zijn lichaam is groot en mannelijk. Nu ik niet verder achteruit kan, brengt hij zijn gezicht dichter naar de mijne. Nog steeds kijken we elkaar aan. Er ontstaat een twinkeling in zijn ogen. Hij heeft dit non-verbale gevecht gewonnen. Langzaam vloeit de angst uit mijn lichaam. In mijn onderbuik voel ik hoe de geilheid op komt zetten.

Langzaam til ik mijn rechterbeen op en breng mijn voet naar zijn kuit. Met mijn hiel druk ik tegen zijn kuitbeen. Met zijn rechterhand wrijft hij teder over mijn wang. In zijn ogen zie ik verlangen en kracht. Zijn vingers gaan speels door mijn korte haar. Grote vingers strelen mijn hals. Wanneer ik met mijn hoofd wegdraai, krijgt hij meer ruimte om mijn hals te strelen. Hij pakt mijn kin vast. Ik zie hoe zijn mond dichterbij komt. Ik druk mijn hak nog steviger tegen zijn kuit. Ik verlang naar meer. Als vanzelf open ik mijn mond om zijn tong gulzig te ontvangen. Plots glijdt zijn tong over mijn hals.

In één beweging likt hij mijn hals tot onder mijn oorlelletje. Hongerig sabbelt hij hier aan. Net zo snel is zijn mond weer bij mijn gezicht. Met zijn warme tong gaat hij langzaam over mijn lippen. Hierdoor open ik mijn mond. Zodra onze tongen elkaar raken, ontstaat er bij mij een vurig verlangen. Speels volgen we elkaars tong. Zijn hand legt hij op mijn onderrug en hij drukt zich stevig tegen mij aan. Hij laat niet meer los. Steeds wilder gaan onze tongen in elkaar op. Ik voel hoe zijn harde pik tegen mij aandrukt. Zijn handen verdwijnen onder mijn jurkje.

Met zachte, strelende bewegingen glijden zijn handen over mijn billen. Als zijn handen mijn billen volledig omvatten, trekt hij mij omhoog. Direct sla ik mijn armen om hem heen. Mijn benen sla ik om zijn middel. Wild van verlangen klim ik in hem. Ik wel hem voelen. Overal. Zijn tong, zijn lippen. Uitnodigend zuig ik plots aan zijn tong. Wanneer ik zijn tong tussen mijn tanden neem, laat hij duidelijk voelen welke kwaliteiten zijn tong heeft. Hij zakt door zijn knieën en legt mij voorzichtig op het schuimrubber matje. Als een hongerige leeuw zit hij op zijn knieën boven mij.

Vurig kussen we elkaar. Langzaam schuift hij mijn jurkje omhoog. De stof van het jurkje schuurt over mijn harde tepels, welke nu super gevoelig zijn. In gedachte brengt hij zijn mond naar mijn tepels, al trekt hij het jurkje weer plagend omlaag. Deze beweging blijft hij herhalen. Hierdoor beginnen mijn tepels enorm te jeuken. Ik voel hoe mijn kutje nat begint te worden. Hij bespeelt me. Dikke harde tepels welke schreeuwen om aandacht. Strelend glijden zijn nagels over mijn armen. Abrupt pakt hij mijn polsen beet en brengt deze net boven mijn hoofd.

Zijn onderarm drukt zachtjes tegen mijn kutje. Met draaiende bewegingen gaat zijn onderarm heen en weer. Hierdoor breng ik mijn benen verder uit elkaar. Ik wil hem voelen, nu. Wanneer hij het jurkje wederom omhoog schuift, brengt hij zijn tong naar mijn borsten. Met kleine snelle likjes bewerkt hij mijn tepel. Enigszins machteloos lig ik hier, hongerig en geil. Nooit eerder waren mijn tepels zo hard. Met zuigende bewegingen blijft hij mijn tepel bewerken. Ruw neemt hij mijn andere tepel tussen zijn duim en wijsvinger. Mijn ademhaling gaat omhoog en ik voel hoe het vocht uit mijn kutje druipt.

Deze onverwachte ontmoeting maakt mij kletsnat. Doordat zijn wijsvinger maar net mijn huid raakt, voel ik heel veel prikkels. Langzaam gaat zijn vinger over mijn slanke lichaam naar beneden. Zo langs de contouren van mijn hipster en over de binnenzijde van mijn bovenbenen. Omdat ik verlang naar meer spreid ik mijn benen. Onverstoorbaar gaat zijn vinger terug omhoog. Ook nu neemt hij mijn tepel wederom tussen zijn duim en wijsvinger. Nog steviger en nog ruwer. Ik kreun. Hij maakt het verlangen groter en groter. Ik ben zo geil dat ik voor mijn gevoel ieder moment kan ontploffen.

Bij mijn heupen glijden zijn beide vingers tussen m’n slipje. Zijn lippen kussen mijn onderbuik. Op het moment dat mijn slipje daadwerkelijk een stukje naar beneden gaat, pakt hij beide tepels vast. Hij kneed mijn borsten en krast met zijn nagels over mijn tepels. Deze man gaat mij tot het uiterste brengen! Inmiddels ben ik zo geil geworden dat ik dicht bij de grens van mijn hongerige geilheid kom. Een brede natte tong onderaan mijn kutje, welke maar net contact maakt. Tergend langzaam gaat zijn tong omhoog. Voorzichtig drukt hij zijn tong tegen mijn hipster aan.

Precies daar bij de ingang van mijn zalige kutje. Voor een moment steekt hij zijn tong dieper in het slipje. Mijn god wat verlang ik naar zijn tong! Als mijn slipje op mijn bovenbenen zit, laat hij deze los. Zijn warme lippen dalen neer nét boven mijn clitoris. Hij kust, soms steekt hij heel even zijn tong uit. Hij maakt mij helemaal gek als zijn tong rondjes rond mijn clit draait. Hierdoor neemt mijn ademhaling toe. Ik voel zoveel genot. Hijgend volg ik zijn tong. Het laat hem schijnbaar koud, want zijn tong blijft onverminderd rondjes draaien.

Subtiel probeer ik mijn onderlichaam te verplaatsen, zodat zijn tong wel mijn clitje raakt. Hij is blijkbaar ervaren genoeg om dit te negeren. Stoïcijns blijft zijn tong rondjes draaien. Zijn handen kneden steeds harder mijn borsten en stelselmatig bewerkt hij mijn tepels. Ik voel hoe de geile sapjes uit mijn kutje stromen. Deze man neemt uitgebreid de tijd en weet mijn verlangen behoorlijk op te schroeven. Uit het niets trekt hij ruw mijn slipje verder naar beneden. Heel even beroeren zijn vingers mijn kletsnatte kutje. Direct schuift hij twee vingers naar binnen. Deze haalt hij enkele keren stevig heen en weer.

Dit is voor mij het moment dat ik niet meer rationeel na kan denken. Ik kan en wil de controle niet meer hebben. Zijn tong krijgt een groter werkgebied. Nadat hij met zijn tong enkele rondjes om mijn clit draait, likt hij langs de randjes van mijn kortgeschoren venusheuvel. Dit is juist niet wat ik wil. Ik wil zijn tong in mijn kutje voelen. Inmiddels heeft hij zijn vingers uit mijn kutje gehaald. Onverwachts duwt hij zijn tong een klein beetje naar binnen. Wanneer hij met zijn tong rondjes gaat draaien, beweegt automatisch mijn onderlichaam mee. Hierdoor dringt zijn tong dieper in mijn kutje.

Nu gaat zijn tong langs mijn grote schaamlippen op en neer. Ook nu probeer ik zijn tong met ritmische bewegingen dichter bij mijn kutje te krijgen. Tevergeefs. Na enige tijd verplaatst hij zijn tong. Routinematig likt hij nu langs mijn kleine schaamlippen. Uit het niets duwt hij wederom twee vingers naar binnen. Nog ruwer dan de vorige keer. Stevig haalt hij deze heen en weer. Net zo snel is mijn kutje weer leeg. De frustratie neemt toe. Ik besluit om hem mijn verlangens kenbaar te maken. 'Alsjeblieft, please, neuk me!' Hij lijkt mij niet te horen en negeert mij volledig.

In eerste instantie voel ik boosheid opkomen. Net op het moment dat ik er iets van wil zeggen, neemt hij mijn clit in zijn mond en zuigt er krachtig aan. Dit had ik niet verwacht. Ik gil. De man lacht. Nu brengt hij zijn aandacht bij mijn clitje. Voorheen draaide hij er met zijn tong omheen. Nu likt hij stevig en gretig aan mijn clitje. Zijn tempo en ritme veranderen niet. Ik voel hoe heftig mijn lichaam hierop reageert. Uit het niets zit ik dicht tegen een orgasme aan. Heftig heen en weer schuddend met mijn hoofd lig ik daar, hoog in een uitkijktoren. Schaamteloos te genieten van een wildvreemde man. 

Golven van genot stromen door mijn onderbuik. Ik voel dat een orgasme dichtbij is. Mijn benen druk ik stevig tegen zijn hoofd. Hij weet dat ik klaar ga komen. De man likt stevig door. Drie vingers duwt hij bij mij naar binnen. Met een hoog tempo neuken zijn vingers mijn kutje. Als ik mijn tepels hardhandig verwen, kom ik luid en heftig tot een orgasme. Ik gil, ik krijs. Deze man maakt mij zo geil. Tijd om bij te komen, krijg ik echter niet. Hij helpt mij overeind en trekt zijn broek naar beneden. Ik breng mijn hand onder zijn ballen welke ik zachtjes kneed. Zijn pik is inmiddels hard en staat krachtig vooruit.

Hij heeft een mooie rechte pik en een dikke stevige eikel. Met mijn hand pak ik zijn beide ballen vast. Wanneer ik deze vast heb, trek ik deze naar beneden. Speels lik ik zijn ballen en geef er kusjes op. Ik trek nog wat harder aan zijn ballen waardoor zijn pik recht vooruit komt te staan. Dit brengt mijn tong bij het gevoeligste plekje van zijn eikel. Terwijl ik mijn tong uitsteek, beweeg ik heen en weer met mijn hoofd. Hierdoor krijgt dit gevoeligste plekje alle aandacht. Hier ga ik mee door. Continu bevredig ik dit plekje met mijn tong.

Dit brengt hem waarschijnlijk dichtbij een orgasme. Wanneer hij beide handen op mijn hoofd legt, probeert hij mij te dwingen om hem dieper te pijpen. Ik heb de behoefte om hem gek van verlangen te maken. Wanneer ik mijn hoofd naar achteren breng, pakt hij dit signaal op. Om hem niet meteen klaar te laten komen, draait mijn tong nét achter het randje van zijn dikke harde eikel. Dit wissel ik af met heen en weer gaande bewegingen over het gevoeligste plekje van zijn eikel. Als een lolly lik ik aan zijn harde paarse eikel. Dit maakt hem geiler en geiler.

Ik plaats mijn lippen net achter zijn eikel en begin krachtig te zuigen. Mijn tong bespeelt zijn dikke harde knots. Zijn voorvocht druipt in mijn mond. Voorvocht maakt mij altijd zo geil. Automatisch begin ik zijn pik dieper te pijpen. Ik zuig met alle kracht. Ik wil zijn zaad proeven. Nu. Blijkbaar heeft hij dit in de gaten. Hij pakt mij beet en zet mij voorover tegen het hekwerk aan. Uitnodigend spreid ik mijn benen en duw mijn billen omhoog. Ook nu weet hij mijn verlangen op te schroeven. Dominant wrijft hij met zijn dikke eikel over mijn kutje. Ik wil geneukt worden. 

Mijn billen druk ik naar achteren. Hij trekt zich terug. Wederom weet hij mij zo ver te brengen dat ik hem smeek. 'Toe, alsjeblieft. Neuk me, nu!'. Dit laat hij zich geen tweede keer zeggen. Terwijl zijn knots tegen mijn kutje drukt, stoot hij direct naar binnen. Diep. Hard. Met een hoog tempo stampt zijn harde pik naar binnen. Ik voel hoe zijn grote ballen tegen mijn billen aanslaan. Hij neemt mij zo diep en hard. Mijn handen knijpen steeds harder in de railing. Ik geniet enorm. Met zijn onderlichaam weet hij zo te draaien dat zijn pik elk plekje in mijn kutje raakt. 

Het volgende orgasme komt als een tsunami opzetten. Omdat dit orgasme zo heftig is, gil ik enorm. Hij drukt zijn hand tegen mijn mond en stoot onverminderd door. Gewillig onderga ik zijn grillen. Het kan mij niet lang genoeg duren. Deze man is zalig! Tot mijn verbazing versnelt hij nogmaals het tempo van zijn stoten. Als een bezetene beukt hij in me. Dit is de beste neukbeurt ever. Wanneer ik weer een beetje rationeel kan denken, span ik mijn kutspieren aan. Dit is klaarblijkelijk voor hem de druppel die zijn pik laat spuiten. Luid grommend spuit hij al zijn zaad in mijn kutje.

Ik kick enorm op dit gevoel. Het is zalig, zijn zaad in mijn kletsnatte kutje. Wanneer ik achterom kijk, zie ik hoe de man zijn pik opbergt en zijn broek omhoog trekt. Alsof er niets gebeurt is loopt hij weg, ik kijk hem na. Voordat hij de trap afloopt kijkt hij mij aan. Hij geeft me een knipoog en een ondeugende lach. Terwijl het zaad uit mijn kut druipt, verdwijnt de man…

 

Dit verhaal is ook als audioverhaal te beluisteren.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6666666666667 sterren
9 stemmen