II Klaar om te proeven

Ingezonden door Mosby & Cira

Mijn eerste ervaringen als cuckold lijken als het ware een gegeven. Lady's die me voor voldongen feiten plaatsten en die steeds meer eisen. Ik adoreer hen, maar ik merk dat hun vraag om eigenlijk alles (aandacht en erotiek) groter is dan ik kan overzien. Wat doe je dan als je hun honger naar meer bemerkt en hen toch niet kwijt wil raken, omdat ze bijzonder zijn? Juist, van de nood een deugd maken door een andere man te zoeken met als consequentie dat alles anders wordt. Dat bevalt van beide kanten en het resultaat ervan is dat ik ben veranderd in een echte cuckold.

Let wel, ik ben niet alleen veranderd. Ik word getraind om me te houden aan de regels waardoor het voor mijn Lady's steeds leuker wordt. Met alle gevolgen en gevoelens van dien. Het doet me emotioneel heel veel en sindsdien wil ik niet anders meer. Bij iedere ontmoeting met hun minnaar voel ik wat ik wil voelen. Mijn afhankelijkheid en verbondenheid en geilheid voor- en van hun. De eerste ontmoeting waarbij mijn Lady's kennismaakten met hun Dom /minnaar is er één van, althans voor mij als afwezige Toy, afzien en fantasie.

Ik heb het wel aan mijzelf te wijten, want ik heb het laten gebeuren. Het voelt haast als een test. Kan ik het aan dat mijn twee vrouwelijke Lady's, ik heb er via mooie foto's inmiddels een redelijke voorstelling van, al hun aandacht geven aan een andere man? Die foto's, zo blijkt achteraf, stuurden ze me pas na overleg met M. Zo snel werd ik dus al in de onderdanige rol gezet door vriend M. die zich geen betere aandacht kan wensen. Twee Lady's die mij hebben laten weten wat zoal hun fantasieën over en met hem zijn. Fantasieën die ze niet altijd deelden met mij.

Of die ze juist wel deelden om me te triggeren. Sneller dan ik had gedacht vindt mijn transformatie van "gewone" vriend naar speeltje van mijn Lady's plaats. Beide Lady's zijn anders en ze voelen anders, maar ze trekken wel op als één persoon als het gaat om hun wensen en verlangens. Ze zijn overweldigend in hun vrouwelijkheid. Veel waardering heb ik inmiddels voor vriend M. die deze Lady's mentaal en qua erotiek goed aankan. Het is niet niks om twee hongerige Lady's te moeten 'voeden'.

Mijn Lady C. en D. willen dat ik in dit verhaal vertel over de eerste kennismaking met hun, naar nu blijkt, Dom / minnaar. Omdat ik dit als niet aanwezige Toy moet reconstrueren, zijn de e-mailfragmenten die de dames mij de volgende dag stuurden een nuttig handvat om iets van de sfeer te proeven. Die sfeer is me goed ingewreven. Het was niet zomaar bedoeld als een verslag. De afspraak ging als volgt. Mijn Lady's zitten te wachten en wat te kletsen in de bar van het afgesproken hotel. Ze vinden het achteraf super spannend om Hem voor het eerst te ontmoeten.

Vooraf hebben ze van Hem de opdracht gekregen om sexy ten tonele te verschijnen in een kort rokje en met hold-ups en slipje aan. De Lady's moeten ook een trileitje met draadloze afstandbediening meebrengen. Deze mogen ze nog niet indoen, want vriend M. wil eerst even proeven. Hoe het verdergaat kan ik het best verwoorden door mijn Lady C. zelf aan het woord te laten. 'Toen was Hij daar ineens mijn lieve, stralende Meester! Hij was mooi gekleed in een strak pak met een wit overhemd en rode stropdas. Een Meester ten voeten uit. Hij ging naast D. zitten en dus tegenover mij.

Meteen bij aankomst voelde ik de erotische spanning. Ik wilde in zijn armen liggen, hem lang zoenen en en en... Aangezien Lady C. niet naast haar aankomende minnaar zit, kan hij haar helaas niet subtiel aanraken. Dat is echter wel wat ze graag wil.' Mijn andere Lady heeft, zo begrijp ik later, een wat betere positie en zit naast hem. Lady C. vertrouwt me later toe dat ze haar geduld moest bewaren. Ze waren tenslotte in een openbare ruimte met veel mensen om zich heen.

Lady C. probeerde mij als haar gewillige Toy op te geilen door me achteraf toe te vertrouwen wat ze op dat moment voelde. 'Wat was ik graag even met mijn Meester alleen geweest om hem van heel dichtbij mijn echte verlangen te laten voelen, hem een heerlijk lange en eindeloze tongzoen te geven en me tegen zijn lichaam aan te drukken.' Ja, ja, ze schroomde zelfs niet om hem haar dierbare Meester te noemen. De boodschap voor mij als haar cuckold is duidelijk, maar waarom vind ik het dan toch zo opwindend? Waarschijnlijk omdat ze mij onverbloemd laat weten wat ze voelt.

Ik voel geen jaloezie, maar een toenemende wil om dit gevoel vast te houden en te koesteren. Twee Lady's waarbij ik het een eer vindt om dat wat ze te bieden hebben aan vrouwelijkheid, delen of zelfs ter beschikking stellen aan een man die weet wat goed voor hun is. Het voelt niet als verlies, maar als winst om dit te laten gebeuren. En het gekke is dat mijn Lady's dit lijken te weten en feilloos aan lijken te voelen hoe ik me daaronder voel. Door gebruik te maken van mijn zwakte, namelijk hun te willen dienen, wakkeren ze mijn ontluikende cuckolding gevoelens nog verder aan.

Misschien doen ze het onbewust. Het gebeurt gewoon. Vriend M. weet heel goed gebruik te maken van wat wij uitstralen. Achteraf begrijp ik van mijn Lady's dat er openhartige gesprekken zijn gevoerd over wederzijdse gevoelens en behoeften. Meester M. houdt van doorpakken. Zelfs bij de eerste kennismaking op een anoniem, maar toch ook wel publiek terrein, vindt hij het na één uur een goed moment om de dames naar het toilet te sturen met als opdracht om daar hun slipjes uit te doen. Deze moeten bij terugkomst aan hem worden overhandigd.

De slipjes verdwijnen vervolgens in zijn jaszak. M. is de enige man in de drukke bar die weet dat er twee sliploze 'sletjes' aanwezig zijn. De term 'sletjes' komt van de Lady's zelf die het opwindend vinden als M. ze af en toe zo noemt. Dat is dus de situatie. Mijn Lady's in hun blote kont, weerloos en toch ook bewust wetende wat ze doen. Meester wil, zo vertelt Lady C. me later, zijn Lady's nectar, zoals hij het noemt, beslist ook even proeven. Heel subtiel en een beetje wegdraaiend voor de blikken van andere gasten, stopt Lady haar vinger in haar inmiddels vochtige kutje en vervolgens in de mond van Meester.

Dat moeten de andere gasten toch hebben gezien? Daarna doet hij het nog een keer en vervolgens schuift Lady C. wat dichterbij en nodigt hem uit om zelf heel even haar hete plekje te beroeren. Ze voelt zich daarbij heerlijk 'sletterig' en zelfs 'hoerig' toen ze hem dat vroeg. De Lady's vertellen me dat M. inmiddels duidelijk heeft gemaakt dat het trilei ingebracht dient te worden. Meester heeft de afstandsbediening in zijn handen. Lady C. vertelt aan mij over wat er daarna gebeurde. Ik ben immers toch haar notulist die dient op te schrijven wat ze heeft meegemaakt met haar Meester.

'Wow cuckje, wat een geweldige ervaring was dat! Het trilei is al héérlijk om te dragen, maar als de afstandsbediening in handen van Hem is, is elke keer dat Hij hem onverwachts aanzet een sensationele belevenis, oef!' Lady C. veert tijdens de lunch soms even op en voelt haar kutje van genot meerdere malen heftig samentrekken. Tot twee keer toe staat er op zo'n moment een jonge ober vlak naast haar. 'Meester laat het eitje plotseling trillen. Oh mijn cuckje, je Lady kon zich echt maar met moeite beheersen zeg en mijn teasende Meester genoot ervan!'

Al met al een opwindende lunch. Oh ja, het eten smaakte trouwens ook heerlijk. Daarna was het tijd om het restaurantgedeelte te verlaten en terug te keren naar de bar. Lady D. moest werken, dus zij neemt met enkele zachte kussen afscheid van mijn andere Lady. Meester begeleidt Lady D. naar haar auto en Lady C. blijft achter in de bar en bestelt nog een drankje. Na een tien tot vijftien minuten is haar Meester weer terug. En ja, het inmiddels wel duidelijk dat de Lady's hem willen als hun Meester.

Mijn Lady C. wil hem nog even aanraken. Zacht en erotisch pratend met elkaar, elkaar kleine kusjes gevend. Lady C. ligt bijna in zijn armen. Zo heerlijk dichtbij, zijn arm om haar heen en zijn strelende vingers overal op haar lichaam. Lady C. vraagt zich achteraf af of andere gasten nog hebben gezien dat ze haar hand even op het kruis van Meester had gelegd. Na het afrekenen vertrekt mijn Lady gearmd met haar Meester richting de parkeerplaats. Ze vertrouwt me toe dat ze vervolgens nog enige tijd heeft doorgebracht in de auto van haar Meester.

De ramen waren al snel helemaal beslagen. Meer wil mijn Lady er niet over kwijt, omdat dat iets is tussen haar en haar minnaar. Sliploos reden mijn Lady's na deze sensationele en geile ontmoeting met een opwindend gevoel in hun lijf naar huis. Beide Lady's hebben me vanaf dat moment middels de nodige e-mails laten merken dat ik hun Toy ben en dat ik me moet neerleggen bij wat er verder gebeurt. Zo gaat dat dus blijkbaar.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen