Huiswerkopdracht

Ingezonden door sub s.

Zaterdagavond 16 december. B. is eerder naar huis gekomen, omdat hij zich niet lekker voelde. De kinderen zijn al de hele dag hangerig. Mijn moeder en mijn zus zijn op bezoek geweest en het weer was guur en nat. De afgelopen twee nachten heb ik weinig geslapen door het hoesten van de jongste en eigenlijk heb ik zin om om negen uur te gaan slapen. B. ligt al in bed. Ik ben op de iPad wat aan het kijken. Ik kruip in bed en B. legt de Ipad weg. We liggen met onze gezichten naar elkaar toe.

B. staat op het punt om het licht uit te doen als ik zeg dat we eigenlijk nog niet kunnen gaan slapen. Hij fronst zijn wenkbrauwen. ‘Want?’, zegt hij. Ik vertel dat ik nog een opdracht heb van Meester J. Ik zie B. geamuseerd kijken. ‘Wat voor opdracht?’, vraagt hij. ‘Wil je dat ik hem uitvoer?’, vraag ik. Hij knikt. Ik zucht. Dat wordt nog lang niet slapen ben ik bang. Ik loop naar het bureau in de andere kamer en pak een bureaustoel. B. zegt niks als ik zeg dat hij daarop moet gaan zitten. Ik weet niet meer precies hoe ik nu zijn handen achter zijn rug moest binden dus ik improviseer wat.

Het zit in ieder geval goed strak. Ik ben aan het denken hoe de opdracht ook alweer precies ging, maar ik weet het niet meer. Het is ook zo stom om hem zo te laten zitten en de computer op te gaan starten. Het was in ieder geval iets met verleiden. Ik ga naakt op mijn knieën tussen zijn benen zitten en begin hem zachtjes te likken en te zuigen. Deep throat is iets wat ik niet kan, maar ik probeer toch om hem zo ver mogelijk in mijn mond en keel te nemen. Af en toe voel ik de kokhalsreflex en voel ik het speeksel langs mijn kin lopen. B. zegt me dat ik hem aan moet kijken. Het voelt onderdanig.

Ik zo op mijn knieën en hij die op me neerkijkt. Gek dat we dat eigenlijk nooit eerder hebben gedaan. Het is niet de bedoeling dat B. te lang geniet, dus ik sta op en dim het licht een beetje. Ik pak mijn Magic Wand en een dildo. B. vindt het nu al leuk dat zie ik aan zijn gezicht. Ik voel me wat ongemakkelijk en opgelaten. Als het geen opdracht was geweest, had ik het niet gedaan. Maar goed, dan gebeuren er dus ook nooit nieuwe dingen. Ik ga op het bed liggen met mijn benen open, zodat hij goed zicht heeft. Ik zet de Magic Wand aan en speel ondertussen wat met mijn vingers.

Ik voel dat B. er moeite mee heeft dat hij niet aan me mag komen en dat windt me op. Ik probeer even wat met de dildo, maar het gaat niet soepel. Ik leg hem aan de kant. B. zegt me wederom dat ik hem moet aankijken en zijn blik is duister en serieus. Het voelt alsof hij me in zijn macht houdt. Dan zie ik hem met zijn armen en vingers bewegen. Ze slapen. Ik besluit hem los te maken en hij komt naast me op het bed liggen. Terwijl ik de buitenkant met de Magic Wand bespeel, begint hij me van binnen met de dildo te bewerken.

Ik voel dat ik steeds vochtiger word en hij gaat steeds wat harder te keer. Er zit ook een vibratie in en B. zet hem aan. Ik voel dat de spanning zich opbouwt en dat ik op het punt sta om klaar te komen. B. voelt het ook en stoot nog net iets verder en sneller. Dan ontlaad ik volledig. Terwijl ik mijn rug krom, zet ik mijn vingers in zijn been en duw mijn nagels in zijn vel. Het gevoel is heerlijk en het duurt een hele tijd voordat de samentrekkingen wegvloeien. B. laat me even bijkomen, maar gaat dan weer verder met de dildo. Ik voel dat ik nog nat ben en nog steeds natter word.

B. gaat door en ik hoor mezelf kreunen en onsamenhangende geluiden maken. Het gevoel dat ik krijg, ken ik wel van eerder, maar het was nog nooit zo sterk. Het lijkt alsof ik moet plassen. Ik weet ook niet meer of ik het fijn vind of niet. B. merkt het en gaat nog even door, maar uiteindelijk vraag ik hem toch te stoppen. Het gevoel is zo intens en ik weet niet goed wat het is en wat ik ermee moet. B. legt me een stuk verder op het bed en trekt mijn hoofd aan mijn haren naar achteren. Hij fluistert van alles in mijn oor en ik voel me alsof ik gebruikt word, alsof mijn lichaam gebruik wordt.

Het voelt fout en het voelt zo lekker. B. zijn energieniveau lijkt prima in orde en hij geeft zich volledig. Vlak voordat hij klaarkomt, komt hij uit me en houdt mijn gezicht vast. Dan spuit hij mijn gezicht helemaal onder. Hij weet dat ik dat helemaal niks vind en dat ik me hierdoor enorm onderdanig voel, omdat mijn mening er niet toe doet. Voorheen zou hij dat niet doen, maar er lijken ook bij hem dingen te veranderen. Vijf minuten later liggen we weer redelijk schoon en voldaan naast elkaar. Ik zeg B. dat ik even een berichtje naar Meester J. ga sturen. B. glimlacht en valt uitgeput in een diepe slaap. Opdracht gelukt. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen