Ik zie, ik zie...

Het is vrijdagavond als mijn telefoon oplicht. Ik zie dat ik een WhatsApp bericht heb ontvangen van mijn goede vriend Dennis. Dennis ken ik inmiddels al heel wat jaren. We hebben elkaar lang geleden via een datingsite leren kennen. Wat begon met hoteldates is inmiddels uitgegroeid tot een hele mooie vriendschap. Regelmatig appen we waarbij hij me steevast een glimlach op mijn gezicht bezorgd. In tegenstelling tot de andere mannen met wie ik heb gedate, is hij de enige die oprecht geïnteresseerd is in wie je bent als mens en niet alleen interesse heeft in je lichaam.

Met hem gaat het eigenlijk nooit over seks. Dat is een zeldzaamheid, maar wel erg prettig. Andere mannen zijn alleen geïnteresseerd als ze zin hebben in seks of willen afspreken voor seks. Daar is natuurlijk niets mis mee aangezien ik seks heerlijk vind, maar het is allemaal nogal oppervlakkig. Zijn berichten zijn dus een zeer welkome afwisseling tussen al dat seksuele geweld. Dennis is, net als ik, altijd in om spontaan iets nieuws te proberen. Dat zijn dan niet de extreme dingen, maar juist de hele klein, simpele dingen. Precies wat ik ook leuk vind. 

Aangezien we elkaar al heel wat jaren kennen, weten we inmiddels wat onze bucketlist is op seksueel gebied. Heel af en toe passeren onze lijsten de revue en kijken we of we er een vanaf kunnen strepen. De laatste tijd komt Dennis wat vaker met leuke ideeën. Leuk om te zien dat hij het roer om heeft gegooid en meer wil gaan genieten van het leven. Niks is voor hem te gek en hij wil mij ook graag een plezier doen door mee te gaan in mijn fantasieën. Dat geeft onze mooie vriendschap net dat beetje extra. 

Ik open het berichtje. 'Of ik maandagavond iets te doen heb?' Ik schrijf terug dat ik even in mijn agenda moet kijken. Als ik mijn agenda open, zie ik dat ik maandagavond niks op de planning heb staan. 'Hou die maar vrij dan', schrijft hij 'dan regel ik iets leuks in Amsterdam'. Ik ben benieuwd wat hij in petto heeft. Het weekend vliegt voorbij en voordat ik het weet, is het alweer maandag. Na te hebben gewerkt, rijd ik in de middag alvast naar Amsterdam. Het is namelijk vaak nogal druk die kant op in de spits.

Dan kan ik het meteen combineren met een bezoek aan een andere goede vriend die ik al veel te lang niet meer heb gezien. Er zijn verschillende ongelukken gebeurd op de snelweg waardoor ik een detour heb. Later dan gepland, bel ik aan bij Twan. Na twee koppen thee, lekker bij te hebben gekletst een cane rijker, ga ik op weg naar het afgesproken adres in Amsterdam. Twan wenst me veel plezier vanavond, maar dat gaat vast goedkomen. Het valt gelukkig mee qua drukte op de weg. Een half uur later ben ik in de buurt van het afgesproken adres. 

Terwijl ik op de snelweg rijd, kan ik een glimlach niet onderdrukken. Van veraf is de hoge toren te zien. Een aantal jaar geleden, reed ik hier regelmatig langs. Tijdens elke autorit fantaseerde ik erover hoe het zou zijn om hier seks te hebben. Vanavond zal ik eindelijk gaan ervaren hoe dat is. Ik parkeer mijn auto in de parkeergarage en loop naar de receptie. Wanneer ik de receptie binnenloop, zie ik Dennis naar buiten lopen. Ik loop door de draaideur achter hem aan naar buiten. Samen lopen we vervolgens naar binnen en stappen in de lift naar boven. Hopelijk zitten we niet op de eerste verdieping.

De lift stopt bij de negende verdieping. We stappen uit. De kamer ziet er precies zo uit als ik me had voorgesteld. In het midden van de kamer staat de douche met doorzichtige wanden. Ik loop naar het grote, ronde raam en geniet van het uitzicht. Er rijden veel auto's voorbij. Op de snelweg hieronder heb ik ook al vaak mogen rijden. Steeds fantaserend over hoe het zou zijn en nu ben ik er eindelijk. Aangezien het half zeven is, is het hoog tijd om onze buikjes te vullen. We lopen naar de overkant en eten daar wat. Vanaf daar heb je een goed uitzicht op de toren aan de overkant van de weg. 

De ramen en daarmee de kamers zijn goed te zien vanaf hier, dus waarschijnlijk ook vanaf de snelweg. Dat maakt het extra spannend. Na het eten lopen we terug naar onze kamer. Ik loop naar het raam en kijk naar de plek waar we zojuist zaten. Die is erg goed te zien vanaf hier en de kamer was zojuist ook goed te zien vanaf daar beneden. Ik zeg dat ik nog even gebruik wil maken van het toilet. Dennis vraagt me waarom ik dat niet gewoon in de douche zou doen. Waarom eigenlijk ook niet? 

Ik doe het licht uit en kleed mezelf uit. Het gordijn is nog open. Mocht de kamer vanaf de snelweg te zien zijn dan ben ik dat wellicht ook. Ik loop naar de douche en doe de schuifdeur open. De douche is niet heel groot, maar groot genoeg om in te staan. Terwijl Dennis toekijkt vanaf het bed, sta ik met mijn gezicht naar het raam. Ik moet mezelf even focussen, maar dan voel ik de eerste stralen lopen. Omdat ik inmiddels al zoveel dingen heb gedaan, ben ik de gene wel een beetje voorbij. Ik weet dat Dennis dit soort dingen ook erg kan waarderen, dus dat maakt het extra leuk om samen met hem te mogen doen. 

Als ik uit ben geplast, probeer ik de douche aan te zetten. Dat valt nog niet mee in het donker. Ook met de lamp aan blijkt het niet mee te vallen. Als het dan eindelijk is gelukt, spoelen we onszelf af onder de douche. Dat hebben we natuurlijk al vaker samen gedaan, maar dit keer is het extra speciaal aangezien andere mensen ons gade zouden kunnen slaan. Ik vind het heerlijk om bekeken te worden. Alleen het idee dat tegenwoordig alles kan worden gefilmd, is minder. Ik moet er niet aan denken dat je jezelf de volgende dag terugziet op Dumpert. 

We drogen onszelf af en gaan samen naakt voor het raam staan. Met de lichten uit is het wellicht minder goed te zien, maar het blijft evengoed spannend om bekeken te kunnen worden. Dennis komt achter me staan. Samen kijken we naar de auto's die onder ons voorbij rijden. Dennis' handen strelen mijn lichaam. Ik voel hoe zijn handen over mijn rug, via de zijkant van mijn lichaam over mijn borsten glijden. Voorzichtig glijden zijn handen verder naar beneden en vinden het gevoeligste plekje van mijn lichaam. 

Ik voel hoe zijn vingers langs mijn schaamlippen glijden. Heel langzaam steeds iets dichter naar mijn clitje. Hij gaat voor me op de grond zitten en zijn mond vindt mijn clit. Met zachte, kleine halen streelt zijn tong mijn clit. Normaal gesproken vind ik het heerlijk om mijn ogen gesloten te houden, zodat ik mezelf beter kan focussen op het beffen. Dit is echter te mooi om mijn ogen dicht te houden. Ik wil naar buiten kijken met het idee dat iemand dit ziet. In de hoop dat hij of zij hier opgewonden van raakt en zichzelf bevredigt. Hoe leuk zou dat zijn? Dat idee alleen al wind me nog verder op. 

Het duurt dan ook niet lang voordat ik klaarkom. Het idee om bekeken te kunnen worden in combinatie met de zachte tong van Dennis op mijn clit zorgt voor een heerlijk orgasme. Nu is het tijd voor Dennis om te genieten. Hij komt naast me staan. Mijn handen strelen zijn lichaam en vinden al snel zijn keiharde pik. Zo te voelen, heeft het hem ook niet onberoerd gelaten. Met mijn ene hand streel ik zijn pik, terwijl mijn andere hand afwisselend zijn ballen en perineum masseren. Onze monden vinden elkaar, net als onze tongen.

Terwijl we heerlijk tongzoenen, voel ik zijn pik zo mogelijk nog harder worden. Het zal nu niet lang meer duren voordat hij een orgasme krijgt. Mijn hand beweeg steeds sneller en harder zijn pik op en neer. Ik fluister in zijn oor dat hij zometeen lekker voor mij mag spuiten. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd. Na nog een paar ferme trekken zie ik het witte goud op de grond spuiten. Na onze beider orgasmes is het tijd om even bij te komen. We gaan op het bed liggen en kletsen honderduit. 

Het is heel erg gezellig en de tijd vliegt voorbij. Hoogtijd dus voor een tweede ronde. Niet op het bed uiteraard, maar wederom voor het raam. Als we voor het raam staan, glijden onze handen weer over elkaars lichaam. Vandaag heb ik ook mijn trouwe, rode vriend meegenomen. Het lijkt me leuk om deze bij het spel te betrekken. Ik pak de womanizer uit mijn jaszak en zet die op mijn clit. Het is een heerlijk gevoel. Echt de beste uitvinding ooit. Met mijn ene hand bedien ik de womanizer en met de andere de pik van Dennis.

Met het uitzicht duurt het niet heel lang voordat we beiden weer een hoogtepunt bereiken. We spoelen onszelf af onder de douche. Dan trek ik mijn kleding aan om weer naar huis te gaan. Wat is het toch heerlijk dat dit kan! Voldaan rijd ik terug naar huis. Als ik een week later weer voorbij de toren rijd, kan ik een glimlach niet onderdrukken. Wat was het een mooie en leuke ervaring. Heel erg leuk dat ik deze eindelijk van mijn bucketlist af heb kunnen strepen. Op naar het volgende item om van de lijst af te kunnen strepen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 2.3333333333333 sterren
3 stemmen