Een sexy serveerster

Ingezonden door Pieter-Louis

We komen er regelmatig, in ons kleine buurtrestaurant. Je kunt er goed eten, er zijn altijd veel mensen, maar wat vooral interessant is, is dat er alleen maar vrouwen in de bediening werken. Niet alle dames zijn even mooi en sexy, maar twee vrouwen springen er wel uit. Een van die dames schijnt volgens mijn vrouw een speciale belangstelling voor mij te hebben. Zo weet zij altijd wat ik wil eten, welk bier ik wil en loopt zij, volgens mijn vrouw, iets te vaak langs onze tafel. Mij was het niet zo opgevallen, maar dat zal wel aan mij liggen.

Daarnaast is er nog een andere vrouw: jonger, steevast met een topje aan waardoor je haar mooie, slanke buik en navelpiercing goed kunt zien en met een prachtig slank lichaam. Altijd een strakke spijkerbroek aan waarbij ik meteen fantaseer over dat heerlijke, natte kutje dat vlak achter die rits zit. Beide dames vallen bij mij dus in de smaak en niets liever zou ik beide schoonheden eens heerlijk lang en diep neuken en natuurlijk eindeloos tongzoenen. Maar hoe dat aan te pakken?

Het geluk wilde dat mijn vrouw een tijdje weg moest waardoor ik eindelijk eens alleen naar deze zaak kon gaan. Ik besloot op een avond te gaan waarop in ieder geval een van beide dames er zou zijn. Mijn voorkeur ging uit naar de eerste. Iets ouder, maar met mogelijk specifieke belangstelling voor mij. Toen ik binnenkwam lachte ze meteen breeduit. 'Hey, leuk dat je er bent! Ben je alleen?' vroeg ze met een verleidelijke blik in haar ogen. 'Ja', zei ik en ik ging naar haar toe om te vertellen waarom ik er alleen was en dat ik wilde komen eten.

Ik was bewust wat later gegaan in de hoop dat de meeste gasten al zouden zijn vertrokken en zij tijd voor mij zou hebben. Dat klopte. Ik bestelde het eten en een glas bier en vroeg haar of ze het leuk vond om even bij me te komen zitten. Natuurlijk bood ik haar een drankje aan. Welnu, dat was niet aan dovemansoren gericht. Ik had een tafeltje in een hoek uitgezocht waarbij het niet meteen zou opvallen als zij bij mij zou gaan zitten en waar ik ongestoord voetje kon vrijen met haar zonder dat iemand dat zou zien.

Ze kwam bij mij zitten nadat ze met haar collega had afgesproken dat ze even niet nodig was in de bediening. Ik bood haar een glas zoete wijn aan. Ze kwam tegenover mij zitten. Het gesprek vlotte snel en ze lachte steeds enorm lief naar mij. Voor mij de trigger om onder tafel haar voeten aan te raken en te bekijken hoe ze zou reageren. En ja hoor, meteen na de eerste aanraking ging zij met haar voet langs mijn been. Omdat ze pal naast me zat, legde ik mijn hand op haar been en streelde haar bovenbeen. Ze liet het gewillig toe en maakte door haar lach duidelijk dat ik vooral verder moest gaan.

Omdat ik er niet eindeloos over wilde doen, fluisterde ik vrij snel daarna dat ik haar bloedmooi vond en erg graag met haar iets zou willen doen. Ze giechelde en zei dat dat ook haar wens was. Ze moest nog wel eerst even wat in het restaurant afmaken. Daarna zouden wij samen iets leuks gaan doen. Nu had zij de sleutel van de zaak en kon dus als laatste de deur achter zich dichtdoen. Dat deed ze heel vaak. Toen de laatste andere gast was verdwenen, het was net tien uur in de avond, zei ze tegen haar twee andere collega’s dat die gerust naar huis konden gaan.

'Ik drink nog even mijn glas wijn op met onze stamgast en dan sluit ik wel verder af', zei ze. Nadat haar collega’s weg waren gegaan, deed ze de lichten in het restaurant uit, sloot de buitendeur vanaf de binnenkant af en kwam naar mij terug. 'Zo', zei ze, 'en nu gaan wij heerlijk neuken'. Ze kwam naar mij toe. Ik trok haar meteen op mijn schoot, kuste haar intens en krachtig op haar mond en liet mijn rechterhand over haar broek gaan. Mijn tongzoen beantwoorde ze met haar arm die ze om mij heen sloeg en waarmee ze mij dicht tegen zich aantrok.

Zonder verder wat te zeggen, zaten wij daar intens te tongzoenen. Mijn tong drong diep in haar mond naar binnen en de hare in de mijne. Ik liet mij helemaal gaan en voelde met mijn hand eerst over haar gulp, deed die vervolgens los, voelde een mooi klein slipje en deed mijn hand onder haar slipje. Ik voelde hoe haar kut kletsnat was en hoorde hoe ze kreunde toen ik een vinger in haar kut deed. Ik had al gezien dat ze prachtige, ronde borsten had, maar die had ik nog niet echt lang aangeraakt. Ik trok mijn hand uit haar kut terug toen zij snel haar truitje uitdeed.

Onder haar truitje had ze een prachtige kanten beha aan die ik snel losmaakte. Daar kwamen twee beeldschone, ronde volle borsten uit die ik meteen in mijn handen en mijn mond nam. Binnen een mum van tijd waren haar tepels keihard geworden en priemden vooruit. 'Ik wil je neuken en het liefst hier op een tafel', fluisterde ik in haar oor. Gauw deed ze haar truitje weer aan en knoopte haar broek vast, want de gordijnen van het restaurant waren nog open. We wilden geen nieuwsgierige kijkers van buitenaf.

Toen ze de gordijnen had gesloten, alle lichten uit waren en het erop leek dat er niemand meer was, liep ze naar mij terug. Ze liet haar broek op de grond vallen, deed haar truitje en haar beha uit en ging op haar rug op de tafel liggen, zodat ik alleen nog maar haar slipje uit hoefde te doen. Ze wist wat een man heerlijk vindt, want ze hield haar schoenen met hoge hakken aan. Terwijl zij gewillig haar benen omhoog deed, kon ik haar slipje uitdoen. Mijn mond nestelde zich tussen haar benen en ik proefde haar heerlijke kutsap.

Ze was kletsnat. Terwijl ik met mijn tong rond haar clitje ging en haar kutje likte, streelde ik met mijn handen haar tepels. Ze werd er steeds meer opgewonden van. Door haar benen om mij heen te slaan, maakte ze duidelijk dat ze alles met mij wilde doen. Ik slurpte haar overheerlijke kutsap naar binnen en voelde hoe haar buik langzaam en steeds heftiger begon te schudden. Opeens kromp haar onderbuik ineen en voelde en hoorde ik hoe zij keihard kreunend klaarkwam. Haar kut werd nog natter. Ik voelde en proefde hoe er een heerlijk klein straaltje kutsap in mijn mond kwam.

'Kom in me!' schreeuwde ze het uit. Mijn pik was al die tijd keihard geweest en stond zo langzamerhand op exploderen. Zonder condoom, want dat koste veel te veel tijd, stootte ik mijn keiharde pik diep in haar heerlijke, kletsnatte kut. Toen ik naar binnen gleed, voelde ik hoe haar kut mijn pik naar binnen zoog. Mijn eerste stoot in haar kut deed haar nog dieper kreunen. 'Neuk me, neuk me!' kermde ze het uit. Terwijl ze met haar handen twee van de tafelpoten vasthield, stootte ik keihard bij haar naar binnen. Het was even spannend of de tafel dat wel zou houden, maar die bleek sterk genoeg.

Ik stootte diep in haar overheerlijke natte kut, terwijl ik haar tepels om de beurt streelde en in mijn mond nam. Even was ik bang dat een voorbijganger haar gekreun zou horen, maar dat bleek gelukkig mee te vallen. Ik voelde hoe zij mij naar binnen zoog. Blijkbaar had ze lang niet geneukt en was ze toe aan een stevige neukpartij. Wat neukte deze vrouw geweldig! Zeldzaam heerlijk. Terwijl zij met haar hoofd over de rand van de tafel lag en zich nog steeds met haar handen vasthield aan de tafelpoten, voelde ik dat ik ging klaarkomen.

Nog harder stootte ik bij haar naar binnen en grommend loosde ik mijn zaad diep achter in haar heerlijke grot. Opnieuw kwam zij keihard klaar en trokken al haar buikspieren samen. Ik kon in haar blijven doorstoten. Telkens voelde ik hoe ik opnieuw mijn warme zaad in haar kut spoot en hoe zij bij iedere stoot van mij samenkromp van genot. Na mijn allerlaatste stoot waarbij in de allerlaatste druppel zaad uitperste en in haar heerlijke kut spoot, kwamen we beiden eindelijk een beetje tot bedaren.

Toen we waren bijgekomen, hebben we eerst maar even de tafel geïnspecteerd. Die bleek het gelukkig te hebben overleefd. Toen we dat hadden gedaan, het ging als vanzelf, vonden onze monden elkaar opnieuw. Ik ging zitten en zij kwam op mijn schoot zitten. Voordat we iets konden zeggen, zaten we weer innig verstrengeld in elkaars armen. Ik had mijn vingers weer in haar heerlijke kut zitten en op haar knopje en tongzoenden we onophoudelijk. Ze vertelde dat ze vlak bij de zaak woonde en niets liever wilde dan dat ik die nacht met haar zou doorbrengen.

Beiden hadden we de volgende dag geen verplichtingen. Na ons te hebben aangekleed, zijn we naar haar huis gegaan. Wat zich daar die nacht afspeelde, is genoeg voor een volgend verhaal.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem