Mijn eerste keer als slaaf

Ingezonden door Anoniem

Ik had al langere tijd onderdanige gevoelens en het leek mij leuk om een keer een onderdanige slaaf van een dominante man te zijn. Om deze fantasie te verwezenlijken, ben ik op zoek gegaan naar een dominante Meester die dit ook we. Meester H's aanpak en doen en laten stond mij wel aan en ik besloot hem een bericht te sturen o te vragen of wij een keer konden afspreken. Nadat ik met de Meester een afspraak had gemaakt om langs te komen ,was ik behoorlijk zenuwachtig. Vooral omdat ik dit nog nooit eerder had gedaan.

Op de datum waarop wij hadden afgesproken, ben ik rond de middag naar zijn huis toe gereden. Aangezien ik niet wist wat ik kon verwachten, drukte ik met trillende benen de deurbel van zijn voordeur in. Na een paar seconden werd er open gedaan door een aardige man van rond de vijfendertig jaar. Hij liet mij naar binnen. We hebben even kennis met elkaar gemaakt en daarna vertelde mij dat ik naar boven kon lopen naar de zolder. Eenmaal aangekomen op de zolder vertelde hij me wat ik moest doen.

Ik moest wachten tot de meester door de deur van de zolder was gelopen en moest mijzelf daarna uitkleden. Nadat ik uitgekleed was, moest ik in doggy positie op de grond gaan zitten met mijn kont naar de deur van de zolder toe. Na een paar minuten kwam de meester de zolder binnengelopen. Hij liep rustig om mij heen om te controleren of ik zijn opdracht goed uit had gevoerd. Nadat de meester om mij heen was gelopen, was het tijd voor de slaven keuring. Ik moest rechtop op mijn knieën gaan zitten en mijn handen op mijn bovenbenen laten rusten.

De Meester controleerde elke centimeter van mijn lichaam. Nadat hij hiermee klaar was, moest ik weer in doggy positie gaan zitten. De Meester had mij van te voren opgedragen dat ik gespoeld naar hem toe moest komen. Dit had ik dan ook netjes gedaan, maar de Meester was wel van plan dit te controleren. Hij pakte wat glijmiddel en spoot dit op mijn kont.  Daarna voelde ik zijn vinger rustig naar binnen glijden en kreeg ik te horen dat ik mij goed had voorbereid. Na de keuring deed de Meester mij een blinddoek om en bond hij mij vast in de sling.

Ik hoorde allerlei kasten en lades open gaan. De Meester was al zijn speeltjes aan het pakken en voorbereiden voor mij. Ik voelde al gauw dat er een kleine dildo in mijn kont werd gestopt. Ik kon hier erg van genieten. De Meester zag dit en merkte dat ik meer aan kon. Hij pakte een grotere dildo en drukte deze rustig in mijn kont. Deze dildo was een stuk groter dan de vorige en hierdoor kwam er wat gekreun uit mijn mond. Dit was voor de Meester een teken om sneller met de dildo te gaan bewegen.

Bij elke stoot begon ik harder te kreunen. Na een aantal stoten haalde de Meester de dildo ineens uit mijn kont. Hij haalde mij uit de sling en bond mij vast op de grond. Nu voelde ik ineens zijn ontzettend stijf geworden lul tegen mijn lippen. Ik begon rustig zijn lul te pijpen. Na een aantal minuten haalde de meester zijn lul weg en werd ik omgedraaid. Mijn benen werden gespreid met een spreidstang en een nog grotere dildo verdween in mijn kont. Ik voelde de dildo uit mijn kont gaan en voelde kort daarna de Meesters harde lul bij mij naar binnen stoten.

De lul van de Meester was nog een slag groter dan de laatste dildo. Dit zorgde ervoor dat ik erg luid moest kreunen aangezien de meester niet rustig naar binnen ging. De Meester ging steeds harder en harder. Bij elke stoot begon ik steeds harder te kreunen. Na een aantal minuten kwam ik zelf klaar. Niet lang daarna trok de meester zijn lul uit mijn kont en spoot hij mijn hele rug onder zijn sperma. De Meester verliet de kamer zonder een woord te zeggen. Hij ging zichzelf opfrissen en liet mij vastgebonden en ondergespoten achter op zolder om af te koelen.

Na een aantal minuten kwam de meester terug en werd ik losgemaakt. Ik mocht mezelf douchen en opfrissen op de badkamer. Nadat ik hiermee klaar was, was er alweer een half uur voorbij gegaan. Ik kwam de badkamer uit en werd door de Meester weer terug naar zolder geroepen. Daar stond de Meester weer in het midden van de zolderkamer. Wij hadden van te voren afgesproken dat ik na het opfrissen weer naar huis zou vertrekken, maar blijkbaar had de Meester nog andere plannen. Ik moest weer op mijn knieën voor hem gaan zitten.

Dit deed ik netjes en er werd mij verteld dat ik nog niet klaar was. Hier schrok ik wel van, want ik was al aardig uitgeput.  Ergens vond ik dit echter ook erg spannend. De Meester vertelde mij dat ik hem klaar moest pijpen en daarna naar huis mocht gaan. Dit heb ik dan ook netjes gedaan. Hierna heb ik mij weer netjes aangekleed en ben ik naar huis vertrokken.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen