Toeval?

Ingezonden door Twan

Het gebeurt mij niet vaak, maar dit verhaal over wat ik gisteren heb meegemaakt, grenst echt aan het ongelofelijke. Al lezend zul je het vast met mij eens zijn: soms zijn dingen gewoon te toevallig om nog toevallig te zijn. Terwijl ik de gebeurtenissen van gisteren in mijn gedachten de revue laat passeren, merk ik dat ik een mega harde penis krijg. Die tot overmaat van ramp ook nog spontaan druppels voorvocht begint te produceren. Een dunne draad van natuurlijk glijmiddel zakt tergend langzaam vanaf het gaatje in mijn eikel naar mijn navel.

Als gondels aan een kabelbaan zakken druppels voorvocht langs dat draadje richting mijn navel. De ochtendzon die door de deur naar het terras naar binnen schijnt, laat iedere druppel oplichten als fonkelend kristal. Terwijl ik schrijf, kijk ik zo nu en dan naar mijn keiharde staander. Het zou niet de eerste keer zijn dat ik, op bed liggend, door een voorbijganger ‘betrapt’ zou worden.

Ik moet ophouden met aan die mogelijkheid te denken. Al was het alleen maar om te voorkomen dat ik spontaan, zonder mijzelf maar aan te raken en puur door de juiste spiertjes in mijn erectie aan te spannen en te ontspannen, heftig de paar druppels zaad, die na gisteravond zijn overgebleven, in een sierlijke bocht op mijn buik laat landen. Was het dan allemaal zo heftig gisteravond? Lees en oordeel zelf.

Half tien. Naast mij aan de bar zit een stel dat duidelijk alleen maar in zichzelf en elkaar is geïnteresseerd. Terwijl ik in een leuk gesprek met de bardame gewikkeld was, klonk de deurbel. Even later ging de schuifdeur open. Ik zag een leuk uitziende brunette naar binnen komen. Vol verwachting bleef ik naar de deur kijken om te zien welk type man deze schoonheid zou begeleiden. Tot mijn stomme verbazing verscheen alleen de portier maar. Wat inhield dat deze dame in haar eentje minimaal op verkenning was. Na een korte rondleiding door de portier bestelde de avonturierster een drankje.

Om vervolgens op te staan en naar het toilet te lopen. In het voorbijgaan zag ik een karakteristieke tattoo op haar onderarm die ik mooi kon aangrijpen om op de terugweg een gesprek aan te knopen. Niet alleen dat de dame, die zich als Jill voorstelde, bleef staan en het gesprek met mij aanging, maar na een paar minuten nam zij zelfs plaats op de barkruk naast mij. ‘Rustig Twan, dit is nog geen garantie voor iets leuks en gezelligs’ zei ik nog tegen mijzelf. Ik had al snel in de gaten dat -ook zonder seks- dit een leuk gesprek ging worden. Het werd zo’n gesprek vol met onverwachte wendingen.

Mijn ‘binnenkomer’ was mijn oprechte bewondering die ik voor Jill voelde. Ik vind het namelijk ‘ballen hebben’ dat een vrouw in haar eentje naar een gelegenheid als deze gaat. Jill legde uit dat zij weliswaar nog niet eerder hier was geweest, maar dat parenclubs en seksbioscopen voor haar geen onbekend fenomeen waren. Gespreksstof genoeg. Wat in ieder geval al heel snel bleek, was dat Jill en ik niet alleen een aantal interesses deelden, maar er zelf ook een gezamenlijke hobby op nahielden: het schrijven van erotische verhalen! Toeval?

Mijn verhalen over hoe Jewel mij ooit over had weten te halen om mijn vunzigheden aan het papier toe te vertrouwen, lieten Jill niet alleen schaterlachen, maar zij vormden de aanleiding voor haar om te onthullen dat Jewel niet de enige vrouw is die een site met erotische verhalen beheert. Toeval? Jill schreef de naam van haar site voor mij op een papiertje. Nu, de ‘morning after’ heb ik de eerste verhalen gelezen. En ja Jill, ze zijn absoluut een belangrijke reden voor mijn druipende ochtenderectie. Jill vertelde dat zij de volgende dag als fotografe een fotoshoot in de stad had.

Dat was ook de reden waarom zij vandaag zonder haar partner een nachtje in een hotel logeerde. Tijdens ons gesprek kwamen wat wederzijdse ervaringen aan de orde. Mijn bekentenissen over cuckold relaties lokten de volgende lachbui bij Jill uit. Want: toeval? Jill en haar partner deden ook wel eens dat soort spelletjes. Jill nam wel eens iemand mee naar haar hotelkamer om daar seks mee te hebben. Daarbij had zij via haar telefoon haar partner in beeld en geluid mee laten genieten.

Om zijn spanning te verhogen, zette zij dan soms haar telefoon precies zo neer dat hij thuis maar half kon zien wat Jill met haar new-born lover aan het doen was. Waarop ik met mijn grote mond meteen grapte dat we daarvoor niet naar Jills hotelkamer zouden hoeven te gaan. Dat Jill ook niet op haar mondje gevallen was, bleek toen zij mij overblufte door te zeggen dat in dit café toch geen opnames gemaakt mochten worden. ‘Dan doe je straks vanaf jouw kamer toch gewoon mondeling verslag ‘. Jill reageerde niet. Tien seconden niet. Dertig seconden niet.

Toen opeens kwam haar vraag: ‘boven of beneden?’ Het werd boven. ‘Eerst even plassen.' Gelukkig kwam van uitstel geen afstel. Toen Jill van de wc terugkwam, bleek zij haar panty te hebben uitgetrokken. Haar blote, iets mollige benen, staken uit onder een kort gebreid donkerbruin jurkje met korte mouwtjes. Stoere laarsjes met glimmende gespen en een flinke blokhak sierden Jills voeten. Ik was op het plateau naast de kooi gaan zitten. Jill kroop naast mij en sloeg een been over de mijne. Onze monden vonden elkaar.

Onze tongen speelden tikkertje met verlos en ik voelde de opwinding tussen mijn benen toenemen. Mijn hand zocht en vond Jills knie. Met zacht strelende bewegingen tastte ik de binnenkant van haar bovenbenen af. Tergend langzaam, maar wel duidelijk op het doel af. Jill legde mij geen strobreed in de weg. Was het verbeelding of nam de warmte toe naarmate mijn hand haar vagina naderde? Mijn hand tussen Jills benen werd beantwoord met een hand op mijn bult. Mijn hand, die in Jills slipje verdween, was kennelijk voor haar het teken om mijn gulp te openen.

Na wat onhandig gefriemel met de knopen en riem kreeg mijn penis de ruimte waar die zo dringend behoefte aan had. De flinke erectie werd nog eens aangemoedigd doordat een aantal mensen, die eerst nog aan de bar hadden gezeten, nu om Jill en mij heen kwamen staan. Met een afgestroopte broek op mijn knieën legde ik Jill achterover. Met een soepele beweging wist ik niet alleen haar jurkje op te stropen, maar kon ik ook Jills slipje over haar laarsjes trekken. Wat volgde was een flinke vrijpartij waarbij wij, in ieder geval wat mij betrof, onszelf ineens in de negenenzestig houding bevonden.

Wat door de omstanders niet alleen gewaardeerd, maar zelfs aangemoedigd werd. Terwijl ik helemaal opging in het oraal verwennen, liet Jill mij op dezelfde manier genieten. Jill deed net dat beetje extra. Op mij liggend, verplaatste haar hand zich van mijn erectie en balzak naar mijn bilnaad: een van mijn gevoeligste plekjes. Ik besloot om bij haar hetzelfde te doen. Mijn hoop werd bewaarheid. Een vingertopje drukte steeds harder op mijn ster. Om daar vervolgens, gesmeerd met speeksel, genadeloos doorheen te drukken. Wild stootte ik mijn paal in Jills mond.

Jill verblikte, verbloosde, noch kokhalsde. Haar reactie toen ik mijn vinger ook in haar kontgaatje liet verdwijnen, was om haar zuigertje alleen nog maar nog harder tegen mijn kin te persen. Jill werd opeens wel erg nat. Volgens mij was zij net in mijn gezicht klaargekomen. Ik kon kiezen. Of ik liet mijn zaad de vrije loop in Jills mond of ik zou mijn genotsstaaf van de warmte en vochtigheid tussen haar benen laten genieten. Ik probeerde een condoom uit het mandje op tafel te pakken. Natuurlijk mislukte dat en viel het hele mandje op de grond. Een dame bood een helpende hand.

Ik nam mijzelf voor om de volgende keer mijn eigen condooms mee te nemen. Wat het café aanbood, paste gewoon niet lekker om mijn pik. Lang duurde ons genoegzaam samenzijn niet. Of ik nu zo in Jill tekeer ging of omdat Jill zo ontzettend gemotiveerd was? Wat maakte het ook uit? Met een paar heftige stoten vulden een paar stralen zaad mijn condoom. Jill schokte nog een beetje na. ‘Ik moet gaan. Morgen die reportage, weet je nog?’ Jill schreef nog snel de naam van haar website op een bierviltje en verdween met een handkus achter de schuifdeur.

Onder het genot van een bitter lemon zag ik van alles om mij heen gebeuren. Aan de bar, op de dansvloer, op een plateau. Ik was er bijna zeker van dat er in het souterrain ook het nodige gebeurde. De deurbel gaf aan dat er iemand naar binnen wilde. Nu nog? Het café zou nog maar minder dan een uur open zijn. Een stel van eind twintig, begin dertig meldde zich aan de bar. Het zal je niet verbazen dat mijn belangstelling vooral naar de dame uitging. Op zich geen opvallende of uitdagende schoonheid, maar zeker een dame die de zonde waard was.

Over een groen truitje droeg zij een kort jurkje met brede schouderbanden. Wat opviel was dat haar jurkje het patroon van een Schotse ruit vertoonde. Met lang donkerbruin haar met daarin een licht golvende slag, een slank postuur en een fris gezichtje. Helemaal mijn type. Eerlijk gezegd vond ik hem een beetje een vreemde vogel. Vooral qua manier van praten. Een en ander kon met het late tijdstip te maken hebben, want ik schatte in dat hij al het nodige aan alcohol of andere geestverruimende middelen had genoten. Ik besloot dat zij een poging waard was.

Zij stelde zich voor als Harriëte, half Nederlands en half Luxemburgs. Volgens mij een niet vaak voorkomende combinatie. Tussen ons ontspon zich een gesprek waar haar partner amper aan deelnam. Hij was meer in zijn glas bier dan in Harriëte en mij geïnteresseerd. Uit ons gesprek kreeg ik niet de indruk dat Harriëte openstond voor een buiten relationeel avontuur. Wat op zich jammer was, maar ik was met Jill toch al behoorlijk aan mijn trekken gekomen. Harriëte’s partner besloot dat het tijd werd om naar het souterrain te gaan.

Duidelijk geïnspireerd door de verschillende stelletjes, die onderling - en met elkaar bezig waren, verdwenen Harriëte en haar partner in het kamertje met de twee gloryholes. Geruis van kleding en zo nu en dan het gebonk tegen de muren van het kamertje verraadden dat er binnen het nodige gebeurde. Na enige tijd ging de deur open. Harriëte kwam naar buiten en ging op haar hurken voor een van de gaten in het muurtje zitten. Een forse erectie werd naar buiten gestoken en werd daar met een warme mond verwelkomd. Een geil gezicht. Zo geil dat ik weer een bepaalde verharding voelde.

Totaal niet gehinderd door schaamte opende ik mijn jeans. Mijn paal sprak boekdelen. Ik legde mijn erectie op de schouder van Harriëte die met een volle mond even omkeek. Een koude hand omvatte mijn kloppende pik. Net iets te hard om nog prettig te voelen begon Harriëte mij af te trekken. Ik probeerde haar subtiel wat minder enthousiast te krijgen, wat maar half lukte. Een hand in haar golvende haar draaide haar hoofd naar mijn schaamstreek. De rest is een mooie herinnering. Boven terug aan de bar bleven Harriëte en haar partner alle bezoekers nauwlettend bekijken.

Net alsof zij op zoek naar iemand waren. Ik sprak mijn vermoeden uit, dat werd bevestigd. Harriëte en haar partner bleken eerder die middag in een andere bar een vrouw te hebben gesproken die vanavond ook hier naartoe zou komen. Toen ik vertelde van mijn gesprek met Jill luidde hun enige vraag of Jill nog aanwezig was. Jill was dus inderdaad de vrouw die hen voor vanavond had uitgenodigd. Toeval? Wat is het soms toch een kleine wereld.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen