Contactadvertentie Sissy

Al een hele tijd trek ik stiekem de sexy lingerie van mijn vrienden aan als ze niet thuis is. Dan trek ik haar string, panty en/of jurkje aan en dan ga ik online op zoek naar iemand die me wil bekijken en opdrachten geeft. Ik vind het dan heel spannend en geil als iemand me dwingt om met mijn gezicht in beeld te komen en daar dan foto's of filmpjes van maakt. Graag zou ik een stap verder willen gaan en mijn jarenlange fantasie eindelijk willen laten uitkomen.

In deze fantasie pijp ik als sissy een man. Dit heb ik nog nooit eerder gedaan, maar het lijkt me ontzettend spannend om het eindelijk eens een keer te doen. Ik heb Jewel gevraagd om hierbij aanwezig te zijn, zodat ze er een verhaal over kan schrijven voor op haar website.  Ben jij die man die door een sissy gepijpt wil worden en het niet erg vindt dat er een dame toekijkt, stuur dan een e-mail naar info@dagboekvaneenminnares.com

Wie weet spreken we binnenkort stiekem en heel discreet ergens af en laat jij mijn lang gekoesterde fantasie eindelijk uitkomen. Hopelijk tot snel!

 


Wil jij zijn droom verwezenlijken, stuur me dan een e-mail ( info@dagboekvaneenminnares.com) en ik zorg ervoor dat hij bij 'Sissy' terecht komt.