Lesje nederigheid

Ingezonden door Twan

Jewel had mij al eens iets verteld over een gangbang, waar zij als toeschouwster bij aanwezig was geweest. Dat onderwerp sprak mij wel aan, omdat ik ooit eens bij een gangbang in een parenclub aanwezig ben geweest. Niet als deelnemer, maar als toeschouwer, wat uiteindelijk in een cuckoldervaring is geëindigd, die ik al eens in een verhaal heb beschreven. Vreemd genoeg stond ik vroeger eigenlijk wat afwijzend tegenover een gangbang. Waarschijnlijk vanuit een conventionele achtergrond zat ik nog teveel vast aan het concept van monogamie.

Nog steeds zie ik mijzelf niet aansluiten in de rij van opgewonden mannen, die letterlijk hun pik achterna lopen als zij aan de beurt zijn om hun bijdrage aan het festijn te leveren, maar de gedachte en het beeld winden mij wel steeds meer op. Ook heb ik in een verhaal een herinnering beschreven van een bezoek aan een andere parenclub met een vriendin. Een seksueel bijzonder actieve dame, die heel goed wist dat zij alleen al met haar uiterlijk elke man tot waanzin kon drijven. Dat besef had zich in mijn ogen ontwikkeld tot een bepaalde arrogantie.

Ik ben zelf op sommige momenten in mijn seksuele beleving ook zeer dominant. Dus het ‘knetterde’ wel eens tussen deze vriendin en mij. Goed voor onze seks, maar ook verantwoordelijk voor menig blauwe plek. Uiteindelijk was ik tijdens dat bewuste bezoek aan de parenclub haar arrogantie op dat moment zo beu, dat ik een lesje nederigheid voor haar nodig vond. Dat lesje nederigheid wist ik aardig te verpakken door in een van de darkrooms een heftige vrijpartij met mijn vriendin te beginnen, waarbij ik met meerdere vingers haar clitje masseerde en haar heftig vingerde.

Mijn vriendin was zo nat dat tijdens het vingeren al soppende geluiden hoorbaar waren. Op die geluiden kwamen een paar mannen af, die rondom ons heen kwamen staan. De enkele man die nog een onderbroek aanhad, trok die al heel snel uit. Een man of vijf, zes zat op hun knieën met een harde erectie om ons heen. Zonder uitzondering waren zij zich aan het aftrekken waarbij hun ogen op mijn vriendin, en dan in het bijzonder op haar strakke tepels en haar bijna volledig geschoren kutje waren gericht.

Een enkeling maakte aanstalten om die tepels met de van geilheid samengetrokken tepelvlekken aan te raken. Een man, die ter hoogte van de knieën van mijn vriendin zat, streelde de binnenkant van haar benen. Hij was duidelijk in afwachting van een signaal om op te houden of om hopelijk juist verder te mogen gaan. Toen een afkeurend signaal uitbleef, voegde een hand van zijn overbuurman zich bij die van hem. Ik keek naar die handen, die steeds dichter bij mijn vingers in het kutje van mijn vriendin kwamen.

Ik zag dat, maar mijn vriendin totaal niet. Zij lag met haar hoofd achterover en met haar ogen gesloten. Haar benen lagen wagenwijd gespreid. Elke keer dat ik twee of drie vingers soppend in haar stootte, neukte zij met haar heupen keihard terug. Ik herkende haar houding en bewegingen. Op dat moment was mijn vriendin ergens op een andere planeet. Ik wist dat zij soms zo opgewonden kon raken dat haar kutsapjes langs de binnenkant van haar dijen naar beneden dropen. Ook nu was zij daar niet ver meer van verwijderd.

De strelende mannen bij de borsten en die bij de knieën van mijn vriendin keken mij vragend aan. Dit was het lesje nederigheid dat ik voor ogen had. Ik trok mijn vingers uit het kletsnatte kutje terug en knikte duidelijk zichtbaar naar de mannen. Binnen no time betastten en grepen handen elk lichaamsdeel van mijn vriendin. Ik weet niet of zij al zover in het melkwegstelsel was aangekomen dat zij niet meer kon tellen, want het kon niet anders dan dat zij echt wel moet hebben gemerkt dat er meer dan twee handen haar lichaam aan alle kanten streelden, kneedden en beknepen.

Toen ik zag dat de twee mannen bij de knieën tegelijk wilden proberen om vingers in haar kutje te proppen, fluisterde ik in haar oor dat ik haar vanavond wilde laten misbruiken. Haar ogen gingen meteen open. Die anders zo zelfverzekerde, uitdagende ogen keken mij nu onzeker en zelfs wat angstig aan. Natuurlijk zou ik geen gekke dingen toelaten en natuurlijk zou ik ervoor zorgen dat het niet te gek werd, maar dat vertelde ik haar natuurlijk nog niet. Dat was onderdeel van mijn machtsspel. Mijn lesje in nederigheid.

Terwijl zij mij aankeek, leek mijn vriendin zich opeens bewust te zijn van het aantal handen dat zich over haar hele lichaam bewoog. Van haar enkels tot haar wenkbrauwen en alles wat daar tussenin zat. Ik zag dat dat besef leidde tot een poging om haar benen te sluiten. Ik had de mannen kunnen vragen om die benen opnieuw te openen, maar ik besloot dat niet te doen. In haar oor fluisterend gaf ik haar opdracht haar benen weer te spreiden. Ik gaf haar opdracht om alles wat ik wilde dat er vanavond met haar zou gebeuren, toe te laten.

‘Hoezo alles?’ klonk het toch enigszins timide en al helemaal niet meer zo zelfverzekerd en uitdagend als anders. ‘Alles’, herhaalde ik. ‘Als ik zin heb om jou door een totaal onbekende man te laten neuken dan doe ik dat vanavond gewoon. Als mij dat opwindt, dan mag tegelijkertijd ook een tweede man zijn gang met jou gaan. Als ik wil dat jij mij daarbij mij, of een andere man of mannen pijpt, dan doe jij dat.’ Mijn vriendin wilde iets protesterends zeggen, maar ik legde mijn rechterhand op haar mond.

Met mijn linkerhand omvatte ik haar rechter borst. Ik rolde haar zachte tepel tussen mijn duim en wijsvinger en voelde die toch al vrij snel weer hard worden. De tepelvlek zelf was nog glad en ontspannen. De handen van de twee mannen aan haar knieën verdrongen zich bij het kutje van mijn vriendin. Doordat zij haar benen inderdaad gesloten had, konden die vingers amper naar binnen. ‘Doe je benen open’, beval ik weer. Opnieuw keken die ogen mij aan met een blik van ‘meen je dit nou?’ Die vraag beantwoordde ik alleen maar met nogmaals hetzelfde bevel: ‘Open!’

Met duidelijke onzekerheid en iets van twijfel in haar ogen spreidde de vriendin toch haar benen iets. Dat was het signaal voor de twee mannen om vrijwel tegelijkertijd een vinger bij mijn vriendin naar binnen te duwen. Als de mannen al de bedoelingen zouden hebben gehad om mijn vriendin te verwennen, dan bleek daar niet veel van. Al snel gingen twee, vier en zelfs vijf vingers naar binnen. Mijn vriendin bleef mij aankijken met een blik van ‘waarom doe jij dit?’ ‘Omdat ik vind dat jij een lesje nodig hebt’ reageerde ik op haar niet gestelde vraag. ‘Vanavond bepaal ik, niet jij.'

Die laatste woorden leken de laatste weerstand bij mijn vriendin weg te nemen. Of was het breken? Vanaf dat moment leek de beer los. Vijf of zes mannen begrepen mijn toestemming. Handen betastten haar hele lichaam. Mijn vriendin opende niet alleen haar benen, maar zij trok zelfs haar knieën op. Zo lag zij wijdbeens. Haar kutje begon alweer te glimmen en haar ogen waren ook weer gesloten. Ik zag iets van overgave. Gelukkig niets dat op weerstand of weerzin wees. Ik kreeg zelfs even de indruk dat mijn vriendin zich niet alleen in haar lot had geschikt, maar meer dat zij in haar rol van onderdanigheid leek te groeien.

Het enige moment van aarzeling dat ik kon zien, was dat waarop een man aan haar voeten zich uitstrekte en een vinger in haar strakke kontgaatje drukte. Dat ging niet bepaald zachtzinnig. Ik keek ernaar. De aanblik van vier vingers in haar glinsterende gleufje en eentje door haar strakke sluitspier maakte mij snoeihard. Ik ging op mijn knieën rechts naast het hoofd van mijn vriendin zitten. Ik begon mij boven haar gezicht af te trekken. Niet dat ik nu al klaar wilde komen, maar ik wilde dat mijn vriendin zag wat ik deed.

Ik gaf haar opdracht om mij aan te kijken. De man aan de linkerkant van haar hoofd deed hetzelfde. Ook hij hield zijn lul boven haar gezicht. Volledig op haar gefocust trok hij zijn voorhuid als een razende over zijn glimmende eikel heen en weer. ‘Pijp hem’, zei ik terwijl ik mijn vriendin dwingend aankeek. Weer zag ik even die schrik, die twijfel, maar haar hand ging toch naar de paal van mijn overbuurman. Hij haalde zijn eigen hand weg en liet zich maar al te graag door mijn vriendin aftrekken.

Mijn opdracht om hem te pijpen moest ik nog eens herhalen, maar zelfs toen ging dat niet verder dan haar twee lippen die net zijn eikel aanraakten. ‘Jouw tong tegen zijn gaatje’, commandeerde ik. Zij deed het. Ik moest ophouden met aftrekken. Ik vermoedde dat ik anders zomaar mijn sperma tegen de buik van mijn overbuurman zou schieten. Mijn God, wat was ik geil! Mijn vriendin pakte ongevraagd nu ook mijn pik vast en begon daaraan te rukken. Ik liet haar daarmee ophouden. Ik wilde mijn zaad nog sparen.

'Beneden’ was het een drukte van jewelste. De benen, het kutje en de onderbuik van mijn vriendin werden volledig bedekt door de onderzoekende handen. Ook hier het beeld van strakke pikken, waar vreselijk aan gerukt werd. Dat er nog geen zaad gevloeid was, verbaasde mij enorm. Die gedachte was nog niet uit mijn hoofd of ik zag klodders crèmekleurig zaad op de enkels en schenen van mijn vriendin landen. Allemachtig, dat maakte mij zo mogelijk nog geiler. Een man met donkerbruin haar schoof zich tussen de benen van mijn vriendin.

Zijn pik wees onder een hoek van vijfenveertig graden strak omhoog. Ik zag voorvocht op zijn eikel glimmen. Zijn bedoeling was duidelijk: tijd om echt te gaan neuken! Ik riep hem hard in de werkelijkheid terug. ‘Geen condoom, dan ook niet neuken.’ Beschaamd en lichtelijk gefrustreerd schoof hij achteruit. ‘Beneden aan de bar kun je condooms vragen’, zei ik nog tegen hem. Zonder zich om zijn erectie te bekommeren, kroop de man door de opening van de darkroom en verdween hij uit het zicht.

Een andere man met donker haar nam snel zijn plaats in. Als bewijs van goed gedrag hield hij bijna triomfantelijk een verpakt condoom omhoog. Toen ik goedkeurend knikte, scheurde hij de verpakking met een hand en met zijn tanden open. Handig rolde hij het condoom over zijn redelijke korte, maar wel dikke erectie. Ik tilde het hoofd van mijn vriendin op om haar te laten kijken hoe zijn eikel steeds dichter bij haar schaamlippen kwam. Ik wilde dat zij het moment van het binnendringen niet alleen heel bewust zou voelen, maar ook dat zijn het kon voorspellen.

Zich erop kon verheugen of ervoor kon vrezen. In mijn hoofd stond ik klaar om bij het eerste teken van weerstand van haar kant de gebeurtenissen alsnog rigoureus te stoppen. Het moest absoluut geen verkrachting worden, maar dat teken kwam niet. Sterker nog, mijn vriendin leek gebiologeerd naar die steeds dichterbij komende pik te kijken. Toen de eikel haar vagina raakte, spreidde mijn vriendin haar benen volledig. Haar knieën werden weer opgetrokken. Na wat onhandig frommelen verdween de korte, dikke lul helemaal in mijn vriendin.

Ik hoorde een kreun en mijn vriendin liet haar hoofd weer achterover hangen. Na een tijdje begon zij bij elke neukbeweging een beetje terug te stoten. Haar hand, die de pik van mijn overbuurman geen moment had losgelaten, rukte zijn voorhuid zo heftig naar achteren dat alleen het zien daarvan bij mij al pijn deed. Bij de overbuurman ook, maar hij prakkiseerde er niet over om in te grijpen. Met een brul en een paar zuchten druppelden een paar klodders zaad uit zijn eikel. Half naast en half op de wang van mijn vriendin.

Amper was hij achteruit geschoven of de volgende pik meldde zich bij het hoofd van mijn vriendin. Dit keer hoefde ik niets te bevelen of hoefde de nieuwe man ook maar iets te vragen. Met gesloten ogen wist mijn vriendin de dooraderde lul blindelings te vinden. Ook nu begon het melken. De man deed hetzelfde door in de linker tiet van mijn vriendin te knijpen. Telkens kneep hij met zijn vingers in haar tepel en trok hij die naar zich toe totdat dat zichtbaar pijn bij mijn vriendin deed. Ik maande hem dan tot rust.

De man tussen haar benen verhoogde zijn neuktempo. Zijn gezicht kreeg steeds meer kleur. Na enig gehijg klonk er een oerkreet. Ik vermoedde dat op dat moment het puntje van zijn condoom volschoot met sperma. Mijn vriendin leek ook iets te voelen, want zij stootte steeds enthousiaster terug. De man schokte nog een keer of zes en trok zich toen terug. Tijdens het terugtrekken hield hij netjes zijn condoom vast. Het zaadreservoir was inderdaad tjokvol. Amper tussen de benen van mijn vriendin vertrokken, meldde zich de volgende kandidaat. Hij had zijn condoom al afgerold.

Hij ging eerst op mijn vriendin liggen en kromde toen pas zijn onderrug. Zijn pik zat vrijwel meteen diep in mijn vriendin. Zij keek mij weer aan met die blik van ‘weet jij echt zeker dat jij dit wilt?’ Ik knikte alleen maar. Weer klonk die zucht uit haar keel. Kwam dat nou voort uit berusting of was het omdat haar neukgleuf alweer met een andere pik gevuld was? De nieuwe man leek zich amper van meer bewust van de kut van mijn vriendin. Hij keek niet op of om. Hij deed geen enkele moeite om met haar tieten te spelen.

Zijn handen stonden plat op de grond aan weerszijden van mijn vriendin. Bijna mechanisch en in een monotoon tempo neukte hij haar. Neuken? Het had veel meer weg van een ordinaire paring. Voor mij totaal niet opwindend, maar mijn vriendin leek er toch wel iets aan te hebben. Zo nu en dan een licht gekreun en een kleine heupbeweging maakten duidelijk dat deze dekking, want meer was het echt niet, haar toch wel iets bracht. Man nummer twee kwam aan zijn gerief en verdween even geruisloos als hij gekomen was.

De man met donkerbruin haar, man nummer een kwam weer door het openingsdag van de darkroom terug. Zijn pik stond nog steeds trots schuin omhoog. Hij hield als bewijs van goodwill zijn condoom omhoog. Ik maakte slechts een lichte knikbeweging. Man nummer een werd uiteindelijk man nummer vier. Een wat ouder, licht kalend mannetje greep zijn kans. Weer keek mijn vriendin op om te kijken wie dit keer zijn lat in haar zou persen. Man nummer drie zou niet haar keuze zijn geweest. Dat liet mijn vriendin duidelijk merken.

Ik drukte haar hoofd achterover. Toen ik in haar oor gebiedend fluisterde dat IK vandaag bepaalde door wie ik haar wilde laten neuken, voelde ik haar nekspieren ontspannen. Ik weet nog steeds niet of dat nou uit berusting kwam of omdat mijn vriendin daarin de legitimatie zag om zich vanavond te mogen gedragen als het geile beest dat zij eigenlijk was. Ik denk nog steeds dat het laatste het geval was. Man nummer drie had duidelijk moeite om bij mijn vriendin binnen te dringen. Of het nou uit medelijden of uit lust was weet ik niet.

Ik zag dat mijn vriendin met haar heupen zoekende bewegingen maakte. Opeens kromde man nummer drie zijn rug. Daaruit maakte ik op dat zijn lul in haar zat. Het duurde maar een stoot of vijf of er verschenen zweetdruppels op zijn voorhoofd. Twee stoten verder was hij duidelijk aan het klaarkomen. Hij was zo onder de indruk van alles dat hij bijna vergat zijn condoom tijdens het terugtrekken vast te houden. De volgende liefhebber maakte aanstalten om de vrijgekomen plaats in te nemen, maar daar dacht de eerste man duidelijk anders over.

Bijna agressief duwde hij de ander opzij. Zijn paal stond snoeihard overeind. Het zaadreservoir van zijn condoom bevatte duidelijk al voorvocht. Hij pakte met beide handen de billen van mijn vriendin en tilde haar bekken iets omhoog. Toen het bekken op de juiste hoogte was, wipte hij een knie onder de billen van mijn vriendin. Met zijn ene vrijgekomen hand trok hij haar schaamlipjes open. Ik zag haar harde clitje duidelijk uitsteken. Deze man had duidelijk ervaring. Met twee vingers hield hij de schaamlipjes gespreid. Met zijn andere hand pakt hij zijn pik en wreef met zijn eikel over het harde knopje.

Mijn vriendin haar neusvleugels stonden wagenwijd open. Alsof zij daarmee nog niet genoeg zuurstof in kon ademen, opende zij haar mond ook nog wagenwijd. Ik merkte dat het moment van binnendringen voor mijn vriendin te lang op zich liet wachten. Haar linkerhand ging tussen haar benen op zoek naar die treiterende eikel. De paal werd bijna agressief beet gepakt en onverbiddelijk naar de ingang van haar snee geleid. Ik greep in. Niet mijn vriendin bepaalde wanneer er geneukt zou worden, vanavond bepaalde ik dat. Of meneer nummer vier, vijf of zelfs nummer twaalf.

Iedereen, maar niet mijn vriendin. Ik trok haar hand van die genotsstaaf af en duwde die weer terug omhoog. Pik nummer vier aan het hoofdeinde zat inmiddels naast haar hoofd te wachten om door mijn vriendin afgetrokken te worden. ‘Ga maar door’, zei ik tegen man nummer vier beneden. Hij ging verder met het treiteren van het clitje van mijn vriendin. Die gromde bijna boos? Agressief? Of bloedgeil? Het vocht liep langs de binnenkant van haar dijen en glanzend door haar bilnaad, dus ik wist wel hoe laat het was.

Opeens en uit volle borst en volle overtuiging schreeuwde mijn vriendin: ‘Neuk me godverdomme!’ ‘Pak haar, laat haar kutje maar werken’, moedigde ik man nummer vier aan. Alsof hij die aanmoediging nodig zou hebben. De klank van naakt vlees dat op naakt vlees kletste, vulde de darkroom. In een afwisselend moordend en dan weer tergend langzaam tempo stootte man nummer vier steeds opnieuw in mijn vriendin. De ene keer amper tot het einde van zijn eikel en het volgende moment tot de wortel van zijn paal.

In mijn fantasie kletste zijn balzak dan tegen haar kleine roze sterretje. Even kreeg ik de neiging om een vinger tussen zijn benen door in haar kontje te steken. Ik besloot, ondanks mijn eigen opperste opwinding, mijn hoofd erbij te houden. Ik wilde mijn vriendin vanavond wel laten nemen, maar haar bereidheid en veiligheid stonden voorop. Ik moest mij dus niet laten meeslepen. In haar opwinding greep mijn vriendin met haar beide handen het hoofd van nummer vier. In hetzelfde tempo waarin hij haar neukte, trok zij zijn gezicht tegen haar tieten.

De man naast haar hoofd hield het niet meer. Met drie stralen vlak langs het gezicht van mijn vriendin kwam hij heftig klaar. Mijn vriendin heeft het niet eens gemerkt. Als een razende lagen zij en nummer vier elkaar te neuken. De hele darkroom rook naar seks. Mijn vriendin leek wel te dampen. Terwijl man vier en mijn vriendin helemaal in elkaar opgingen, kwamen er steeds meer mannen, maar ook hier en daar een verdwaald stelletje door de ronde opening van de darkroom. Na even van het tafereel te hebben genoten, verdween zo nu en dan zo’n stelletje naar de andere kant van de darkroom.

Uit de geluiden en de verhuizing van een paar mannen van ons naar het nieuwe stel maakte ik op dat zich daar vergelijkbare taferelen afspeelden. Man vier bleef als een heimachine op het kutje van mijn vriendin inpompen. Zij lag letterlijk naar adem te happen. Een van de mannen die bij ons was gebleven, gaf met een kreet een laatste ruk aan zijn lul. Een straaltje zaad spoot uit zijn eikel op de buik van mijn vriendin. Alsof dat zaad gloeiend heet was, kronkelde mijn vriendin met haar lichaam op het moment dat het witte sperma daar landde.

Een man met rood haar en en bleek gezicht vol sproeten kroop op zijn knieën naast mijn vriendin. Hij hield zijn eikel voor haar mond, maar weer pijpte mijn vriendin niet. Dat deed zij eigenlijk nooit. Dat leek de sproetenkop er niet van te weerhouden om zijn kwakje netjes op de neus en bovenlip van mijn vriendin te deponeren. Omdat haar hoofd achterover gebogen lag, zag ik wat zaad langzaam haar neusgat in druipen. Mijn vriendin nieste. Het zaad uit haar neus sproeide richting een man die de nevel net wist te ontwijken.

De sproetenkop zat naast mijn vriendin nog steeds aan zijn langzaam slapper wordende pik te rukken. Ik vermoedde dat hij voor een herkansing ging, maar daar kreeg hij de kans niet voor. Mijn vriendin maakte een geluid dat veel op huilen leek. Haar ogen stonden wijd open gesperd. Zij keek niets ziend naar het plafond van de darkroom. Met haar benen om de heupen van nummer vier geklemd probeerde zij zijn pik nog dieper in zich op te nemen. Nummer vier gooide zijn hoofd in zijn nek. Het puntje van zijn tong stak net tussen zijn lippen uit.

Twee, drie kreten die in de darkroom nagalmden, kondigende zijn orgasme aan. Ik heb zelden zulke zaadvragende ogen gezien als bij mijn vriendin op dat moment. Bijna smekend keek zij haar dekhengst nu in de ogen. Nummer vier trok zijn pik uit mijn vriendin. Met een ruk verdween zijn condoom naar een onbekende bestemming. Ook nummer vier was duidelijk zijn besef van tijd en plaats helemaal kwijt. Na amper een aanraking van zijn blauwe eikel spoot zijn zaad in lange slierten op de buik en over de tieten van mijn vriendin.

Het kleine plukje schaamhaar boven haar venusheuvel was met sperma doordrenkt. Nummer vier klopte zijn vrijwel meteen zacht wordende pik nog een keer of drie tegen het bloedrode clitje. Elke aanraking liet een siddering door mijn vriendin gaan. Ik wist dat zij het op dat moment zelfs goed zou hebben gevonden als ik haar door elke man in de parenclub zou hebben laten nemen en ook nog eens in elke lichaamsopening. Ik besloot dat het tijd was om te stoppen. Ook hier wilde ik bepalen wat er gebeurde.

Mijn vriendin had op dat moment niets in te brengen. Als het aan haar had gelegen dan waren er ook nog een nummer vijf, zes en zeven gevolgd. Terwijl zij door het ronde gat van de darkroom stapte, zag ik dat zij behoorlijk wiebelde. Mijn vriendin had duidelijk moeite met het recht op haar benen blijven staan. Duidelijk naweeën van haar orgasme van zonet. Op de eerste verdieping was een grote, open doucheruimte. In haar blote kutje liep mijn vriendin de wenteltrap af. Onderaan die trap stonden een man en een vrouw.

De vrouw keek duidelijk naar het sperma op de buik en in het gezicht van mijn vriendin. Het leek alsof zij een kleur kreeg. In de doucheruimte draaide ik de thermostaatkraan open. Het warme water spoelde het zaad van het gezicht van mijn vriendin. Via haar hals liep het tussen haar borsten door richting haar navel. Onderweg vermengde het zich met het zaad van de eenzame rukker en dat van nummer vier. Na een kort oponthoud in het plukje schaamhaar druppelde het melkwitte zaad over haar schaamheuvel het doucheputje in.

Mijn vriendin herinnerde zich opeens dat haar beha en stringetje nog in de darkroom lagen. Ik rende de wenteltrap met twee treden tegelijk op in de hoop dat de lingerie niet al door iemand als trofee meegenomen was. In de darkroom hadden de aanwezigen zich inmiddels naar de andere kant begeven. Daar waren nu twee andere stellen met elkaar bezig. Het stel dat net nog onderaan de wenteltrap had gestaan, zat nu op hun knieën naar al die naakte lichamen en harde pikken te kijken. De vrouw werd van achteren door haar partner gevingerd.

Even kreeg ik de neiging om te blijven kijken, maar mijn vriendin stond beneden op haar lingerie te wachten. Dat dacht ik tenminste, want eenmaal terug in de doucheruimte was mijn vriendin daar niet meer. Toen ik haar naam riep, kreeg ik geen reactie. Het zou toch niet waar zijn? Nee, mijn vriendin lag niet in een andere ruimte alweer te neuken. Zij zat in de garderobe met gespreide benen op het bankje voor de kledingkluisjes. Ik wist niet wat ik zag. Mijn vriendin zat zichzelf met drie vingers ongegeneerd te vingeren! Een man uit de darkroom stond zich tegenover haar af te trekken.

Ik was totaal niet verrast dat het nu mijn vriendin weer was die de bevelen gaf. Zij liet de rukker op commando klaarkomen. Met haar vingers nog in haar doos gaf zij de arme man opdracht om met een stuk keukenrol zijn eigen zaad op te vegen. Hoe kon die man daar niet aan gehoorzamen? Eenmaal weer thuis aangekomen vroeg ik mijn vriendin of zij haar lesje nederigheid had geleerd. Met een aarzeling, maar toch ook weer met die brutale, uitdagende blik in haar ogen glimlachte de dame alleen maar geheimzinnig.

Toen ik daarop reageerde door te zeggen dat ik haar dan een volgende keer hier thuis aan een gangbang tegen betaling zou onderwerpen, antwoordde mijn vriendin alleen maar met: ‘Oeh jaaa!’. De heerlijke slet!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
4 stemmen