Blind date II

De afgelopen twee jaar ben ik bijna non-stop aan het werk geweest. Via mijn werk was ik gedetacheerd bij een groot project aan de andere kant van het land. Van maandag tot en met donderdag heb ik in een hotel doorgebracht. Elke maandagochtend vertrok ik vroeg richting het project en vrijdag als ik klaar was met werken vertrok ik weer richting huis. Als ik dan in het weekend thuis was moest ik het huishouden en de was doen en bleef er weinig tijd over voor ontspanning. Na twee jaar is het project nu eindelijk afgerond en kan ik gaan genieten van mijn welverdiende vakantie. 

De eerste dagen van mijn vakantie was het weer niet best. Die dagen heb ik gebruikt om mijn huis eens goed op te ruimen en een voorjaarsschoonmaak te houden. Na een paar dagen draait de wind en komt die nu uit het zuiden. Dat betekent dat de grijze lucht nu eindelijk plaats maakt voor de zon. Nu mijn huis er weer pico bello uitziet, is het tijd om de achtertuin voorjaar klaar te maken. Een keer per jaar, aan het begin van de lente, pak ik mijn handschoenen uit de kast en ruim de tuin en mijn schuurtje grondig op. De loungeset krijgt ook een grote wasbeurt.

Als de tuin weer klaar is voor het voorjaar, pak ik de tuinkussens van zolder en geef die een plekje op de loungeset. Als alles op zijn plek ligt spring ik onder de douche en neem vervolgens plaats op de loungeset.  Eindelijk kan ik gaan genieten van mijn welverdiende vakantie. De warme zon voelt heerlijk aan op mijn huid. Dit is zo wel een paar weken vol te houden. De afgelopen jaren hebben er best ingehakt. Als ik net op de loungeset lig val ik dan ook als een blok in slaap. Ik word een uur later wakker van de brandende zon op mijn huid.

Ik besluit toch maar even de zonnebrand te pakken en mezelf in te smeren. Als ik klaar ben met mezelf insmeren valt mijn oog op mijn telefoon. Aangezien ik de afgelopen tijd druk ben geweest, heb ik weinig tijd gehad om sociaal contact met mijn vrienden te onderhouden. Ik besluit ze een berichtje te sturen. Als ik geen bericht terug ontvang besef ik me dat zij natuurlijk gewoon aan het werk zijn. Niet alleen het sociale contact met mijn vrienden heeft op een laag pitje gestaan. Ook mijn seksleven heeft op een te laag pitje gestaan de afgelopen tijd. 

Ik besluit dat het tijd is om daar verandering in te brengen. Met de zon op mijn huid merk ik dat ik nu nog meer dan anders zin heb in een verzetje. Dat heb ik te lang moeten missen. Ik pak mijn telefoon en installeer Tinder. In no-time heb ik een profiel aangemaakt. In mijn foto's zoek ik een leuke foto, maar besef me dat ik eigenlijk geen zin heb om mee te doen aan de gebruikelijke vleeskeuring. Ik besluit het dit keer anders aan te pakken en plaats een foto zonder mijn gezicht erop als profielfoto. Benieuwd of en zo ja wat voor mannen hierop gaan reageren begin ik te swipen.

Er zijn weinig mannen zonder visfoto of foto van zichzelf zonder t-shirt in de sportschool die mijn aandacht trekken. Je zou toch zeggen dat wanneer je eerste indruk telt, je toch goed nadenkt over welke foto's je op Tinder plaatst. Bij veel foto' s en profielen voel ik de aandrang om een opmerking te plaatsen op het profiel om de man in kwestie tips te geven om zijn profiel enigszins aantrekkelijk te maken voor het vrouwelijke geslacht. Misschien moet ik Tinder een bericht sturen om te vragen of ze deze optie toe kunnen voegen aan de app.

Dat zou de scoringskans voor een groot deel van de mannen op Tinder aanzienlijk vergroten. Bijna heb ik de hoop op een leuke match opgegeven. Ik besluit om nog tien profielen te bekijken en dan stop ik er echt mee. De eerste acht profielen swipe ik moeiteloos zonder ook maar de profieltekst te lezen naar links. Van het negende profiel word ik enthousiaster. Op dit profiel staat een goedgeklede man zonder gezicht. De profielfoto trekt om onduidelijke reden mijn aandacht, dus ik besluit de tekst te lezen. 

De man is ongeveer van mijn leeftijd en woont niet al te ver bij mij vandaan. In zijn profieltekst beschrijft hij exact wat ik in gedachten had toen ik mijn profiel aanmaakte. Ook hij heeft het, net als ik, helemaal gehad met de ordinaire vleeskeuring en is op zoek naar iemand die openminded is en het dit keer over een andere boeg wil gooien. Aangezien mijn interesse gewekt is besluit ik om dit profiel naar rechts te swipen. Mocht de man in kwestie een creep blijken of een man van zeventig dan kan ik hem natuurlijk nog unmatchen. Niemand verplicht mij om op date te gaan als ik dat niet wil.

Swipe-moe leg ik mijn telefoon weg en geniet nog wat van de zon. Ik besteed geen aandacht meer aan mijn telefoon totdat ik opsta om eten te gaan koken. Mijn telefoon licht op en laat de melding zien dat ik een match heb. Aangezien ik maar een iemand een swipe naar rechts heb gegeven weet ik meteen wie mijn match is. Aangezien ik van nature erg nieuwsgierig ben open ik de app. Mijn match heeft mij een bericht gestuurd. Hij geeft aan dat mijn profiel hem nieuwsgierig heeft gemaakt naar de mysterieuze vrouw achter het profiel. Ik antwoord dat dat geheel wederzijds is.

Hij vraagt of ik zijn profieltekst heb gelezen en wat precies de reden is dat ik hem heb geliked. Ik antwoord wat de reden is voor mijn like en dat het idee van van zijn aanpak mij aanspreekt. Mijn laatste dates via Tinder waren niet bepaald succesvol. Ondanks dat ik hun foto had gezien bleek er toch geen fysieke klik te zijn tijden de date. Wie weet leidt deze aanpak wel tot het gewenste resultaat. Mijn motto is dat je maar een keer leeft en alles geprobeerd moet hebben, dus waarom zou ik dit niet toevoegen aan mijn lijstje? We raken in gesprek en we kunnen overal over praten.

We denken over veel dingen hetzelfde en het voelt heel vertrouwd. Het voelt zo goed dat ik erg nieuwsgierig naar hem ben geworden en het leuk zou vinden om hem in real life te ontmoeten. Net als die gedachten door mijn hoofd speelt vraagt hij mij of ik het aandurf om met hem op date te gaan. Ik weet niet precies waarom, maar ik antwoord direct dat me dat wel spannend lijkt. Tegelijkertijd spookt het ook door mijn hoofd dat ik nog steeds geen idee heb met wie ik nu precies aan het appen ben.

Ik adviseer mijn vriendinnen om nooit met iemand af te spreken die ze nog niet hebben gezien of waar ze niet mee hebben gevideobeld. Waarom zou ik dat dan nu zelf wel doen? Aan de ene kant is het super spannend, maar tegelijkertijd lijkt het me niet verstandig. Hij is het met me eens en doet een bijzonder voorstel. Hij vraagt me of ik mijn beste vriendin goed ken en haar volledig vertrouw. Hier antwoord ik direct volmondig "ja" op. Hij stelt voor om mijn beste vriendin met zijn beste vriend in contact te brengen en hen onze foto's laten keuren.

Zij kennen ons immers en bepalen of we al dan niet op date gaan samen.  Hier moet ik even over nadenken. Ik vind het een heel spannend, maar origineel idee.  Mijn vriendin kent me inderdaad erg goed en zou me nooit laten daten met iemand die ik niet zou zien zitten.  Ik besluit het erop te wagen. We spreken af dat we onze vrienden op de hoogte brengen van het idee en elkaar over een uurtje weer te appen met de uitkomst. Even blijf ik op de bank zitten en denk nog eens rustig na over het voorstel. Ga ik dit nu echt doen? Ach waarom ook niet. Laat ik het gewoon een kans geven.

Grote kans dat er überhaupt niet eens een fysieke klik is. Dan gaat het hele feest niet door en anders levert het wellicht een mooi verhaal op. Ik besluit mijn vriendin te bellen en met haar bij te kletsen. Aan het einde van het gesprek vertel ik haar wat er zojuist aan me is voorgesteld. Ook zij moet er even over nadenken, maar vindt het uiteindelijk wel een leuk en spannend idee. We spreken af dat ze eerlijk laat weten wat ze van hem vindt en als het niet mijn type is we het hele plan afblazen.   

Exact een uur later ontvang ik een bericht. Hij heeft zijn beste vriend gesproken en ook die vindt het een leuk idee. Hij geeft mij het nummer van zijn beste vriend en ik geef hem het nummer van mijn vriendin. Ik stuur mijn vriendin het nummer van zijn vriend met daarbij een leuke foto van mezelf.  We spreken af dat zij mijn foto pas stuurt op het moment dat ze zijn foto heeft gezien. Niet veel later ontvang ik een bericht van mijn vriendin. Ze heeft zijn foto gezien en is heel enthousiast. Zo te zien klopt mijn voorgevoel. Nu maar hopen dat hij net zo enthousiast is bij het zien van mijn foto.

Vol spanning wacht ik op het berichtje van mijn vriendin. Ook hij was erg enthousiast. Mijn hart maakt een sprongetje. Dat betekent dat het dan toch echt gaat gebeuren. Mijn eerste blind date is een feit. Als onze vrienden onze foto's goed hebben gekeurd stuurt hij mij een bericht op Tinder. Hij zegt dat zijn vriend erg enthousiast was over mij. Ik vertel hem dat mijn vriendin ook erg enthousiast over hem was. Nu kan ik niet wachten om hem te ontmoeten. Aangezien we beiden heel nieuwsgierig zijn naar elkaar besluiten we die avond af te spreken bij hem thuis.

We gaan een drankje doen en als een van ons het niet ziet zitten dan houden we het bij een drankje en ga ik weer naar huis. Hij zegt dat hij de champagne alvast koud heeft gezet voor vanavond en veel vertrouwen heeft dat het goed gaat komen vanavond. Als laatste vraag ik hem hoe hij heet. Dat voelt voor mij op de een of andere manier iets vertrouwder. Ik heb heel veel zin in de date. Na het douchen trek ik mijn meest sexy lingerie aan met een luchtig zomerjurkje. Om het af te maken pak ik mijn zwarte high heels uit de kast en trek deze aan.

Nog even mijn haar doen en wat make-up en dan ben ik klaar om te gaan. Ietwat zenuwachtig pak ik mijn tas en loop naar mijn auto. Ik voer het adres dat ik vanmiddag heb gekregen in in mijn navigatie. Het is een klein halfuurtje rijden zie ik op het scherm. Op de weg is het lekker rustig en ik kan dan ook lekker doorrijden. Bij zijn huis aangekomen parkeer ik mijn auto en loop naar de deur. Als ik bij de deur ben aangekomen zie ik dat de deur op een kier staat. Ik geef de deur een duwtje en die zwiept open. Ik stap naar binnen en sluit de deur achter me. 

Aan de binnenkant van de deur hangt een envelop met mijn naam erop. Ik open de envelop en zie dat er een briefje in zit. Ik pak het briefje uit de envelop en begin met lezen. Ik kan een glimlach niet onderdrukken. Op het briefje staat dat hij net als ik veel zin heeft in de date. Hij laat mij de keuze; of het wordt een standaard date of we kunnen het wat opspicen. Ik besluit voor het laatste te kiezen. Op het briefje staat dat als ik voor keuze twee kies ik envelop nummer twee op de onderste trede moet openen. Ik draai mezelf om en loop naar de trap. Onderaan de trap zie ik twee enveloppen liggen. 

Ik pak de envelop met het cijfer twee er op en open die. Hier zit wederom een briefje in, maar ik voel dat er nog iets in de envelop zit. Ik open het briefje en begin te lezen. Hij complimenteert me met mijn keuze en zegt dat het een spannende ervaring voor ons beiden zal worden. Hij vraagt me hem volledig te vertrouwen. Als ik mezelf niet prettig voel kan ik op elk moment besluiten om te stoppen en weg te gaan. Ik voel mezelf nog steeds prettig en besluit het avontuur verder met hem aan te gaan. Ik voel nogmaals in de envelop en pak het voorwerp eruit. Het voelt lekker zacht aan.

Ik open de verpakking en zie dat er een blinddoek in zit. Met de blinddoek in mijn hand loop ik de trap op. Mijn hart klopt in mijn keel, zo spannend vind ik het. Ik neem de laatste trede en sta nu bovenaan de trap in het huis van een onbekend man. Ik trek mijn jas uit en leg die bovenop mijn tas. De blinddoek doe ik voor mijn ogen en ik roep zachtjes zijn naam. Niet veel later hoor ik een deur open gaan. Vol spanning wacht ik op de overloop op wat komen gaat. Hij verwelkomt me met een kus op mijn mond. Zijn lippen voelen heerlijk zacht en warm aan op mijn mond.

Hij is in ieder geval geslaagd voor de zoentest. Met zijn handen pakt hij mijn handen vast. Hij heeft heerlijke, grote en stevige handen. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en mijn neus vult zich met zijn aftershave. Hij ruikt heerlijk. Mijn handen verkennen zijn lichaam uitgebreid. Als ik elk plekje van zijn lichaam heb aangeraakt ga ik met mijn handen richting zijn gezicht. Hij heeft zich lekker glad geschoren en heeft een zachte, gave huid. Ik voel dat hij net als ik zijn blinddoek heeft omgedaan. Dit is veruit de meest spannende date die ik ooit heb gehad.

Hij fluistert in mijn oor dat hij bij is dat ik er ben en heb besloten om voor optie twee te gaan. Hij pakt mijn hand vast en begeleid me naar zijn slaapkamer. Ook in de slaapkamer is het aardedonker. Ik zie geen hand voor ogen. Dit zorgt ervoor dat mijn andere zintuigen extra goed kunnen waarnemen. In de kamer ruik ik de subtiele geur van vanille en voel ik dat het lekker warm is. Hij duwt me zachtjes op het bed en biedt me zoals beloofd een glaasje champagne aan. Zittend op de rand van het bed proosten we ietwat onhandig op een mooie, spannende avond. Dat is best een uitdaging als je niks kunt zien.

Als ik ik mijn glas leeg heb gedronken geef ik Lars mijn glas. Hij zet het glas voorzichtig weg en kust me. Met zijn tong verkent hij uitgebreid mijn mond. Hij neemt overal uitgebreid de tijd voor en doet niks overhaast. Deze avond mag wat mij betreft nog heel lang duren. Op de achtergrond klinkt sensuele muziek. Hij pakt mijn hand en vraagt me op te staan van het bed. Samen bewegen we ritmisch op de muziek. Zijn lichaam voelt heerlijk aan tegen het mijne. Na een hele tijd zo te hebben gestaan en samen te hebben gedanst beweeg ik mijn handen over zijn bovenlichaam.

Ik kan mezelf niet langer inhouden en wil zijn naakte huid onder mijn handen voelen. Langzaam open ik een voor een de knoopjes van zijn overhemd. Als alle knoopjes open zijn geef ik mijn handen alle vrijheid om zijn naakte bovenlichaam overal te betasten. Zijn bovenlichaam voelt lekker zacht en glad aan. We blijven een hele tijd zo staan en dan is het zijn beurt om mij van een kledingstuk te ontdoen. Langzaam voel ik mijn jurk over mijn billen schuiven. Stukje bij beetje voel ik de jurk over mijn bovenlichaam glijden. Niet veel later sta ik in mijn lingerie voor hem.

Ondanks dat hij mijn lingerie niet kan zien ben ik blij met de keuze voor mijn sexy lingerie. Hierdoor voel ik me nu super sexy in zijn slaapkamer. Het is weer mijn beurt om hem te ontdoen van een kledingstuk. Aangezien zijn bovenlichaam al van kleding ontdaan is, glijden mijn handen over zijn lichaam richting zijn broek. Langzaam open ik zijn riem en aansluitend zijn knoop en rits. Met mijn handen knijp ik in zijn heerlijke, stevige billen. Zijn broek schuif ik over zijn heupen en die beland op de grond. Hij stapt uit zijn broek en komt weer dicht tegen me aan staan. We bewegen samen op de muziek.

Ik voel dat hij opgewonden raakt. Dit zorgt ervoor dat ook ik nog meer opgewonden raak. Terwijl we dansen vinden onze monden elkaar weer. We zoenen alsof ons leven er vanaf hangt. Onze ademhaling wordt steeds zwaarder. Ondanks mijn neiging om de kleren van zijn lijf te rukken probeer ik mezelf in te houden en te genieten van elk moment van ons samen zijn. Ik ben ervan overtuigd dat het hem net zoveel moeite kost om zich in te houden. Hij glijdt met zijn handen over mijn rug en vindt de sluiting van mijn beha. Behendig opent hij de sluiting en mijn beha valt op de grond.

Ik verlang naar zijn handen op mijn borsten. Niet veel later voel ik dan eindelijk zijn warme, zachte handen op mijn borsten. Afwisselend zacht en teder en dan weer hard en stevig neemt hij mijn borsten in zijn handen. Plagend knijpt hij in mijn tepels. Deze worden keihard in zijn handen. Hij voelt hoe mijn lichaam op zijn aanraking reageert en dit moedigt hem aan om dit enkele keren te herhalen. Mijn ademhaling versnelt en ik hoor hoe mijn ademhaling zwaarder wordt en de kamer vult. Ik voel hoe ik steeds natter wordt. Ik kan mezelf niet langer beheersen en mijn handen glijden in zijn boxershort.

Ik schuif de boxershort over zijn billen en die belandt niet veel later op de grond. Mijn handen omklemmen zijn billen stevig. Dan verplaatsen ze zich naar de voorkant. Al zoenend masseer ik met mijn handen zijn inmiddels forse erectie die daar direct op reageert. Ook zijn ademhaling wordt zwaarder en versnelt. Ik voel het voorvocht op het topje van zijn erectie. Hij draait mij om en ik voel zijn erectie in mijn billen prikken. Hij pakt mijn handen en begeleidt me naar de rand van zijn bed. Hij kust mijn nek en sabbelt aan mijn oorlel. Dit zorgt voor nog meer opwinding aan mijn adres.

Zijn handen glijden over mijn lichaam. Overal waar hij me aanraakt voel ik hoe de haartjes rechtovereind gaan staan. Hij vraagt me op mijn knieën op de rand van het bed te gaan zitten. Ik doe wat hij van me vraagt en ga op mijn handen en knieën op de rand van het bed zitten. Hij komt dicht tegen me aan staan en pakt mijn heupen stevig vast. Zijn handen glijden over mijn billen. Deze worden onderworpen aan een uitgebreide massage. Aan het einde van de massage schuiven zijn handen over de rand van mijn string en langzaam ontdoet hij me van mijn slip. Hij kust elke centimeter van mijn billen.

Zijn handen volgen zijn lippen en raken mijn billen overal aan. Als elke centimeter zijn aandacht heeft gehad verplaatst hij zijn handen naar mijn borsten. Ook die ondergaan een heerlijke massage. Heel langzaam verplaatst hij zijn handen steeds iets verder richting mijn navel. Terwijl hij mijn billen zoent, raken zijn handen heel voorzichtig mijn clit aan. Zijn handen blijven over mijn clit glijden. Zijn mond verplaatst zich naar mijn billen. Uitgebreid zoent hij het gebied. Met kleine cirkels komt hij steeds dichterbij mijn achterste. Ik duw mijn billen verder naar achter.

Plotseling stopt hij en ik voel hoe hij met zijn gezicht dicht bij het mijne komt. Hij fluistert in mijn oor dat ik ietwat ondeugend ben. Ik kan een glimlach niet onderdrukken. Blijkbaar heeft hij het uitstekende gedeelte van de balletjes die ik bij het weggaan thuis nog vlug ik heb gebracht gevonden. Zijn mond verplaatst zich weer naar mijn billen en hij gaat verder met waar hij mee bezig was. Met korte voorzichtige likjes raakt hij mijn achterste aan. Nog nooit eerder heeft een man mijn achterste gelikt. In het begin voelt het wat onwennig aan.

Na een korte tijd buigt dit gevoel om naar een prettig gevoel. Rondom de anus bevinden zich veel zenuwuiteinden. Ik kan mezelf steeds beter ontspannen en van de warme, vochtige aanrakingen genieten. De combinatie waarbij zowel je clit als je anus tegelijkertijd wordt gemasseerd voelt heerlijk aan. Het duurt dan ook niet lang voordat ik luid kreunend klaarkom. Ik kan mijn eigen gewicht niet langer dragen en beland op mijn buik op het bed. Nagenietend van mijn orgasme blijf ik enige tijd op het bed liggen. Lars komt naast me liggen en zoent me op mijn mond.

Hij houdt me stevig vast en we blijven even zo liggen. Ik fluister in zijn oor dat ik het heerlijk vond. Het is nu zijn beurt om lekker te genieten. Ik zoen hem op zijn mond en draai hem op zijn rug. Nog steeds zijn we allebei geblinddoekt. Ik kus zijn lichaam  en sla hierbij geen plekje over. Uitgebreid neem ik de tijd om zijn tepels alle aandacht te geven. Dit is ook bij hem een heel gevoelig plekje als ik merk hoe zijn lichaam op mijn aanrakingen reageert. Ik voel hoe zijn borstkas onder me op en neer gaat. De lucht die hij uitademt voelt warm aan tegen mijn keel.

Als ik zijn arm aanraak voel ik het kippenvel op zijn arm ontstaan onder mijn vingers. Met mijn nagels ga ik over zijn bovenlichaam. Zijn lichaam kronkelt onder het mijne. Mijn nagels vervolgen hun weg over zijn onderbuik en zijn benen. Zijn meest intieme deel sla ik hierbij over. Ik stel die aanraking zo lang mogelijk uit om hem nog meer naar mijn aanraking te laten verlangen.  Als ik met mijn nagels zijn lichaam meerdere keren uitgebreid heb verkend, leg ik mezelf zachtjes op hem neer. 

Met mijn grote, zachte borsten geef ik hem mijn fameuze body-to-body massage. Aan hoe zijn lichaam en ademhaling hierop reageren merk ik dat hij dit erg lekker vindt. Langzaam verken ik met mijn borsten zijn hele lichaam en vermijd daarbij vakkundig zijn erectie. Hij geniet er met volle teugen van en moedigt me aan om hiermee door te gaan. Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen en laat hem lekker genieten van mijn massage en de aanraking van mijn lichaam op het zijne. Tussendoor stop ik af en toe om hem uitgebreid te zoenen.

Tenslotte verken ik tergend langzaam het gebied rondom zijn meest intieme gedeelte met mijn tong. Ik stel het aanraken van zijn erectie zolang mogelijk uit. Hij smeekt me om door te gaan en geeft aan dat hij helemaal gek wordt van verlangen. Om hem uit zijn lijden te verlossen breng ik mijn mond naar zijn erectie. Met mijn lippen omklem ik stevig zijn erectie. Tergend langzaam ga ik met mijn mond heen en weer. Eerst met mijn lippen losjes om zijn erectie. Daarna omklem ik hem steeds iets steviger met mijn lippen. Mijn mond is heel vochtig.

Terwijl ik mijn mond op en neer schuif over zijn erectie lik ik met mijn tong stevig over zijn eikel. Zo te horen vindt hij dit heerlijk. Ik blijf dit herhalen, maar laat hem niet klaarkomen. Telkens als hij bijna klaarkomt verslap ik de grip met mijn lippen. Af en toe stop ik en lik ik de zijkant van erectie. Daarbij sla ik ook zijn ballen niet over. Een voor een neem ik ze in mijn mond en zuig er stevig aan. Ik stop weer even om hem te zoenen. In zijn oor fluister ik dat ik hem in me wil voelen. Hij fluistert terug dat dat het liefste is wat hij nu zou willen. Hij is mega opgewonden net als ik.

Hij pakt mijn hand en staat op van het bed. Hij neemt me mee en zet me tegen de muur. Eerst zoent hij me uitgebreid en laat zijn handen over mijn lichaam glijden. Met zijn handen knijpt hij stevig in mijn tepels. Dit is super opwindend. Nog meer verlang ik ernaar om hem in me te voelen. Ik til mijn linker been op, zodat hij vrij baan heeft om bij me naar binnen te stoten. Ondanks dat we beiden niks kunnen zien glijdt hij bij de eerste poging direct bij me naar binnen. Hij voelt heerlijk aan in me. Hard en warm. In dit standje raakt hij telkens mijn meest gevoelige plekje. 

We blijven een tijdje zo staan. Terwijl hij me diep penetreert zoenen we heftig. Dit maakt het geheel nog geiler. Ik voel zijn erectie steeds harder worden en voel dat hij bijna gaat komen. Ik fluister in zijn oor dat ik nog niet wil dat hij klaarkomt. Hij stopt met penetreren. Ik fluister in zijn oor dat ik hem ook in mijn achterste wil voelen. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Hij draait me om en zoent mijn nek. Zijn hand glijdt van mijn schouder via mijn heup naar mijn billen. Ik voel een voorzichtig rukje aan het touwtje tussen mijn billen. Voorzichtig ploppen de balletjes een voor een uit mijn achterste.

Hij buigt me voorover en ik voel hoe zijn erectie heel voorzichtig bij mij naar binnen glijdt in mijn achterste. Steeds een stukje verder schuift hij bij mij naar binnen totdat hij geheel in mijn achterste verdwijnt. Hij stoot eerst zachtjes in me. Ik vraag hem om harder in me te stoten. De volgende stoot is harder en dieper. Ik kan een luide kreun niet onderdrukken. Dit moedigt hem aan om door te gaan. De stoten volgen elkaar steeds sneller op. Terwijl hij diep in me stoot houdt hij met een hand een borst stevig vast. Met zijn andere hand vingert hij mijn vagina stevig.

Ik kan me helemaal ontspannen en voel hoe het vocht in kleine stroompjes langs mijn benen naar benen sijpelt. Ik word super nat van hem. Hij fluistert in mijn oor dat hij nog nooit een vrouw heeft gehad die zo nat kon worden als ik. Zijn vingers voelen heerlijk aan in me. Hij weet de juiste plek te blijven raken en ik kan een orgasme niet langer tegenhouden. Het vocht stroomt nu in grote golven naar beneden. Ik voel hij zijn grip steviger wordt. Na nog een laatste diepe stoot komt hij heerlijk in me klaar. Ik voel hoe het vocht langs mijn benen naar beneden loopt.

Hij draait me weer om en we zoenen elkaar. Hij fluistert in mijn oor dat dit by far de meest geile vrijpartij is die hij ooit heeft gehad. Ik kan alleen maar glimlachen en zoen hem op zijn mond. Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar zijn douche. Bij de douche aangekomen vraagt hij mij of ik mijn blinddoek af wil doen. Dat wil ik heel graag. Ik ben inmiddels wel heel erg benieuwd naar degene met wie ik zojuist heerlijk de liefde heb bedreven. Voorzichtig doe ik mijn blinddoek af. Mijn ogen moeten nog wat wennen aan het licht.

Als mijn ogen gewend zijn aan het licht zie ik een hele mooie man voor me staan. Zo te zien kent mijn vriendin me inderdaad erg goed en heeft goed ingeschat wat ik leuk vind. Ik zoen hem op zijn mond. Mijn handen pakken zijn blinddoek vast en doen zijn blinddoek af. Ook hij moet even wennen aan het felle licht. Als zijn ogen gewend zijn aan het licht kijkt hij me diep in mijn ogen, pakt me stevig vast en zoent me op mijn mond. Hij kijkt me aan en ook hij glimlacht. Hij zegt dat zijn vriend een goede smaak heeft. Ik moet ook glimlachen. Hij zet de douche aan en geeft me een hand.

Ik pak zijn hand vast en ga bij hem in de douchecabine staan. Hij wast mijn lichaam uitgebreid en ik dat van hem. We kunnen onszelf niet beheersen en doen de avond nog eens dunnetjes over in de douche. Als we elkaar hebben afgedroogd stappen we zijn bed in en vallen we lepeltje-lepeltje als een blok in slaap. De volgende ochtend word ik wakker van de wekker op mijn telefoon. We douchen samen nog een keer uitgebreid, ontbijten samen en dan is het tijd om naar mijn werk te gaan. De hele dag heb ik met een big smile rondgelopen op mijn werk. Na deze date hebben er nog vele gevolgd... 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.7142857142857 sterren
7 stemmen