Dogging

Ingezonden door Twan

‘Ik wil dit echt een keer gedaan hebben. Echt, al is het maar een keer.' Aan B’s nieuwste fantasie zaten meerdere kanten. Haar bandeloze opwinding op voorhand begreep ik maar al te goed. Het onbekende, het totaal anonieme en het absoluut onvoorspelbare waren allemaal elementen waarvan ik begreep dat B., zoals zij trouwens ook al had bekend, zich in haar fantasieën al menig ‘Godverdegotvers’ had bezorgd. Met haar vingers, haar paarse vibrator en zelfs op de wc met het handvat van de wc borstel. U schrikt misschien nog van dat laatste, maar bij B. kijk ik echt nergens meer van op.

Voor mij was ook niet nieuw dat B. zo nu en dan totaal uit haar bol wilde gaan met meerdere mannen. Ik had al trio’s en zelfs gangbangs voor haar georganiseerd. B. was op haar nieuwste uitdaging gekomen, nadat ik haar verteld had over dogging. B’s reactie op mijn verhaal daarover was ongekend heftig geweest. Zo heftig zelfs dat zij bij haar laatste orgasme spontaan haar urine had laten lopen.

 

Een woensdagavond in januari

Op weg naar de carpoolplaats bij Zeist was het heerlijk warm in de auto. De thermometer in de binnenspiegel gaf als buitentemperatuur maar twee graden aan. B. zat naast mij. Onder haar lange, gewatteerde jas met capuchon droeg B. een oud, kort minijurkje dat haar kleine, slanke lichaam schaamteloos accentueerde. Voor de verandering droeg B. deze keer naast een stringetje ook eens een beha. Op mijn advies lingerie die na B’s avontuur van vanavond ook als afgeschreven moest kunnen worden beschouwd.

B. droeg de opengewerkte enkellaarsjes die mij altijd aan Romeinse sandalen deden denken en die ik vreselijk opwindend vind. Even voorbij Amelisweerd draaide ik de zwarte Mini Cooper van de A28 af. Bovenaan de afrit sloeg ik linksaf de carpoolplaats op. Het was nog maar negen uur 's avonds. Er stond pas een andere auto geparkeerd. Ik parkeerde onze auto rechts, nagenoeg achter in de hoek, waar we nog net in het oranje schijnsel van de straatverlichting stonden. B. en ik keken naar de geparkeerde Renault, maar die leek verlaten te zijn.

Aan beide kanten van ons zwarte racemonster waren lege parkeerplekken. Ik had een paar voorzorgsmaatregelen genomen. Ik trok twee zwarte pedaalemmerzakken over de kentekenplaten. Ik vroeg B. haar jas open te slaan. Zelfs in haar oude, olijfgroene jurkje zag B. er uit om van te kwijlen. Ik haalde de meegebrachte schaar uit het dashboardkastje en knipte daarmee B’s jurkje aan de zijkanten in tot voorbij het elastiek van haar slipje. Even overwoog ik om ook gaten te hoogte van B’s tepels te knippen, maar dat vond ik -in elk geval nu nog- te ver gaan.

B. onderging de vernieling van haar jurkje lijdzaam, maar de spanning viel uit haar ogen af te lezen. Ik ging weer achter het stuur zitten en trok B. naar mij toe. Onze monden zogen zich op elkaar vast en onze tongen begonnen aan een wilde achtervolging. Onwillekeurig zocht – en vond – mijn had B’s kruis. De hitte van haar vagina straalde dwars voor het oude slipje. Ik kneep hard in B’s kruis die als reactie mijn hand met haar dijen probeerde te verpulveren. Hoe harder B. haar benen samenkneep, des te harder ik tegen haar kutje tekeer ging.

Onder het zoenen merkte ik dat B’s ogen zo nu en dan afdwaalden naar het voorbijrazende verkeer op de A28. Ergens wilde ik niet eens denken aan wat er zich op dat moment allemaal voor pervers in dat kleine hoofdje afspeelde. De gedachte dat B. wel raad zou weten met een aantal vertegenwoordigers of truckers maakte mij ook weer geil. Tot nu toe sloegen alle auto’s die de afrit naar Zeist hadden genomen, aan het eind van die afrit rechtsaf richting Zeist. Eindelijk gaf de richtingaanwijzer van een donkere BMW aan dat ook deze de carpoolplaats op zou draaien.

In B’s fantasie hield haar visuele waarneming hier ook meteen op. Zoals afgesproken, haalde ik haar blinddoek uit mijn binnenzak en bedekte B’s ogen ermee. Een huivering schoot door B. Vrees voor het onbekende, maar ook ongeremde nieuwsgierigheid en een perverse fantasie lieten een binnensmonds ‘Gotver….’ horen. B. wist heel goed waar zij aan begon. Het einde was voor haar -letterlijk- nog niet te overzien. Ik knipperde met de koplampen. De BMW knipperde terug en parkeerde achteruit rechts naast ons. Achter het getinte glas was het gezicht van een man vaag zichtbaar.

Ik gaf B. opdracht om zichzelf aan te raken. Uiteraard had B. een auto naast ons horen stoppen. Zij keek ook naar rechts, maar zag vanwege haar blinddoek helemaal niets. ‘Kijk maar naar rechts.' B draaide haar gezicht richting de BMW. De man keek terug. ‘Sla je jas open en raak je borsten aan.' B’s tepels tekenden zich dik en hard af, beha of geen beha. ‘Raak ze aan, speel ermee en blijf naar rechts kijken.' ‘Pffff..’. B. raakte in de juiste stemming. B. hield haar gezicht in de richting van de BMW gedraaid. In het oranje licht was duidelijk te zien dat de bestuurder B. aankeek.

De simpele, open opdracht om B. met zichzelf te laten spelen, leek haar min of meer naar een andere dimensie te voeren. Terwijl B. openlijk met haar borsten speelde, werd het portier van de BMW geopend. Een -schatte ik- veertiger stapte uit en ging bij het raampje van B. staan. B. had de volledige aandacht van de bestuurder. Ik zei B. haar benen iets te spreiden. Ik wreef over haar stringetje. Haar warmte, zeg maar gerust hitte, was dwars door het katoen voelbaar. Het zou niet lang duren voordat de kleur van het niemendalletje plaatselijk donkerder zou worden.

De man naast B. wreef duidelijk over zijn kruis. Die mededeling spoorde B. aan om nog iets enthousiaster met haar borsten te spelen. Mijn hand verdween in haar stringetje. B. was al vochtig en hard op weg om echt nat te worden. Ik liet B. haar kontje even omhoog wippen. Haar stringetje verdween over haar enkellaarsjes. In mijn opdracht zette B. haar linkervoet op de middenconsole van de Mini. Mijn vingers gingen heen en weer tussen het kleine streepje schaamhaar en B’s gezwollen lipjes. Iedere aanraking van haar clitje liet een siddering door B’s lichaam gaan.

Telkens als B. haar gezicht naar mij toe wilde keren, gaf ik haar opdracht om naar de vreemde man te blijven kijken. Deze had intussen zijn broek open gemaakt. Ik kon alleen maar zijn kruis zien, maar er was weinig fantasie voor nodig om zijn ogen op B. gebrand te weten. Mijn mededeling dat de man aan zijn lul stond te trekken, liet B. tussen haar tanden door slissen. Het topje van mijn duim drukte op B’s clit die zelf haar tepels leek te willen pletten. Mijn vraag of B. de onbekende man wilde pijpen, was al genoeg om B. naar haar eerste orgasme te brengen.

‘Mag ik?’ B’s hand ging naar haar portier, op zoek naar de schakelaar waarmee het zijraam naar beneden kon worden gedaan. Ik verbood B. om dat te doen. ‘Vinger jezelf.' Nog geen tien seconden later: ‘Godverdegotver…’. Zaad droop langs het zijraam naar beneden. B. mocht er heel even naar kijken. ‘Blijf met jezelf spelen en lik het zaad van binnen op.' B’s tong liet een spoor van speeksel aan de binnenkant van het zijraam achter, terwijl het witte sperma via het rubber wegdroop. De BMW-coureur haalde een telefoon uit zijn zak.

Ik wist wat hij ging doen. Ik vertelde B. dat hij vrienden en kennissen zou uitnodigen om naar B. te komen kijken. Ik voorspelde B. stralen sperma. ‘Hoeveel?’ vroeg B. hees. ‘Meer dan jij aankunt.' ‘Godverdegotver…!’ Tijdens het bellen bleef de man naast ons staan. Zijn lul was behoorlijk verslapt, maar de man bleef verwoede pogingen doen om zichzelf weer hard te krijgen. Mijn opmerking daarover was voldoende om B. te laten vragen of zij de man mocht helpen. Ik liet haar raampje vijftien centimeter zakken. Dat bleek onvoldoende voor B., dus gunde ik haar nog vijf centimeter.

Op de tast ging B’s hand op zoek. De BMW-er legde zijn penis er maar al te graag in. B. nam hem in dank in ontvangst. Terwijl B. zich op de halfharde lat uitleefde, bewerkte ik haar zeiknatte kut. B. leek te gefixeerd om klaar te komen. Hoe ik mijn best ook deed, B. vergat helemaal om te vloeken. Normaal gesproken zou mij dat verbazen. Nu vermoedde ik dat het alleen maar een stilte voor de storm was. Een paar nieuwe koplampen draaide de parkeerplaats op. Ik zag een tweede auto ook de afrit opdraaien.

Mijn vermoeden van tenminste twee nieuwe toeschouwers liet B. nog enthousiaster aan de lul van de BMW-er trekken. Zijn sperma over B’s hand werd even verlicht door de lampen van de nieuwe auto. De derde wagen stopte naast de BMW. twee mannen stapten uit en liepen naar B’s kant van de Mini. B. wilde haar blinddoek afdoen. Ik verbood dat, wat opnieuw een rilling door B liet gaan. Wat er vanavond ging gebeuren was al een vervulling van B’s fantasie, maar door alles ook nog eens geblinddoekt te laten gebeuren, zou B helemaal ‘balistic’ laten gaan.

Ik liet B. haar jas helemaal uittrekken. Een van de nieuwe mannen en de BMW-er probeerden een hand door het raam naar binnen te steken. Ik gaf ze drie centimeter extra ruimte. Twee handen grepen B’s tieten. B. hijgde en bood haar tieten schaamteloos aan. Ik vreesde voor haar tepels. B. kreunde alleen maar en perste haar dijen rond mijn hand die hard tegen haar kut drukte. B. was ongekend nat. Gelukkig had de Mini leren bekleding. ‘Wil je helemaal betast worden?’ Als antwoord spreidde B. haar benen verder dan zij in de auto tot nu toe had gedaan. Ik liet het raampje helemaal zakken.

Drie armen kwamen naar binnen. B. en ik hadden van tevoren een harde afspraak gemaakt: B. zou vanavond niet geneukt worden. Ik benadrukte dat nogmaals, omdat ik wist dat B., eenmaal voorbij een bepaald punt, alles goed zou vinden en ook echt alles toe zou laten. Het was volledig aan mij om onze afspraak te handhaven. B. zou vanaf een zeker moment niet meer te vertrouwen zijn. Wij speelden gevaarlijk spel. Het werd een gedrang naast de Mini. Drie binnenkomende handen en B’s hand die in het blinde op zoek was naar pikken.

Het werd teveel voor het kleine racemonstertje. Ik stapte uit en liep om de auto heen. Ik opende B’s portier en hielp haar met uitstappen. Op de tast hield B. zich met een hand aan de auto vast. Zodra ik haar andere hand losliet, graaide B. daarmee om zich heen. Een pik werd gevonden en bewerkt. B. trok, nee scheurde de voorhuid heen en weer. De eigenaar deinsde even terug voor B’s geweld. Van achteren liet ik B’s kutje met drie vingers soppen. Het kon niet uitblijven: ‘Godverdegotver…Godverdegotver…!’ ‘Pijpen slet!’ luidde mijn opdracht. ‘Godverdegotver…’

Puur op gevoel bereikte B’s mond de gemartelde eikel. ‘Zuigen!’ B. pijpte als een razende. Terwijl zij zo nu en dan kokhalsde. Hoe goorder en grover ik tegen B. sprak, des te gekker zij werd. Mijn commando om op haar hurken te gaan zitten en de tweede lul ook af te werken, leidde tot meerdere binnensmondse vloeken. B. beleefde puur geestelijke orgasmes! Zonder dat zij zelf maar aangeraakt werd, bleef B. klaarkomen. Een vierde auto draaide de afrit op. Mijn verwachting dat ook deze bestuurder door B. gepijpt wilde worden, was duidelijk teveel voor B.

Zij verloor haar evenwicht en viel achterover tegen het autoportier. Dat was haar redding. Of was het een teleurstelling? Het zaad, dat anders vol in haar gezicht terecht zou zijn gekomen, trok nu donkergroene sporen over B’s mini-jurkje. Tot mijn opluchting, maar B’s teleurstelling sloeg de vierde auto rechtsaf richting Zeist. Ik fluisterde in B’s oor dat ik zaad op haar billen wilde zien. Dat ik het de mannen toe zou staan om niet alleen over haar kadetjes klaar te komen, maar dat ik hen zelfs aan zou moedigen om hen tegen B’s clit en over haar schaamlippen te laten spuiten.

B. verdween uit de werkelijkheid. Dit was dus precies het moment waarop B. alles, maar dan ook echt alles toe zou hebben gelaten. Een hele touringcar met dronken voetbalsupporters had zich op – en in – B. uit mogen leven. Ik kende B. en haar gemoedstoestand op dat moment maar al te goed. Ik trok B. overeind en ging achter haar staan. Met een tot haar schouders opgetrokken jurkje en beha stond B. in het oranje licht van de straatlantaarns. Ik gooide er nog een ‘vuile hoer’ tegenaan. ‘Alleen jouw hoer klootzak’, schold B. terug.

Ik heb niet afgewacht of er meer gegadigden zouden komen. De politie maakt regelmatig een ‘rondje parkeerplaats’. Met afgedekte kentekenplaten waren B. en ik van een uitgebreide controle verzekerd. Ook de omstanders leken zich van de risico’s bewust. Met een knik bedankte ik ‘de heren’. Ik reed de parkeerplaats af, het viaduct over. Voor de oprit richting Utrecht verwijderde ik de pedaalemmerzakjes van de kentekenplaten. B. kreeg eindelijk toestemming om haar blinddoek af te doen.

De blinddoek leek niet alleen een visuele beperking te zijn geweest, maar had psychisch ook als een soort van geluiddemper gefunctioneerd. B. begon na het afdoen meteen te vertellen. Over hoe geil zij alles had gevonden. De blinddoek had het allemaal nog een extra dimensie gegeven. B. ratelde en ratelde. Was met geen mogelijkheid stil te krijgen. In tijden van nood zijn soms drastische maatregelen nodig. ‘Pijp me.' Meer hoefde ik niet te zeggen. B. stortte zich tijdens het rijden vol overgave op mijn kruis.

Kut Mini! Leuk om in te rijden, maar niet om je achter het stuur in te laten pijpen. Nu was het mijn beurt om te schelden. De BP-pomp net voorbij Utrecht bood uitkomst. Op de parkeerplaats liet ik B. uitstappen. Op haar hurken deed B. haar best om mij klaar te laten komen. Dat lukte haar bijna te goed. Bloedgeil draaide ik B. met haar buik naar de Mini en kwakte haar tegen de zijkant. Met omhoog geduwd mini-jurkje nam ik B. van achteren. ‘Oh God, oh God, Godverdegotver…’. Bij mij nam nu ook de geilheid de overhand.

Het kon zijn dat ik nu zelfs voor B. te ver zou gaan, maar mijn eigen meest perverse fantasie was om op dat moment tijdens het neuken betrapt en bekeken te worden. Mijn vrees dat B. op mijn uitspraak daarover af zou knappen, werd totaal overstemd door B’s hartekreet: ‘Maar dan wel in mijn reet!’ Ik dacht dat ik echt gek werd. Ik zakte door mijn knieën en drukte dwars door B’s kringspier. Het deed pijn. Zowel bij B. als bij mij. Ik was bijna te dik, maar toch gingen B. en ik tekeer. Als ik stootte, pompte B. terug.

Als ik me terugtrok, bewoog B. naar voren. In perfect tegengestelde synchronisatie neukten B. en ik alsof ons leven er vanaf hing. Een witte auto met rood/blauwe striping en een lichtbalk op het dak draaide van de snelweg af. De kans bestond dat B. en ik door een politieauto overlopen zouden worden. Die mogelijkheid maakte ons roekeloos en bandeloos. Onuitgesproken gingen B. en ik tot het uiterste. Op het moment dat ik mijn sperma in B’s kontje lanceerde, stopte de politieauto bij pomp vier.

Thuis stapten B. en ik samen onder de douche. B’s partner zou nog bijna twee weken in het buitenland zitten. Twee weken, waarin B. ongetwijfeld wel weer met iets nieuws zou komen. Of ik natuurlijk. ‘Twan?’ ‘Zeg het eens.’ ‘Er komt zaad uit mijn kont. Godverdegotver.’

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6 sterren
5 stemmen