Rupsje nooit genoeg

Ingezonden door Gomorra

Oké, ik geef het meteen toe. Het enthousiasme waarmee ik mijn anale capaciteiten onderzocht, beviel zo goed dat ik meerdere keren per dag daarmee aan de slag ging. De pas op de markt gebrachte flexibele dildo inbrengen, werd steeds makkelijker naarmate ik dat vaker deed. Het was gewoon een kwestie van zelf de juiste houding aannemen en de eikel onder een bepaalde hoek met een vingertopje door de spier wippen. Eenmaal ingebracht ,kon ik mijzelf geweldig neuken. Het zal per persoon mogelijk verschillen, maar voor mij voelt het moment, waarop de eikel zowel op de heen- als op de terugreis mijn sluitspier doorboort het lekkerst.

Als ik mijzelf met opgetrokken knieën voor de manshoge spiegel in mijn slaapkamer neukte dan werd ik gewoon geil van mijzelf.  Naast bi-ontdekkend ben ik ook nog eens een onverbeterlijke exhibitionist. Het duurde dan ook niet lang voordat ik mijzelf begon te filmen, terwijl ik mijzelf aan het neuken was. Op de website voor exhibitionisme bij uitstek had ik al wel eens foto’s van mijn steun en toeverlaat geplaatst. Met weinig tot geen reacties tot gevolg.

De enkele reactie die wel volgde, was meestal afkomstig van de gay- en bi-scene. Net de scene waar ik tot dan ver vandaan wilde blijven. Met die herinnering in mijn achterhoofd ontstond het plan om eens een filmpje met mijn nieuwe vriend te posten. En dat heb ik geweten! Binnen vijf minuten had ik tientallen hits. Het regende reacties. De een nog directer en vunziger dan de ander, maar ook hele lieve, soms bijna tedere reacties. Op die laatste categorie reageerde ik nog wel eens, maar alles beantwoorden…. Onmogelijk! Opeens leek ik een heel nieuwe ‘vriendengroep’ erbij te hebben gekregen.

Ik kreeg in reactie de meest intieme voorstellen. Ook weer in alle gradaties. Een vriendin van mij die ook wel eens wat plaatst, vertelde mij wel eens dat zij verbijsterd was over de vunzigheid van sommige reacties. Ik kon me daar nooit iets bij voorstellen. Nou, tegenwoordig wel hoor. Een bekend citaat van wijlen Johan Cruijff is dat 'elk nadeel z’n voordeel heeft'. Nadeel was de ongelofelijke bak vuiligheid die over mij werd uitgestort. Daarentegen was het voordeel dat ik nu de bevestiging kreeg dat ik niet de grootste ‘dirty mind’ van Nederland heb. 

Afgelopen vrijdag ben ik weer naar de Leidsestraat in Amsterdam gegaan. Op zoek naar de grote broer van mijn laatste dildo. In de winkel schrok ik toch even terug. Was mijn vorige aankoop met 18x4 centimeter al een factor om rekening mee te houden, zijn grote broer was meteen maar liefst 23x5 centimeter. Bovendien waren de aders op de penis van de man, die model voor de mal had gestaan, ook nog eens in flink reliëf uitgevoerd. Elke ader zou een nieuwe sensatie bij mijn kringspier veroorzaken. Ik maakte mij nog niet eens zorgen over de lengte van de dildo. Maar die dikte…..

Vijf centimeter! In de winkel deed mijn kont al pijn. Vanuit een glazen vitrine met RVS-speelgoed schafte ik ook nog een spermstopper aan. Waar ik bij thuiskomst meteen alweer spijt had. De diameter van de ring was slechts tweeëndertig millimeter. 'Slap’ ging dat nog net. Het balletje dat in mijn plasgaatje ging voelde zelfs prettig. Erg prettig. Toen zich de eerste tekenen van een erectie voordeden wist ik echter niet hoe snel ik de stopper moest verwijderen. A narrow escape. Ook nu kon ik Jewel nog wat leren. Wat is het leven mooi!

Mijn nieuwste dildo was uit de verpakking zo mogelijk nog indrukwekkender dan in het doorzichtige PVC. Jeetje, 23x5 centimeter! Hoe ging ik dat monster ooit zelfs maar naar binnen krijgen? Laat staan mijzelf daarmee neuken? Een ding wist ik wel: zomaar ineens zonder voorbereiding zou de martelgang van kromme Nelis worden, dus eerst maar de weg openen met de rode vibrator. Heerlijk, die trillingen tegen mijn prostaat! Vanwege de tapse vorm bleef neuken een dingetje. Dan maar de 18x4 ter hand nemen. Waarom deed die benaming mijn aan een fourwheeldrive denken?

Met wat glijmiddel en een inmiddels bekende techniek met mijn vingertopje kon ik mijzelf langzaam klaarstomen voor het zwaardere werk. Waar ik enerzijds met angst en anderzijds met een bepaald pervers verlangen naar uitkeek. Ik nam het monster nogmaals in mijn hand. In de spiegel naast mijn bed leek het geval nog vervaarlijker. Toch probeerde ik mij voor te stellen welk gevoel het zou geven. Soms moet je gevaarlijk durven leven en dit was kennelijk zo’n moment. Ik draaide mijn kont naar de spiegel. Trok mijn knieën zo hoog mogelijk op en smeerde mijn anus rijkelijk in met glijmiddel.

Ook de dildo, en vooral de eikel glommen van de siliconen. Daar ging ie. Dubbelgevouwen. Nieuwe poging. Weer dubbelgeslagen. Poging drie: de eikel schoot keihard tegen mijn ballen. Vastberaden pakte ik de eikel tussen drie vingers van mijn linkerhand. Mijn wijs- en middelvinger van mijn rechterhand probeerden mijn kringspier te openen. Dat viel nog niet mee. Nog een keer alle krachten en technieken bundelen. Plop! Mijn hemel. Alsof ik in tweeën werd gescheurd! Deed het pijn? Een beetje, maar het gevoel van die vreselijke dildo in mijn reet deed ook iets tussen mijn oren.

Ik voelde mijzelf een overwinnaar. Na drie seconden werd ik alweer geil. Ik bekeek mijzelf in de spiegel. Mijn kringspier stond strakgespannen en al het bloed leek eruit weggetrokken te zijn. Wat een gevoel! Ik voelde mijn ogen wegdraaien en mijn ademhaling stokte. Dit was zo vreselijk geil! Ik heb mijzelf flink geneukt. Anders dan met de vibrator kreeg ik geen zaadlozing, maar ik voelde heel duidelijk iets dat toch op een orgasme leek. Vanavond maak ik weer een filmpje voor de site. Onherkenbaar natuurlijk.

 

Spermstopper