Lonkende verte

Ingezonden door Henk

Als servicemonteur moest ik op een morgen voor een melding van een niet deugdelijke wasmachine naar Assen. Op het adres aangekomen, deed een mooie vrouw in ochtendjas de deur open. Het was een mooie grote vrouw met donkerblond opgestoken haar en ik zag dat ze geen beha droeg. Ze had mooie borsten en mooie gebruinde benen met rood gelakte teennagels. Super vrouwelijk en geil om te zien. Ik stelde mezelf voor en zei waar ik voor kwam. Ze ging mij voor naar de keuken waar de boosdoener zich bevond.

Ik ging op mijn hurken voor de machine zitten om het voorpaneel te verwijderen. De vrouw bleef vlakbij mij staan en ik merkte dat zij haar ogen op mijn kruis richtte. Mijn jongeheer begon al wat te zwellen. Ik draaide mij wat naar haar toe om haar te vertellen wat er aan de hand was met haar wasmachine. Op dat moment deed zij haar slipper uit en begon met haar voet mijn grote lul te masseren. Ik werd super geil en begon haar blote, geile, lange benen te strelen. Langzaam gingen mijn handen verder omhoog en trok ik haar string langzaam naar beneden.

Ik voelde tussen haar benen en haar kutje was kleddernat. Ik keek haar aan. Zij pakte mijn hand en trok mij omhoog. Ik liep met haar mee naar haar slaapkamer. Ik wist niet hoe snel ik mijn broek uit moest trekken. Daarna trok ik de ochtendjas en  alles wat ze verder nog aan had van haar mooie lijf. Ik gaf haar een geile tongzoen op haar mond. Ze was bloedgeil. Ze pakte mijn grote pik in haar hand en begon me af te trekken. Op haar knieën ging ze voor mij zitten en begon mij wild te pijpen.

Toen ik bijna klaarkwam, duwde ik haar van mij af, want ik wilde niet direct komen. Ik duwde haar achterover op het bed en begon haar heftig te likken. Ze kreunde van genot. Ik liet haar drie keer heerlijk klaarkomen. Toen was ik eraan toe om haar te neuken. Ik hield het niet meer en ging bovenop haar liggen. Zij had haar benen wijd gespreid en ik begon wild te pompen. Het duurde niet lang voordat ik mijn zaad diep in haar spoot. Daarbij kwam de geile teef ook weer klaar. Ik was nog steeds gek van geilheid en begon opnieuw in haar te stoten totdat ik voor de tweede keer klaarkwam.

Ik trok mijn grote lul langzaam uit haar kutje. Mijn zaad droop langzaam uit haar kutje en liep langs haar benen naar beneden. Wij begonnen onszelf weer te fatsoeneren en ik gaf haar nog een geile tongzoen. Daarna heb ik de klus geklaard en ben ik naar huis gegaan. Ik denk er nog vaak aan terug. Ik noem haar dan ook maar de 'lonkende verte'.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem