Kijken en bekeken worden

Ingezonden door Twan

Als regelmatige bezoeker van het naaktstrand vind ik zo’n dagje naakt recreëren gewoon heerlijk. De hele dag gewoon lekker in je blote kont rondlopen. Als je, oververhit door de zon, de branding in stapt en het koude water tegen je ballen voelt klotsen, vind ik dat toch een heerlijk gevoelRegelmatige lezers van mijn verhalen weten dat enig exhibitionisme mij niet vreemd is, dus krijg ik er ook wel een bepaalde kick van als ik die paar honderd meter in mijn blote kont langs de vloedlijn heen en weer loop.

Het gevoel, nee de zekerheid dat mensen vanaf hun badlaken steelse blikken op mijn bronskleurige lichaam werpen, windt mij zelfs tot op zekere hoogte wel op. Eerlijk gezegd maakt het mij dan niet eens zoveel uit of mijn schare van toeschouwers nu uit mannen of vrouwen bestaat. Waar ik inwendig altijd om moet lachen, zijn met name de dames die vaak zelfs nog geheel gekleed ook langs de vloedlijn lopen. Ze weten heel goed dat zij over het naaktstrand lopen, maar dan meestal als enige concessie daaraan met blote voeten tot hun enkels door het zilte nat te banjeren.

Je moet maar durven, maar daarbij natuurlijk vooral niet kijken naar al dat (mannelijk) naakt. Behalve vanuit hun ooghoeken waarbij hun oogbollen soms bijna uit hun kassen lijken te poppen. Wat hen meestal verraadt, is dat de golf, die zij toch echt al mijlenver van tevoren aan hadden moeten zien komen, hen toch nog zodanig verrast dat zij plotseling tot boven hun knieën doorweekt zijn. Ach, dat zijn de leuke bijkomstigheden tijdens zo’n dagje strand. Vandaag zette ik mijn tentje op. Zoals te doen gebruikelijk was ik een paar honderd meter verder doorgelopen dan de gemiddelde badgast.

Ik hou wel van een beetje privacy. Ik ging op mijn hamam kleed en badhanddoek liggen. Via mijn ‘oortjes’ luisterde ik een prachtig piano-recital op Radio 4. Dat werkte dermate geruststellend dat ik gewoon in slaap ben gevallen. Ik werd eigenlijk pas wakker doordat mijn Airdrops ‘Power off’ meldden. Ik opende mijn ogen en zag, niet geheel tot mijn verbazing, dat ik redelijk omringd was door nieuwkomers. Zoals te doen gebruikelijk veel alleengaande mannen. Waarbij een man mijn irritatie opriep.

U kent ze vast wel. Zelf verscholen achter een windschermpje van nog geen meter hoog en dan constant over dat schermpje heen loeren. Om vervolgens, als je hem dan aankijkt, opeens of de andere kant op te kijken of helemaal achter zijn schermpje te verdwijnen. Om na dertig seconden weer te herrijzen. Zwaar irritant. Aan mijn voeteneinde was op vijftien meter afstand een wat ouder stel neergestreken. Manlief was duidelijk in de tweede helft van zijn zestiger jaren beland.

Van de dame twijfelde ik daaraan of moeder Natuur was haar zeer vergevingsgezind geweest. Ik schatte haar hooguit midden vijftig. Normaal gesproken zou ik aan hen geen meer dan gemiddelde aandacht hebben besteed, maar ik voelde gewoon dat ik bekeken werd. En ja hoor, telkens als ik mijn ogen opende en ik hun kant op keek, zat de man ongegeneerd naar mij te kijken. Vrouwlief lag op haar buik achter hem. Of zij mij ook observeerde kon ik niet met zekerheid zeggen. Wel zag ik dat de man regelmatig met de vrouw praatte.

Ik zei het u al: enig exhibitionisme is mij niet vreemd. Dus besloot ik om er een spelletje van te maken. Normaal gesproken draai ik gedurende de dag met de zon mee. Nu koos ik ervoor om tegen de zon in, in de richting van het stel, te draaien. Ik kneep mijn benen zodanig tegen elkaar dat mijn balzak en penis prominent naar boven werden gedrukt. Onmiskenbaar, maar optisch ook onmisbaar. En ja hoor. Telkens als ik even wegkeek om vervolgens weer terug te kijken, zat de man ongegeneerd naar mij, of althans naar onderdelen van mij, te kijken. Ik vond het wel grappig.

De man bleef tegen de vrouw praten die op een gegeven moment met haar borst iets omhoog kwam en ook mijn kant opkeek. Na een paar minuten draaide zij zich op haar linkerkant waarbij zij haar rechterknie kromde. Niet alleen zag ik dat zij een gladgeschoren poes had, maar ook dat zij een tattoo in haar lies had. Dat schiep toch een band, want die heb ik ook. Vrouwlief wierp zo nu en dan wel een steelse blik, maar echt kijken en observeren liet zij toch aan haar 'hubbie' over die, volgens mij, mondeling verslag deed van zijn observaties.

Change. Manlief ging met zijn voeten naar mij toe op zijn buik liggen. Mevrouw kwam overeind en draaide negentig graden naar mij toe. Haar bruine tieten hadden het duidelijk van de zwaartekracht verloren, maar mevrouw was de zonde zeker nog waard. Drukdoende met haar telefoon trok zij haar knieën een beetje op waarbij zij haar benen enigszins opende. Het enige dat mij een riant uitzicht op haar kutje verhinderde, was de strook textiel van haar badhanddoek. Mevrouw had haar kale poes precies en vol in mijn blikveld gepositioneerd. Wat ik beantwoordde door ook enigszins bij te draaien.

Mijn slappe penis keek haar nu ook recht aan. Mevrouw zette haar bril op en was nog drukker bezig met haar telefoon. Ik opende mijn benen net zover dat mijn balzak daartussen zakte. Mijn penis die toch tekenen van zwelling begon te vertonen, weigerde aan die afdaling mee te doen. Mevrouw praatte tegen meneer die wel reageerde, maar niet omkeek. Mevrouw opende, schijnbaar nonchalant, haar benen nog iets verder. Aaah, we gaan een spelletje spelen. Leuk! Ik wilde de beroerdste niet zijn, dus begon ik het zand dat op mijn lichaam gewaaid was met mijn hand weg te vegen.

Daarbij besteedde ik uiteraard bijzondere aandacht aan mijn onderlijf. Ik spreidde mijn benen helemaal, trok mijn zak opzij en reinigde mijn liezen uitgebreid, maar ook ongegeneerd. Ik trok mijn penis omhoog en veegde mijn zak af. Om vervolgens mijn grote vriend minutieus van elke zandkorrel te ontdoen. Wat zijn uitwerping op mijn wormvormig aanhangsel niet miste. Half erect wees hij duidelijk in de richting van mevrouw die nog steeds heel druk met haar telefoon bezig was, maar ondertussen wel druk met haar hubbie communiceerde.

Na enige tijd kwam ook hij overeind en pakte ook zijn telefoon. Ik moest mij al heel sterk vergissen als mevrouw zonet niet wat opnames van mij had gemaakt en deze nu aan haar hubbie had gestuurd. Man en vrouw keken gebiologeerd op hun schermpjes ondertussen druk pratend. Zo nu en dan mijn richting op kijkend. Ik deed net of ik niets in de gaten had. Veegde zo nu en dan vers zand uit mijn schaamstreek waarbij mijn linkerbeen dan toevallig zijdelings wegviel. Ik bood mijn kroonjuwelen bijna op een dienblaadje aan. Het werd stil aan de overkant.

Hubbie ging weer op zijn buik liggen. Ook nu weer met zijn voeten naar mij toegekeerd. Mevrouw was nog steeds wijdbeens met haar telefoon bezig. Ik ging languit op mijn rug liggen, opende mijn benen en begon een beetje met mijzelf te spelen. Weer schoof ik mijn linkerbeen zover opzij dat mevrouw op de eerste rang zat. Ik voelde mijzelf hard worden. Quasi nonchalant bleef ik met gesloten ogen mijzelf aanraken. Opeens opende ik mijn ogen en ging ik rechtop zitten. Er was geen twijfel mogelijk: mevrouw was mij openlijk aan het filmen!

Ik keek haar recht aan en trok mijn voorhuid terug over mijn eikel. De lens bleef op mij gericht. Ik trok mijn knieën op (er waren tenslotte nog meer badgasten) en ik trok mijn voorhuid langzaam over mijn eikel heen en terug. Na een keer of tien liet ik mijn pik los en ging ik plat op mijn rug liggen. Mijn paal wees schuin omhoog naar de strakblauwe hemel. Ik perste mijn benen nog een keer strak tegen elkaar aan waardoor mijn pik nog groter leek en nog harder werd. Ik liet hem ontspannen.

Toen ik mijn ogen weer opende, zat het stel beide weer op hun telefoons te kijken. Je hoefde geen kernfysicus te zijn om te weten dat mevrouw haar opnames via haar telefoon weer met manlief had gedeeld. Vier ogen gingen tussen de beeldschermpjes en mij heen en weer. Ik genoot er wel van. Even later besloot ik dat het wel genoeg was geweest. Ik kleedde mij aan en vouwde mijn tentje op. Ik gooide de rugzak op mijn rug. Voordat ik richting de vloedlijn liep draaide ik mij nog een keer naar het koppel. Ik stak een duim omhoog. Dat deden man en vrouw ook.

Soms is het leven heel eenvoudig en ook zo leuk.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.3333333333333 sterren
6 stemmen