Erotisch feest

Ingezonden door Béla

Lang voor de datum begon de voorbereiding en voelde ik een dosis gezonde spanning. De tickets bestellen en een hotelkamer regelen was de eerste stap. Daarna volgde de kleding. Het was lang zoeken naar mooie, erotische korsetten. Opwindend en spannend om te zien. Mijn fantasie werd steeds sterker en groter. We keken uit naar de avond en nacht. Fris en goed kaal geschoren en met alle kleding ingepakt gingen we op reis. Vierentwintig uur voor het feest ontvingen we de locatie. Het was een mooi fort met nu extra veel spannende ruimtes om te relaxen en te ontdekken.  

Bij het hotel aangekomen checkten we tegelijk in met een andere leuk stel met humor en al snel bleek dat zij ook naar het feest gingen. Wellicht toeval, maar de kamers bleken ook nog naast elkaar te liggen. Hij was groot, donker met heerlijke krullen en een glimlach en zij kleiner, een mooie donkere huid, ondeugende ogen en mooie kleine borsten. 'Straks samen een wijntje drinken en daarna eten?' stelde de man genaamd Rob voor. Hij lachte naar mijn vrouw en vroeg of ze al vaker op een erotisch feest was geweest.

We raakten in gesprek en in de lift streelde hij haar billen. 'Mmm ik ben nu al benieuwd hoe jij eruit ziet strakjes.' Ik keek naar zijn vrouw en zei: 'Wat een mazzel, op stap met twee heerlijke dames. Lekker dansen, sjansen en misschien wel zoenen en strelen.' Ze lachte en gaf me een kus op mijn wang. 'Dat gaan we beleven', zei ze. Lachend om de voorpret kwamen we aan bij de kamers. 'Tot strakjes. We gaan even lekker relaxen en in bad.' Er was helaas geen vierpersoons bad. Hij lachte en kuste nu mijn vrouw op haar lippen. 'Tot strakjes lieverd.'

Op de kamer hoorden wij hen plezier maken en het water lopen. 'Zullen wij eerst wat rusten en dan in bad lieverd?' 'Heerlijk', zei ze en ze trok haar kleren uit en stapte naakt in bed. Ik volgde snel. Mijn pik was keihard. Ze streelde mij en zei: 'hou die maar hard en vol voor vannacht.' Ze greep mijn pik stevig vast. Zo vielen we in slaap. Toen we wakker werden, liet ik het bad vollopen en voegde er een heerlijke badschuim met olie aan toe en we stapten in bad. Haar heerlijke lichaam nodigde me uit om haar te strelen en te verwennen.

Toen klopte er iemand op de deur. Ik deed open met een handdoek om mijn harde pik. 'Oh jee, sorry', zei de vrouw. 'Hebben jullie wat haarlak? Stom, maar vergeten.' Mijn vrouw zei: 'Ja, hier in de badkamer. Kom het maar halen.' Ze keek naar haar. 'Mmm, dit zal mijn man lekker vinden om te verwennen' en ik voelde haar hand onder mijn handdoek verdwijnen. 'Mmm, dit voelt ook lekker hard', zei ze, terwijl ze mijn pik vast pakte. 'Tot strakjes lief lekker stel.' Mijn vrouw trok een jurkje aan, een panty en een slip met een open kruis. 'Dan wen ik alvast aan het bloot zijn', zei ze.

Ze zag er zo mooi en sexy uit. Ik streelde haar en werd keihard tijdens een heerlijke zoen. We vertrokken naar de bar van het hotel. Aan de bar zat het stel al in de loungehoek. Er waren meer mooi en sexy geklede stellen. We keken naar elkaar. De mooie spanning was voelbaar aanwezig. Ook de vrouw van het stel dat we eerder hadden ontmoet, was sexy gekleed. Ze schoof op en gunde mij een blik op haar dijen dij gehuld waren in een zwarte panty. Het bovenste gedeelte was naakt. Ze droeg ook een spannend slipje zag ik. 'Geniet er maar van', zei ze.

We bestelden wijn en het gesprek was open. Regelmatig was het ook erg geil. We deelden onze ervaringen met elkaar. Ik zag dat zijn hand de benen en billen van mijn vrouw streelde. 'Mmm, twee dames zonder slipje', zei hij. 'Dat is heerlijk.' Zijn vingers streelden wat hoger en ik zag haar opwinding. Tijdens het diner bleef het spannend en gezellig. Zijn vrouw had haar hand op mijn been gelegd en soms duwde ze tegen mijn pik. Ze lachte en zei: 'Alweer stijf. Mmm, daar word ik nat van.' Ze tilde haar billen op van de stoel en toonde de natte plek op haar stoel. 'Bij jou ook?', vroeg ze mijn vrouw.

'Uhm ja, als je man zo doorgaat is het straks zeiknat.' Na het eten was het tijd om ons om te kleden en met zijn viertjes gingen we de lift in. Hij zoende zijn vrouw en trok haar jurkje omhoog. Daarna deed hij hetzelfde bij mijn vrouw en tegelijkertijd streelde hij hun kale lippen. 'Tot strakjes maar weer.' Het aankleden was spannend en vol geiligheid. Haar mooie, zwart met donkerblauwe korset, haar borsten die er boven uit kwamen, de geile panty en het bijpassende blauwe slipje welke geopend kon worden. 

Ik smolt bij het aanzicht. Met een speciale taxi werden we naar het feest gebracht. De grote fakkels en mooi geklede mannen en vrouwen bij de ingang zorgde direct voor een ontspannen en erotische sfeer. Nu waren we nog anoniem door de maskers en de cape. We ontvingen een glas champagne en het openingsfeest begon. Vier bijna blote mannen droegen een naakte vrouw naar het podium. Ze streelden haar en goten warme massageolie over haar lichaam. Ze kronkelde. Acht handen gelden over haar lichaam. Het was een show vol passie en genot.

Daarna was het tijd om de maskers af te doen en de capes uit. Het was een heerlijk gezicht om al die stijlvol geklede mannen en erotisch geklede dames bij elkaar te zien. De muziek was heerlijk en al snel danste iedereen. Er waren steeds shows en er was volop drank. Ik danste heerlijk met mijn vrouw en was continu geil en streelde haar. We zoenden en al snel hadden we lol met verschillende stellen. Het stel van het hotel hadden we nog niet gezien. Na een uurtje stelde mijn vrouw voor om even rond te lopen en te kijken.

We haalden een nieuw drankje bij de bar en ik merkte dat ze wat aangeschoten raakte. Onderweg streelde ze mijn billen. Deze waren bloot in mijn zwarte broek. Haar hand gleed naar voren en ze streelde mijn pik, terwijl we even moesten wachten. De loungehoek was sfeervol aangekleed en er was weinig licht. Terwijl we rondkeken pakte ik haar vast en we zoenden en streelden elkaar. Ik zag de buurman uit het hotel aankomen en hij knipoogde. Hij ging achter mijn vrouw staan, kuste haar in haar nek en zijn handen schoven om haar lichaam.

Zo dansten we een tijdje heel intiem en samen verkenden we haar tot ze zo geil werd, zich omdraaide en ze heerlijk zoenend en strelend elkaar verder opgeilden. Zijn vrouw stond opeens achter mij, pakte mijn hand en nam me mee naar een donker plekje achter op de dansvloer. Ze zoende mij en we dansten heerlijk. Haar billen tegen mijn harde pik schurend. Ik streelde haar blote rug. Haar zachte huid rook heerlijk. Mijn vingers streelden haar billen en heupen. Ik sloeg mijn armen om haar heen. Ik voelde tintelingen in haar buik toen ik langzaam naar haar borsten bewoog.

Het burleske pakje liet haar tepels vrij en ik streelde en kneep, zodat ze nog harder werden. Haar handen deed ze op haar billen, zodat ik ze op mijn pik voelde. We dansten steeds gekker en intenser. Ik vond haar lippen en we zoenden elkaar lang. Haar dijen werden vochtig en haar spieren trokken samen. 'Kom we gaan een rustiger plekje opzoeken', zei ze. Ondertussen was mijn vrouw al zoenend en strelend door hem meegenomen naar de donkere loungeruimte. Haar panty was kleddernat geworden en ze had deze op de wc uitgetrokken.

Hij glimlachte en was achter haar gaan staan bij de bar. Zij bestelde wijn voor hen en zijn vingers streelden haar blote lippen. Haar clit was flink opgezwollen. Ze voelde zijn pik tegen haar blote billen en had zin om hem te pijpen. De ruimte was sfeervol en fijn donker. Op de tast langs meer blote of half ontklede lichamen vonden ze een plekje. Eerst nog heerlijk tegen elkaar schurend en geil zoenend elkaar betastend. Hij duwde haar voorover op de bank vol kussens en zijn vingers gleden over haar rug en haar billen en vonden toen haar sappige kutje.

Hij wist precies wat ze fijn vindt; stevig langs haar clit en één hand in haar kutje. Ze zag de vrouw naast haar liefdevol toekijken en ze ging voor haar zitten. De vrouw streelde haar rug en billen en pakte zijn pik. Hij kreunde. Ze voelde de hand in haar en de pik die de vrouw langs haar lippen wreef. Een explosie van extase volgde. Ze spoot alles onder, terwijl ze hem geil hoorde kreunen. Hij ging door. Zijn pik tegen haar clit. De vrouw zoende haar. Een nieuwe ervaring die ze eerder altijd afwees.

Ineens overal handen. Vingers welke haar bevredigden. Verschillende lippen die haar zoenenden. Voor het eerst voelde ze een andere clit. Ik laat me wel gaan dacht ze. De andere vrouw duwde haar vingers in haar en haar spieren spanden zich. Veel vocht spoot over haar arm en buik. Mmm, best geil dacht ze. Terwijl ze nog een pik in haar voelde komen, liet de vrouw achter haar zich likken door bovenop haar gezicht te gaan zitten. 'Mmm dat smaakt anders dan een pik.' Al snel volgde ook bij haar weer een intens orgasme, terwijl de vrouw boven haar ook klaar kwam. 

De vrouw die mij mee had genomen was heerlijk. Ze pijpte lekker stevig, genoot van mijn vingers en bleef me nat spuiten, terwijl een andere man haar van achteren nam. Het was tijd om onze dorst te lessen. We liepen naar de bar en zagen een heerlijk schouwspel. Haar man die beukte, de vrouwen die mijn vrouw verwenden en nog twee pikken. Eén in haar hand en één in haar mond. Later toen we bijna ontkleed op de dansvloer elkaars lichaam strelend stonden te dansen kwamen ze er bij. 'Hmmmm', zei ze. 'Dit was zo heerlijk geil.'

Ze kuste mij en ik proefde het geile vocht. Al snel werden we weer stout en dansten we afwisselend met elkaar. Mijn pik verdween regelmatig tussen haar lippen. Iedereen zoende en streelde elkaar. Op het podium gaf een stel een heerlijke show. Heel erotisch. Na nog een uurtje genieten liepen we met het andere stel naar de bar. Mijn vrouw zakte op haar knieën en zoog aan ons beider pikken, terwijl zijn vrouw ons om beurten heerlijk zoende. Snel hebben we de loungehoek weer opgezocht.

Daar hebben we nog uren elkaar en anderen verwend. Soms overal handen die streelden, lippen die elkaar raakten, pikken in handen, monden en kutjes. De vrouwen bleven maar komen. Dat was ongelofelijk geil. Zijn mooie, harde, donkere pik ook was best heel groot en dik. De donkere vrouw kuste mijn vrouw en ik genoot. Terwijl hij door haar afgetrokken werd en ze heerlijk zoenden, zag ik haar vingers mijn vrouw haar lichaam strelen. Ze opende haar dijen en de hand streelde haar lippen. Haar clit werd groot en hard en ze kreunde.

De vrouw wist wat ze deed, want ze zorgde ervoor dat mijn vrouw bleef klaarkomen en spuiten. Ik werd kleddernat en mijn pik gleed over de andere vrouw haar lippen en over haar clit. Ze duwde haar billen omhoog. Ik genoot van het roze vlees. Mijn vingers gleden in haar en ik bleef haar strelen met mijn harde pik. Ook zij ging spuitend klaarkomen. Ondanks dat mijn vrouw gezegd had dat er geen pik in haar mocht komen, zag ik dat hij haar op haar knieën zette. Eerst vingerde hij haar stevig en likte aan haar kont en kut.

Toen zag ik de grote, zwarte pik langzaam in haar verdwijnen. Dat was een heel geil gezicht. Zijn kracht was groot. Hij neukte haar stevig en steeds sneller. De vrouw ging voor haar zitten en liet zien hoe ik haar vingerde. Ze spoot tegen mijn vrouw, ze pakte haar hoofd en duwde deze tussen haar benen. 'Lik me lieverd', zei ze. Heerlijk om te zien hoe ze beiden genoten en mijn vrouw voor het eerst ervaarde hoe lekker het met een vrouw erbij kan zijn. Daarna pakte mijn vrouw mijn pik, zoog er aan en leidde mij naar de andere kut.

Ze bewoog mijn pik over haar lippen en stopte hem er in. 'Neuk haar maar lekker lieverd.' In het hotel was een afterparty waar we nog lang gefeest hebben en seks hadden. Totaal leeg kwamen keerden we terug op onze hotelkamer. Het was tijd om te douchen en te ontbijten.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3 sterren
5 stemmen