It takes three to tango

Als ik aan het zwembad lig realiseer ik me dat de vakantie alweer bijna voorbij is. De week is echt omgevlogen. Nog een laatste dag aan het zwembad. Morgen vliegen we alweer terug naar huis. Dan begint het gehaast en gestress weer. Voorlopig wil ik daar nog niet aan denken en wil ik volop genieten van de zon en de rust. De zon zorgt ervoor dat mijn huid flink is opgewarmd. Ik sta op van mijn bedje en loop richting het zwembad. Via het trapje ga ik achteruit het zwembad in. Het koude water is een welkome verkoeling op mijn warme huid.

Ik ga een rondje zwemmen in de buitenste ring van het zwembad. Aan de binnenkant van de ring bevinden zich de kleurrijke glijbanen. Mensen halen beneden een grote band of een matje, lopen de trappen op en sluiten aan in rij bij de glijbanen. Het is erg druk aangezien het vakantie is. Op het park zijn mensen van verschillende nationaliteiten te vinden, maar de Duitsers zijn sterk vertegenwoordigd op het park. Het is grappig om te zien dat de medewerkers nu allemaal Duits spreken terwijl zij een aantal jaren geleden massaal Russisch spraken en geen woord Duits.

Ik ben ongeveer halverwege mijn rondje als ik een hand op mijn bil voel. Ik stop met zwemmen en draai mezelf om. Als ik mezelf heb omgedraaid kijk ik recht in een paar felblauwe ogen. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. De jongen die tegenover me staat glimlacht terug. Hij komt dichterbij me staan, kijkt of er niemand kijkt en geeft me snel een zoen. Ik voel meteen weer een heerlijke kriebel in mijn buik. Hij fluistert in mijn oor dat hij zin in me heeft. Ik glimlach en fluister in zijn oor dat dat geheel wederzijds is. Ik kan niet wachten om zijn zachte handen weer over mijn hele lichaam te voelen.

Hij gaat weer iets verder weg staan, zodat het lijkt alsof we twee passanten zijn die een normaal gesprek voeren. Ze moesten eens weten. Dat hij een verboden liefde is maakt het extra spannend en opwindend. Hij vraagt me of er nog iets is dat ik graag zou willen doen. Ik vraag hem wat hij precies met die vraag bedoelt. Hij zegt niets, maar kijkt me alleen maar aan met die ondeugende blik van hem. Ik denk na en zeg dat ik best nog wel eens parachute zou willen springen en nog een keer naar de Malediven zou willen.

Hij kijkt me steeds aan met die ondeugende blik en vraagt of er nog iets anders is wat er op mijn bucketlist staat. Uiteraard snap ik wat hij bedoelt. Ik denk diep na en antwoord dat ik misschien nog wel een keer een trio zou willen proberen. Hij vraagt me of dat een trio is met twee vrouwen of juist met twee mannen. Ik denk weer even na en antwoord hem dat me beide leuk lijkt, maar ik graag een een trio met twee mannen zou willen proberen. Hij zegt niks en glimlacht alleen. Voordat hij wegzwemt geeft me een snelle zoen en zegt dat ik om twee uur die middag naar zijn kamer moet komen.

Meteen slaat mijn fantasie op hol. De rest van de ochtend fantaseer ik over hem en mij en de fantastische seks die we ongetwijfeld vanmiddag gaan hebben. Om 13.00 uur ga ik samen met mijn vriend lunchen in het grote restaurant. De zaal zit stampvol met mensen. Als ik mijn lunch opschep zie ik hem in mijn ooghoeken. Ik werp een blik in zijn richting en glimlach naar hem. Hij glimlacht terug. Als we onze lunch op hebben gaan we terug naar het zwembad waar onze handdoeken op ons liggen te wachten. Als ik op mijn telefoon kijk zie ik dat het bijna 14.00 uur is.

Ik sta op van mijn bedje en zeg tegen mijn vriend dat ik naar de wc op onze kamer ga en dat het wel even zou kunnen gaan duren. Hij zegt dat ik de tijd moet nemen en dat hij hier op me wacht. Perfect. Met een snelle tred loop ik naar onze kamer. De deur van buren is dicht. Ik klop drie keer kort op de deur en wacht tot er open wordt gedaan. Ik blijf wachten, maar de deur wordt niet open gedaan. Enigszins teleurgesteld loop ik weg richting onze kamer. Net voordat ik de deur open doe gaat de deur van de kamer naast ons open.

Het is de jongen met de felblauwe ogen. Hij wenkt me om binnen te komen en in de gang zoent hij me passievol op mijn mond. Hij drukt me stevig tegen de muur en opent de sluiting van mijn bikinitop. Hij duikt met zijn hoofd tussen mijn borsten en zegt dat hij mij heeft gemist. Hij geeft beide borsten zijn volle aandacht en ik kan niets anders doen dan me volledig aan hem over te geven en met volle teugen te genieten. Ik vind het heerlijk zoals hij mijn borsten stevig vast pakt en mijn tepels in zijn mond neemt om deze afwisselend te likken en erop te zuigen. Hij weet dat dit me enorm opwind.

Met zijn mond zakt hij verder naar beneden richting mijn buik. Hij kust elk plekje op mijn buik. Daarna kust hij mijn liezen en trekt mijn bikinibroekje uit. Hij zoent me overal, maar slaat mijn meest gevoelige plekje over. Dit zorgt ervoor dat ik er nog meer naar verlang dat hij mij met zijn tong juist daar aanraakt. Hij weet precies hoe hij me helemaal gek moet maken. Hij pakt mijn handen, gaat voor me staan en vraagt me mezelf om te draaien. Hij komt dicht tegen me aan staan en zijn handen glijden over mijn hele lichaam. Met zijn ene hand blijft hij me aanraken, zijn andere hand pakt iets uit de kast.

Heel even laat hij me los en fluistert in mijn oor dat hij een verrassing voor me heeft en ik me volledig aan hem moet overgeven. Ik doe alles wat hij van me vraagt nu ik zo opgewonden ben en naar hem verlang. Hij doet een sjaal voor mijn ogen en ik kan niets meer zien. De sjaal knoopt hij vast en hij begeleidt me naar het bed. Voorzichtig legt hij me neer op bed. Weer glijdt hij met zijn handen over mijn lichaam. Zijn aanraking voelt nu nog intenser dan voorheen. Doordat ik niks kan zien zijn mijn andere zintuigen veel scherper lijkt het. Hij laat me los en staat op van het bed.

Ik hoor de deur van de koelkast opengaan. Niet veel later komt hij weer bij me zitten op het bed. Hij zoent me en zijn mond voelt dit keer ijskoud. Blijkbaar heeft hij een ijsblokje uit de vriezer gehaald en in zijn mond gestopt. Hij verplaatst zijn mond naar mijn tepels en zoent deze een voor een. Ik voel een tinteling in mijn borsten. Langzaam zoent hij zich een weg naar beneden. Zijn mond voelt steeds minder koud aan. Ik neem aan dat het ijsblokje is gesmolten door de hitte van mijn lichaam. Zijn mond voelt niet langer ijskoud, maar juist heerlijk warm aan.

Als hij mijn koude tepels in zijn warme mond neemt is dat een onbeschrijflijk lekker gevoel. Zijn handen glijden weer over mijn lichaam en masseren mijn bovenlichaam. Plotseling voel ik nog een paar handen en ik schrik. Iemand fluistert in mijn oor dat ik lekker moet blijven liggen en me lekker moet overgeven aan mijn fantasie. Blijkbaar bevinden we ons niet met twee, maar met drie mensen in zijn kamer. Het idee dat ik geen idee heb wie de derde persoon is, is spannend maar tegelijkertijd enorm opwindend. Ik vertrouw hem en geef me volledig aan hem over.

Het is heerlijk hoe vier paar handen en twee monden mijn lichaam aanraken. De afwisseling van ijskoud en warm voelt heerlijk. Ik geniet met volle teugen. Als ze vinden dat mijn bovenlichaam voldoende aandacht heeft gehad verplaatsten ze zich naar beneden. Ik voel twee zachte vochtige tongen tussen mijn benen. Dit voelt nog veel beter dan ik me in mijn fantasie voor had kunnen stellen. Met hun tongen maken ze me helemaal gek. Doordat ik nog steeds niks kan zien voelt elke aanraking nog intenser.

Het idee dat twee mannen me heerlijk aan het verwennen zijn zorgt ervoor dat ik bijna meteen tegen een orgasme aan zit. Ik probeer het zolang mogelijk uit te stellen, maar dat lukt niet echt. Met een luide kreun kom ik heftig schuddend klaar. Ze laten me even liggen om na te genieten van mijn orgasme. Een van de twee zoent me. Deze zoen voelt anders dan die van de jongen met de felblauwe ogen, dus dit moet de derde persoon zijn. Iemand tilt mijn hoofd voorzichtig op en doet de sjaal af. Mijn ogen moeten wennen aan het licht in de kamer.

Als mijn ogen gewend zijn aan het licht doe ik ze helemaal open en zie twee mannen naast me op het bed zitten. De ene is de jongen met de felblauwe ogen. De andere jongen kijkt me aan en glimlacht. Hij heeft mooie kastanjebruine ogen en blond haar. Hij is net zo knap als de jongen met de felblauwe ogen. Ik herken de jongen als een van zijn vrienden. De jongen met de felblauwe ogen zegt dat hij met zijn vrienden heeft gehad over welke seksuele fantasieën ze nog hebben. Deze jongen had een trio mmv blijkbaar nog op zijn lijstje staan.

Hij heeft gevraagd of hij deze fantasie deze vakantie samen met ons wilde verwezenlijken. Dat zag hij wel zitten. En hier zitten we nu met zijn drieën op het bed. Aangezien ik hier geen ervaring mee heb weet ik niet zo goed hoe nu verder. Ik zoen de mannen om en om. Dat lijkt me een goed begin. Ik laat mijn handen over hun bovenlichamen glijden. Beide jongens hebben een goddelijk lichaam. Ik vind het heerlijk dat dit kan. Er zijn blijkbaar meer mannen die seks met een oudere vrouw op hun lijstje hebben staan. Een voor een ontdoe ik de mannen van hun zwembroek.

Beide jongens zijn goed geschapen. Bijna meteen word ik weer opgewonden en wil ze in me voelen. Ik ga op mijn knieën voor hen zitten en vraag hem naast elkaar op het bed te gaan zitten. Om en om neem ik hun harde pikken in mijn mond en masseer tegelijkertijd hun ballen. Voorzichtig duw ik de jongen met de blonde haren achterover op het bed en ga bovenop hem zitten. Zijn pik glijdt eenvoudig bij me naar binnen. Zijn handen legt hij op mijn heupen en beweegt me heen en weer. Dit voelt heerlijk.

Ik blijf bovenop hem zitten terwijl de jongen met de felblauwe ogen naast hem op het bed gaat zitten. Hij gaat met zijn pik vlakbij mijn gezicht zitten, zodat ik hem in mijn mond kan nemen. Dit voelt heerlijk aan. Net voordat hij klaarkomt stop ik en kus ik hem op zijn mond. Ik vraag hem om achter me te komen staan. Ik ga bovenop de jongen met de blonde haren liggen en doe mijn billen iets verder omhoog. Ik voel zijn handen op mijn billen. Heel voorzichtig glijdt zijn duim bij me naar binnen. Eerst een klein stukje daarna iets dieper.

Het glijmiddel op zijn vingers zorgt ervoor dat zijn vingers makkelijk bij me naar binnen glijden. Als mijn kontje er klaar voor is doet hij een condoom om en glijdt voorzichtig bij me naar binnen. Dit heb ik nog niet eerder gedaan, maar ik vind het ontzettend opwindend. Heel voorzichtig stoot hij bij me naar binnen terwijl de pik van de blonde jongen nog in mijn vagina op en neer beweegt. Langzaam bewegen de mannen in hetzelfde ritme. De bewegingen worden steeds iets steviger en de pikken glijden dieper bij me naar binnen. Terwijl ik de blonde jongen zoen blijven ze allebei ritmisch bewegen.

Nog een paar ferme stoten en ze komen beiden net iets na elkaar in me klaar. Voorzichtig halen ze hun pik uit me. Beide jongens zoenen me om me te bedanken voor dit heerlijke en geile avontuur. We douchen even snel met zijn drieën en ik zoen de jongens gedag. Ik fluister in het oor van de jongen met de felblauwe ogen: 'Bedankt voor dit geile avontuur en op nog naar de volgende.' Ik sluit de deur van de kamer achter me en loop terug naar het zwembad alsof er niets is gebeurd. De rest van de middag doe ik het trio nog vaak over in mijn gedachten.

Het trio kan ik dus van mijn lijstje afstrepen. Ik beloof mezelf om dit jaar ook mijn andere fantasieën te gaan verwezenlijken. Je leeft tenslotte maar één keer...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3 sterren
3 stemmen