Cardate 

Ingezonden door Willem

Bij mij ontstond jaren geleden, nadat ik met mijn ex wat 'actiefoto's' had gemaakt, de fantasie om nog een keer foto's te maken, terwijl ik lekker gepijpt zou worden. Om deze fantasie uit te laten komen, heb ik een advertentie geplaatst. Die middag reageerde er al een leuke jonge dame.  Ze was meer dan tien jaar jonger dan ik. Ze zei dat ze vijfentwintig was. De gedachte gepijpt te worden door zo'n lekker jong ding, gaf me echt een geil voorgevoel. Nadat we wat foto's hadden uitgewisseld, wist ik meteen dat ik met haar wou afspreken. 

We hadden afgesproken in de lobby van een hotel. Zij was er eerder dan ik en ze zat al in de lobby op me te wachten. Ze had een legging aan en een kort inkijk bloesje zonder beha. Ik kon zo haar kleine, puntige borsten zien. Ze was blond en een klein beetje mollig. Ik herkende haar van haar foto. Ze voorstelde om het in de auto te doen onder het spoor van Rotter-dam. Ik heb ooit bij de Haringvliet onder de brug gedate, dus ik vond onder het spoor ook wel een spannend idee. Ik heb haar bij het hotel opgepikt met mijn auto en een leuk plekje opgezocht.

Zodoende kwamen we bij Blijdorp onder de treinbaan terecht. Eenmaal daar aangekomen, zoenden we wat en begon ze mij heerlijk te pijpen. Ze nam mijn kleine vriend geheel in haar mondje. Dit was echt ontzettend heerlijk! Ik vroeg haar een drietal keer om even te stoppen, omdat ik anders te snel klaar zou komen. We zoenden even om zo mijn orgasme uit te stellen. Ik had inmiddels met mijn telefoon al diverse foto's gemaakt. Het was zo lekker en ging zo ontzettend snel. Ik wilde een soort van vernedering naar haar toe. Ik wilde gepijpt worden, klaarkomen in haar mond en haar dan geil achterlaten.

Aangezien de situatie zo geil was, kwam ik al heel snel klaar in haar betoverende mondje. Voor mijn gevoel spoot ik diep in haar keel. Ze zoog echt de laatste druppel zaad uit mijn grote dikke eikel. We hebben nog wat gezoend. Daarna heb ik haar teruggebracht naar het hotel waar haar auto stond. We namen afscheid van elkaar. Daarna hebben we nog wat contact gehad via de e-mail, maar we hebben elkaar na die middag niet meer gezien. Dat had ik nog wel gewild, maar het is er niet meer van gekomen. Ik heb de foto's van die middag op mijn telefoon staan en ik kijk er nog geregeld naar.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.4 sterren
5 stemmen