BDSM-sletje

Ingezonden door Job

Na het beëindigen van een lange, vaste relatie was ik weer toe aan intiem contact met een vrouw en besloot op tinder te gaan. Al snel waren er meer dan negenennegentig likes. Ik had niet betaald, dus kon niet zien wie mij leuk vond. Ik besloot verder te zoeken totdat mijn oog viel op een sportieve, petite brunette die bij mij in de buurt woonde. Natuurlijk stuurde ik deze vrouw een like en al snel bleek het een match te zijn. We berichtten elkaar om kennis te maken, hetgeen heel vlot verliep.

Nadat ze mij vertelde hoeveel ze sport zei ze dat ze al een tijdje verlangt naar een lekkere pik om aan te zuigen. Verbaasd en opgewonden vroeg ik haar waarom ze dat tegen mij zei. Daarop vertelde ze mij dat ze van bdsm houdt en het lekker vindt om gebruikt te worden als een vieze slet. Ik had nog nooit een vrouw ontmoet die zo met de deur in huis viel en dacht dat dit soort vrouwen niet bestond. Ik ben altijd al een wild beest geweest in bed en weet van mezelf dat ik groot geschapen ben. Het liefst neuk ik gewoon door en ik kan ook meerdere keren klaarkomen.

Nog nooit had ik een vrouw ontmoet die er hetzelfde over dacht en doorgeneukt wilde worden als een vieze slet. Al snel beslisten we de volgende dag bij mij thuis af te spreken, zodat ze me lekker kan zuigen. Vol spanning kwam ze de volgende avond bij me aan. Ze was in het echt nog mooier dan op de foto's. Ze was helemaal opgemaakt en gekleed in een zwarte jurk met hoge hakken. Smart en sexy. Ik verwelkom haar en nodigde haar uit binnen te komen en voordat we doorliepen zei ik haar hoe knap ik haar vind.

Ik voelde al dat mijn dikke pik stijf was geworden en voelde het voorvocht in mijn onderbroek druipen. We gingen samen op de bank zitten met een drankje en we praatten over haar bdsm-gevoelens. Ze vertelde mij hoe lekker ze het vindt om te pijpen en te slikken. Ze kan geen genoeg krijgen van zaad en wil het liefst elke dag hard doorgeneukt worden in al haar gaatjes. Nieuwsgierig geworden door wat ze zojuist had verteld, zei ik tegen haar dat ik zeker weet dat ik haar niet zal teleurstellen, maar dat ik zo'n onderdanig seksslaafje als haar nog nooit eerder heb ontmoet.

Ik had mijn woorden nog niet uitgesproken of ze begon me meteen te zoenen en masseerde tegelijkertijd mijn kruis. Mijn dominante gevoelens kwamen gelijk naar boven en ik plaatste haar pijpmondje over mijn druipende pik. Ze likte alles netjes schoon en ik pakte haar hoofd stevig vast. Ik commandeerde haar om me diep te pijpen. Ze was heel gewillig en likte als een vieze teef. Op dat moment zei ik haar hoe dominant ik me voelde en ze stemde ermee in dat ik haar vanaf nu als mijn persoonlijke slet mag misbruiken.

Aangezien ze op tinder al had verteld over haar onderdanige houding had ik van te voren allerlei speeltjes ingekocht. Ik pakte haar bij haar nek vast en sleurde haar in haar opengetrokken rokje mee naar de slaapkamer. Daar aangekomen deed ik de lade vol met speeltjes open en ze reageerde meteen positief. Ze wilde gelijk in de teugjes! Ik deed een halsband rond haar nek en lijnde haar aan. Haar opwinding werd steeds groter en haar kutje drijfnat. Na haar in de handboeien te hebben geslagen met haar armen op haar rug, duwde ik mijn sletje op haar knieën.

Ze begon me gewillig te pijpen. Ik dipte mijn ballen in haar mond en ze bleef me lekker likken als een vieze pijpslet. Ik besloot mijn pik eruit te trekken om zelf trekkend klaar te komen. Voordat ik klaarkwam in haar pijpmondje pakte ik haar hoofd en bracht haar dicht naar mijn ballen. Ze likte de stam van mijn pik eveneens als mijn met zaad gevulde ballen. Op het moment dat ik klaarkwam, opende ze haar mondje en dumpte ik mijn cum in haar mond. Ze houdt er zoals gezegd van en slikte alles netjes door. 

Dit was niet genoeg voor dit sletje en ook niet voor mij. Ik maakte haar armen los en bond haar op haar rug vast aan het bed. Ik spreidde haar benen en bracht langzaam een plug in haar kontje. Daarna pakte ik een dikke, zwarte dildo en schoof die in haar kutje. Ik bewoog de dildo op en neer, terwijl mijn dikke pik in haar mond hing. Ook streelde ik haar lichaam en begon zachtjes te zwepen op haar borsten en kutje. Ze kreunde harder en harder en ik hield haar nu tegen met één hand op haar keel. De andere hand streelde haar clitje, terwijl mijn dikke pik nog steeds in haar mondje hing. 

Nadat ik haar zo klaar heb laten komen, besloten we door te gaan. Ze haalde de zwarte dildo eruit en stopte die in haar mond. Mijn dikke, lange pik gleed op dat moment in haar natte gaatje. Stevig doorboorde ik haar kutje met mijn pik. Haar benen waren nu los en ik hield haar benen vast in de lucht. Ik bracht haar knieën naar haar borst waardoor mijn pik haar gaatje nog dieper vulde. Na een tijdje maakte ik haar los en draaide ik haar om. We gingen staan en ik pakte haar van achteren voor de spiegel naast het bed.

Ik greep haar tietjes goed vast en masseerde deze, terwijl ze op en neer gingen bij elke harde stoot die ze kreeg. Omdat ze zo genoot van mijn zaad liet ik haar op het moment van klaarkomen weer op haar knietjes gaan zitten. Ik dumpte mijn zaad weer in haar mondje. Ze wilde meer. Ik duwde haar op haar buik op de harde grond van de slaapkamer en stootte nog een paar keer totdat ik weer klaarkwam. Ik pakte mijn stift en schreef boven haar billen met een pijl naar haar gaatjes "cumdump slut". Ze vertelde me hoe geweldig ze dit vond en wilde sindsdien vaker met me afspreken.

We besloten die nacht met elkaar te slapen en elke keer dat ik zin had kon ik naar keuze een gaatje bij haar vullen. Je begrijpt dat ik haar die nacht meerdere keren heb misbruikt in haar slaap. De volgende ochtend was ze verkocht en hebben we een afspraak gemaakt. Vanaf toen was zij mijn persoonlijke slet en ik mag haar gebruiken wanneer ik wil, hoe ik wil en met wie ik wil. Omdat ze zo hoerig is heb ik haar voorgesteld om opdrachten voor mij uit te voeren. Eén van de opdrachten zal zijn om tegelijkertijd geneukt te worden door mij en een andere man. Als dat is gebeurd wil ik haar ook met een andere vrouw zien genieten.  

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.75 sterren
4 stemmen