Verslaafd aan pijpen 

Ingezonden door Leo

Een hele tijd geleden ben ik gescheiden van mijn vrouw. Jarenlang ben ik vrijgezel geweest, want ik had de zorg voor mijn drie kinderen. Hierdoor was ik te druk en had ik geen tijd voor een vrouw. Nadat mijn jongste zoon het huis uit is gegaan, begon het te kriebelen. Ik hou van jonge vrouwen. Via Sexjobs kwam ik in contact met een jonge Thaise vrouw. Ik vond haar supermooi. Niet veel later hadden we onze eerste date. Ze begon met zichzelf te spelen en ik keek toe hoe ze met haar clitje speelde. Daarna nam ik het van haar over. Ze kwam heerlijk klaar en zei toen: 'Nu ben jij aan de beurt.'

Ze kon zalig pijpen. Het was lang geleden dat ik gepijpt was. Ze pijpte me zalig klaar, slikte mijn sperma en daarna begon ze me te tongen. Ik proefde mijn eigen zaad. Ze was mega geil, maar ook gewoon super lief. Ik zag haar daarna elke week. Na een tijdje vroeg ze me of ze me met een strapon mocht neuken. Eerst wilde ik dat niet, maar na een paar dates kwam ze toch met een strapon op de proppen. Ik gaf eraan toe. Dat was de eerste keer dat ik werd geneukt door een vrouw en tot mijn verrassing vond ik het lekker.

Na een tijdje zei ik haar dat ik een keer een man zou willen pijpen. Ze zei dat ze wel iemand wist. De week erna stelde ze die gozer aan me voor. Ze haalde zijn pik uit zijn broek en zei: 'Pijp hem, schatje.' Ik zag zijn pik en dacht meteen van: mmm die ziet er lekker uit. Ze fluisterde in mijn oor: 'Doe het, schatje.' Ze maakte me zo geil dat ik de pik van die man vastpakte en hem begon af te trekken. Ik werd er geil van. Ik likte aan zijn pik, nam hem in mijn mond en pijpte voor het eerst in mijn leven een man. Heel even dacht ik: wat doe ik nu? Maar dat ging snel over, want ik vond het zalig om te doen.

Na een tijd begon ze hem ook te pijpen. We pijpten hem om en om en toen hij bijna klaarkwam, zei ze: 'Slik zijn zaad, schatje.' Hij kwam in mijn mond klaar en ik slikte netjes al zijn zaad. Vervolgens likte ik zijn pik schoon. De vrouw begon mij te tongen toen zijn zaad nog in mijn mond zat. Dat was mijn eerste ervaring met een man. Ik had nooit gedacht dat ik mannen zo lekker zou vinden. Nadat ik samen met met haar die man had gepijpt, had ik de smaak te pakken. Dit wilde ik vaker doen, want ik vond het super geil om zaad te slikken.

Via Sexjobs maakte ik een afspraak met een jonge man uit Rotterdam. Hij was dominant. Ik haalde hem bij hem thuis op en zodra hij in de auto zat, haalde hij zijn pik uit zijn broek. Hij had een mega grote pik en begon zich zelf af te trekken. Ik kon mijn ogen bijna niet van zijn pik afhouden. Onder het rijden pakte hij mijn hand vast en zei: 'Trek me af, slet.' Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ik pakte zijn pik vast en begon hem af te trekken. Ik was meteen bloedje geil. Hij zei dat hij nog niet klaar wilde komen. 'Stop op de eerste de beste parkeerplek.' Dat deed ik.

Toen we stil stonden, trok hij zijn broek uit en zei hij: 'Pijp me, sloerie.' Zijn pik zag er heerlijk uit. Ik dook op zijn heerlijke pik en begon hem zenuwachtig te pijpen. Ik vond het heel geil om te doen. Een pik in mijn mond van iemand die ik niet ken, wond me op. Ik pijpte hem een tijdje en toen gaf hij aan dat ik moest stoppen. Hij begon zich verder af te trekken. Toen hij bijna klaarkwam, duwde hij mijn hoofd richting zijn pik. Hij zei: 'Open je mond, slet.' Hij kwam heerlijk in mijn mond klaar en zei: 'Slik alles, slet.' Dat had hij niet hoeven te zeggen, want zijn zaad liep al in mijn keel.

Ik slikte gulzig zijn geile zaad en ik likte daarna zijn pik schoon. Hij vroeg of ik alleen thuis was. Ik knikte. 'Mooi, dan gaan we naar jouw huis.' Thuis op de bank trok ik zijn broek uit. Zijn pik was alweer hard. Ik wilde hem in zijn kontje vingeren. Dat mocht. Ik pijpte hem klaar, terwijl ik hem heerlijk in zijn kontje vingerde. Die dag slikte ik voor de tweede keer. Ik ben nu gewoon verslaafd geworden aan pijpen en vind het super geil als een man in mijn mond klaarkomt. De geur van een lekkere pik en het sperma dat in mijn keel glijdt, wind me steeds meer op.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.1666666666667 sterren
6 stemmen