Schaamteloos

Ingezonden door Twan

Jeetje Twan, wat is dat toch met jou? Het is niet alleen Jewel die mij die vraag wel eens heeft gesteld. Ook die andere enkeling die ik wel eens deelgenoot van mijn seksuele ervaringen maak, slaakt wel eens die kreet. Soms vanuit wantrouwen, want zoveel -en zeker zoveel intense- ervaringen daarvan moet het overgrote deel toch wel niet alleen uit mijn erectie, maar ook uit mijn duim zijn gezogen. Soms wordt die vraag ook gesteld vanuit een bepaalde vorm van jaloezie die soms maar amper wordt toegegeven. Meestal komt die vraag echter voort uit oprechte belangstelling.

En uiteraard ook vanuit de gedachte/wens om bij mijn activiteiten aanwezig te zijn geweest. En -misschien soms ook heel stiekem- om dan daaraan deel te hebben mogen nemen. Tja… tot nu toe heb ik alleen Jewel toegelaten in mijn wereldje van verderf. Het is vanuit die door mij gevoelde oprechte belangstelling dat ik überhaupt ooit aan het opschrijven van mijn belevenissen ben begonnen. Op nadrukkelijk verzoek van Jewel notabene! Waaruit voor mij is gebleken dat ik niet alleen een fysieke exhibitionist ben, maar kennelijk (en duidelijk) ben ik ook een schrijvende etaleur.

Hoewel mijn verhalen onwillekeurig bij een aantal mensen de overtuiging van ‘totaal verzonnen’ zal opleveren, moet ik tot mijn grote schande bekennen dat ik al die vreselijke/vleselijke dingen toch echt allemaal heb mogen beleven, maar wel over een periode van meerdere decennia. Hopelijk is iedereen nu weer een beetje gerustgesteld. Bovendien denk ik dat, zodra ik mij met verzonnen anekdotes zou gaan bezighouden, dat dat door de opmerkzame lezer meteen gezien en gevoeld zou worden. Ik ben wel van plan om zo nog een paar jaartjes door te gaan. Zolang Jewel het leuk vindt om ze op haar website te plaatsen en ze ook nog gelezen worden, zal ik blijven schrijven.

 

Zondagmiddag

Elke maand wordt er op zondagmiddag een party gehouden met als thema ‘ongegeneerd naakt’. Moet ik nog iets uitleggen? Ook deze middag liep het café binnen een uur vol. Rond half vijf maakte ik een visuele rondgang langs de aanwezigen. Ik telde zeker vijftien koppels, een man of acht alleengaande heren EN twee alleengaande dames. Vanwege het thema hadden de aanwezigen letterlijk niet veel om het lijf wat wederzijdse verwachtingen, maar ook dito teleurstellingen opleverde.

Als ik het bij mijzelf hou dan moet ik bekennen dat ik absoluut een voorkeur heb voor een bepaald fysiek type vrouw. Ik zal echter ook zo eerlijk zijn om toe te geven dat, boven een bepaalde hormoonspiegel, mijn seksuele voorkeuren wat minder vastomlijnd zijn. Laat ik het zo zeggen: naarmate ik geiler word, wordt de categorie ‘interessante vrouwen’ voor mij steeds groter. Deze zondagmiddag kwam ik op alle fronten aan mijn trekken. Ik ben echt niet zo’n Don Juan en al helemaal niet die prins op het witte paard.

Als ik vroeger ooit nog eens de illusie had om dat wel te denken dan viel ik altijd ongenadig hard van dat beest af. Nee, ik ben helemaal niet zo bijzonder en al helemaal niet Gods gift to women. Daarom was het ook helemaal niet zo verwonderlijk dat ik rond half vijf tijdens mijn visuele ronde aan de bar eigenlijk nog de enige alleengaande man was die niet alleen nog niet aan het seksen was, maar die zelfs nog niet eens met anderen in gesprek was. Dat verbaast u misschien, maar mij totaal niet. Zoals wel vaker kwam het initiatief van iemand anders.

In dit geval van de dame die twee barkrukken verderop rechts naast mij zat. Na een gesprek van zeker een half uur met haar ,en zijdelings ook met haar partner, voelde ik een blote knie tegen de mijne. Toen ik mijn knie niet terugtrok, werd er een (koude) hand op mijn bovenbeen gelegd die mij begon te strelen. Eerst onschuldig en netjes over de bovenkant van mijn bovenbeen, maar uiteindelijk en uiteraard ook langs de binnenkant. Met als uiteindelijke doel mijn gladgeschoren penis die hard kloppend in aanvalsstelling werd gebracht.

De dame, ik weet nog steeds niet hoe zij heette, begon mij openlijk af te trekken en ging daarbij uiterst geraffineerd tewerk. Mijn voorhuid werd heerlijk over mijn eikel naar achteren getrokken. Mijn alweer rijkelijk vloeiende voorvocht werd met haar duim over mijn hele eikel uitgesmeerd. Toen haar vingertopje mijn piercing ontdekte, werd mijn paal bijna dubbel achterover gevouwen, omdat mijn sieraad uiteraard grondig geïnspecteerd moest worden. Mevrouw zei dat zij zo’n piercing op deze plaats nog niet eerder tegengekomen was.

Wat ik betwijfelde, omdat zij met haar nagel mijn hoefijzertje precies zo wist te manipuleren dat het voorvocht uit mijn gaatje gutste. Waarmee niet alleen maar over mijn eikel werd ingesmeerd. Jeetje, deze dame wist wat zij deed! Een tweede hand vond mijn erectie. En wat voor erectie! Ik dacht dat ik gek werd toen mevrouw haar vingertop met voorvocht bedekte en hem vervolgens in haar mond stopte en daar tot overmaat van ramp ook nog een ‘lekker’ aan toevoegde. Mijn prostaat maakte overuren. Niet veel later kreeg mijn kloppende erectie de status van lolly.

Voorover gebogen kreeg de dame haar mond amper over mijn veel te dikke, gewoon pijnlijke eikel. Ik wilde ook niet de beroerdste zijn, dus hielp ik mevrouw door haar hoofd naar beneden te drukken. De vrouw, fysiek totaal niet mijn type, verloste mij van een aanzienlijke hoeveelheid sperma. Iets, wat ik haar daarna met nog zeker drie andere mannen heb zien doen. Dame twee, Sietske, viel absoluut wel binnen mijn categorie begeerlijke dames. Begin veertig, ongeveer 1.80m, slank met kleine, iets hangende borstjes met daarop ook kleine, maar keiharde tepeltjes.

Lucy, die naast mij zat en inmiddels een goede bekende van mij was geworden, omhelsde Sietske en haar man waarbij Lucy een opmerking maakte over Sietskes koude billen. ‘Voel maar.’ Sietske draaide haar mooie, strakke kontje naar mij toe. Ik moest mij echt inhouden om mijn hand op haar - inderdaad- steenkoude billen niet ook in haar bilnaad te laten verdwijnen. ‘Oh, je tietjes zijn ook zo koud!’ Ook Sietskes borstjes moesten bevoeld worden. Wie was ik om te weigeren? Ook nu moest ik mijzelf bedwingen om niet heel andere dingen met die prachtige tietjes en tepels te gaan doen.

Sietskes partner stond achter haar en keek glimlachend toe. Kennelijk kende hij Lucy maar al te goed. Mij zou hij later beter leren kennen. Sietske en Lucy raakten in een geanimeerd gesprek over typische vrouwendingen. Uit ervaring weet ik dat je als man dan maar beter even iets anders kunt gaan doen. Er gebeurde overal voldoende om mijn aandacht te krijgen. Toen ik na een uitgebreide rondgang de danszaal binnenliep, zag ik Sietske samen met haar partner op een van de plateaus liggen. Het traliewerk om hen heen was gesloten.

Hij lag op zijn rug en werd door Sietske op werkelijk magistrale wijze gepijpt. Ik ging op het tafeltje naast de kooi zitten. Niet alleen kon ik Sietskes orale vaardigheden goed bekijken, ik had ook een onbelemmerd uitzicht op haar kutje dat nog geen halve meter voor mijn neus zachtjes heen en weer wiegde. Sietske hield haar dijen stijf tegen elkaar aangedrukt. Daardoor leken haar kleine schaamlippen bijna tussen haar grote schaamlippen uit geperst te worden. Een klein, rode knopje lag binnen handbereik.

Maar ja, de kooi was dichtgetrokken en dat was het signaal dat het stel hun activiteiten strikt privé wilde houden. Ik ben ook maar een mens en tenslotte was het alweer een tijdje geleden dat de onbekende dame mij aan de bar had klaar gepijpt. Met iedere hartslag kwam mijn penis weer tot leven. Druipend en klaar voor de strijd. Helaas moest ik lijdzaam toezien hoe Sietske haar partner grondig onder handen en lippen nam. Ik zat me intussen ongegeneerd met twee handen af te trekken. Wat niet onopgemerkt bleef. Vreemd genoeg door hem. Sietske keek mij alleen vaginaal aan. Gefluister en gelach.

Nog meer gefluister en gelach. Ongegeneerde blikken van hem en steelse blikken van Sietske. Opgetrokken wenkbrauwen die een duidelijke uitnodiging aangaven. Zou het? Mocht ik? Een run naar de tafel waar het mandje met condooms op stond, volgde. Bij terugkeer was de kooi geopend. Sietske was nog steeds aan het pijpen. Hij vroeg mij om de kooi achter mij te sluiten. Zoals te doen gebruikelijk zat ik weer enorm te klooien met het condoom. Was dat nou zo klein? Of was ik gewoon weer te opgewonden?

Hoe dan ook, Sietskes gevarendriehoek bleef maar voor mijn neus en eikel heen en weer wiegen. Ik kreeg het condoom niet verder dan halverwege mijn paal afgerold. Dat moest maar genoeg zijn. Met een hand probeerde ik Sietskes benen iets te spreiden wat Sietske duidelijk niet wilde. Ik drukte mijn stamper in juiste aanvalshoek. Twee, drie keer tussen die naar buiten geperste lipjes door en toen langzaam en onder een zucht naar binnen. Bij het pijpen nam Sietske het tempo waarin ik haar neukte over.

Wat lastiger werd toen ik met mijn handen haar heupen omvatte en ik niet alleen in haar stootte, maar ik haar ook over mijn knots naar voren en achteren duwde en trok. Rond de kooi had zich een schare van toeschouwers verzameld. Al dan niet met zichzelf of elkaar spelend. Al die toeschouwers die meestal zelf ook duidelijk opgewonden waren. Alles bij elkaar opgeteld, waren het voor mij teveel impulsen om mijn orgasme nog langer uit te kunnen stellen. Mijn samenknijpende prostaat was de voorbode. Ik voelde mijn ballen in mijn zak omhoog komen.

Het zou niet lang meer duren voordat mijn tweede orgasme mij in Sietske leeg zou laten lopen. Toen ik mij uit haar terugtrok, was het reservoirtje compleet gevuld. Ik bedankte het koppel. Sietske pijpte gewoon door alsof er niets was gebeurd. Hij stak een waarderende duim omhoog. Ik sloot de kooi weer netje achter mij. Marjan en Bart vormden samen het koppel dat als tweede binnen was gekomen. Zoals ik dat inmiddels wel vaker had meegemaakt, was met name Marjan nu precies het type vrouw dat ik nooit in zo’n gelegenheid zou hebben vermoed. Laat staan verwacht.

En toch zat Marjan daar. Net als iedereen die middag gewoon in haar blote kont. Steelse blikken gingen over en weer. Langer dan strikt noodzakelijk oogcontact gaven aan dat wij een meer dan gemiddelde belangstelling voor elkaar hadden. Maar ja, ik raakte in druk gesprek met de onbekende dame die mij later aan de bar zou pijpen. Marjan was niet alleen haar partner aan het aftrekken, maar was haar rechter buurman handmatig aan het verwennen. Met mijn erectie in die onbekende mond zag ik Marjan met beide heren de trap naar het souterrain afdalen.

Ik had een donkerbruin vermoeden welk tafereel zich beneden af zou gaan spelen. Na het eerste intermezzo met Sietske maakte ik een ronde en kon ik genieten van de meest uiteenlopende vormen van seksuele bevrediging. Marjan was beneden druk met beide heren. Het was een genot om naar te kijken. Terug naar boven kwam ik uiteindelijk bij Sietske en haar partner in de kooi terecht. Na mijn tweede orgasme had ik wel even behoefte aan wat rust en een drankje. Na wat gebabbel links en rechts besloot ik om maar weer even ‘een rondje langs de velden’ te maken.

Beneden viel ik met mijn neus in de boter. Nou ja, boter? Marjan lag wijdbeens op het grote matras. Haar partner lag rechts naast haar. Links van haar lag dezelfde man als waarmee ik het koppel eerder naar beneden had zien gaan. Marjans beide handen hadden het druk. Ik werd gevoelsmatig gewoon tussen haar gespreide benen gezogen. Een gladgeschoren kut met teruggetrokken schaamlippen werd mij gewoon op een presenteerblaadje aangeboden. Mijn vraag of ik Marjan aan mocht raken werd met een ‘graag’ beantwoord. Ik besloot om rustig en zachtjes te beginnen.

Ik streelde Marjans kuiten en bovenbenen. Toen dat zichtbaar gewaardeerd werd, betrok ik de binnenkant van haar dijen bij mijn verkenning. Wat Marjan duidelijk op prijs stelde en liet merken door haar benen zo mogelijk nog verder te openen. Een klein grotje tussen kleine lipjes werd voorzichtig zichtbaar. Ik legde vier vingers op Marjans schaamheuvel en liet mijn duim in over haar lippen en clit gaan. Marjans eerste orgasme volgde vrijwel meteen. Als zo’n kleine, lichte aanraking al zo’n effect had dan beloofde dat nog heel wat.

Terwijl beide heren zich met Marjans borsten en heel gevoelige tepels bezighielden, liet ik een vinger in haar verdwijnen, ik had hem nog maar amper gekromd of Marjan verkrampte. Om met haar heupen helemaal los van het matras te komen toen ik naast die gekromde vinger met mijn duim ook haar knopje weer in mijn spel betrok. Dat was drie. Er volgde een spel, waarbij ik, soms om beurten en soms tegelijkertijd haar kutje en clit vingerde. Marjan hapte regelmatig naar adem. De man links van haar verschoot zijn zaad en droop af. Meer ruimte voor mij. Ik was inmiddels staalhard.

Ik trok Marjan aan haar heupen naar mij toe. Toen ik met mijn eikel op haar clit klopte schoot Marjan weer in een kramp. Haar zesde of zevende orgasme. Haar volgende hoogtepunt kwam toen ik mijn eikel stevig tussen haar schaamlippen omhoog en naar beneden wreef. Marjans schaamheuvel glom van mijn voorvocht. Ik moet bekennen dat de verleiding groot was om met mijn blanke sabel in Marjan te gaan. Zeker toen mijn blauwpaarse eikel voor bijna de helft de ingang van Marjans heerlijkheid al had verkend. Ik voelde een golfje voorvocht mijn eikel verlaten. Weer geworstel met het condoom.

Ik vervloekte het ding. Duidelijk te klein. Wat wel als voordeel had dat het condoom als een soort van cockring werkte. Ik werd zo mogelijk nog harder en dikker. Mijn intocht in Marjan werd met een ‘Oeff’ en wegdraaiende ogen ontvangen. Diepe bewegingen vanuit mijn onderrug vulden Marjan bij elke stoot. Ik kon elk orgasme van Marjan duidelijk aan het samenknijpen van haar kutje voelen. Opeens vroeg Marjan mij om niet meer te bewegen. Waarna Marjan mij begon te neuken. Keer op keer reeg zij zichzelf aan mijn erectie.

Als ik ook maar enig teken van meebewegen vertoonde, verbood Marjan dat meteen. Haar kut bleef maar samenknijpen. Ik was de tel kwijt. Marjans partner Bart ontfermde zich over Marjans zware, heen en weer schuddende borsten. Marjan kwam kreunend voor de zoveelste keer klaar. Mij lukte dat niet meer. Tijd voor een pauze en een drankje aan de bar. Zelfs tijdens het drankje konden wij niet van elkaar afblijven, dus nog geen kwartier later lagen Marjan, Bart en ik weer beneden op het matras. Ik was nog even niet tot een erectie in staat.

Ik wist inmiddels hoe ik Marjan vaginaal en clitoraal kon laten genieten. Soms hoefde ik mijn vinger alleen maar in Marjan te krommen om haar weer te zien verkrampen. Betrok ik haar knopje daar ook nog bij dan kwamen Marjans heupen weer los van het matras. Ik was bloedgeil, maar nog steeds niet tot een erectie in staat. Ik besloot om Bart af te lossen met beffen. Marjan smaakte zoet en romig. Ik had mijn tong nog maar amper over haar lippen laten gaan of mijn gezicht werd in haar vagina gedrukt. Mijn neus op Marjans clit liet haar weer loskomen.

Ik spreidde haar dikke schaamlippen en liet een kromme vinger naar binnen gaan. Marjans clit verdween tussen mijn zuigende lippen. Een zachte beet in Marjans genotsknopje leverde mij bijna een gebroken neus op. Dat had ik er graag voor over. Marjan was niet meer te houden. Was er nu sprake van meerdere orgasmes achter elkaar of dreigde Marjan door een mega-orgasme aan de beademingsapparatuur terecht te komen? Het miste zijn uitwerking op mij niet. Onverwacht meldde mijn grote vriend zich weer klaar voor het gevecht. Marjan zag dat.

‘Oh ja..’ Een warme hand trok mijn eikel bijna van mijn schacht. Marjan molk mij terwijl ik met een, twee en zelfs drie vingers in haar draaide. Wij hielden het niet meer. Na het eerste condoom vervloekt, het tweede compleet gesloopt te hebben, bood rubber drie genadig de mogelijkheid om Marjan weer te nemen. We hielden het samen lang vol. Marjan was weer een groot orgasme. Bij mij wees alles op een zaadlozing, maar ik wist dat het alleen maar het gevoel was. Ik had geen sperma meer. Halfdood aan de bar hebben we telefoonnummers uitgewisseld. Dit muisje gaat nog wel een staartje krijgen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen