Inspiratie

Ingezonden door Dave

Manon speelde al een tijdje met de gedachte om seksueel eens buiten de gangbare paden te treden. Maar hoe pak je zoiets aan? Zomaar in bed stappen met wildvreemden leek haar niets. Toen hielp het toeval haar een handje. Chiel was net als Manon op zoek naar een meer uitdagend seksleven. Hoewel hij hetero was, wilde hij wel een keer samen met een man een vrouw verwennen. Misschien kwam het doordat hij veel naar porno gekeken had. Hij wilde wel eens een stijve pik zien. Een aantrekkelijke vrouw met harde tepels en een vochtig kutje werkte altijd voor hem.

Het lukte Chiel niet om een stel te vinden waarvan beide helften hetero waren. Hij trok de stoute schoenen aan en zette een advertentie op een datingsite. Hij deed zich voor als vrouw en zocht een man voor een trio. Een trio bestaande uit een vrouw en twee mannen. Nadat hij contact had gelegd met vier kandidaten bleek er een iemand bij te zijn die qua belevingswereld bij hem leek aan te sluiten. Luuk was geen haantje, maar een gewone man met een sterke seksuele behoefte die een trio wilde met een man en een vrouw.

Chiel bekende dat hij een man was en iemand zocht die samen met hem een vrouw wilde laten genieten. Beide mannen raakten opgewonden bij die gedachte. Ze spraken er uitgebreid over en stuurde elkaar filmpjes en foto's van trio's. Beiden gingen op de datingsite op zoek naar een vrouw die in was voor een trio. Luuk reageerde op een oud profiel van Manon. Zij had al tijden niets met haar account gedaan. Toen er een melding in haar mailbox kwam, werd zij nieuwsgierig. Zij opende de mail en besloot weer actief te worden op de site. Ze stuurde Luuk een reactie.

Na enkele e-mails trok Luuk de stoute schoenen aan en vertelde Manon dat hij wel eens fantaseerde over een trio. Manon mailde glimlachend terug dat elke man wel met twee vrouwen naar bed wil. Luuk antwoordde dat dit niet de bedoeling was. Hij wilde een trio met een man en een vrouw. Toen Manon dit las ging haar hart sneller kloppen. Zij voelde een siddering door haar lichaam. Dit was wat zij al tijden wilde, zonder het goed te beseffen. Een beeld van twee dikke, stijve pikken kwam in haar op. Zij raakte direct opgewonden van dit beeld.

Manon mailde Luuk dat een trio een heimelijke fantasie van haar was, maar dat zij niet wist hoe ze het moest aanpakken. Nu het haar op een presenteerblaadje werd aangeboden, ook nog door een man die zij leuk vond, kwam het wel heel dichtbij. Zij voelde het in elke vezel. Een sterk seksueel verlangen kwam in haar naar boven. Na de mailwisseling met Luuk dacht zij aan niets anders. Zij was de hele dag opgewonden. De fantasieën zorgden ervoor dat zij drie keer per dag masturbeerde. In de ochtend als zij tijd had, zocht zij filmpjes van trio's op het internet.

Zij ging dan liggen en masseerde haar tepels, terwijl ze fantaseerde dat zij het was die door twee mannen naar orgastische hoogte gebracht werd. Dit wond haar zo op dat zij makkelijk drie keer achter elkaar intens kon klaarkomen. Het geile gevoel ging niet meer uit haar lijf. Manon hield het niet meer. Zij bekende aan Luuk hoe geil de gedachte aan een trio haar maakte. Luuk stelde voor om ook Chiel bij het contact te betrekken. Zij mailden met z'n drieën en wisselden geile mails uit. Alle drie waren werden zij heel erg geil bij de gedachte dat ze met z'n drieën bij elkaar zouden zijn. 

Op een vrijdagavond rond een uur of zeven stelde Chiel voor om elkaar te ontmoeten. Ze spraken af in een park in de stad waar zij woonden. Luuk was er als eerste, toen kwam Manon aanlopen. Zij geneerde zich een beetje en sloeg haar ogen neer. Luuk lachte en zei haar gedag. Manon voelde zich door Luuk op haar gemak gesteld. Ze praatten wat en toen kwam Chiel eraan. Ze maakten een korte wandeling en gingen toen op een terrasje zitten. Het gesprek kwam op de mailwisseling. Alle drie voelden zij de opwinding weer. Manon stelde voor bij haar thuis iets te drinken. 

Bij Manon aangekomen, gingen Luuk, Manon en Chiel op de bank zitten. Ze zeiden niets. Er hing een enorme geile spanning in de lucht. 'Nu moet het er dan maar van komen', zei Manon lachend. Luuk streelde Manon door haar lange, donkere haren. Hij zoende haar op haar mond. Manon voelde een intens geil gevoel door haar onderbuik stromen. Zij hijgde en zei: 'Oh Luuk, wat zoen je heerlijk. Ik word zo geil van jullie.' Chiel zoende Manon ook. Hij liet zijn hand over haar borsten glijden en voelde zijn pik hard worden. 'Dit is waar we alle drie van droomden', zei Chiel. Manon beaamde dit.

Zoenend en strelend zaten Luuk, Manon en Chiel op de bank. Luuk en Chiel trokken Manons blouse uit, daarna haar beha en haar broek. Zij zat in haar slipje. Haar mooie borsten staken vooruit en haar tepels waren rond en hard. Luuk zoog op de tepels van Manon die hijgde en licht begon te kreunen. De hand van Chiel ging in het slipje van Manon. Haar kutje was drijfnat geworden. Hij streelde haar lipjes en zoende haar buik. Daarna likte hij zijn vingers af. 'Zo, heerlijk jouw geil te proeven', zei hij tegen Manon. Manon hield het niet meer. Een intens geil gevoel stroomde door haar lijf.

Zij duwde haar benen automatisch uit elkaar nadat Chiel haar slipje uitgetrokken had. 'Nu jullie', zei Manon een beetje uitdagend. Chiel en Luuk trokken hun shirt en broek uit. Daarna hun onderbroek. Allebei hadden ze een enorm stijve pik. De eikel van Luuk was iets groter dan die van Chiel, maar ze waren allebei goed bedeeld. Manon nam Luuks pik als eerste in haar mond. Zij liet haar tong over zijn dikke eikel glijden. Ze keek naar de lul van Chiel. Ze vond het zo heerlijk om een pik te voelen en er een te zien. Ze was zo opgewonden dat het geil uit haar kutje stroomde. Ze was nog nooit zo nat geweest.

Geile golven stroomden door haar onderlijf, haar benen, overal voelde ze het intens geile gevoel. Luuk voelde eveneens een intens gevoel in zijn pik. Hij hijgde en het gevoel straalde uit naar zijn ballen en zijn benen. Hij kreunde en was intens geil. Chiel ging achter Manon staan en zette haar op haar knieën. Zachtjes duwde hij zijn dikke lul in het natte, zuigende kutje van Manon. Zij kreunde van intens genot. Haar tepels jeukten, haar kutje explodeerde. Zij voelde het geil door haar hele lijf stromen. Chiel begon ook nog haar clitje te beroeren, Manon hield het niet meer.

Kreunend en hijgend pijpte zij Luuk. Chiel neukte Manon. Na enkele stoten trok hij zijn pik uit haar. 'Zullen we je allebei neuken?' vroeg hij Manon. 'Jaaa, heerlijk, alsjeblieft, alsjeblieft!' smeekte Manon. Zij lag op Luuk en hij duwde zijn dikke pik achterlangs in het kutje van Manon. Chiel kwam voor haar zitten en duwde zijn iets smallere eikel ook in Manons heerlijke kutje. Manon's ogen draaiden omhoog. Zij kreunde, hijgde en was van geilheid van de wereld. Een orgastisch gevoel stroomde door haar hele lijf. Het bleef komen. Haar geile kutje trok samen om de twee lullen. Het was zo intens geil.

Het was net of ze voortdurend klaarkwam. Luuk en Chiel voelden allebei een intens geil gevoeld door hun pik en hun ballen. Het trok door hun buik en door hun hele lijf. Ze wilden nog niet klaarkomen. Luuk hield het niet meer. Zijn zaad golfde door het kutje van Manon. Zij wist niet meer waar zij het zoeken moest. Hijgend en kreunend genoot zij intens. Chiel trok zijn pik uit Manon en duwde hem in de mond van Manon. 'Wil je mijn zaad zien stromen?' vroeg hij. 'Ja, a a...', kreunde zij.

Chiel kwam kreunend klaar, terwijl hij met zijn wijsvinger onder zijn eikel masseerde. Een straal warm zaad kwam op het gezicht van Manon terecht. Zij likte het warme sperma met haar tong van haar gezicht en kwam toen heel intens klaar doordat Luuk met zijn tong haar clitje masseerde. Nadat zij even bijgekomen waren, lagen zij stil bij elkaar. Dit was de eerste keer. 'Mijn God', dacht Manon, 'dit is het begin van een hele leuke ontdekkingstocht.'

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
1 stem