De bioscoop

Ingezonden door Black chocolate

Het is dinsdagnamiddag 16u. Ik slenter een beetje door de winkelstraat van Leuven. Normaal gezien had ik afgesproken met een jeugdvriend, maar deze werd lastminute opgebeld door zijn vrouw. Hun kindje was ziek en diende afgehaald te worden van school. Daar ging onze namiddag bijpraten bij een koffie. Terwijl ik dan maar koffie drink op mijn eentje, ga ik uit pure verveling een beetje door mijn GSM. Mijn vrouw is deze avond weg met de kindjes, dus thuis kan ik ook al niets doen. Tot Facebook plots een reclame weergeeft van een leuke film. Dat lijkt me wel wat.

De app van de bioscoop geeft aan dat de film om 16u45 begint. Tijd genoeg om me naar daar te begeven. Eenmaal aangekomen in de bioscoop is het zeer rustig, maar ja wie gaat er dan ook op een weekdag om 16u45 naar de film? De avondvoorstellingen van 20u en 22u zijn waarschijnlijk veel drukker. Stipt om 16u45 zit ik klaar in de bioscoop met mijn zakje chips. Ik heb de vrijheid genomen om zo'n dubbele stoel voor koppels te nemen ook al heb ik hier niet voor betaald. De reclameband start en geeft aan dat er nog vijftien minuten aan reclame en trailers komt.

Ik zak nog verder onderuit en wacht geduldig. De zaal helemaal voor mij alleen.Om 16u58 gaat plots de deur open en komt er een koppeltje de zaal binnen. Zij is blond, tussen de achttien en tweeëntwintig jaar met een zeer mooi en schattig kopje. Ze is slank en heeft ongeveer een B-cupje, een leuke verschijning. Hij is wat ouder, tussen de vijfentwintig en dertig en maakt een nonchalante indruk. Alleszins is zij veel te knap voor hem. Mijn hart begint wat sneller te slaan als ze beiden mijn richting uit kijken en recht op me afstappen.

De zaal is volledig leeg en ze hebben honderd plaatsen tot hun beschikking. Tot ik hen natuurlijk plots bij de koppelstoelen achter me zie. Zij knikt even naar mij als ze plaatsneemt op de dubbele stoelen in de rij links achter mij. De film begint en al snel zit ik helemaal in het verhaal. Dit was de juiste beslissing om mijn verveling tegen te gaan. Toch check ik regelmatig even het koppel links achter mij. Het valt me op dat het koppeltje minder bezig is met de film. De eerste paar keer dat ik stiekem lonk, zitten ze middenin een heerlijke tongzoen.

Hun handen glijden over elkaars lichaam, maar ze houden het fatsoenlijk. Niet veel later hoor ik haar echter zachtjes kreunen en vermoed ik dat haar vriendje onder haar rokje op verkenning is gegaan. De stoelen maken het te moeilijk om te zien. Helemaal achteruit kijken zou ook te opvallend zijn. Het kreunen wordt luider wat mijn vermoeden doet bevestigen. Hij is alleszins de juiste knopjes en plekjes aan het triggeren. Plots zie ik vanuit mijn ooghoek dat de man zijn jas over zijn schoot legt. Heel duidelijk gaat de knappe blondine onder zijn jas waarna haar hoofdje op en neer gaat.

Gelukkig heb ik op hem een beter zicht, aangezien hij iets schuiner zit. De film interesseert me steeds minder. Dit is echt geil! Na een tijdje ben ik gewoon aan het meekijken en zit ik gedraaid in hun richting. Het koppeltje beseft dit, maar maakt er totaal geen probleem van. De jas die alles diende te verbergen is inmiddels van hen afgegleden door haar gretige bewegingen. We verschieten alledrie enorm als plots de lichten aangaan en alles nog beter zichtbaar is. Snel draai ik mezelf om richting het scherm om de woorden PAUZE af te lezen.

Mijn lul klemt volledig in mijn broek. Ik durf mezelf niet om te draaien, laat staan hen aan te kijken en zit strak voor mij uit te staren. Best nutteloos want de teller geeft aan dat er tien minuten pauze is voorzien. Plots voel ik twee handen in mijn nek en een hoofd naast mijn oor. De geile blondine vraagt of ik genoten heb van de show. Zachtjes, maar duidelijk voor haar, knik ik ja. Ze zegt dat ze even nood heeft aan een drankje en een plasje gezien de drukke eerste helft van de film. De manier waarop ze dit zacht zegt en haar woordkeuze maken me nog geiler.

Ze vraagt of ik zo lief zou willen zijn dit voor haar te betalen. Nadien zou ze bekijken hoe lief zij voor mij kon zijn. Mijn lul steigert in mijn broek, terwijl ik naar mijn portefeuille ga. Ik haal er twintig euro uit. Nog steeds zonder haar aan te kijken, geef ik haar de twintig euro. Ze neemt het geld snel aan en stapt richting de uitgang van de zaal. Met verzamelde moed draai ik mij om richting haar vriend die zeer vriendelijk naar mij glimlacht en zichzelf voorstelt als Kris. Ik stel me aan hem voor als Koen. De knappe blondine is Emmy: twintig jaar en onverzadigbaar.

Kris vertelt me dat Emmy altijd geil is en zeer onderdanig. Het is al jaren een fantasie van haar om het hoertje te spelen. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, geeft Kris aan dat die twintig euro me toegang heeft gegeven tot elk gaatje van Emmy. Ik geloof mijn oren niet. Vlak voor de film start komt Emmy binnen. Terwijl ze de trappen beklimt, gaat het licht uit. Met een Cola Zero in haar hand, kiest ze voor mijn rij en komt naast me staan. 'Mag ik even naast jou zitten?' vraagt ze.

Ik maak plaats waarna ze naast mij komt zitten. Zonder blozen heft ze haar rokje omhoog en vertelt dat ze haar slipje op toilet is vergeten. Ik kijk naar een prachtig kaal poesje met zeer strakke buitenste schaamlippen. 'Je mag er gerust aankomen hoor', zegt ze heel schattig, maar te geil. 'Ondertussen zal ik je even pijpen.' Sprakeloos is het woord dat mij het beste omschrijft, maar uit automatisme ga ik sowieso naar haar prachtige kutje dat enorm nat staat. Zij friemelt aan mijn broek om mijn lul te bevrijden. Wanneer dit gelukt is, gaat ze onmiddellijk met haar hoofd naar mijn lul.

Drie of vier grote, natte klodders spuug doet ze erop, waarna ze als een volleerde slet begint te deepthroaten. De zuigkracht die ze daarbij op mijn lul uitoefent is bewonderenswaardig. Zeker gezien haar jonge leeftijd. Ik probeer haar steeds meer uit te dagen door haar hoofd langer beneden te houden wanneer mijn lul volledig in haar keel zit. Wanneer alles te spannend wordt, doe ik haar ophouden en vraag haar wijdbeens op de stoel te gaan zitten. Ik ga op mijn knieën tussen haar benen zitten en begin haar kutje en kontje te likken. 

Emmy houdt duidelijk van rimmen, want ze siddert elke keer dat haar gevoelige kontgaatje wordt gelikt. Dit maakt mij zo geil. Ik vraag haar of ze echt volledig tot mijn beschikking staat. 'Uiteraard', zegt ze. 'Twintig euro is mijn all-in tarief.' Ze glimlacht. Ik vraag aan Kris, die alles gadeslaat vanaf de rij erboven, om zijn lul aan te bieden aan Emmy haar mond. Terwijl ik fel doorga haar kutje en kontje te likken, pijpt ze Kris als de hoer die ze is. Ik voel dat Emmy gaat komen, waarop ik zeer snel mijn lul in haar kutje plant. Dit wordt haar teveel en schreeuwend komt ze klaar.

Gelukkig staat het geluid hard in de bioscoop. Terwijl ze Kris blijft doorpijpen, verplaats ik mijn lul naar haar kont. Kris knikt naar mij dat ik mag doorgaan. Dit is dus blijkbaar niet haar eerste keer. Haar kontje is de absolute perfectie. Getraind genoeg om mij te ontvangen, maar zo strak dat je dit geen vijftig stoten kan uithouden. Ik beveel Kris om haar gezicht onder te spuiten terwijl ik verder ga in dit strakke kontje. Kris en ik komen tegelijkertijd klaar. Emmy ontvangt een hoop zaad over haar gezicht en in haar kontje. Een deel ervan lekt over haar billen. Tevreden kijkt ze mij aan. 

Uit het niets blijft mijn geilheid het overnemen en grijp ik naar mijn jas. Ik geef haar nog twintig euro en beveel haar om op deze manier naar huis te gaan zonder zich proper te maken. Ik zie Emmy verstijven en naar Kris kijken. Die zegt vastberaden: 'Twintig euro is je all-in tarief. Best luisteren dus!' Ik zie schrik in de ogen van Emmy, maar ook zeer veel geilheid. Voor de beleefdheid kijken we naar de apotheose van de film. Nadien gaan de lichten aan en kan iedereen naar huis. Eén van ons volledig gecoverd met sperma.

Net voor onze wegen scheiden geeft Kris mij een papiertje. Daarop staat een GSM-nummer en de tekst 'I like your style'.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
12 stemmen