Sprookjesovernachting

Het is buiten lekker zonnig weer. Ik open de tuindeuren en ga op de loungebank in mijn tuin zitten. Mijn telefoon pak ik van de tafel en open Facebook. De zon brandt lekker op mijn lichaam. Genietend van de zon scroll ik door de berichten die anderen op de site hebben geplaatst. Het valt me op dat er veel reclame tussen de berichten te lezen is. De meeste reclames hebben betrekking op recente zoekopdrachten. Opeens valt mijn oog op een reclame die ik nog niet eerder voorbij heb zien komen. Al lezend verschijnt er een glimlach op mijn gezicht.

Deze reclame roept een hele mooie herinnering bij me op. Al glimlachend lees ik verder. Er is een leuke actie waarbij je in een tent kunt overnachten op een hele bijzondere locatie. Helemaal onderaan de reclame bevindt zich een link. Als ik op de link klik, kom ik op een nieuwe pagina. Op de pagina staat een formulier waarbij je jezelf kunt aanmelden voor een overnachting. Er is een eenmalige actie waarbij je kunt overnachten op een van de zes locaties op het park. Ik vul het aanmeldformulier in en klik op verzenden.

Waarschijnlijk is de kans dat je wordt ingeloot heel erg klein, maar niet geschoten is altijd mis. Op de website staat dat de winnaars morgen bekend worden gemaakt. Zij zullen een e-mail met verdere informatie ontvangen. Ik leg mijn telefoon weg en ga op de bank liggen. De rest van de middag geniet ik van het zonnetje en fantaseer ik hoe het zou zijn als ik een van de gelukkige winnaars van de winactie zou zijn. De volgende ochtend ben ik vroeg wakker. De zon schijnt binnen in mijn slaapkamer en zorgt ervoor dat het aardig warm is.

Ik besluit maar op te staan en in de tuin te gaan zonnen. Dan kan ik nog wat relaxen en ondertussen wat zon mee pakken. Ik smeer mezelf in met zonnebrandcreme en ga op mijn handdoek liggen. Als ik net lig, hoor ik dat er een berichtje op mijn telefoon binnenkomt. Ik probeer het te negeren, maar mijn nieuwsgierigheid overwint. Ik pak mijn telefoon en open mijn e-mail. In mijn inbox staan drie nieuwe berichten. De berichten open ik een voor een, maar het is allemaal spam. Voor de zekerheid check ik ook meteen de ongewenste e-mails.

In deze map staan tien e-mails die ik meteen naar de prullenbak verplaats. Als ik de laatste e-mail naar de prullenbak heb verplaatst, open ik voor de zekerheid toch nog de laatste e-mail die ik heb verplaatst. Als ik de e-mail open, zie ik dat het geen spam is. Aandachtig lees ik de e-mail door. Het is toch maar goed dat ik de e-mail heb geopend. In de e-mail staat dat ik een van de gelukkige winnaars ben van de winactie waaraan ik heb meegedaan. De winnaars worden aanstaande zaterdag verwacht en moeten zich om 17.00 uur melden bij de ingang van het park.

Ik heb niet alleen een overnachting gewonnen, maar mag ook een diner bijwonen. Het is wel kort dag om iemand te regelen die met me mee gaat. Ik app een paar vriendinnen, maar die hebben al verplichtingen komende zaterdag waar ze niet onderuit kunnen. Er zit dus niets anders op dan alleen te gaan overnachten. Als ik weer op mijn handdoek ga liggen, schiet me opeens iets te binnen. Gisteren heb ik de zakken van mijn jas leeg gemaakt en heb ik een briefje met daarop een telefoonnummer uit mijn zak gehaald. Ik sta op en ga naar binnen.

Ik open de bovenste lade van het dressoir en pak het briefje uit de lade. Met het briefje in mijn hand loop ik naar buiten en ga weer in de zon liggen. Enkele minuten denk ik na of ik wel of geen berichtje moet versturen. Ik besluit dat ik niks te verliezen heb en trek de stoute schoenen aan. Het telefoonnummer dat op het briefje staat sla ik op in mijn telefoon. Ik open WhatsApp en begin te tikken. Ik twijfel nog heel even, maar besluit toch op send te drukken. Niet veel later zie ik dat ik een inkomend bericht in WhatsApp heb ontvangen. Ik open mijn telefoon en zie dat het van hem is.

Benieuwd naar wat hij heeft gestuurd, open ik de app. Ik klik op zijn naam en zie wat hij heeft geschreven. Aangezien hij mijn nummer niet heeft, heeft hij natuurlijk geen idee wie hem het bericht heeft gestuurd. Ik open google en zoek naar een afbeelding die hem zeker zal herinneren aan wie hem heeft geappt. Al snel vind ik een passende afbeelding. Ik verstuur hem de afbeelding met een smiley. Al snel krijg ik een bericht terug. Hij weet meteen dat ik het ben. Hij typt dat hij hele mooie herinneringen heeft aan mij en aan het spookslot...

Ik schrijf hem dat ik het leuk zou vinden om nog eens af te spreken. We appen wat en ik vertel hem over de winactie. Hij zegt dat hij het leuk zou vinden om met me mee te gaan. Ik ga er vanuit dat hij een grapje maakt en ga erin mee. Samen fantaseren we over hoe het zou zijn als we samen de nacht door zouden brengen in een tentje in het Sprookjesbos. De hele week hebben we intensief appcontact. Die zaterdag pak ik mijn tas in en neem alles mee voor de overnachting. Ik trek een leuk jurkje aan en vertrek richting de Efteling. Om half vijf kom ik bij het park aan en parkeer mijn auto vlakbij de ingang.

Bij de ingang word ik door diverse sprookjesbewoners opgewacht. Ik ga ik de rij staan en wacht tot ik aan de beurt ben. Als ik aan de beurt ben noem ik mijn naam en wijzen ze me de weg naar het restaurant waar het diner wordt geserveerd. Mijn spullen mag ik meenemen naar het restaurant. Het is vanaf de ingang maar een klein stukje lopen naar het restaurant. Bij het restaurant aangekomen word ik naar mijn tafel begeleid en neem plaats. Mijn spullen zet ik naast de tafel en ga nog even naar het toilet. Als ik terug loop naar mijn tafel zie ik dat er iemand bij me aan de tafel zit.

Ik check nog een keer of ik wel naar de goede tafel loop, maar zie al snel dat mijn tas naast de tafel staat. Ik loop verder naar de tafel en ben benieuwd wie er zo brutaal is om aan mijn tafel plaats te nemen. Bij de tafel aangekomen kijk ik de ongenode gast in de ogen en moet glimlachen. Het is de man met wie de hele week heb geappt en met wie ik eerder een mooi avontuur in de Efteling heb beleefd. Hij kijkt me aan vraagt of hij me vanavond tijdens het diner gezelschap mag komen houden. Ik antwoord dat hij heel welkom gezelschap is en ik blij ben dat hij er is.

Hij vertelt me dat hij het niet kon laten om me weer te zien en een smoes heeft bedacht om hier vanavond bij mij te kunnen zijn. We bestellen het voor- en hoofdgerecht en kletsen honderduit. Het eten wordt geserveerd met een mooie fles wijn. Al die drank zorgt ervoor dat ik lichtelijk aangeschoten raak en dat ik weer naar het toilet moet. Bij het toilet krijg ik een ondeugend idee. Ik doe mij slip uit en stop die in mijn tas. Ik loop terug naar de tafel en neem plaats op mijn stoel. Wel spannend dat ik hier nu zonder slip zit. Hij maakt me ondeugend. Normaal gesproken zou ik dat nooit durven. 

Als het hoofdgerecht is geserveerd, zoek ik met mijn voet zijn voet. We voetjevrijen wat en ik doe mijn pump uit. Met mijn been wrijf ik over zijn been. Langzaam ga ik met mijn voet over zijn been richting zijn kruis. Eerst langs zijn ene dan langs zijn andere been. Met mijn voet voel ik zijn pik hard worden. Als het hoofdgerecht op is, staat hij op en komt naast me zitten. Hij geeft me een snelle zoen op mijn mond. Zijn lippen voelen heerlijk aan op die van mij. Mijn hand glijdt over zijn been naar zijn kruis. Behendig open ik zijn rits en masseer met mijn hand zijn pik.

Als de ober komt om het dessert op te nemen, houd ik mijn hand angstvallig stil onder de tafel. Als de ober weg is, voel ik zijn hand op mijn been. Hij schuift mijn jurkje iets omhoog en ik voel hoe zijn hand onder mijn jurk glijdt. Zijn hand streelt mijn bovenbeen en schuift steeds iets verder omhoog. Met zijn hand raakt hij de zijkant van mijn venusheuvel aan. Hij is zo te zien blij verrast dat ik geen slip draag. Zijn zachte warme handen voelen heerlijk aan op mijn huid. Hij neemt uitgebreid de tijd om mijn venusheuvel te masseren.

Hij komt met zijn gezicht dicht bij het mijne en fluistert in mijn oor dat hij onwijs veel zin in me heeft gekregen en mij als toetje wil. Ik nodig hem uit om straks met me mee te gaan naar mijn tent en ons eerdere avontuur opnieuw samen te beleven. Dit keer willen we uitgebreid de tijd voor elkaar nemen. Als de ober het dessert komt brengen, bevinden zijn vingers zich op mijn clit. Alsof er niks aan de hand is blijft hij hiermee doorgaan, terwijl de ober de desserts op tafel neerzet. 

Inmiddels ben ik al behoorlijk opgewonden. Hij haalt zijn vingers van mijn clit en kijkt me aan. Terwijl hij me aankijkt, likt hij een voor een zijn vingers af en belooft me dat hij het vanavond verder af zal maken. Snel eten we het dessert op en nemen nog een afzakkertje. Als de glazen leeg zijn staat hij op om mijn stoel naar achteren te schuiven. Als een gentleman neemt hij me mee aan zijn arm en we lopen naar de uitgang. Als ik naast me kijk, zie ik dat ik niet de enige ben die een tas bij zich heeft. Hand in hand lopen we naar de ingang van het sprookjesbos.

Bij het sprookjesbos aangekomen, zien we een man staan die ons de weg naar onze tent wijst. Alle tentjes zijn inmiddels bezet. Ik open de rits van de tent en ga naar binnen. Als we allebei binnen in de tent zijn doe ik de rits weer dicht. De tent is best ruim en van alle gemakken voorzien. In het midden van de tent staat een bed. Ik ga op het bed zitten. Dat voelt lekker zacht aan. Niet veel later komt hij naast me zitten en legt zijn hand in mijn nek. Voorzichtig draait hij mijn hoofd naar het zijne en teder begint hij me te zoenen. Ik kan uren met hem zoenen. Zo goed kan hij zoenen.

Als hij me zoent, kom ik ook meteen in de stemming. Buiten is het inmiddels een stuk stiller. Alle mensen in de tentjes om ons heen hebben zich  in hun tent gesetteld en maken zich gereed om te gaan slapen. Wij zijn voorlopig nog niet van plan om te gaan slapen. Hij fluistert in mijn oor dat hij onwijs veel zin in me heeft en vraagt me of ik hem volledig vertrouw. Ik antwoord volmondig ja en besluit me volledig aan hem over te geven. Langzaam kleedt hij mij en zichzelf uit. Korte tijd later lig ik naakt voor hem op het bed. Hij opent de rits van zijn tas en haalt er een blinddoek uit. Hij kijkt me aan en ik knik.

Hij doet de blinddoek bij me om en ik ga ontspannen op mijn rug op het bed liggen. Ik hoor dat hij nog wat uit zijn tas haalt en het op het bed naast me legt. Doordat ik niks kan zien, heb ik geen idee wat hij allemaal uit zijn tas haalt. Ik schenk er verder geen aandacht en besluit te gaan genieten van alles wat er nog komen gaat. Weer kust hij me zacht en teder. Ik voel de warmte van zijn lichaam op het mijne. Zijn handen raken me overal aan. Ik voel hoe erg opgewonden ik ben. Niet normaal wat voor een effect hij op mij heeft. 

Hij pakt iets van het bed en ik voel hoe hij met iets super zachts en aaibaars mijn hele lichaam verkent. Doordat ik niks kan zien voelt elke aanraking nog intenser dan normaal. Vooral mijn erogene zones vinden het heerlijk om op die manier aangeraakt te worden. Hij vraagt of hij door mag gaan en ik knik. Hij haalt nog iets uit zijn tas. Hij vraagt me om mijn hoofd op te tillen en ik voel hoe hij iets onder het bed doorschuift. Vervolgens herhaalt hij hetzelfde met mijn benen. Ik ben toch wel benieuwd wat er nu gaat komen. Ik voel hoe een koude stof mijn polsen raakt.

Hij vraagt nogmaals of ik hem vertrouw en of hij door mag gaan. Ik antwoord dat ik graag wil dat hij doorgaat. Ik kan altijd nog bepalen als ik het niet prettig vind en hij moet stoppen. Mijn polsen maakt hij vast. Aan de textuur te voelen zijn de handboeien van leer. Ook mijn enkels maakt hij vast. Ik geef de controle nu volledig uit handen en laat hem zijn gang gaan. Met een koud voorwerp glijdt hij over mijn lichaam. Ik kan zo niet plaatsen wat het is. Niet veel later wordt duidelijk wat hij in zijn handen heeft. Zachtjes geeft hij een tik met het voorwerp op de binnenkant van mijn benen.

De zweep komt steeds met een doffe klap neer op mijn benen. Dit herhaalt hij nog een aantal keer op andere delen van mijn lichaam. Normaal gesproken vind ik dit helemaal niks, maar op de een of andere manier voelt het nu heel prettig aan. Hij weet precies wat hij doet en hoe hij het moet doen. Hij maakt me helemaal gek. Mijn hele lichaam verlangt naar zijn volgende aanraking. Als hij met diverse voorwerpen mijn lichaam heeft verkend en aangeraakt, vindt hij het blijkbaar genoeg geweest en legt de spullen naast het bed. Hij gaat nu verder met aanrakingen met mijn meest favoriete voorwerp.

Zijn mond en tong raken elk gevoelig plekje van mijn lichaam en brengen me nog verder in extase. Net voordat ik klaarkom, stopt hij en maakt de handboeien om mijn polsen en enkels los. Hij vraagt me om te draaien en op mijn buik voor hem op het bed te gaan liggen. Als ik op mijn buik voor hem lig, maakt hij de handboeien weer vast. Hij pakt weer het fluffy voorwerp en raakt me overal aan. Hij legt mijn benen iets uit elkaar en gaat met het fluffy voorwerp langs de randen van mijn vagina. Daar is het super gevoelig. Ik vind het heerlijk als hij me niet meteen aanraakt op mijn meest gevoelige plekje. 

Hij neemt uitgebreid de tijd. Als hij het mooi vindt geweest, pakt hij de zweep er weer bij. Ik voel hoe de intensiteit van elke aanraking verhoogt. Met de zweep geeft hij me eerst een zachte tik op mijn billen. Elke keer landt de zweep iets harder op mijn achterste. In plaats van dat het steeds meer pijn doet, verlang ik juist naar de volgende fermere aanraking. Inmiddels moeten mijn billen rood zijn van alle zweepslagen. Tussendoor vraagt hij me regelmatig of ik nog oké ben. Met de zweep glijdt hij over mijn dijen. Heel langzaam verplaatst hij de zweep steeds iets verder naar de binnenkant van mijn dijen.

Het koude leer voelt heerlijk aan op mijn vagina. Stiekem ben ik benieuwd hoe het voelt als hij me zachtjes op mijn vagina slaat met de zweep. Alsof hij mijn gedachten kan lezen, voel ik niet veel later de zweep zachtjes landen op mijn vagina. Ook dit voelt heerlijk. Aangemoedigd door mijn zachte gekreun herhaalt hij die handeling een paar keer. Ik hou het bijna niet meer en verlang zo mogelijk nog meer naar hem. Ik smeek hem te stoppen en me te nemen. Ik wil hem nu in me voelen. Hij legt de zweep naast het bed en komt achter me zitten. Plagerig wrijft hij met zijn harde pik tegen mijn schaamlippen.

Hij brengt zijn pik vervolgens een klein stukje bij me naar binnen. Als ik mijn billen naar achteren duw, gaat hij iets verder naar achter zitten. Ik begrijp dat hij het ritme en het tempo bepaalt en besluit gewillig af te wachten. Hij neemt uitgebreid de tijd om me te teasen en helemaal gek te maken. Eindelijk voel ik hoe hij zijn pik bij me naar binnen stoot. Bij elke beweging schuift zijn pik langs mijn supergevoelige clit. Zijn handen zet hij op mijn heupen en daarmee bepaalt hij het ritme waarmee hij bij me naar binnen stoot. Dit voelt heerlijk aan en van mij mag dit de hele nacht duren.

Plotseling stopt hij en vraagt me of ik nog een stapje verder wil gaan. Hij heeft namelijk een leuk idee om dit verder af te maken. Benieuwd naar wat dat is, antwoord ik dat ik daar zeker voor open sta. Hij maakt de handboeien los, doet de blinddoek af en pakt mijn hand. Hij opent de rits van de tent en kijkt of er buiten mensen zijn. Als hij er van overtuigd is dat dat niet het geval is gaat hij naar buiten en ik volg hem. Hij pakt mijn hand vast en poedelnaakt lopen we door het sprookjesbos. 

Na een tijdje te hebben gelopen stoppen we. Hij duwt me tegen een boom en zoent me, terwijl hij met beide handen mijn borsten stevig omklemt. Hij gaat op zijn knieën zitten en voelt met zijn tong hoe opgewonden ik ben. Hij kijkt me glimlachend aan. Hij gaat voor me staan en met zijn been duwt hij mijn benen ietsjes uit elkaar. Ik til mijn linkerbeen op, zodat hij me nog makkelijker kan penetreren. We hebben de heerlijkste seks in de buitenlucht onder de sterrenhemel. Door het uitgebreide voorspel zijn we allebei enorm opgewonden en komen we niet veel later tegelijkertijd klaar.

Hij pakt me stevig in zijn armen en zoent me. Hij bedankt me voor de heerlijke seks en pakt mijn hand. We lopen terug naar de tent. Ik val in heerlijk in zijn armen in slaap. De volgende ochtend word ik in zijn armen wakker. Hij slaapt nog en ik kijk naar hem, terwijl hij slaapt. Ik glimlach en glijd met mijn handen over zijn lichaam. Ik geniet van onze laatste momenten samen. Als hij wakker wordt hebben we nog een keer goddelijke seks voordat hij zich aankleedt om weer naar huis te gaan. De afgelopen nacht was de beste nacht van mijn leven. Wat mij betreft mogen er nog vele nachten volgen.

Bij de auto nemen we uitgebreid afscheid en beloven elkaar dat dit niet onze laatste avontuur samen was. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6 sterren
5 stemmen