Cuckold sissyslet

Ingezonden door sleteric053

In de weken die volgden, moest ik mij bekwamen in het lopen op hakken, het zuigen van mijn dildo (zo diep als ik kon), het oprekken van mijn kontje en het aanbrengen van make-up. Mevrouw Ellie volgde dit met zichtbaar genoegen op de cam, terwijl Zij zich met een vibrator bevredigde. Daar waar nodig stuurde Ze me bij. Daar waar mogelijk, complimenteerde Ze mij met de voortgang. Wat ik niet in de gaten had en pas veel later besefte, was dat Ze mij vanaf het eerste moment aan het indoctrineren was.

Te pas en te onpas liet Ze zich ontvallen dat ik -ondanks mijn grote pik- helemaal geen bekwame lover voor Dames was. Dat neuken absoluut niet mijn ding was en dat ik er maar aan moest wennen dat ik de rest van mijn seksuele leven in een dienende rol zou zitten. Mijn eigen genot uiteindelijk geheel te verwaarlozen zou zijn. Maar zo ver was het nog niet. Voorlopig liet Ze mij weer dagelijks in een diepvriesbakje spuiten, dat na een paar weken ontdooien en het uit een glas laten opslurpen, terwijl Zij dit op de cam filmde.

Zo vergaarde Ze, zoals Ze dat noemde, genoeg pressiemiddel waarmee Ze mij tot dingen zou kunnen dwingen die ik nu nog als taboe zag. Na een paar weken vrijwel dagelijks contact, was het ineens stil. Geen reactie meer. Ik zag Haar niet meer op Chatgirl, zero. Gelukkig ontving ik op een dinsdag -na een maand opgekropte dienstbaarheid- een e-mail van Haar:

 

Beste Babette, 

Volgens mij is na alle training nu de tijd aangebroken dat je mij ECHT gaat dienen. Je wordt mijn sissy cuckold op de dates die ik met jongemannen heb. Als je wilt weten wat ik met jongere kerels doe, kijk dan naar mijn advertentie op Adultmatch.nl

OpdrachtAanstaande zaterdag is mijn eerstvolgende date. Deze is in Hotel Van der Valk in Spier, Drenthe. Het kamernummer hoor je nog. Ik verwacht je daar om 17.00uur. Je bent dan al als hoerige sissy gekleed, je klopt aan en noemt mij hardop je naam. Ik kijk door het gaatje. Als het me bevalt, laat ik je binnen.

KledingZwarte netkousen, zwarte jarretels, zwarte satijnen slip met open kruis en een buttplug in je kut, beha met zo echt mogelijke tieten, minimaal cup B. Daaroverheen een mini lakjurkje en je doorzichtige sandalettes aan.

Als je binnenkomt zal ik je keuren en bij goedkeuring meteen gebruiken.

Hoogachtend,Je Eigenaresse, Mevrouw Ellie

 

Ik was ver genoeg 'heen' dat ik het als een brave slet accepteerde en Haar bedankte voor de uitnodiging en het in Haar gestelde vertrouwen. De rest van de week gebruikte ik voor het verzamelen van lingerie. Bij de Fopshop in Hengelo tikte ik twee met vloeistof gevulde, rubberen nep tieten op de kop met een parmantige C-cup. Op de bewuste zaterdagavond kwam ik er achter dat ik te weinig benzine had. Ik was al opgemaakt en mijn vingers hadden al hun vuurrode nagellak. Toen ik tankte, was ik blij dat ik een petje had opgezet, maar de jongedame aan de kassa keek me toch zwaar afkeurend aan.

Vlak voor ik bij het hotel was, kreeg ik het kamernummer door per sms. Met knikkende knieën liep ik in mijn wijde joggingpak door de lobby naar Haar kamer. Voor de deur deed ik mijn joggingpak en sneakers uit en trok ik mijn sandalettes aan. Toen klopte ik aan. Ze deed niet meteen open. Ze vroeg wie er aan de deur stond en ik moest antwoorden. 'Ik ben het Babette, Uw slet.' Ze liet me dit drie keer herhalen, steeds harder, voor Ze de deur opendeed. Haar outfit verbaasde me.

Ze droeg een corset dat Haar zware borsten omhoog stuwde en daaronder een zwarte satijnen slip en kousen. Met Haar hoge hakken en knalrode lipstick leek Ze eerder een high class hoer dan een Meesteres. Ik kroop achter Haar aan naar de badkamer, waar ik een zwarte boblijn pruik opzette. Mevrouw Ellie vervolmaakte mijn make up en fotografeerde me met mijn eigen camera. In de spiegel was ik niet van een echte vrouw te onderscheiden, maar onder mijn rokje uit mijn open slipje bungelde mijn half stijve slavenpik.

Het leek alsof alles heel snel moest gaan van Mevrouw Ellie. Binnen tien minuten was ik helemaal klaar en had ik ook al een grotere buttplug in mijn kutje. Mevrouw Ellie vleide zich neer op het bed en liet zich uitvoerig door mij likken. Haar grote geschoren kut liep over van de slijmerige kwijldraden en ik moest alles slikken. Terwijl ik Haar lange kutlellen naar binnen zoog, vroeg Ze me een laatste keer of ik door wilde gaan met Haar slet te zijn. Geil als ik was, bevestigde ik Haar dit. Nog geen minuut later werd er geklopt. Mevrouw Ellie zei dat ik open moest doen en dat ik me netjes voor moest stellen.

Ik keek Haar angstig aan. Met mijn ballen in de houdgreep siste Ze zo iets als: 'NU!!' Dus ik liep naar de deur. Ik opende hem en liet een jongeman binnen. Hij was sportief en volgens mij nog onder de dertig. Jonger dan ik, maar in ieder geval véél jonger dan Mevrouw Ellie. Toen de deur dicht was, stelde ik me voor als Babette, de slet van Mevrouw Ellie. Ze kwam naast me staan, duwde me opzij en tongde de jongeman hartstochtelijk. Blijkbaar kende Ze hem en terwijl Ze bijkletsten, kleedde Ze hem uit en liet zich uitvoerig betasten. Toen Ze hem op zijn boxer na bloot had, riep Ze mij erbij.

Ik moest de boxer omlaag doen. Op mijn knietjes trok ik het ding omlaag en een enorme lul zwiepte half hard voor mijn ogen. Mevrouw Ellie schopte mij redelijk hard tegen mijn been en gaf me te verstaan dat ik hem net zo lang moest pijpen tot hij hard en nat genoeg was om Haar te neuken. Nog nooit had ik zoiets groots in mijn mond gehad. Aarzelend likte ik over het topje en trok de voorhuid terug. Ik hapte de lul naar binnen en zoog op zijn eikel. Verder dan een centimeter of vijf kreeg ik heem niet naar binnen, want dan werd hij te dik. Ik trok en pijpte zo goed als ik kon.

De gigantische pik begon voorvocht te lekken en om Mevrouw Ellie niet boos te maken, likte ik alles netjes op. Toen de jongeman schokkende bewegingen begon te maken, mepte Mevrouw Ellie mij tegen mijn wang en zei dat ik een vieze hoer was. Ik moest niet denken dat ik die lul alleen mocht leegmaken. Ik schrok en stopte met zuigen. Mevrouw Ellie liet zich vervolgens van achteren neuken en klom even later met Haar grote openstaande scheur op zijn pik. Toen Zij zich al twee keer had leeggespoten, riep Ze me bij zich. Ik moest op het bed gaan liggen.

Mevrouw Ellie kwam in negenenzestig bovenop mij liggen en ik moest Haar overvloedige geil oplikken. Tegen de jongeman zei Ze dat Ze nu wel volgespoten wilde worden. Waar ik al bang voor was, gebeurde. Binnen een paar ferme stoten begon hij te schokken. Zijn hete zaad schoot in harde stralen uit zijn pik en in mijn Meesteres. Grote klodders sperma dropen uit Haar en maakten een troep van mijn make-up. Alles wat op mijn mond en lippen viel, moest ik doorslikken. Als dwangmiddel had Ze mijn ballen in Haar handen. Wat was dat smerig zeg!

Sperma van een wildvreemde kerel uit de kut van een rijpe dame rechtstreeks doorslikken. Toen hij zich terugtrok, kwam er nog een hele lading uit Haar stromen. Nadat ik alles braaf geslikt had, kreeg ik die dikke schwans weer in mijn mond om schoon te zuigen. Ik moest er uitzien als een echte zaadhoer. Toen ik even later in de auto zat en mezelf in de spiegel bekeek, bleek dat ook zo te zijn. Gelukkig stuurde Ze me in mijn mannenkleren de gang op. Wel moest ik met mijn met sperma besmeurde make-up gezicht zonder petje het hotel uitlopen. Wat schaamde ik me!

Toen ik de volgende dag met Mevrouw Ellie chatte, vertelde Ze mij dat dit de basis was voor mijn verdere opleiding. Als ik wilde, kon ik nu nog terug. Ik was zo geil van deze behandeling dat ik Mevrouw Ellie zelfs een sleutel van mijn woning beloofde. De hoer in mij was ontwaakt en geboren.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen