Bijbaantje op de boerderij II

Ingezonden door De Brabander

Maandag rijd ik het erf op, parkeer mijn fiets en loop het kantoor binnen. Vriendelijk word ik begroet door Els. Ze zegt dat ze van Bas, haar man, moest vragen of ik eerst de kalverenhokjes uit wil mesten. Tijdens het mesten sta ik even te dagdromen van wat ik vanaf de hooizolder hier in dit kalverenhok heb gezien: dat Els, die alleen een jurkje aan had, even snel geneukt werd door Klaas, een medewerker van de boerderij. Plots hoor ik Els achter me: 'Sta je over een meisje te dromen, Paul?' Ik lach en zeg haar dat ik single ben.

Els vertelt me dat Bas te laat is om te melken en dat Anna nu aan het melken is. 'Wil jij haar zo helpen als je klaar ben met de kalverenhokken uitmesten?' 'Oké, geen probleem. Nog ongeveer tien minuten', zeg ik tegen Els. Tien minuten later trek ik een overal aan en loop de melkstal in. Ik begroet Anna en ga gelijk aan de slag. Tijdens het melken denk ik regelmatig aan het lekkere kontje van Anna, waar nu weinig van te zien is door de overall die ze aan heeft. Na ruim een uur zijn we klaar met melken en gaan we de stal schoonspuiten. 

Een beetje plagend spuiten we elkaar nat. Het is ook helemaal niet erg aangezien het die dag tropisch warm is. Als de stal schoon is, trek ik mijn overall uit. Ook Anna trekt haar overall uit. Op het moment dat ze dat doet, weet ik even niet waar ik moet kijken. Ze heeft alleen haar ondergoed aan. Ze pakt haar zomerjurkje van het haakje en vraagt me: 'Had je laatst een lekke band?' en ze loopt weg. Ik voel me betrapt. Mijn hoofd moet vuurrood geweest zijn. Ik vraag mezelf af of ze me afgelopen week toch gezien heeft op de hooizolder of dat ze alleen mijn fiets tegen de werkplaats heeft zien staan.

Ik loop richting kantoor en daar zitten Els en Anna te giebelen. Bas is ondertussen ook op kantoor en vraagt of ik de volgende dag tijd heb om te komen werken. Er is een klus aangenomen om van een stuk natuurgebied de omheining te controleren. De volgende dag ga ik zoals afgesproken naar het natuurgebied samen met Erik. Als we wat zitten te drinken, vertelt Erik dat daar een stuk verderop een naturistencamping is en dat sommige mensen ervan genieten om hier in dit gebied te 'genieten'. Hij zegt het met een knipoog en we moeten er alle twee om lachen.

Als we een poosje bezig zijn, zegt Erik: 'Kijk, dat bedoel ik', en wijst richting een bossage. Een paar honderd meter verderop zie ik een man en een vrouw die wat staan te vozen. Langzaam komen we dichterbij. Ik schat de vrouw  halverwege de vijftig, net iets jonger dan de man. De vrouw is ondertussen op haar knieën gaan zitten en bewerkt de lul van de man met haar handen en haar mond. Als we een meter of tien van hen vandaan zijn, kijkt de man onze kant op en glimlacht. Ik vind het gênant om te kijken, maar kan het niet laten om toch telkens even te kijken. Het windt me ook behoorlijk op.

Niet veel later komt hij klaar in de mond van de vrouw. 'Tjonge, zeg ik tegen Erik, 'die zijn niet preuts.' Erik zegt: 'Waarschijnlijk geilen ze erop als er mensen naar ze kijken.' Dan gaat de telefoon van Erik. Even later begrijp ik dat het Bas is. Erik moet die middag met de graafmachine naar een klant en Anna komt mij helpen. Rond het middaguur komt Anna aangereden. 'Zullen we eerst even een boterham pakken?' zegt Erik. Met zijn drieën eten we en hebben we het over van alles en nog wat.

Op een gegeven moment zegt Erik tegen Anna: 'Een stelletje hebben we al gespot.' Anna lacht en zegt: 'Dat is altijd als je hier bent met mooi weer.' Anna kijkt me aan en vraagt: 'Beviel het wat je gezien hebt?' Ik zeg: Ze waren een beetje oud, de man en vrouw.' 'Vind je ons oud?' vraagt Anna. Ik snap meteen waar ze op doelt. Ik voel mijn hoofd weer rood worden. Erik snapt het niet, maar gaat er gelukkig ook niet op in. Hij zegt dat we maar weer eens aan de slag moeten. Erik vertrekt. Anna en ik pakken onze spullen en lopen weer verder de omheining langs.

Ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Ik weet nu bijna zeker dat ze me afgelopen week wel heeft gezien op de hooizolder. Tijdens het werk zien we een aantal naakte mensen in het natuurgebied lopen, maar geen mensen die elkaar aan het verwennen zijn. Als we wat zitten te drinken vraagt Anna aan mij of het werk bij boer Bas me bevalt. Ik leg haar uit dat ik het heel graag doe. Het is erg afwisselend en ik vind het fijn vind dat ik zelf een beetje mijn werktijden kan bepalen. Anna kan dat beamen.

Als we weer aan het werk gaan, ben ik toch weer wat ontdooid en wordt er weer over koetjes en kalfjes gepraat. 'Ga je vanavond nog iets doen?' vraagt Anna. Ik vertel haar dat ik dinsdagavond meestal ga squashen, maar dat mijn squash partner geblesseerd is. 'Nou', zegt Anna, 'vind je het leuk om vanavond dan met mij te gaan squashen? Ik squash regelmatig met Els als we tijd en zin hebben.' Ik zeg haar dat me dat leuk lijkt. Als de werkdag erop zit, rijden we terug naar de boerderij.

Ondertussen vraag ik wat handig is voor die avond. Anna woont dichtbij de squashbaan en zegt: 'Als jij langs mij komt dan lopen we er samen naar toe.' 'Oké, dan ben ik rond halfzeven bij je.' Thuis eet ik vlug wat, spring even onder de douche en trek makkelijke kleding aan. Ik doe mijn sportkleding, racket en handdoek in mijn tas. Om half zeven sta ik voor de deur bij het adres dat Anna mij gaf. Ze doet de deur open en geeft me drie zoenen. Ze draagt een strak jurkje wat haar rondingen perfect doet uitkomen.

Ze pakt haar tas en we gaan naar de squashbaan. Als we daar aankomen, gaan we omkleden. Ik trek mijn sporthemd en sportbroek aan zonder boxer eronder. Dat vind ik niet fijn tijdens het squashen. Op de baan staat Anna al een balletje te slaan. Ze ziet er heerlijk uit in haar sportbeha en strakke sportshort. We beginnen een squashpartijtje. Anna maakt me in no time in. Na een half uur geef ik het op. Ze heeft me helemaal ingemaakt. Doordrenkt van het zweet lopen we naar de kleedkamers. Ik douche mezelf en trek dan mijn joggingbroek en hemd aan.

Bij de Entree staat Anna. Ze vraagt me of ik wat bij haar thuis wil drinken. 'Dat zou er wel in gaan', geef ik aan. 'Wat drink je?' vraagt Anna. 'Wat drink jij?' vraag ik haar. 'Ik lust wel een koude pils', zegt ze, 'om de dorst te lessen.' We gaan in haar achtertuin zitten. De temperatuur is daar nog heerlijk warm. Een paar tellen later hebben we beiden onze pils op. Anna vraagt of ik nog wat wil drinken. 'Ja, lekker', zeg ik. Anna komt terug de tuin in gelopen met een fles rosé en twee glazen. 'Sorry, de pils is op.' 'Is niet erg. Een rosétje gaat er ook wel in.' Na een uur is de fles leeg en keuvelen we honderduit.

'Nog wat drinken?' vraagt Anna. 'Ja, lekker', zeg ik. Anna zegt: 'Kom je ook mee binnen zitten? Ik vind het toch wat fris worden buiten.' Ik loop naar binnen en laat me in de bank ploffen. Anna komt aangelopen met een fles en gaat tegenover me zitten. We keuvelen verder. Ik vraag Anna of ze nog op vakantie gaat die zomer. Ze gaat in de winter al een paar jaar met Els, Klaas en Erik op wintersport. Bas gaat niet mee. Die blijft thuis om te melken. Wel neemt ze wat dagen vrij als het goed weer is om de zon te aanbidden in de tuin of op het strand.

'Ik vind het strand altijd zo druk.' Anna zegt: 'Valt mee. Het ligt eraan waar je naartoe gaat. Bij Renesse heb je een naaktstrand. Daar is het rustig en niet heel druk.' 'Ga je naar het naaktstrand?' vraag ik. 'Ja, dat is heerlijk', zegt Anna, 'je voelt je vrij. Zie je dat huispak daar? Dat is voor als ik onverwacht visite krijg. Normaal als ik hier thuis ben, ben ik naakt.' 'Lijkt me ook erg lekker, maar in het studentenhuis is het geen optie.' 'Je kunt het nu proberen', zegt Anna. Door de drank trek ik mijn hemd uit. Met mijn joggingbroek twijfel ik even. Ik draag er namelijk geen boxer onder.

Dan zegt Anna streng: 'Uit die broek. Je heb mij ook al gezien, dus uit die broek.' Als ik mijn broek uittrek, hangt mijn pik half slap recht vooruit. Ik ga weer zitten. Anna staat op uit haar stoel en gaat achter de bank staan waar ik in zit. Ze legt haar hand op mijn borst en met haar vingers speelt ze met mijn tepels. Mijn pik reageert hier direct op en staat stijf. 'Kom', zegt Anna, 'volg me.' Ze loopt richting de trap. Ik volg haar naar boven. Anna geeft me prima zicht op haar mooie billen. Halverwege de trap stopt ze en tilt haar rok op. Met haar ellebogen steunt ze op de traptreden.

'Lik me', zegt ze. Ik pak haar billen en duw mijn tong ertussen. Ik proef haar heerlijke sap. Als ik met mijn hand richting haar borst ga, duwt ze mijn hand weg en loopt verder naar boven. Anna zegt tegen me: 'Vanavond is het mijn avond. Je gaat doen wat ik je opdraag.' Ik schrik hier een beetje van. 'Ga op je rug op bed liggen', zegt ze. Als ik lig, trekt ze haar jurkje uit. Wow! Wat een lichaam. Ze komt over me heen zitten met aan elke zijde een knie. Ze pakt mijn hoofd beet en drukt het tegen haar natte kut. 'Lik me, Paul.' Ik begin haar met mijn tong te bewerken.

Als ik met mijn handen naar haar billen ga, drukt ze ruw mijn hoofd van zich af en zegt streng: 'Ik bepaal.' Weer wordt mijn mond tegen haar kut aangedrukt. Na een paar minuten draait Anna zich om. 'Likken', zegt ze, 'ook mijn kontje.' Met mijn tong bewerk ik haar kutje en haar kontje. Ze kreunt van genot. Dan begint ze te schokken. Haar sappen lopen over mijn gezicht. Voorzichtig probeer ik alle sappen op te likken. Haar adem voel ik over mijn eikel. Plots voel ik haar heerlijke, warme mond over mijn pik zakken. Ik moet mijn gedachten verzetten om niet gelijk mijn zaad in haar mond te spuiten.

Na een kleine minuut loos ik mijn zaad in haar mond. Wat er naast valt, likt ze op. Ze komt naast me liggen en geeft me een tongzoen. Ik proef mijn eigen zaad. Anna vraagt: 'Kun je net zo goed neuken als je kunt likken?' 'Beter nog', zeg ik stoer. 'Bewijs het dan maar. Heb je condooms?' vraag ik. 'Nee, als je maar niet in me spuit', zegt Anna met een geile blik in haar ogen. Ze gaat met haar benen wijd op haar rug liggen. Ik speel wat met haar borsten en zuig op haar tepels. Met mijn mond dwaal ik over haar buik af naar haar kutje. Even lik ik en dan ga ik tussen haar benen liggen.

Ik duw mijn harde pik tegen haar lipjes en druk deze voorzichtig een klein stukje naar binnen. Ik neuk haar even zo, alleen met mijn eikel. Anna roept: 'Neuk me als een echt vent, Paul.' Ze pakt me bij mijn billen en trekt die naar zich toe. Met een felle stoot verdwijnt mijn pik helemaal in haar heerlijke kut. Ik neuk haar nu met lange, harde stoten. Ze legt haar benen over mijn schouders en moedigt me aan. Op een gegeven moment trek ik mijn pik uit Anna, omdat ik mijn zaad weer voel opborrelen.

Ik ga met mijn mond weer naar haar kutje en begin haar lipjes te likken. Soms ga ik even met het puntje van mijn tong over haar clit en dan weer terug naar haar lipjes en sterretje. Anna wordt hier helemaal gek van en gaat op haar knieën dwars op het bed zitten. 'Neuk me!' roept Anna streng. 'Laat zien wat je kan. Laat me komen op die pik van je!' Ik pak haar bij haar heupen vast en met een vloeiende beweging ram ik mijn pik tot aan mijn ballen diep in haar kut. Ze geeft een harde gil. Wild begin ik haar te neuken. Mijn ballen slaan bij elke stoot tegen haar kut.

Anna kreunt en kronkelt op mijn pik. Ik trek haar telkens stevig tegen me aan. Een hand laat ik los en streel daarmee over haar clit. Ik hoor nu dat ze zwaarder gaat ademhalen en ze roept: 'Ga door. Oooooh, wat lekker, Paul! Ga door. Spuit die pik van je leeg in me. Ga door.' Ik voel haar kut om mijn pik spannen en hoor haar gillen dat ze komt. Dit wordt me teveel. De stralen sperma verlaten mijn pik. Even blijf ik nog door stoten. Mijn zaad voel ik uit haar kut lopen. Dan trek ik mijn pik uit haar terug en ga tegen haar aan liggen.

Anna vraagt: 'Wil je dat vaker voor me doen? Je bent er goed in.' Uitgeblust vallen we in slaap. De volgende ochtend word ik heerlijk wakker. Ik lig alleen in bed en zie dat het al acht uur is. Als ik op mijn telefoon kijk, zie ik dat ik een berichtje van Anna heb. Er staat in: dank je, Paul. Als ik je van de week nog zie, wil ik je weer in me voelen X. Ik haast me, omdat ik negen uur college heb. Ik trek de deur achter me dicht en fiets naar het studentenhuis. Die middag, na college, stuur ik Anna een berichtje.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.75 sterren
4 stemmen